Carrière & Geld Media

Stationery tip | De Purpuz Planner 2020

31 maart 2020

Purpuz Planner 2020 ervaring
Ik heb door de jaren heen vanuit mijn liefde voor papier en vanwege mijn werk al heel wat planners en agenda’s in mijn handen gehad, maar ik denk dat dit oprecht één van de meest uitgebreide varianten is zónder dat het onoverzichtelijk wordt. Dat komt niet alleen door het handige formaat, maar zeker door de slimme indeling ervan. Ik heb het hier over de Purpuz Planner 2020. Ik vertel je er graag meer over én mag er drie weg gaan geven. Om je een duwtje in de juiste richting te kunnen geven met jouw plannen, doelen en dromen.

‘Lees ook: Mijn favoriete blijmakers van dit moment.’

Purpuz Planner 2020 ervaring

De voordelen van de Purpuz Planner

– A4 formaat, en daarmee groot genoeg om open te blijven liggen maar alsnog in de meeste tassen mee te nemen is
– deze agenda is niet alleen zakelijk, maar ook privé heel fijn om te gebruiken
– een handig leeslint
– je wordt uitgedaagd na te denken over jezelf en je bedrijf door middel van invulpagina’s (zowel je kwaliteiten als valkuilen)
– naast een jaarkalender zitten er ook maandplanningen en weekplanningen in om het overzicht te kunnen bewaren
– er staat een wekelijkse quote in die motiveert en je even aan het denken kan zetten
– voorin de Purpuz Planner zit een werkboek waarin je onder andere kan werken aan een stappenplan op weg naar jouw doel, staan er planningstips, tips voor meer (zakelijk) zelfvertrouwen en is er voldoende creatieve ruimte
– doordat er voor iedere week voldoende schrijfruimte over is kan je er tevens heel eenvoudig bijvoorbeeld je urenadministratie in bijhouden.

–> Klik hier voor de website van de Purpuz Planner voor meer informatie.

Purpuz Planner 2020 ervaring

Conclusie

Ik heb de Purpuz Planner nu een aantal weken in gebruik en vind het heel fijn en overzichtelijk om een agenda, werkboek, notitieboek en planningtool in één te hebben. Inclusief ruimte voor mindmaps, brainstorms, afspraken, ideeën, doelen en reflecties. Je zou het bijna een papieren coach kunnen noemen. En niet geheel onbelangrijk: het papier schrijft ook nog eens prettig! Wel had ik een envelop achterin een handige toevoeging gevonden voor wat visitekaartjes, bonnetjes en dergelijke.

Purpuz Planner 2020 ervaring

Winactie

In samenwerking met Purpuz Planner mag ik drie van deze prachtige planners weggeven. Ik zal er twee via Instagram gaan verloten op de volgende manier:

– Volg @CurvaciousNL en @yourpurpuz op Instagram
like de foto van deze winactie van @CurvaciousNL
– laat onder diezelfde foto een reactie achter dat je meedoet, één van je doelen voor dit jaar & tag hierin ook iemand die jij graag deze prachtige planner cadeau wil doen.

That’s it! Mocht jij winnen, dan wint ook automatisch degene die jij getagd hebt. Zodat je elkaar als vriendinnen, zussen en/of bevriende ondernemers kan motiveren op weg naar het behalen van jullie dromen en doelen <3

Heb je geen (actieve) Instagram? Dan kan je alsnog kans maken want via deze blog zal ik er ook één weg gaan geven. Kans maken is eenvoudig:

– laat een reactie achter onder dit artikel met daarin een doel dat je jezelf hebt gesteld voor dit jaar waar je naartoe wil werken. Of het nou een persoonlijk of zakelijk doel is, dat maakt niet uit :)

Vaak helpt alleen het uitspreken (opschrijven) ervan al als een mooie stok achter de deur en wie weet kunnen we elkaar online af en toe een virtuele schop onder de kont geven als motivatie.

–> Wat is jouw grootste doel, plan en/of droom waar je naartoe aan het werken bent? 

Good luck & stay safe!

Liefs,
Desirée

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 5 april 2020, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht. 

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 4 april 2020 at 20:22

  Ik doe erg graag mee, mijn doel in 2020 is als deze tijd voorbij is nog veel meer genieten van je mensen die je lief heb in je omgeving 🤗🤗💛💛 Groetjes Anneliese

 • Avatar van Lieve
  Reply Lieve 3 april 2020 at 09:09

  Met autisme in de familie is het altijd plannen hier. Balans zoeken tussen zorg geven en zorg voor jezelf is een uitdaging.

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 3 april 2020 at 08:48

  Omdat het virus roet in het eten heeft gegooid van mijn geneeskunde opleiding en ik nu fulltime werk in het ziekenhuis waar ik kan helpen, naast het afmaken van m’n verslagen en papers. Erg leerzaam om te kunnen helpen natuurlijk, maar het is mijn planning en schema is flink chaotisch geworden sinds 3 weken. Een houvast zou heel handig zijn. Ik gebruik nu een geïmproviseerd boekje maar een planner is -natuurlijk – veel handiger!

