Huis & interieur Lifestyle

Webshop tip | The Pet Empire

15 maart 2020

The Pet Empire (online dierenwinkel)
Er zijn echt heel erg veel webwinkels te vinden, maar soms zitten er van die pareltjes tussen waarbij het hele plaatje klopt en ik écht enthousiast word. Ik deel deze geweldig leuke shoppingadresjes dan ook heel erg graag met je! Zoals The Pet Empire,
 een webwinkel vol met stijlvolle designproducten voor honden en katten.

‘Lees ook: Webshop tip | Lazy Lama.’

The Pet Empire (online dierenwinkel) The Pet Empire (online dierenwinkel)

The Pet Empire

Dat spullen voor je huisdier zoals een hondenbed, krabpaal of voerbakjes samen kunnen gaan met een stijlvol interieur, is iets dat The Pet Empire bewijst. De exclusieve en luxe designmeubels voor honden en katten zijn eyecatchers voor je interieur maar vooral ook duurzame en comfortabele producten voor je trouwe viervoeter. 
 
In het assortiment van deze online dierenwinkel vind je van alles, van krabpalen, ligmandjes en kattenbakken voor katten tot aan ligbedden, hondenmanden, halsbanden, riemen en kleding voor honden. Natuurlijk hebben ze er voor beide ook producten als speeltjes en voerbakken en kan je er ook terecht als je een specifieker item zoekt zoals een orthopedisch hondenkussen  
 
The Pet Empire verkoopt producten van merken als Dandy Cat, Dogs & HorsesLaboniBrandoLabbvenn en MiaCara. Bestellen gaat heel eenvoudig via de Nederlandse webwinkel en je hebt de producten binnen enkele dagen in huis.

The Pet Empire (online dierenwinkel) The Pet Empire (online dierenwinkel)

Verrassing voor Coosje!

Nu dachten wij voor onze puppy Coosje zo’n beetje alles al wel in huis te hebben, maar wat blijkt: de bench wordt helemaal niet gebruikt. Superzonde van het fijne plekje wat we hiermee voor haar gecreëerd hadden, maar ze ligt duidelijk liever in haar mandje en als we even de deur uit zijn zetten we met een hekje de keuken af van de woonkamer waardoor ze wat meer ruimte heeft dan in een bench. 
 
De ruimte van de bench wordt nu opgevuld met een prachtig MiaCara hondenkussen met een superzacht MiaCara dekentje wat we van The Pet Empire toegestuurd kregen. Een perfecte combi die het qua kleur heel goed doet in ons interieur, maar we merken vooral dat Coosje het een heerlijk plekje vindt. Vanaf het moment dat we het ligbed uit de verpakking haalden, klom ze erbovenop en trok het dekentje erbij om zich er lekker op te nestelen. Kijk nou, hoe enorm schattig. Ons kleine mopje op haar grote nieuwe troon ♥ Het ligbed is trouwens lekker stevig qua ondersteuning, maar alsnog lekker zacht om op te liggen en heeft een wasbare hoes. En dat is met een pupje wel erg handig!
 
–> Klik hier voor de webwinkel van The Pet Empire om zelf een kijkje te nemen.  
 
Liefs, 
Desirée 
 
Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Rachel Kromdijk
  Reply Rachel Kromdijk 16 maart 2020 at 13:44

  Wauw wat is het toch een schatje zeg.. wat voor ras is dit Desirée?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 maart 2020 at 10:57

   Ze is ook echt té lief! Het is een mixje toypoedel met shih-tzu, maar dat had je al gevonden in het andere artikel zag ik :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 15 maart 2020 at 16:19

  Mooie items in de zeer overzichtelijke webshop😃
  Zoveel en moeilijk om iets uit te kiezen…..

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.