Fashion

Outfit of the day | Pink jacket & a pair of fresh whites

19 maart 2020

outfit of the day (roze jas & witte sneakers)
Ik kan niet wachten tot de lente begint en we weer massaal met-zonder-jas naar buiten kunnen. Maar ook al zijn de momenten buiten nu spaarzaam en is het echt nog te fris om zonder jas naar buiten te gaan, dat betekent niet dat je niet alvast wat kleur aan kan trekken. Het fleurt de hele situatie een klein beetje op :) En wat is een aankomende lente en zomer zonder een paar ‘fresh whites’?

‘Lees ook: Webshop tip | Laarzen voor iedere kuitmaat.’

outfit of the day (roze jas & witte sneakers)

Waar ik normaal gesproken sneller kies voor meer ingetogen kleuren, omdat dat meer bij mijn kleurenpalet past, kan ik het niet laten om af en toe een uitstapje te maken naar meer kleur. En dan heb ik toch echt wel een voorkeur voor roze – van zacht pastel tot aan opvallend fuchsia – en vind ik ook mintgroen en geel erg fris. Maar die laatste kleur is voor mij met een koele ondertoon en een lichte huid een kleur die lastig te dragen is helaas..

Ik zag het felroze bloesje een paar weken geleden in de winkel hangen bij MANGO en was gelijk om. Hij heeft een oversized fit en het model doet me wat denken aan een pyjama-top, maar door hem ín de broek te dragen oogt hij niet al te losjes. Hij is trouwens gemaakt van 100% viscose en draagt daardoor heerlijk!

outfit of the day (roze jas & witte sneakers)

De roze jas die ik heb gevonden via Jas.nl was een spontane actie. Wellicht vanwege de wol die erin verwerkt zit niet de meest slimme keuze voor de warmere seizoenen die eraan zitten te komen, maar ach. Dan heb ik hem voor de frisse weken nu en voor komende herfst alvast in huis. Want voor die tussenseizoenen is hij perfect én hij is gewoon te leuk. Een fijn blazermodel die goed aansluit als fris kleuraccent op zo’n beetje alles wat ik in mijn kast heb hangen. Dat is dan wel weer een voordeel van een duidelijk kleurenpalet in je garderobe.

outfit of the day (roze jas & witte sneakers)

En dan het paar ‘fresh whites’ wat ik al benoemde.. Zijn ze niet geweldig?! Ik vind dat eigenlijk iedereen een paar witte sneakers in de kast zou moeten hebben voor de lente en zomer, want het staat lekker zomers en kan met zowel een jeans, als een pantalon en zelfs een rokje of jurk leuk gecombineerd worden. In de samenwerking met Van Assem koos ik voor de Nubikk Lucy Royal. Ze zitten als pantoffeltjes en zijn heel erg mooi afgewerkt met de croco en suède details. Wel moet ik nog altijd een beetje wennen aan het ‘dad sneakers’ model, maar omdat ze verder zo clean zijn vind ik ze gelukkig niet te lomp ogen.

–> Draag jij graag kleur als het op kleding aankomt? Welke kleuren zijn jouw favoriet? 

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 20 maart 2020 at 19:59

  Het filter systeem van Jas.nl werkt niet heel best via mobiel. Geweldige jas! 😍

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 maart 2020 at 13:08

  Prachtige jas en het staat jou zo mooi…. 😍
  Leuke blouse.
  Toffe sneakers.
  Roze is ook mijn favoriete kleur.
  Dus vandaag heb iets roze aan…..

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.