Huis & interieur

Tip! | Leuke Moederdag cadeaus met foto

20 april 2020

moederdag cadeau tip (fotocadeau)
Ik vind het – zeker in deze onzekere en stressvolle periode – té leuk om jullie met wat leuks te verrassen en heb daarom ook voor deze week een heel erg leuke winactie mogen opzetten. En daarbij geef ik je gelijk wat inspiratie voor leuke Moederdag cadeautjes! In samenwerking met Smartphoto mocht ik wat leuks uitzoeken én 3 van jullie blij maken met shoptegoed.

‘Lees ook: Fotografietips voor je smartphone.’

moederdag cadeau tips foto/fotocadeaumoederdag cadeau tips foto/fotocadeau

Gepersonaliseerde Moederdag cadeaus

Of het nu een cadeautje is voor je eigen moeder, iets om als tip door te geven aan je kinderen/man voor jezelf (niks mis mee om ze in de goede richting te sturen ;) of misschien juist nu wel iets voor oma. Omdat er veel eenzaamheid is onder ouderen en ze hun (klein)kinderen heel erg missen nu we vanwege de maatregelen even geen bezoekjes kunnen brengen is een gepersonaliseerd cadeau met foto een leuk idee. Dan zijn de kleinkinderen en/of eigen kinderen toch weer even net wat dichterbij.

Op bovenstaande afbeelding zie je een aantal leuke fotocadeaus die je via de website van Smartphoto kan bestellen. Denk hierbij aan een mooie mok, telefoonhoesjes en tabletsleeves, onderzetters, (koelkast)magneten, sierkussens, een sleutelhanger of bijvoorbeeld een foto afgedrukt op een bijzondere ondergrond zoals op hout, aluminium, een klok, een vaas of zelfs een waxinelichthouder. En qua kosten is er voor ieder budget iets leuks te bedenken, want de cadeautjes zijn al verkrijgbaar vanaf een paar euro tot zo gek als je het wil maken.

Moederdag valt dit jaar op 10 mei en speciaal voor deze dag heeft Smartphoto een mooie actie bedacht:

– bij een bestelling tot €25,00 krijg je 20% korting
– bij een bestelling vanaf €25,00 krijg je 25% korting
– bij een bestelling vanaf €40,00 krijg je 30% korting.

Extra tip: ben je een nieuwe klant dan krijg je bij inschrijving op de nieuwsbrief een kortingscode van €5,00 in je mailbox. Dát is weer mooi meegenomen!

moederdag cadeau tip (fotocadeau)

Mijn keuze | Foto op acryl

Zoals je op de foto’s kan zien heb ik zelf gekozen voor een foto op acryl, of eerder ín een acrylblok. Hoe tóf is dit?! Het is een mooi stevig blok met best wat gewicht van helder acryl waarbij de foto op de achterkant geprint is. Door het heldere acryl dat ervoor zit krijg je zo een mooie blikvanger waarbij foto’s heel erg levendig uit komen. Ik vind het echt een prachtig item voor in de woonkamer en denk dat beide (o)ma’s er ook heel blij mee zullen zijn ♥

Kleine tip: mocht je kiezen voor dit fotocadeau dan kan ik wel aanraden om de foto’s niet al te belicht en ze eerder iets aan de warme dan aan de koele kant te uploaden. Op die manier komen de kleuren het mooist tot uiting :)

Je kan hierbij kiezen uit een liggend of staand formaat van 20,3×15,2cm en het blok is net geen 2cm dik. Qua lay-out is er ook van alles mogelijk via de eenvoudige editor op de website van Smartphoto. Zelf koos ik voor een trendy variant op een drieluikje met foto’s van Shae en Cate, hun namen erbij en rechtsonder in het klein het jaartal.

moederdag cadeau tip (fotocadeau)

Winactie

In samenwerking met Smartphoto mag ik 3x €25,00 shoptegoed weggeven. Meedoen is simpel: snuffel even rond op de website van Smartphoto en laat in een reactie onder dit artikel achter voor welk fotocadeau jij zal gaan. Zo kan je gelijk zien wat er zoal mogelijk is (en dat is véél leuks!).

