Beauty

Beauty favourites | In the shower

6 mei 2020

beauty favourites (doucheproducten)
Er komen en gaan een heleboel beautyproducten door mijn handen, want 1. part of the job en 2. #beautymeisje met een grote nieuwsgierigheid naar nieuwe producten. Zo heb ik de laatste tijd een aantal nieuwe producten onder de douche die ik erg fijn vind en daarom graag aan je wil tippen. Let’s go!

‘Lees ook: Review van de Silk’n FaceTite beautygadget voor een mooiere huid.’

beauty favourites (doucheproducten)

Nieuwe beautyproducten voor onder de douche

Eco by Sonya | Tan Remover Glove
De naam van dit product liet me even denken dat het een soort handschoentje is waarmee je een teveel aan zelfbruiner van je lichaam af kan wassen, maar het is juist een handschoentje om te gebruiken vóór het zelfbruinen zodat je een zo egaal mogelijk resultaat krijgt.

Nu ben ik persoonlijk geen enorm fervent gebruiker van een zelfbruiner, maar.. wát is dit een fijne scrubhandschoen! Je kan hem op de droge huid gebruiken voor een pittige scrubervaring, maar ik gebruik hem het liefst onder de douche samen met een douche-olie of een douchegel. Je verwijdert er in no time dode huidcellen mee en geeft ook nog eens de bloedsomploop een boost wat cellulite helpt te verminderen en de huid steviger en gladder zal laten aanvoelen. Ook fijn: je kan hem gewoon wassen en blijven hergebruiken, waardoor je geen losse scrub nodig hebt in de badkamer.

Onder andere bij Organic Tan te koop voor €14,95.

L’Occitane | Crunchy Muesli Scrub
Heb je toch liever een losse scrub, dan is deze nieuwe variant van L’Occitane zeker een aanrader. Het is geen vast product dat al in een vloeibare substantie verwerkt is, maar echt een losse korrel. Hierdoor kan je hem op twee manieren gebruiken. Op de vochtige huid door de losse korrels in te masseren voor een meer stevige scrub, of door hem te mengen met een douche-olie of douchegel voor een wat subtieler scrubeffect. Ik vind hem samen met een douche-olie wel echt heel erg fijn! Geeft misschien een klein beetje een troepje vanwege de losse korreltjes, maar hij doet duidelijk wat extra’s voor je huid. De amandelolie, zonnebloemolie en vitamine E zorgt voor een lekker zacht en gevoed huidje.

De nieuwe L’Occitane Crunchy Muesli Scrub is onder andere via de L’Occitane webwinkel te koop voor €19,00 (150gram) maar is ook in een probeerverpakking van 15 gram te koop. Handig!

Wilkinson | Intuition Complete scheermesje
Dit scheermesje ziet er vanwege de roségouden kleur niet alleen mooi uit, maar geeft ook nog eens een superglad en zacht resultaat én je glijdt er moeiteloos langs lastigere plekjes mee. Dit laatste komt door de redelijk slanke en meebewegende scheerkop in combinatie met de vijf mesjes waar een beschermend gellaagje omheen zit. Je hoeft er geen tig keer mee over dezelfde plek te gaan of in allerlei gekke posities te gaan staan en scheert zo lekker vlot zonder irritaties achteraf.

Het nieuwe Wilkinson Intuition Complete scheermesje is voor €14,99 bij de drogisterij te koop.

Africa Organics | Kalahari Melon Body Wash
Dit merk is een 100% natuurlijk, vegan en organic verzorgingsmerk dat vol zit met beauty-ingrediënten uit Afrika. Zo zit er in de Kalahari Melon lijn olie uit de Kalahari-meloen dat vol met phytosterolen en omega-6 zit dat de huid voedt en de vochtbalans herstelt. Daarnaast is de formule heel zacht voor de huid, heeft het een basis van aloë vera en zit er ook nog vitamine E in. En de geur? Heerlijk zomers en het doet me denken aan een Italiaanse sinaasappelboomgaard: zonnig, warm en een tikkeltje kruidig inéén ♥

De producten van Africa Organics zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel. Deze douchegel kost €12,00 voor een tube van 210ml.

The Body Shop | Hemp hydrating & protecting shower oil
Saved the best for last? Maybe! Deze douche-olie is in ieder geval een enorme aanrader voor als je last hebt van een drogere huid en een normale douchegel je huid trekkerig en droog laat aanvoelen. De soja-olie basis is verrijkt met onder andere kokosextract, hennepzaadolie en vitamine E, heeft een heerlijke frisse geur en voelt zijdezacht aan op de huid. In contact met water wordt de olie een milky reinigingsproduct en dat geeft ook nog eens een heel fijne douche-ervaring :)

Deze douchegel is voor €8,00 (250ml) te koop bij The Body Shop.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.