Beauty

Tip | Natuurlijke en zachte Blacktree olijfolie zeep

11 mei 2020

Blacktree zepen olijfolie zeep
Nu we allemaal vaker onze handen wassen en de zeep niet aan te slepen is, hebben we ook meer last van droge handen dan ooit. Maar er zijn ook zepen waar je huid niet van uitdroogt. Zoals de Blacktree zepen in vaste vorm die als hoofdbestanddeel voedende olijfolie uit het Noord-Egeïsche gebied van Turkije bevatten. Ik vertel je graag meer over dit merk en de mooie zepen én mag een aantal pakketten weggeven die je zelf samen mag stellen :)

‘Lees ook: Tips tegen een droge huid.’

By using Blacktree, you will use a product that is natural, skin and environment friendly, respectful, local and cruelty free.

Blacktree Naturals

Dit merk ontstond in 2002 en is opgericht door Sibel Namli, die last had van eczeem. Het maakte niet uit welke producten ze hiervoor gebruikte, ze bleef er last van hebben en sommige producten maakten het alleen maar erger. De overstap naar natuurlijke zepen bracht haar al veel goeds, maar toch kon ze nog niet ‘de perfecte zeep’ vinden. Samen met haar man Erhan ging ze het proces aan om hun eigen zepen te ontwikkelen. Na veel verschillende recepturen uitgeprobeerd te hebben ontstond er de basis van de Blacktree zepen zoals ze nu zijn; premium ingrediënten die je huid reinigen zonder uit te drogen en daarnaast ook nog eens kalmerende en voedende eigenschappen hebben.

Inmiddels is Blacktree Naturals een familiebedrijf – waarbij ook hun zoon Emre instapte – en hebben ze een eigen fabriek waarbij er met respect voor de natuur en met lokale boeren wordt gewerkt. Mooi detail: zoals je in bovenstaande video kan zien levert de fabriek geen chemisch afval en toxische gassen. Prachtig ook om te zien hoe de zepen met de hand vormgegeven en bestempeld worden.

Blacktree zepen olijfolie zeep

Prijs & Verkrijgbaarheid

De Blacktree zepen zijn verkrijgbaar in verschillende geurvarianten:

– Unscented, voor zelfs de meest gevoelige huid
– Classic, een zachte citronellageur
– Almond, een zoetige notengeur
– Patchouli, een aardse en rustgevende geur
– Lavendel, een kalmerende en kruidige geur
– Mango, een frisse en zomerse geur.

De Blacktree zepen zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten van 40 gram, 85 gram en 150 gram en de prijs loopt op vanaf €3,90 per zeep. Neem een kijkje op de website van Blacktree voor meer informatie en de webwinkel waar je de producten kan bestellen.

Blacktree zepen olijfolie zeep

De ingrediënten van Blacktree zepen

De olijfolie de basis is van deze zepen komt uit het Noord-Egeïsche gebied van Turkije. Het unieke klimaat in deze regio zorgt voor een unieke olijfolie met verzachtende, beschermende, kalmerende en hydraterende eigenschappen. In de zepen van Blacktree Naturals zitten slechts een handjevol ingrediënten:

– verzeepte olijfolie
– verzeepte kokosolie
– verzeepte castorolie
– rozemarijnextract (antioxidant & natuurlijk conserveringsmiddel
– natuurlijke geurstoffen (afhankelijk van de gekozen geur).

Blacktree zepen olijfolie zeep

Mijn ervaring

Normaal gesproken ben ik geen groot liefhebber van zepen in een vaste vorm. Het werkt gewoonweg een stukje ‘rommeliger’ dan een vloeibare zeep met een pompje. En dat terwijl een zeep als deze juist zoveel zachter is voor de huid én beter is voor het milieu.. Tijd dus voor een omschakeling! Ik heb er gelijk maar een mooi zeepschaaltje voor gekocht zodat de zeep tussen het gebruik door op kan drogen zonder een plakkaatje achter te laten of vast te plakken op een schapje.

