Lifestyle

Tip | Gratis 25 retrofoto’s bestellen (leuk voor opa’s & oma’s!)

25 maart 2020

retrofotos smartphoto 2 - Tip | Gratis 25 retrofoto’s bestellen (leuk voor opa's & oma's!)
In deze onzekere tijd waarin we vanwege het coronavirus zoveel mogelijk binnen moeten blijven en het ons wordt afgeraden contact te hebben met de grootste risicogroepen, zoals ouderen, brengt dit best wat emoties met zich mee. Ik kan er dan ook heel erg blij van worden als bedrijven mooie initiatieven opzetten. Zoals deze actie van Smartphoto, waar je nu gratis 25 toffe retrofoto’s kan bestellen en rechtstreeks naar de ontvanger kan laten sturen. Leuk om bijvoorbeeld een aantal foto’s van jezelf, het gezin en de kinderen op te sturen naar opa’s en oma’s! Ik vertel je in dit artikel graag wat meer over deze leuke foto’s én natuurlijk alle info over deze actie.

retrofotos smartphoto 3 - Tip | Gratis 25 retrofoto’s bestellen (leuk voor opa's & oma's!)

Retrofoto’s | Inspiratie en tips

Niet alleen hebben deze foto’s – geïnspireerd op polaroids – een leuk en handig formaat, ook kan je er heel erg veel kanten mee op. Denk bijvoorbeeld aan je vakantiefoto’s om ze in te plakken of op te hangen of maak er een bijzonder en persoonlijk cadeau mee om een ander mee te verrassen. Enkele ideetjes op een rij wat je met deze retrofoto’s in een hip doosje kan doen:

– een (afscheids)cadeau voor een juf of meester met alle kindjes van de klas + een groepsfoto
– mooie herinneringen van de vriendengroep als cadeau voor een vriend(in)
– maak er een maandelijks overzicht van met foto’s van je kind(eren), huisdier(en) en/of complete gezin
– maak er een moodboard mee met al je wensen, dromen en doelen voor het komende jaar
– de stylishe retrofoto’s vragen om een mooi plekje in je interieur. Hang ze aan een lintje op, zet ze neer of knijp ze aan een wandrek!

retrofotos smartphoto 4 - Tip | Gratis 25 retrofoto’s bestellen (leuk voor opa's & oma's!)

Retrofoto’s in een doosje

Deze retrofoto’s kan je heel eenvoudig zelf samenstellen en personaliseren via de editor op de website van Smartphoto.nl. Kies voor de klassieke uitvoering met witte rand óf maak je keuze uit verschillende kleuren en printjes, zet er eventueel nog een tekstje of datum bij en als laatste zijn er ook nog 3 verschillende uitvoeringen van het doosje verkrijgbaar. In dit stevige opbergdoosje met fluweelzachte look & feel kan je de foto’s bewaren en overal mee naartoe nemen.

smartphoto retrofotos - Tip | Gratis 25 retrofoto’s bestellen (leuk voor opa's & oma's!)

Actie | 25 gratis retrofoto’s van Smartphoto

Via de website van Smartphoto kan je met deze ‘zorg voor elkaar’ actie gratis 25 retrofoto’s bestellen met de code ZORGVOORELKAAR. De actie loopt nog tot en met zondag 5 april 2020. De foto’s zijn gratis, je betaalt enkel de verzendkosten voor levering. Eén bestelling per persoon.

–> Ben jij ook zo’n liefhebber van het vastleggen van mooie momenten op foto’s? Wie ga jij verrassen met deze leuke actie?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel verscheen eerder al op Curvacious.nl in de vorm van een winactie omtrent de leuke retrofoto’s, maar is nu aangepast om deze actie onder de aandacht te brengen. Vandaar de oudere reacties onder het artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Yvonne D.
  Reply Yvonne D. 28 september 2018 at 20:57

  Ohh, wat een gaaf idee! Ik zou foto’s laten afdrukken van mij en mijn opa, die inmiddels helaas overleden is. Heel veel dierbare herinneringen die het verdienen afgedrukt te worden!

 • Avatar van Lisa Polman
  Reply Lisa Polman 28 september 2018 at 00:38

  Ik wil ze gaan gebruiken voor een collage van mijn nichtje, ze word bijna 2 en lijkt me leuk om foto’s te gebruiken vanaf haar geboorte tot nu.

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 27 september 2018 at 20:48

  Ik zou dit erg leuk vinden om mijn reisfoto’s in vast te leggen. Leuke backpack foto’s met vrienden en heerlijk genieten van het vakantiegevoel

 • Avatar van Mye Denekamp
  Reply Mye Denekamp 27 september 2018 at 19:11

  Oef lijkt me super om te winnen…
  Waarom? Om de lichtpuntjes van 2018 altijd te blijven zien ondanks het feit dat het jaar als donker en zwaar voelt…
  Deel van de foto’s zal ik naast mijn bed ophangen!

 • Avatar van Besselink
  Reply Besselink 27 september 2018 at 13:21

  Van onze vakantie naar Amerika heb ik zulke gave foto’s van New York en Boston liggen. Graffiti op gebouwen, gele taxi’s, enz. Zo’n retrolook zou geweldig bij deze foto’s passen!