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 26 april 2020, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

–> Met welk fotocadeau zou jij (o)ma willen verrassen op Moederdag?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Isabelle
    Reply Isabelle 2 mei 2020 at 11:06

    Foto op aluminium zal prachtig staat! Ik gun mijn moeder dat! Een foto van ons in huis: PRACHTIG zal dat staan! Hoop dat ik het snel mag ontvangen… (fingers crossed)

  • Avatar van Mark
    Reply Mark 27 april 2020 at 22:38

    Toffe actie! Ik vind de foto op hout zo’n stoere look hebben! Hier verrassen mijn kinderen zeker weten hun moeder mee 🤞

  • Avatar van Yvonne W.
    Reply Yvonne W. 27 april 2020 at 21:58

    Ik zou een meerluik kiezen; zo kunnen mijn kinderen een mooi plekje krijgen bij mijn oma… in deze tijd geniet zij extra van de foto’s van dierbaren om haar heen.

  • Avatar van Noortje
    Reply Noortje 27 april 2020 at 21:51

    De set met luxe onderzetters is erg gaaf!

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 26 april 2020 at 17:19

    Ik zou gaan voor de koekjestrommel. Mijn moeder (tevens ook meter van onze peuter) kan namelijk heel lekker bakken. Mijn vader kan er moeilijk afblijven dus zou ik voor de gein een foto van onze peuter met haar “doedoe, manie” gezichtje erop laten printen 🤣

  • Avatar van nathaliebuttiens
    Reply nathaliebuttiens 26 april 2020 at 16:37

    Ik zou graag mijn moeder willen verrassen met een nieuwe muismat, met mijn broertje en zusje op.

  • Avatar van Inge Trouwborst
    Reply Inge Trouwborst 25 april 2020 at 15:25

    Wat een leuke dingen hebben ze. doe graag mee en denk dat ik voor een kussen zou gaan, sleutelhanger vind ik ook altijd leuk ;)

  • Avatar van Anneliese de Waal
    Reply Anneliese de Waal 25 april 2020 at 15:02

    Wat leuk, ik zou voor mijn moeder en mijn schoonmoeder de bloempot met een foto van de kinderen kopen, ziet er erg leuk uit :) :) Groetjes Anneliese

  • Avatar van SuusGro
    Reply SuusGro 25 april 2020 at 13:36

    Leuk! Oma, van papa zijn kant. Zou ontzettend trots zijn met een foto op acryl en een koelkast magneet haha.
    Voor mezelf zie ik ook wel wat leuke dingen.

  • Avatar van Jo’s Daughter
    Reply Jo’s Daughter 24 april 2020 at 18:35

    Wat hebben ze leuke items!! Een mooie koekjes trommel voor oma met zelfgebakken koekjes :D Dat lijkt me een fantastisch cadeau!!

  • Avatar van francina Brouwer
    Reply francina Brouwer 24 april 2020 at 16:27

    Ik zou graag de portomonee willen winnen voor oma, die is namelijk altijd haar pasjes en muntjes kwijt!

  • Avatar van Danique
    Reply Danique 24 april 2020 at 12:21

    Heel leuk!! Ik zou dit heel graag voor mijn lieve moeder willen winnen. Ze doet elke dag altijd alles voor anderen en een week voor Moederdag, 4 mei, wordt ze 70 jaar! Helaas kan ze niet overweg met een smartphone (dat is een understatement haha!) maar dat betekent dus ook dat de foto’s die wij hebben, haar man, haar zoon en 3 dochters, dat wij die op onze telefoons gemakkelijk kunnen zien maar zij niet. Daarom lijkt het me super leuk om een fotoboek voor haar te maken met al onze herinneringen afgelopen jaren! Ik ga keihard duimen!! 🥰🤞🏽🤞🏽🍀

  • Avatar van Claudia
    Reply Claudia 23 april 2020 at 23:45

    Wat een mooie actie in deze tijd.
    De onderzetters of een foto op aluminium lijken me allebei een erg geslaagd cadeau van smartphoto. Daar zou mijn lieve moeder erg blij mee zijn, nu ze ons en haar kleinzoons alleen op afstand kan zien.