 • Avatar van Jos
  Reply Jos 2 april 2020 at 20:06

  Mijn agenda is een wand met memo’s en in mijn huis liggen overal memo’s of ik denk ‘ik onthoud het wel’, echter gaat dit altijd mis met de nodige problemen als gevolg. Ik ben al lang op zoek naar een agenda waar ook genoeg ruimte is voor je ‘to do’, dit klinkt echt ideaal! Lekker lijstjes maken. Zo kan ik bepaalde dingen goed bijhouden en plannen, want afgelopen jaar zag ik tussen de bomen het bos niet meer.
  Ik heb twee doelen waar ik aan wil werken:
  – alle zaken proberen los te laten waar ik geen invloed op kan uitoefenen
  – werken aan mijn faalangst; vertrouwen op mijn eigen kunnen

 • Avatar van Lis
  Reply Lis 2 april 2020 at 19:54

  Ik maak altijd zoveel plannen en heb altijd veel ”onrust” in mijn hoofd door mijn drukke leven (gezin, huishouden, werk, social life). Op deze manier kan ik al mijn dingen opschrijven en loslaten. Dit werkt voor mij vast heel effectief. Op die manier kan ik mezelf ook meer focussen op andere dingen. De Purpuz planner heeft een mooi design en is milieuvriendelijk ingesteld +1. Met deze planner kan ik doelen (marathon, reizen, klussen en persoonlijke doelen qua professionele ontwikkeling) vast beter nastreven! 🙏 @rachel0703 ook een perfecte planner om onze dates goed in vast te leggen.. zodat deze chaoot ze niet weer eens vergeet… 😂

 • Avatar van Rachel
  Reply Rachel 2 april 2020 at 16:54

  Deze roze Purpuz planner kan ik zeker gebruiken, zodat goede voornemens niet weer onderduiken.
  Elk jaar maak ik nieuwe plannen,
  komend jaar wil ik mij daar echt voor gaan inspannen. Rust & grip zou ik graag meer in mijn leven willen,
  een drukke baan, sociaal leven en studie betekent weinig chillen.
  Een ‘’personal’’ coach is daarom zeker welkom, vooral met mijn studie is het nog weleens dat ik mezelf tegenkom. Ik ben een perfectionist en wil ook graag alles voor een ander goed doen, daarbij staat ook nog centraal dat ik overal aan mee wil doen. In mijn leven zou ik graag meer balans willen ervaren,
  ik ben leergierig en behulpzaam en daar zitten bij mij de gevaren.
  Ik duik overal in, wil van alles doen en wil overal aan deelnemen,
  dat zorgt soms voor de nodige problemen. Geluk is dan even ver te zoeken, want mijn huis moet ook onderhouden worden met schoonmaakdoeken. Ik ben daarom heel nieuwsgierig of deze planner mijn leven beter kan organiseren,
  zodat ik werk en privé beter kan praktiseren. De roze kleur van de planner vind ik onwijs tof,
  reflectie modellen in de planner zorgen zeker voor inzichten en gespreksstof. Ik ben benieuwd of de quotes in de planner ook inspirerend werken, als ik deze planner win, dan kan ik het eventueel over een paar maanden merken. Balans in mijn leven is mijn wens, als ik dit bereik, dan voel ik mij ook een gelukkiger mens! 😍 @liscoppus heeft als doel een marathon lopen, dus ik gun haar deze toffe Purpuz planner ook! 🍀

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 2 april 2020 at 15:18

  Mijn doel is de balans tussen werk en privé beter te verdelen. Meer tijd voor het gezin en mijzelf. In deze tijden is dat een hele uitdaging omdat mijn werk gewoon doorgaat.

 • Avatar van marij brand
  Reply marij brand 2 april 2020 at 09:45

  Super! meer rust in mn sociale leven vinden

 • Avatar van Oma Will
  Reply Oma Will 1 april 2020 at 23:28

  Hopen dat we allemaal goed door deze coronacrisis komen en ons leven weer op kunnen pakken.

  Ik wens iedereen veel sterkte en gezondheid in deze verschrikkelijke tijd.

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 1 april 2020 at 22:44

  Moet mijn leven na 2 herseninfarcten heel strak plannen. Dat is vaak een uitdaging, omdat ik nog niet moe ben terwijl ik wel moet rusten om het tot de avond te redden. Wil ook de planner gebruiken voor een Hoogduitse planning. Om doublures te voorkomen.

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 1 april 2020 at 09:37

  Meer evenwicht tussen verplichtingen,gezin en ontspanning…

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 31 maart 2020 at 22:11

  Mijn doel voor dit jaar is om effectiever vrije tijd in te plannen, waardoor ik letterlijk bewust ben van mijn vrije tijd en deze met mijn lieve gezin kan besteden. Met een eigen praktijk, een baan ernaast en een zoon van 1 is dat best lastig te plannen soms 🤭

 • Avatar van Joyce - SomedayTodayNL
  Reply Joyce - SomedayTodayNL 31 maart 2020 at 22:04

  Leuk, ik doe graag mee! Ik heb verschillende doelen dit jaar; zo wil ik groeien met mijn blog en een fit/gezond lichaam krijgen.

 • Avatar van Joyce - SomedayTodayNL
  Reply Joyce - SomedayTodayNL 31 maart 2020 at 22:03

  Leuk, ik doe graag mee! Ik heb verschillende doelen dit jaar; onder andere groeien met mijn blog, maar ook een gezond en fit lichaam krijgen.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 31 maart 2020 at 20:53

  Dat ik weer kan lopen….
  Dit wil ik vastleggen..

  Xoxo

 • Avatar van francina Brouwer
  Reply francina Brouwer 31 maart 2020 at 20:47

  genieten van het leven, meer dan ooit! over 3 wkn 40 jaar, en 5 jaar schoon. helaas zonder groot feest.

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 31 maart 2020 at 19:45

  Mijn grote doel voor 2020… “Loslaten”! En dat valt in deze bizarre tijd zeker niet mee!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.