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 27 september 2018 at 12:45

  Leuk zeg! Ik denk dat ik er de hoogtepunten van het jaar op laat zetten, of mijn dochtertjes verjaardag… ik denk er nog wel even goed over na ;-)

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 27 september 2018 at 12:43

  Erg leuk! Ik weet het eigenlijk nog niet. Ik denk dat ik de hoogtepunten van het jaar hierop laat afdrukken, of de verjaardag van mijn dochtertje.,. ik denk er nog wel even of na ;-)

 • Avatar van lottie
  Reply lottie 27 september 2018 at 12:25

  Om mijn vriendinnenweekend vast te leggen!

 • Avatar van Annabel de Ruiter
  Reply Annabel de Ruiter 27 september 2018 at 06:59

  Aanvulling: hihi nieuwe inspiratie ;)
  Terugblik van afgelopen jaren naar het eerste schooljaar. Geboorte, mijlpalen, verjaardagen, peuterspeelzaal, wennen, eerste schooldag etc.

 • Avatar van Annabel de Ruiter
  Reply Annabel de Ruiter 27 september 2018 at 06:54

  Wat een leuk idee! Liselotte zit net in groep 1. Wat mij leuk lijkt om de eerste schooltijd op deze manier vast te leggen. Zitten in de kring, eerste moment met rugzakje op, Spelen met vriendjes, schoolreisje, Koningsdag, kleuterfeest en nog veel meer bijzondere momenten die gaan komen dit jaar.

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 27 september 2018 at 01:33

  Vind dit zo mooi! Net als vroeger de foto’s laten zien aan mensen. Ik ben zeker een liefhebber van het vastleggen van mooie momenten op foto. Heel veel mensen vragen dan naar de foto’s, maar ik kan ze niet laten zien omdat ik geen smartphone heb. Heb helemaal geen mobiele telefoon en zou deze retrofoto’s dan maken van alles wat met ons te maken heeft en die ik natuurlijk wil bewaren. En dan het delen met andere mensen die dan de foto’s kunnen zien, lijkt mij fantastisch! en dan kan jij ze misschien weer terug op fb zien!

 • Avatar van Daniëlle
  Reply Daniëlle 26 september 2018 at 17:10

  Wat een leuke winactie! Ik zou zelf een aantal leuke foto’s kiezen van mij en mijn beste vriendinnen en hier een slinger van maken om die cadeau te doen. Een van mijn vriendinnen gaat volgend semester een half jaar in het buitenland studeren, en wat zou het leuk zijn om haar dan zo’n slinger met leuke foto’s van ons cadeau te doen!

 • Avatar van Karin Noordzij
  Reply Karin Noordzij 26 september 2018 at 13:02

  Ik kom al 26 jaar in hetzelfde vissersdorpje in Griekenland en maak ieder jaar dezelfde prachtige foto`s, die ……..alleen maar op de pc staan. Ik wil ze heel graag in mijn portomonnee, in mijn tas, op een plankje………..kortom willen en kunnen showen. Daarom doe ik heel graag mee om deze retrofoto`s te winnen.

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 26 september 2018 at 07:08

  Ik wil graag een moodboard met dierbare familie foto’s maken voor op de kinderkamer.

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 25 september 2018 at 22:50

  Om een prachtige collage te maken van de foto’s hoe onze dochter leert lopen

 • Avatar van ran
  Reply ran 25 september 2018 at 20:16

  om een collage te maken van hoeveel ik al ben afgevallen, mooi om te zien

 • Avatar van helaine
  Reply helaine 25 september 2018 at 19:53

  Wat super schattig deze foto’s ! Ik waag een kansje mee en ik hoef niet na te denken… ik zou ze gebruiken voor mijn dochtertje. Vandaag is ze 6 maanden en het lijkt me geweldig om haar dagboekje te vullen met deze leuke foto’s!!

 • Avatar van Lynn Mahieu
  Reply Lynn Mahieu 25 september 2018 at 18:49

  Wauw die zijn mooi! Ik zou ze graag gebruiken om het eerste levensjaar van mijn dochtertje mooi vast te leggen. Zij wordt volgende maand 1 jaar! <3

 • Avatar van Femke Wiebers
  Reply Femke Wiebers 25 september 2018 at 18:46

  Super leuk! Ik ben al heel lang van plan om een collage te maken van de highlights van de reizen die mijn partner en ik ondernomen hebben. Ik had hier nooit over nagedacht (want wist niet dat het bestond) maar dit zou perfect zijn voor een klein onderschrift bij de foto’s!
  Mooi om in ons nieuwe huis aan de wand te hangen

 • Avatar van Naomi
  Reply Naomi 25 september 2018 at 18:22

  Heel leuk! Voor de foto’s van mijn bruiloft

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Lifestyle
koekjes bakken met kinderen
Koekjes bakken met kinderen | 10 lekkere recepten

De nieuwe week is weer begonnen en het kan best een uitdaging zijn om de kinderen vanwege de #blijfthuis situatie...

Sluiten