Huis & interieur Mama & Kind

Interieur | HEMA Kids Home safari collectie

2 april 2020

hema kids home safari collectie
Ahhh, er komt net echt té leuk nieuws binnen. HEMA lanceert namelijk de nieuwe Kids Home wooncollectie met een safarithema. Vol met dierenprintjes met zwart-witte, groene en oranje accenten en toffe geometrische vormen. Superstoer met een speelse knipoog. Love it! En mocht je deze weken ook lekker aan het opruimen zijn geslagen, dan kan je met de nieuwe manden en dozen ook je lol op.

‘Lees ook: Een nieuw speelhoekje voor de meiden. Dit is het resultaat!

hema kids home safari collectie hema kids home safari collectie hema kids home safari collectie

HEMA Kids Home safari collectie

Ik vind het leuk dat deze collectie in bijna iedere kinderkamer toe te passen is, van een klein leuk nieuw accent tot aan een grote make-over. Heb je de basis al redelijk rustig qua kleuren, dan tover je de kinderkamer in een mum van tijd om tot een safari-in-eigen-slaapkamer. Heb je zin om het één en ander uitgebreider aan te pakken dan kan je wellicht samen met je kind de muren in een andere kleur verven en helemaal losgaan. Van leuke details zoals een dieren nachtlampje, nieuw beddengoed en de rieten spiegel met oortjes, tot aan kledinghaakjes, rieten opbergmanden.. Of trek het junglegevoel door tot aan de eettafel met de leuke ontbijtbordjes, schaaltjes en placemats.

Misschien nog wel één van mijn persoonlijke favorieten: de koffers! Niet alleen leuk voor wanneer de kids weer uit logeren kunnen gaan (welke kind én ouder kijkt daar nu niet naar uit..) of je als gezin weer een mooie reis kan gaan maken, maar ze zijn ook heel erg leuk om spulletjes in op te bergen en als speels accent op de kinderkamer neer te zetten. Of doe eens gek: laat je kinderen in de woonkamer ‘uit logeren’ of als het straks iets warmer is in de tent in de tuin kamperen :)

De nieuwe HEMA Kids Home collectie in safarithema is vanaf nu te vinden via de HEMA webwinkel en in de HEMA winkels. De koffers zullen vanaf maandag 6 april verkrijgbaar zijn.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 april 2020 at 13:04

  Prachtige items bij mij favoriete shop 👌🏾

  Xoxo

 • Avatar van vmmore
  Reply vmmore 7 april 2020 at 13:00

  Wat een leuke collectie van de Hema, Jammer dat ik ze niet even in het echt kan bekijken.

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 2 april 2020 at 21:23

  Wat leuk deze safari collectie van de Hema!! De kamers zien er heel leuk en gezellig uit! 😀

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.