De Blacktree zeep heeft een heerlijke zachte geur en ik vind de vorm van deze grote ‘Stone Soap’ er ook nog eens mooi uit zien. Zodra de zeep in aanraking komt met water ontstaat er een zacht schuim, die crèmig is en zelfs wat gelei-achtig aanvoelt. Op een goede manier! Het maakt de huid op een milde manier schoon en ik ontdekte dat je er ook nog eens fijn mee kan scheren en er daarna een lekker zacht huidje aan overhoudt.

Blacktree zepen olijfolie zeep

De voordelen van zeep op basis van olijfolie

Normale zepen bevatten vaak SLS (sodium lauryl sulfaat) en/of SLES (sodium laureth sulfaat) als reinigende bestanddelen. Dit zijn echter best wel ‘agressieve’ reinigende ingrediënten die niet alleen het vuil van je huid afwassen, maar ook het natuurlijke beschermingslaagje van de huid aantasten. Dit merk je bijvoorbeeld door het droge en trekkerige gevoel wat je na een douchesessie met een normale douchegel overhoudt, of bijvoorbeeld die droge handen na het handen wassen, waardoor je gelijk aan de slag kan met een bodylotion of handcrème.

Door te kiezen voor een zeep-zonder-zeep zal je merken dat je veel minder last krijgt van een droge, trekkerige of jeukende huid. En omdat olijfolie ook reinigende eigenschappen heeft, zal je alsnog een lekker schoon gevoel van je douchebeurt of handenwas-sessie overhouden :)

De voordelen van vaste zeep vs. vloeibare zeep

En dan is er nog het voordeel voor het milieu door te kiezen voor een zeep in vaste vorm. Vloeibare zepen komen vaak in niet-recyclebare plastic verpakkingen die na gebruik in het afvalproces terecht komen en dragen daardoor bij aan de grote hoeveelheid plastic waste. Daarnaast bevat vloeibare zeep geen water als basis, waardoor het een geconcentreerd product is dat veel minder ruimte nodig heeft tijdens vervoer. En doordat het een geconcentreerd product is doe je er ook nog eens veel langer mee en dát is dan weer fijn voor je portemonnee. Een zeep met huidvriendelijke en natuurlijke ingrediënten zoals die van Blacktree zijn dus niet alleen zachter voor je huid, maar ook beter voor het milieu.

Blacktree zepen olijfolie zeep

Winactie

In samenwerking met Blacktree mag ik drie keer een zeeppakket weggeven waarbij je zelf drie ‘Stone soaps’ van 150 gram per stuk mag uitzoeken in een geurvariant naar keuze!

Neem een kijkje op de website van Blacktree en laat als reactie onder dit artikel achter welke geuren jou het meest aanspreken. Zo eenvoudig doe je al mee :) Maar, natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt op Facebook en Instagram en het bijpassende bericht over de Blacktree zepen wil liken, delen en/of een reactie achter laat.

–> Welke drie geuren spreken jou het meest aan?

Liefs,
Desirée

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 17 mei 2020, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Willeke
    Reply Willeke 19 mei 2020 at 06:41

    Oh ik zie nu pas dat ik onder dit bericht een reactie moet plaatsen. Ik had het alleen op Facebook gedaan, snik. Ik ben echt gek op olijfoliezeep. Als ik zou winnen zou ik de unscented, de mango en almond kiezen. Ik ken dit merk nog niet en zou het graag proberen.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 19 mei 2020 at 09:23

      Ik heb gekeken naar zowel reacties onder de blog + Facebook comments :) De winnaars hebben deze ochtend mail gehad!

  • Avatar van Centine Blaakman
    Reply Centine Blaakman 17 mei 2020 at 23:33

    Mango, patchouli en lavendel ruiken volgens mij heerlijk! En sinds kort heb ik een nieuw beauty ritueel: voor elke lege verpakking van douchegel, shampoo, tandpasta, zeep of make up probeer ik een milieuvriendelijker exemplaar aan te schaffen. Met alleen natuurlijke ingredienten, zonder plastic verpakking of veganistisch. Deze zeep zou een mooie aanvulling zijn op dit initiatief!