  • Avatar van Nadine
    Reply Nadine 23 april 2020 at 18:50

    Leuk! Ik doe mee! Ik vind de portemonnee of de laptop sleeve het leukste! Ik denk dat ik toch voor de laptop sleeve zou gaan dan!

  • Avatar van Elle
    Reply Elle 23 april 2020 at 14:38

    ik wil graag een Foto op aluminium met onze meiden erop en die in de hal hangen

  • Avatar van Fenny
    Reply Fenny 23 april 2020 at 11:44

    Wat een toffe winactie! ♡♡♡ Smartphoto kende ik al en ze hebben inderdaad erg leuke spulletjes én een heel leuk bonussysteem, daarmee spaar je voor leuke gratis producten :) met het shoptegoed zou ik voor mijn moeder een prachtig fotoboek maken, want foto’s zeggen meer dan 1000 woorden ♡♡♡

  • Avatar van Melissa Van Stipdonk
    Reply Melissa Van Stipdonk 23 april 2020 at 09:34

    een bloempotje met foto zou superleuk zijn zeg. met een mooi bloemetje erin en oma is weer helemaal blij!

  • Avatar van Vivian Bauptit
    Reply Vivian Bauptit 22 april 2020 at 21:24

    Wat super leuk!!!😍😍😍 Ik zou graag mijn moeder willen verrassen met een houtenfotoblok met een leuke foto erop van ons gezin dus met haar kleinkinderen erbij weet zeker dat ik haar hier heel erg blij mee zal maken zeker nu ze de kids niet kan zien she deserves this 😘🤗❤

  • Avatar van Vanessa
    Reply Vanessa 22 april 2020 at 20:31

    Ik zou de vaas erg leuk vinden voor mijn moeder ! Al sinds het begin van de Corona heeft ze de kleinkinderen niet meer gezien omdat ze een hoog risicofactor is en dus al 6 weken lang ! En wie weet hoe lang het nog gaat duren voordat het echt veilig is dat we weer op bezoek kunnen komen 😢

  • Avatar van Dineke W
    Reply Dineke W 22 april 2020 at 14:28

    Ik zou gaan voor een foto op hout, voor mijn dochter die ik nu even niet zie omdat ik tot de risicogroep behoor, fijn om haar een foto van onze hond te geven die ze erg mist.

  • Avatar van Cindy Framke
    Reply Cindy Framke 22 april 2020 at 10:19

    De grote portemonnee is erg leuk!

  • Avatar van Wendy
    Reply Wendy 21 april 2020 at 21:30

    Ik zou voor mijn moeder en schoonmoeder een fotoboekje maken van onze dochter. Zij zijn deze moederdag voor het eerst naast moeder ook oma.

  • Avatar van Kristel Gubbels-daemen
    Reply Kristel Gubbels-daemen 21 april 2020 at 21:04

    https://www.smartphoto.nl/fotocadeaus/fotoboek-quotes deze super leuk om te maken voor beide oma’s

  • Avatar van Natas O
    Reply Natas O 21 april 2020 at 20:41

    Ik wil oma graag verrassen met 3 kleine canvassen als drieluik met foto’s van hun hondje en de onze. Beste buddies maar er zit wel 80KM afstand tussen ze.

