Huis & interieur

De nieuwe Søstrene Grene feestcollectie

9 maart 2020

Sostrene Grene feestcollectie
Als je op zoek bent naar leuke aankleding en accessoires voor een feestje, dan kan het soms nog best even zoeken zijn naar een compleet aanbod van items die bij elkaar passen. Nu kon je eerder ook al wel terecht bij Søstrene Grene voor feestversieringen maar met de nieuwe collectie maak je ieder feestje voor zowel kinderen als volwassenen helemaal af. Een heerlijk feel good bericht om de nieuwe week mee te beginnen!

‘Lees ook: Budget Tip | De nieuwe Primark Wellness collectie.’

Sostrene Grene feestcollectie Sostrene Grene feestcollectie Sostrene Grene feestcollectie Sostrene Grene feestcollectie Sostrene Grene feestcollectie Sostrene Grene feestcollectie Sostrene Grene feestcollectieSostrene Grene feestcollectie

De nieuwe Søstrene Grene feestcollectie

“Anna en Clara zijn gek op feestelijke gelegenheden en vieren zowel de kleine als grote momenten in het leven. Met deze nieuwe collectie hopen de zussen inspiratie voor allerlei verschillende feestelijke gelegenheden te bieden. De decoraties helpen om de sfeer te zetten en zorgen voor een geweldige ervaring met familie en vrienden.”

Of je nu versieringen zoekt voor een verjaardag, een tuinfeest, pyjamafeestjes of zelfs voor een bruiloft: de collectie bestaat uit zeven verschillende thema’s waar je zeker kan slagen voor jouw feest.

Good to know: Søstrene Grene vindt dat er tijdens het organiseren van een feest ook rekening met het milieu gehouden moet worden. Daarom bestaat de nieuwe collectie uit veel producten die het FSC keurmerk dragen én veel van de feestartikelen kunnen bewaard en op een ander moment opnieuw gebruikt worden.

De nieuwe Søstrene Grene feestcollectie is vanaf nu verkrijgbaar. Je kan hiervoor terecht bij de 13 Søstrene Grene winkels in Nederland die je vindt in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Utrecht. In België zijn er Søstrene Grene winkels in Brussel en Antwerpen.

Sostrene Grene feestcollectie Sostrene Grene feestcollectie Sostrene Grene feestcollectie Sostrene Grene feestcollectie Sostrene Grene feestcollectie

Mijn favorieten

Ik vind het leuk dat er in de thema’s echt van alles te vinden is. Van spullen voor een stoer draken-en-ridders-feestje tot aan girly items voor een meidenfeestje, zelfs een heleboel bakspullen om een mooie verjaardagstaart te kunnen maken, decoraties voor een babyshower, voor wat chiquere feestjes.. En dan ook echt van versiering om op te hangen, de tafel mee aan te kleden, sfeer te maken, zelfs uitnodigingen en om leuke give-aways mee te maken. Ja, ik word hier wel blij van!

Spreekt deze nieuwe Søstrene Grene feestcollectie jou aan?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 9 maart 2020 at 22:50

  Oh deze items zagen we vandaag in hun winkel in Aken. Super mooi!! Je zou bijna een feestje geven gewoon om deze items in huis te kunnen halen 😁

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 maart 2020 at 09:12

   Haha, maar echt he?! Ik kan hier ook zo lekker vrolijk van worden :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 maart 2020 at 16:32

  Prachtige items om kamers leuk te versieren!
  Héél betaalbare spullen.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.