Beauty

Budget beauty tip | NIVEA Fresh Blends douchegel

29 april 2020

nivea fresh blends douchegel review/ervaring
Als je de zon in je badkamer wil halen als het om geurbeleving gaat, dan kan ik de nieuwe NIVEA Fresh Blends zeker aanraden. Dit zijn nieuwe fruitige douchegels in combinatie met plantaardige melk, die daarnaast ook nog eens vegan zijn. In dit artikel vertel ik je er graag meer over.

NIVEA Fresh Blends douchegel

De geurbeleving staat centraal in de nieuwe NIVEA Fresh Blends douchegels. Ze hebben namelijk niet alleen heel vrolijke kleuren, maar de geuren voegen echt dat beetje vrolijkheid toe aan je douche-ervaring. Daarnaast heeft NIVEA bij de lancering van deze producten rekening gehouden met onze planeet. De formules bestaan voor 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zijn voor 98% biologisch afbreekbaar én zijn 100% veganistisch.

De NIVEA Fresh Blends douchegel is verkrijgbaar in drie verschillende geuren voor €6,99 (300ml) per stuk bij onder andere Kruidvat en Etos. Tipje: bij beide winkels is er nu een 1+1 actie op alle producten van NIVEA :)

‘Lees ook: How to | Zelf je haren verven (en tips om je uitgroei te verbergen!).’

nivea fresh blends douchegel review/ervaring

NIVEA Fresh Blends | Raspberry, Blueberry & Almond Milk

Ga voor de roze versie met extracten van frambozen, bosbessen en amandelmelk voor een stralende, fris uitziende en gehydrateerde huid. De formule van deze variant bevat een samenstelling die de fruitige geuren van frambozen en bosbessen combineert, versterkt door een vleugje groene rabarber en bergamot. Deze heerlijke, vrouwelijke geur zorgt voor een vrolijke douche-ervaring en een lekkere opfrisser.

NIVEA Fresh Blends | Watermelon, Mint & Coconut Milk

De groene variant met extracten van watermeloen, munt en kokosmelk zorgt voor een gezond uitziende, frisse huid. Deze verfrissende douchegel bevat een combinatie van munt- en clementinegeur, versterkt door geuren van komkommer en groen kokoswater. De natuurlijk delicate geur van watermeloen voegt wat zoetheid toe en maakt het zowel een verkwikkende verfrissing voor de huid als een ultieme geurbeleving.

NIVEA Fresh Blends | Apricot, Mango & Rice Milk

Met de gele versie met extracten van abrikoos, mango en rijstmelk houd je de huid soepel en zacht. De formule bestaat uit een zomerse cocktail van delicate fruitgeuren van zachte abrikoos, mango, ananas en guave voor een lekker aanvoelende en exotische ervaring. Met de gele variant voeg je een beetje zomer toe aan je dagelijks leven – waar je ook bent.

Mijn favoriet & review!

Ik vind alle drie deze nieuwe NIVEA Fresh Blends douchegel heerlijke geursensaties geven en ze zijn wat mij betreft perfect gelanceerd zo in de lente en voordat de zomer eraan komt. De Watermelon-variant is het meest fris, de Raspberry-variant de meest zoete en de Apricot-variant de meest zonnige. Deze laatste is ook zeker wel mijn favoriet van deze drie, ik word er vrolijk van en brengt me terug naar kampeervakanties in mijn tienerjaren waarbij ik bepaalde abrikozen-beauty-producten van/met m’n moeder gebruikte. Brings back memories! ♥

Daarnaast vind ik het echt heel erg goed dat NIVEA steeds duurzamere keuzes maakt, zo ook met deze lijn. Ook zijn de douchegels duidelijk zachter voor je huid dan veel douchegels op de markt. Deze douchegels schuimen heerlijk en er zijn verzorgende ingrediënten zoals amandelolie, aloë vera, fruitextracten en hydraterende glycerine aan toegevoegd waardoor ik na het douchen geen trekkerige huid heb :)

–> Welke van de drie geuren spreekt jou het meest aan?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 mei 2020 at 18:00

  Deze wil ik zeker een keer gaan kopen…..
  Ze staan al op mijn shoplist 👌🏼

 • Avatar van Nicole Antonissen
  Reply Nicole Antonissen 29 april 2020 at 08:27

  Klinken echt heerlijk, alle 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.