  • Avatar van Petra
    Reply Petra 17 mei 2020 at 11:34

    mango, patchouli en clasic lijken mij heel fijn

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 17 mei 2020 at 11:25

    Patchouli voor als ik zin heb in luxe, lavendel voor de avond en mango voor de zomer!

  • Avatar van Nandy
    Reply Nandy 17 mei 2020 at 07:47

    Wat een goede zeepjes en leuke actie. De geuren waar mijn voorkeur naar uit gaan zijn: Classic en Lavendel.

  • Avatar van Lieke Franssen
    Reply Lieke Franssen 16 mei 2020 at 23:44

    Gave actie. Tijdje terug ook al een soort gelijk zeep blok voor m’n haren gekocht. Ik zou kiezen voor classic of mango.

  • Avatar van Valérie
    Reply Valérie 16 mei 2020 at 23:43

    Oee wat een leuke actie!
    Lavendel, mango & amandel! ❤️

  • Avatar van Miran
    Reply Miran 16 mei 2020 at 23:08

    Mooie winactie, ik doe graag mee & ga dan voor de geuren classic, mango en patchouli

  • Avatar van Annelies van Hurne
    Reply Annelies van Hurne 16 mei 2020 at 19:20

    Almond lijkt me heerlijk..

  • Avatar van VVouter Fuchs
    Reply VVouter Fuchs 16 mei 2020 at 13:47

    Wat een mooie zepen. Patchoeli, Lavendel en Classic lijken me heerlijke geuren

  • Avatar van Helena
    Reply Helena 16 mei 2020 at 13:40

    Almond ;)

  • Avatar van Helena
    Reply Helena 16 mei 2020 at 13:38

    Alfons, patchouli en mango lijken mij heerlijk!

  • Avatar van Lotteke
    Reply Lotteke 16 mei 2020 at 12:39

    Dat lijkt mij heerlijke zeep! Ik zou graag de geuren Almond, Mango en Lavender willen proberen. Lijkt mij een heerlijke verwenning nu tijdens het eind van mijn zwangerschap en in de kraamperiode straks 😊

  • Avatar van Anneke
    Reply Anneke 15 mei 2020 at 20:24

    Ik hou van zepen in vaste vorm! Moest er in het begin erg aan wennen, maar was m’n haar inmiddels zelfs met zeep. De geuren die mij lekker lijken zijn Classic, Lavendel en Mango

  • Avatar van Anneliese de Waal
    Reply Anneliese de Waal 15 mei 2020 at 18:41

    Lavendel, Mango en Patchouli, ben erg benieuwd naar het zeep en de geuren, doe erg graag mee 🤗🤗

  • Avatar van Lucie
    Reply Lucie 15 mei 2020 at 18:39

    Almond en Lavender zijn al heerlijke geuren, op de geur van Patchouli zweef ik he-le-maal weg! En ook ik heb het dilemma gehad tussen vloeibare of vaste zeep, maar de vaste heeft voor mij toch vanwege het milieu de voorkeur, en voor anderen die liever met vloeibare zeep aan de gang gaan staat er gewoon een pompje naast! Maar ik durf te wedden dat ook zij overstag gaan als ze deze zalige zeep geroken ( en stiekem gebruikt) hebben!

  • Avatar van Lieke
    Reply Lieke 15 mei 2020 at 18:34

    Ik ga voor mango :-)

  • Avatar van Noëlle
    Reply Noëlle 15 mei 2020 at 16:51

    Almond, mango, patchouli

  • Avatar van Noëlle
    Reply Noëlle 15 mei 2020 at 16:49

    Almond

  • Avatar van Nadine
    Reply Nadine 15 mei 2020 at 16:13

    Ik doe graag mee. De drie geuren die mij wel lekker lijken zijn: Classic, Lavender en Patchouli

  • Avatar van Saskia Munneke
    Reply Saskia Munneke 15 mei 2020 at 08:49

    Ik waan me graag op een tropisch eiland, dus ik kies voor MANGO,

  • Avatar van Ilja Kloosterman
    Reply Ilja Kloosterman 14 mei 2020 at 23:34

    Ik zou deze zeep heel graag willen uitproberen. Naast de shampoobar die ik sinds kort gebruik voor het haar, lijkt me deze zeep ook veel prettiger en beter voor zowel de huid als het milieu. Ik zou graag de classic, de patchouli en de mango willen proberen.