  • Avatar van Peggy
    Reply Peggy 21 april 2020 at 13:09

    Het houten fotoblok met een foto van de jongens, zal oma prachtig vinden! 💙

  • Avatar van anja jager
    Reply anja jager 21 april 2020 at 11:39

    Foto op canvas zou ik graag aan mijn ouders geven voor hun trouwdag

  • Avatar van Nina Haven
    Reply Nina Haven 21 april 2020 at 11:38

    Hallo,
    Ik denk dat ik kies voor de sportfles, bedrukt met een foto. Die kan mijn dochter gebruiken als ze éindelijk 😅 weer naar school kan. En met zo’n leuke fles vergeet ze hopelijk niet om genoeg te drinken, want dat schiet er bij haar wel eens bij in…
    Zij blij, ik blij.

  • Avatar van lottie
    Reply lottie 21 april 2020 at 11:16

    Meerluik: onwijs mooi cadeau!

  • Avatar van Kelly Callemeijn
    Reply Kelly Callemeijn 21 april 2020 at 11:01

    Ik doe graag mee voor mijn lieve moeder die we nu al een hele tijd bijna niet meer zien. Een mooie foto van haar kleinzoon op aluminium zou geweldig zijn of het meerluik!

  • Avatar van Yvonne D.
    Reply Yvonne D. 21 april 2020 at 10:52

    Een mooi fotoboek! Daar zou mijn moeder erg blij mee zijn. Ik bestelde er al fotoboeken toen Smartphoto nog Webprint heette en nu ook nog steeds. Zulke goede kwaliteit!

  • Avatar van Riekie Bos
    Reply Riekie Bos 21 april 2020 at 10:52

    de ergonomische muismat met foto en tekst vind ik erg leuk voor nu mijn mamsie ook veel thuis werkt!

  • Avatar van A.
    Reply A. 21 april 2020 at 10:25

    Vaasje, glazen theemok gegraveerd of onderzetters met foto ;-)

  • Avatar van Coco
    Reply Coco 21 april 2020 at 09:49

    Ik zou gaan voor de meerluik!

  • Avatar van Jacqueline
    Reply Jacqueline 21 april 2020 at 09:29

    Graag de mok of de koektrommel. Mijn lieve moeder tobt op dit moment erg met haar gezondheid en ligt veel op bed. Weinig bezoek nu. Ik zou haar blij willen maken met een mooi cadeau.

  • Avatar van Eunice
    Reply Eunice 21 april 2020 at 09:26

    Een leuke sleutelhanger met een foto van haar dochter en kleinzoon ❤️Die mist ze
    Nu namenlijk heel erg door de lockdown

  • Avatar van cindy
    Reply cindy 21 april 2020 at 09:16

    Een leuke mok voor mijn moeder

  • Avatar van Marja Legius
    Reply Marja Legius 21 april 2020 at 08:29

    De sneeuwbal. Ik weet zeker dat ze dit net zo magisch vind als haar kleinkinderen

  • Avatar van Marije
    Reply Marije 21 april 2020 at 07:36

    Leuk! Ik doe graag mee. Voor mijn schoonmoeder zou ik een kalender maken en voor mezelf een mok.

  • Avatar van Thea
    Reply Thea 21 april 2020 at 00:25

    klok van acrylglas

  • Avatar van Anita H.
    Reply Anita H. 20 april 2020 at 23:50

    Mijn keuze: magneten en mokken voor mijn moeder.

  • Avatar van Oma Will
    Reply Oma Will 20 april 2020 at 23:39

    Ik zou op Moederdag mijn dochter graag de mooie houten theedoos geven, omdat ze een geweldige moeder is voor haar drie kinderen. Ze goed begeleid met het schoolwerk en ook daarbij thuiswerkt voor het bedrijf waar ze werkt.
    Voor mij is ze een Superwomen die naast haar gezin alle boodschappen voor mij haalt omdat ik in thuisquarantaine zit , omdat ik in de risico groep zit.
    Heel graag doe ik mee en heb geliked en geloved op Bloglovin.

