Beauty

Newsflash | Aussie Nourish (haarverzorging met hennep)

4 mei 2020

aussie nourish hemp review 1 - Newsflash | Aussie Nourish (haarverzorging met hennep)
Aussie lanceerde onlangs de Aussie Nourish producten met Australisch hennepzaadolie erin verwerkt. De olie van de bekende cannabisplant heeft namelijk een aantal krachtige eigenschappen waar je lokken heel blij van worden. Ik vertel je er graag wat meer over én mag een aantal fijne pakketten met daarin de nieuwe Aussie Nourish producten weggeven.

Hennep voor je haar

Het is misschien wel het meest terugkomende ‘special ingredient’ in beautyproducten het afgelopen jaar en ook Aussie sluit zich met de Aussie Nourish lijn hierbij aan. Hennepzaadolie is een krachtige voedingsbron vol (omega) vetzuren, mineralen en vitamines en heeft daarnaast ook nog eens ontstekingsremmende en voedende eigenschappen. Maar specifiek voor haren heeft het nóg een fijn voordeel: het heeft herstellende eigenschappen wat ervoor zorgt dat je haren gehydrateerd worden en weer heerlijk zacht aan zullen gaan voelen, gemakkelijk doorkambaar worden en gaan glanzen zónder dat het je haar verzwaart.

Even een sidenote: hennepzaadolie en CBD olie is niét hetzelfde. CBD olie wordt gemaakt van zowel de stengels, de bladeren als de toppen van de plant waarna het extract hiervan wordt toegevoegd aan een plantaardige olie. Hennepzaadolie (of hennepolie) wordt gemaakt van enkel de hennepzaadjes en is een puur product dat géén CBD bevat.

Aussie Nourish met hennepzaad

De nieuwe Aussie Nourish productlijn met hennepzaad bestaat uit drie producten

– Aussie Nourish shampoo 300ml, €7,19
– Aussie Nourish conditioner 200ml, €7,19
– Aussie Nourish 3-minute-miracle deep treatment (masker) 250ml, €9,19

‘Lees ook: How to | Zó verberg je je grijze haren (en een stappenplan om zelf je haren te verven).’

aussie nourish hemp review 2 - Newsflash | Aussie Nourish (haarverzorging met hennep)

Alle producten uit deze lijn hebben een heerlijke ‘botanische’ geur die een tikkeltje kruidig en ook zeker rustgevend is. Heel anders dan ik me kan herinneren van de bekende zoete geur van andere Aussie producten. Persoonlijk vind ik dat zeker een voordeel, want dit is zeker mijn type geur als het op haarverzorgingsproducten aankomt.

De shampoo doet goed z’n werk en maakt de haren schoon en fris en de conditioner maakt ze heerlijk zacht en eenvoudig doorkambaar. Maar wat mij betreft echt de ster van deze lijn is, is het 3-minute-miracle deep treatment masker. Deze doet in die paar minuten inwerktijd een heleboel goeds voor mijn haar: m’n lokken gaan er van glanzen en voelen lekker gevoed aan, de geur blijft lang hangen (heerlijk als er een windje door je haar komt en Paul geeft er complimentjes over) en het maakt m’n haren bouncy. Love it!

De Aussie Nourish producten met hennep zijn onder andere te koop bij Kruidvat en Etos (bij beide nu een 1+1 actie) en ook bij Plein.nl is er een fijne actie op deze lijn.

Winactie

In samenwerking met Aussie mag ik 3 x zo’n heerlijk haarverzorgingspakket met de drie producten uit de nieuwe Aussie Nourish lijn weggeven. Alles wat je hoeft te doen, is onderstaande vraag te beantwoorden:

–> Wat is jouw ultieme haartip? Of het nu aankomt op een gevoelige hoofdhuid, volume, roos, glans, haargroeiwondermiddel.. deel je tips :)

Natuurlijk vind ik het ook leuk als je me volgt op Instagram en Facebook en het bijbehorende berichtje over deze winactie liket, een reactie achterlaat en/of deelt ♥

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 10 mei 2020, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 11 mei 2020 at 15:59

  Mijn tip. Als je last hebt van pluizig haar moet je een paar druppels bio oil bij je crémespoeling doen. Het resultaat is olievrije, zacht en glanzend haar.

 • Avatar van Mmecologne
  Reply Mmecologne 11 mei 2020 at 14:50

  Gebruik een pepermunt shampoo als 1e wassing om je haar extra goed te reinigen, kam je haar pas door nadat je er een olie of serum in hebt gedaan.

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 10 mei 2020 at 13:49

  Mijn tip is om je conditioner alleen in de punten te gebruiken als je snel vet haar krijgt!

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
L'Oréal Infaillible 24H Fresh Wear foundation review (25 Ivory Rose)
Foundation Friday | L’Oréal Infaillible 24H Fresh Wear foundation

Een foundation met een redelijk goede dekking die belooft de hele dag mooi fris te blijven ogen, langhoudend te zijn...

Sluiten