  • Avatar van anja
    Reply anja 14 mei 2020 at 18:17

    mango, lavendel Almond lijken me wel een lekker guur

  • Avatar van Soraya
    Reply Soraya 14 mei 2020 at 14:24

    Oelala moet ik echt eens proberen

    Lavendel, patchouli en almond

  • Avatar van Anja
    Reply Anja 14 mei 2020 at 14:22

    De geur Patchouli was mij nog niet bekend, dus maar opgezocht. Deze geur spreekt mij wel erg aan. Na jaren ‘slechte’ meuk te hebben gebruikt, veel uitslag e.d. ben ik overgestapt op alles meukvrij, goed voor mij en mijn gezin en voor het milieu. Doe graag mee voor een winkans

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 14 mei 2020 at 12:55

    Wat een leuke winactie! Ik zou kiezen voor patchouli en almond. 3e keuze is lastig: lavendel of mango…

  • Avatar van Joke Pronk
    Reply Joke Pronk 14 mei 2020 at 12:17

    Patchouli vind ik echt heel erg lekker!

  • Avatar van Alice
    Reply Alice 14 mei 2020 at 07:34

    Unscented, lavender en almond 😊 Ik koop al jaren olijfolie zeep als ik met vakantie ben in G’land. Natuurlijk superfijn als ik hier goede zeep kan kopen 👍💃🏻

  • Avatar van Maaike van den Broek
    Reply Maaike van den Broek 14 mei 2020 at 01:02

    Heel erg benieuwd geraakt naar de mango geur maar ook de patchuli en lavendel lijken mij heerlijk

  • Avatar van Doruk Akin
    Reply Doruk Akin 13 mei 2020 at 23:47

    Patchouli, best scent there is. Naturally made with olive oil from my country of origin. Rosemary als ingrediënt, een absolute must. Ben heel benieuwd. Mijn huid is mijn alles. Ik zal zeker een review achterlaten na proberen.

  • Avatar van chris de haas
    Reply chris de haas 13 mei 2020 at 23:38

    de geuren almond, mango en lavendel, zou ik graag proberen

  • Avatar van Barbara
    Reply Barbara 13 mei 2020 at 22:22

    Heerlijk! Ik ben heel benieuwd naar de classic, lavender en patchouli!

  • Avatar van Oma Will
    Reply Oma Will 13 mei 2020 at 21:57

    Wat een heerlijk geurende olijfolie zeepjes.
    Ik ga graag voor de geuren: Lavender, Mango en Patchouli
    Hier wil ik in deze bizarre tijd mijn handen graag mee wassen.
    Fijn mild voor de huid, want die heeft veel te voorduren.
    Volg op Bloglovin en doe heel graag mee.

  • Avatar van Sylvia
    Reply Sylvia 13 mei 2020 at 21:10

    Heel nieuwsgierig naar de geuren almond, mango en lavendel

  • Avatar van Danielle
    Reply Danielle 13 mei 2020 at 19:30

    Ik ben dol op zeep. Het spreekt mij aan dat dit blokje zeep ook beter is voor het milieu. Alle kleine beetjes helpen om beter om te gaan met het milieu, zo ook een blokje zeep. Mijn interesse gaat uit naar de geuren Almond, Patchouli en Classic.

  • Avatar van Inge
    Reply Inge 13 mei 2020 at 18:59

    Zeepskes, dat zeg ik al van kleinsaf tegen een zeepje. Ben er dol op! Mijn drie favo geuren? Ehm lavendel, lavendel en lavendel 😂
    (Mango en patchouli scoren ook hoog hoor😊)

  • Avatar van Annemiek Pos
    Reply Annemiek Pos 13 mei 2020 at 18:21

    Hele droge en kapotte handen hier! Ik ben benieuwd naar de Patchouli, Mango en Classic :)

  • Avatar van Gineke
    Reply Gineke 13 mei 2020 at 15:30

    Ziet er heel fijn uit. Ik zou graag de Almond, Patchouli en Mango willen proberen.