  • Avatar van iris
    Reply iris 20 april 2020 at 23:11

    Wat leuk. Een bewaarddoos of koekentrommel zou leuk zijn voor mijn mama. Daar Zou ik haar enorm blij met kunnen maken. Duimen maar!!

  • Avatar van Misye Zemichael
    Reply Misye Zemichael 20 april 2020 at 23:05

    Ik verras graag mijn lieve moeder met een klok van acrylglas voor Moederdag, omdat zij de meest bijzondere persoon is in mijn leven. Ze is gewoon alles voor me en zal dat ook altijd blijven. Ze heeft een speciale plek voor me en zou haar graag weer in het zonnetje willen zetten omdat ik in vele opzichten veel aan haar heb. Woorden schieten te kort om aan te geven hoeveel ik van haar houd. Vooral in deze lastige periode zou ik haar op deze manier een hart onder de riem willen steken, dus daarom gun ik haar een persoonlijke klok van acrylgas 🍀

  • Avatar van Lee-Ann
    Reply Lee-Ann 20 april 2020 at 22:41

    Foto op tuinposter

  • Avatar van Lara Hiemstra
    Reply Lara Hiemstra 20 april 2020 at 22:39

    Ik zou graag mee willen doen voor mijn schoonmoeder en dan om het houten fotoblok te geven. Omdat ze der kleinkinderen onwijs mist en dit heel goed in haar interieur past.

  • Avatar van Els Wanders
    Reply Els Wanders 20 april 2020 at 22:03

    Ik doe graag mee, houten fotoblok en aluminium plaat vind ik allebei erg leuk.

  • Avatar van Sophia Amesz
    Reply Sophia Amesz 20 april 2020 at 21:44

    Ik vind een kussen wel heel erg leuk om te geven en te krijgen.

  • Avatar van Claudia
    Reply Claudia 20 april 2020 at 21:44

    Houten fotoblok

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 20 april 2020 at 21:29

    De Design fotohouder met foto’s!

  • Avatar van Anita te Gussinklo
    Reply Anita te Gussinklo 20 april 2020 at 20:01

    Ik zou gaan voor een tuinfoto, erg leuk en origineel

  • Avatar van Sandra
    Reply Sandra 20 april 2020 at 19:52

    Wat een leuke actie, ik heb uiteraard even rondgeneusd! Wat een keuze! Ik vind een kwartetspel erg leuk maar foto’s een houtblok zijn ooook erg leuk :-)

  • Avatar van miriam
    Reply miriam 20 april 2020 at 19:24

    Een foto op alumininium zou ik mijn moeder willen verrassen op moederdag. Ze is alleen en in deze moeilijke tijd ziet ze mij niet veel in levende lijve en ook mijn gezinnetje niet. Met een foto van ons gezin, heeft ze ons altijd dichtbij.

  • Avatar van Yvon
    Reply Yvon 20 april 2020 at 19:09

    In ieder geval de memobox. De koektrommel vind ik ook erg leuk. Mijn moeder houdt van praktische dingen.

  • Avatar van Jan
    Reply Jan 20 april 2020 at 18:15

    Ik vind de theedoos een erg leuk idee.

  • Avatar van Willem de Wal
    Reply Willem de Wal 20 april 2020 at 18:13

    Ik zou een wanddecoratie op Vorex willen geven aan mijn moeder, die altijd alles voor ons over heeft.

  • Avatar van Gretll
    Reply Gretll 20 april 2020 at 17:54

    Hey, leuke actie. Ik zou voor mijn mama een koekjestrommel nemen met de foto’s van mijn zoontjes op. Ze zorgt altijd voor mijn schatjes als ik ga werken en ze eet heel graag koekjes ! Ze zou super blij ermee zijn ! Groetjes en leuke wedstrijd !

  • Avatar van m chen
    Reply m chen 20 april 2020 at 16:58

    Ik zal kiezen voor een knuffelschaap met foto en tekst!

