Eten & drinken

Snack tip | Bazqet Happy Family Box

20 april 2020

Bazqet Happy Family Box
Nu we allemaal meer thuis zijn en ons gevraagd is om enkel naar buiten te gaan als dit noodzakelijk is, is het best lastig om aan voldoende beweging te komen en grijp je misschien wat sneller naar ongezondere keuzes. Als het op snacken aankomt wil ik graag Bazqet als tip met je delen en dan specifiek de Happy Family Box.

‘Lees ook: Het recept voor een smaakvol bananenbrood met chai kruiden.’

Bazqet Happy Family Box

Bazqet

Normaal gesproken zijn de verstandige tussendoortjes-alternatieven van Bazqet via de schoolkantine, sportclub en op kantoren te koop maar vanwege de Corona-maatregelen is dit nu niet mogelijk. Daarom hebben ze drie soorten boxen bedacht die je gewoon thuisgestuurd kan krijgen:

– Flix Mode box met daarin 22 tussendoortjes voor het hele gezin met daarin meerdere portieverpakkingen en family packs rice chips in meerdere smaken en meerdere portieverpakkingen popcorn (€24,95)
– Balanced Break Box met daarin 40 tussendoortjes voor je gezonde snackmomenten thuis. Er zitten verschillende smaken portieverpakkingen rice chips en popcorn in en een doos met 20 rocky rice repen (€29,95)
Happy Familiy Box met daarin 40 tussendoortjes om te delen met het gezin, zoals verschillende smaken rice chips, honey popcorn en een doos met 20 rocky rice repen (€29,95)

De verschillende boxen zijn te bestellen via de Bazqet website en de genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Steun de zorg
Ook heeft Bazqet een mooie actie opgezet, waarbij ze iedere 20e box aan het personeel van een Nederlandse zorginstelling om ze te ondersteunen en wat extra’s te geven in deze tijden. Natuurlijk kan je ook zelf een doos doneren door bij het afrekenproces te kiezen voor levering op een ander adres :)

Bazqet Happy Family Box

Ik ontving deze box bij de post en vind het een verrassend lekkere combi waar inderdaad het hele gezin van mee kan genieten. De lekker knapperige en smaakvolle chipsvarianten zijn gemaakt van bruine rijst dat is gepoft in olijfolie en daardoor 50% minder vet dan normale chips bevat. De Popcorn Honey is lekker zacht en subtiel van smaak en de Rocky Rice repen in de Milk-variant hebben een lekkere chocolade buitenkant gecombineerd met een luchtige rijstwafelreep van zilvervliesrijst aan de binnenkant. Bij Shae en mij is die laatste hier overduidelijk favoriet, gevolgd door de popcorn. Paul vindt de rijstchips heel lekker, vooral de BBQ smaak. En toch ook fijn dat je met zo’n box gelijk even vooruit kan met verantwoorde(re) tussendoortjes!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Brigitte
  Reply Brigitte 22 april 2020 at 20:40

  Oeh ik ben benieuwd naar de balanced break box :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 april 2020 at 03:32

  Het klinkt goed en lijkt me heerlijk 👌🏼
  Beter dan candy.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.