  • Avatar van Elice
    Reply Elice 13 mei 2020 at 15:14

    Ow ik hou juist meer van vaste zeep! Unscented zou ik graag willen voor mijn zoon. Amandel en Classic voor het hele gezin.

  • Avatar van Renée
    Reply Renée 13 mei 2020 at 15:02

    Lekker hoor :-) Ik ben nieuwsgierig naar de geuren Almond, Patchouli en Classic.

  • Avatar van Karine Scheldeman
    Reply Karine Scheldeman 13 mei 2020 at 14:52

    Nu we heel veel onze handen moeten wassen zouden deze heerlijke zeepstukken heel goed van pas komen! Mijn absolute voorkeur gaat uit naar de geuren : Mango, Lavendel en Almond!

  • Avatar van Nency
    Reply Nency 13 mei 2020 at 14:36

    Wat bijzonder. Komt altijd van pas

  • Avatar van Jeanne
    Reply Jeanne 13 mei 2020 at 14:19

    Mijn voorkeur gaat uit naar de geuren amandel, mango en patchouli.

  • Avatar van elle
    Reply elle 13 mei 2020 at 14:11

    Mango, classic en patchouli spreken mij aan

  • Avatar van Lejanne
    Reply Lejanne 13 mei 2020 at 13:42

    Wat leuk. Mij lijkt me mango of de lavender erg lekker. Ben erg benieuwd naar deze zeep

  • Avatar van Esther
    Reply Esther 13 mei 2020 at 12:50

    Wat een leuke prijs. Ik ben erg nieuwsgierig naar de geuren Almond, Patchouli en Classic

  • Avatar van Bea
    Reply Bea 13 mei 2020 at 12:15

    Patchouli, Almond en Lavendel vind ik heel aangename geuren. Ik doe heel graag mee.

  • Avatar van Sandra Wijnhoven
    Reply Sandra Wijnhoven 13 mei 2020 at 11:02

    Mango! Oh, dat lijkt me echt een heerlijk geur

  • Avatar van Nadientje
    Reply Nadientje 13 mei 2020 at 10:59

    mijn voorkeursgeuren: lavendel, amandel, mango

  • Avatar van Margo
    Reply Margo 13 mei 2020 at 10:37

    Ik hou van patchouli en ben ook erg benieuwd naar de mango.

  • Avatar van Cindy
    Reply Cindy 13 mei 2020 at 09:05

    De geuren amandel, lavendel en mango spreken mij het meeste aan..

  • Avatar van Geesje Remmits
    Reply Geesje Remmits 13 mei 2020 at 09:04

    Ik ben heel benieuwd naar de unsented, lavendel en mango.
    Mijn handjes zijn nu echt wel ruw van het vele wassen. Zou een uitkomst zijn als ik een fijne zeep vindt die mijn handen lekker zacht en schoon houden.

  • Avatar van irma krol
    Reply irma krol 13 mei 2020 at 08:47

    heerlijk ben benioeuwd naar mango,lavendel en patchouli

  • Avatar van Anneke
    Reply Anneke 12 mei 2020 at 23:54

    Ik ben erg benieuwd na de classic, unscented en de mango. Doe graag mee voor mezelf en het hele gezin

  • Avatar van Bets
    Reply Bets 12 mei 2020 at 22:53

    Woh wat een heerlijke geurende prijs geef je nu weg, ben zeer benieuwd naar deze zeep en dan vooral na de geuren Patchouli – Lavender en almond. Ik doe er super graag voor mee!!

  • Avatar van Sandra
    Reply Sandra 12 mei 2020 at 22:47

    Zo leuk om voor mij onbekende producten op deze manier te leren kennen! Inderdaad, mijn handen zijn na zoveel keren wassen ook op het niveautje schuurpapier ;-) dan is zo’n verzorgende zeep heerlijk! Mijn voorkeur gaat uit naar de geuren amandel, lavendel en patchouli.