  • Avatar van Nelly
    Reply Nelly 20 april 2020 at 16:10

    Ik zou gaan voor de koekjestrommel

  • Avatar van Marian B
    Reply Marian B 20 april 2020 at 15:18

    Leuk! Ik zou mijn moeder graag verrassen met een foto van de kleinkinderen. Ik denk dat ik jou keuze achterna ga, ziet er erg leuk uit!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 20 april 2020 at 14:20

    Wat leuk en ik zou heel graag de agenda willen in de kleur roze…..

    Xoxo

  • Avatar van Marleen
    Reply Marleen 20 april 2020 at 14:09

    Ik zou voor mijn moeder een set gekke magnetron maken met leuke foto’s van haar enige kleinkind erop. Plus een mooie houten snijplank erbij. Zou een mooi cadeau zijn om toch te laten weten dat we aan haar denken ondanks dat we haar nog lang niet kunnen bezoeken (ik woon met mijn familie in de UK). 🥰🍀🤞

  • Avatar van Priscilla
    Reply Priscilla 20 april 2020 at 13:06

    Een leuke persoonlijke theedoos. Mijn moeder is een heuse theeleut, het is voor haar ook echt een momentje om eventjes rustig de dag door te nemen.

  • Avatar van Anna wienen
    Reply Anna wienen 20 april 2020 at 12:58

    Ik zou voor de koekjestrommel gaan, dan weet je zeker dat iedereen de foto elke dag kan bewonderen 🥰

  • Avatar van Anja
    Reply Anja 20 april 2020 at 12:34

    Ik doe graag mee voor mijn dochter die vorige week mama is geworden van haar eerste kindje en ons eerste kleinkind. Een leuke puzzel bijv. met foto lijkt me gaaf, of een koektrommel met leuke babyfoto…. de keuze is reuze! #moederdag

  • Avatar van Nathalie
    Reply Nathalie 20 april 2020 at 12:25

    Wat leuk 🥰
    Ik doe graag mee voor een bloempot ☺️

  • Avatar van CindyJ
    Reply CindyJ 20 april 2020 at 12:18

    SHOPTEGOED ……WAT Leukkkkkkk.
    Foto van onze 3 kinderen Aaah voor oma….de grote schat!🤗❤ geliked.en gedeeld.

  • Avatar van therealstrugglesblog
    Reply therealstrugglesblog 20 april 2020 at 12:17

    https://www.smartphoto.nl/fotocadeaus/houten-hanger
    Deze vind ik zo leuk. Daar zou ik graag mijn moeder blij mee maken. Ze moet nu de leuke 1e weken van haar kleinzoon missen en dat vind ze echt heel jammer.

  • Avatar van elisabeth maria martina
    Reply elisabeth maria martina 20 april 2020 at 12:16

    een mooie foto van ons michiel en zijn 2 kids, alle andere heeft ze allemaal weggedaan

  • Avatar van Wendy Van De Reyd
    Reply Wendy Van De Reyd 20 april 2020 at 12:15

    Waar graag kansje voor onze mama/oma , met een puzzel , waar haar kleindochters opstaat , is mooi en zo heeft ze ook een leuke bezigheid deze eenzame dagen, duimen omhoog

  • Avatar van Anna
    Reply Anna 20 april 2020 at 12:12

    ik denk dat oma blij wordt van een fotopuzzel met een foto van de kleinkinderen

  • Avatar van Aïde
    Reply Aïde 20 april 2020 at 12:11

    De roestvrijstale drinkfles zou Oma geweldig vinden met haar kleinkinderen erop

  • Avatar van Ling Choi
    Reply Ling Choi 20 april 2020 at 12:11

    Foto als cadeau doet altijd goed. Ik zou een wanddecoratie willen geven aan mijn moeder die altijd voor ons klaar staat.

  • Avatar van Helen
    Reply Helen 20 april 2020 at 12:08

    Een fotopuzzel. Dan kan oma lekker mee spelen en later de foto bewaren. Vooral nu met deze tijd verveelt ze zich wat vaker.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.