  • Avatar van Rianne
    Reply Rianne 12 mei 2020 at 22:38

    Super leuk! Als ik zou winnen zou ik graag de amandel, mango en patchouli willen proberen. Hopelijk helpt dit dan ook met mijn gevoelige huid.

  • Avatar van Jantina
    Reply Jantina 12 mei 2020 at 22:16

    Hoi het verhaal en de kwaliteit spreken me erg aan, ik gebruik zelf ook het liefst gewone stukken zeep. Vanwege de vaak natuurlijke ingredienten en het ziet er gewoon mooi uit. ik doe graag mee met deze gave winactie. Mango lijkt me heel bijzonder, patchouli heb ik geen voorstelling van dus zou ik graag eens ruiken en tot slot almond lijkt me de fijnste geur, basic met een beetje zoet.
    Ik ben benieuwd, groeten Jantina

  • Avatar van Lotte slangen
    Reply Lotte slangen 12 mei 2020 at 22:03

    Oh wat een leuke winactie! De geuren Patchouli, Lavendel en mango spreken mij het meeste aan. Het likt me een mooie manier om de overstap naar een milieu vriendelijkere zeep wat makkelijker te maken.

  • Avatar van Joanne
    Reply Joanne 12 mei 2020 at 21:21

    Zeer benieuwd naar deze zeep, ook ivm zeer gevoelige huid! De geuren amandel, lavendel en patchouli spreken mij het meeste aan!

  • Avatar van Carmen
    Reply Carmen 12 mei 2020 at 21:03

    Ik ben zelf enorm op zoek naar een goede en fijne zeep! Zeker voor dochter met atopisch eczeem!
    Zou het heerlijk vinden om de Almond, Patchouli en mango te mogen uitproberen🤗

  • Avatar van Nicolle
    Reply Nicolle 12 mei 2020 at 20:25

    Wat verrukkelijk! Mmmmm. mango, patchouli en almond zijn wel mijn favorieten. Ik vind het ook zo lekker om stukjes zeep eerst een tijdje in mijn klerenkast te leggen voordat ik ze gebruik. Nog meer plezier van een heerlijk stukje zeep.

  • Avatar van Lisette
    Reply Lisette 12 mei 2020 at 20:16

    Ik gebruik sinds kort ook zeep en shampoo bars en ben enthousiast! Zo’n onzin, al die verpakkingsmaterialen! Patchouli, almond en lavendel lijken me heerlijke geuren, zou ze graag willen uitproberen! Mmmmm lekker ruiken en zachte handen!!

  • Avatar van Dominique
    Reply Dominique 12 mei 2020 at 19:53

    Patchouli, Lavender en Almond!

  • Avatar van Ils
    Reply Ils 12 mei 2020 at 19:44

    Als ik lavendel ruik dan denk ik aan de vakanties in Frankrijk. De zeep Lavender zou ik heel graag willen winnen en zo al een beetje het vakantie gevoel thuis ervaren.

  • Avatar van Linda de Bode
    Reply Linda de Bode 12 mei 2020 at 19:17

    Mango en Citronella lijken mij heerlijk

  • Avatar van Riekie Bos
    Reply Riekie Bos 12 mei 2020 at 18:56

    Patchouli, Lavender en Mango lijken me heerlijk!

  • Avatar van Mirjam
    Reply Mirjam 12 mei 2020 at 18:55

    Wauw! Ik zou gaan voor de Patchouli, almond en lavendel. Heerlijke voor mijn droge huid. Die nu al aardig aan gort is, door het vele wassen.

  • Avatar van Laura Van Den Berghe
    Reply Laura Van Den Berghe 12 mei 2020 at 18:03

    Ik zou super graag de almond, classic en patchouli proberen met mijn probleemhuid!

  • Avatar van Marlies V
    Reply Marlies V 12 mei 2020 at 17:58

    Ik hou van lavendel….

  • Avatar van Rosemary van Duinen
    Reply Rosemary van Duinen 12 mei 2020 at 16:26

    Mango, lavendel en almond..heerlijk..

  • Avatar van Marlous
    Reply Marlous 12 mei 2020 at 16:25

    Heerlijk ben zelf steeds meer plastic vrij aan het worden omdat ik voor veel chemische producten allergisch ben. Zou me geweldig lijken deze mooie producten te mogen proberen ik zou voor de patchoulie, lavendel en mango gaan.

  • Avatar van Daniëlle
    Reply Daniëlle 12 mei 2020 at 16:13

    Mango, lavendel en patchouli ♡

  • Avatar van Angelique Hendriks
    Reply Angelique Hendriks 12 mei 2020 at 14:57

    Ik ben juist dol op een stuk vaste zeep. Zo’n lekker stuk ,wat zo lekker ruikt. Beetje maf en echt een tik maar ik word er echt blij van. Vind hetdan ook leuk dat je hier aandacht aan schenkt .Vroeger kocht ik vaak Aleppo Zeep.Helaas ruikt die echtheid lekker ..Patchouli is echt mijn favoriete luchtje ..heerlijk en inderdaad ..ook last van droge handen .Meestal reageer ik niet zo snel op je stukjes..ik lees ze al wel jaren hoor ..maar nu doe ik graag mee .groetjes

  • Avatar van Niane
    Reply Niane 12 mei 2020 at 13:54

    Bij mij staat patchouli op 1, daarna lavendel en mango.
    Niet alleen voor de handen, maar lijkt me ook heerlijk ipv douchegel!

  • Avatar van Soraya
    Reply Soraya 12 mei 2020 at 13:48

    Klinkt goed en ben benieuwd of het werkt voor lichte eczeem handen

    Ik zou graag mee doen en dan voor de inscented versie gaan

  • Avatar van anja vermeulen
    Reply anja vermeulen 12 mei 2020 at 13:46

    graag zou ik het willen winnen omdat ik nogal droge handen heb. misschien is dit dan wat voor mij

  • Avatar van Lotte
    Reply Lotte 12 mei 2020 at 13:46

    1. Mango, omdat dat mij zo heerlijk aan de zomer doet denken 2. Almond, omdat dat zo’n verzorgende werking heeft, en 3. Lavendel, omdat ik daar zo ontzettend fijn van ontspan!

  • Avatar van Rachel Kromdijk
    Reply Rachel Kromdijk 12 mei 2020 at 12:58

    Klinkt goed ik doe graag mee, zeep is bij ons altijd welkom.. heerlijk!

  • Avatar van Sonja Timmerman
    Reply Sonja Timmerman 12 mei 2020 at 12:56

    Ik ben een grote fan van zeep. Koop het ook vaak van Lush. Als ik mocht winnen dan zou ik gaan voor patchoulie, almond en lavendel.

  • Avatar van Willemijn
    Reply Willemijn 12 mei 2020 at 12:52

    Ik zou lavender, almond en unscented kiezen

  • Avatar van Roxanne Chalmet
    Reply Roxanne Chalmet 12 mei 2020 at 12:51

    O wauw! Ik zou gaan voor de Patchouli, Almond en Mango

  • Avatar van Marja Legius
    Reply Marja Legius 12 mei 2020 at 12:45

    Patchouli en lavendel voor de badkamer en de unscented voor in de keuken. Daar zou ik blij van worden

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 12 mei 2020 at 12:39

    Leuke actie! De Patchouli lijkt me het lekkerst!

  • Avatar van Petra
    Reply Petra 12 mei 2020 at 12:05

    almond en mango

  • Avatar van Hedda
    Reply Hedda 12 mei 2020 at 12:01

    Mango, Patchouli en almond, maar vooral MANGO ;)

  • Avatar van Lottie
    Reply Lottie 12 mei 2020 at 11:50

    SUPER actie! Kan het goed gebruiken, aangezien ik wel >50x op een dag mijn handen was (werk in de zorg).
    Voorkeuren: Mango, Almond en Patchouli

  • Avatar van Lonneke
    Reply Lonneke 12 mei 2020 at 11:47

    Ohhh wat heerlijk. Mango en lavendel spreekt mij het meest aan.

  • Avatar van fokje bakkernes
    Reply fokje bakkernes 12 mei 2020 at 11:44

    lavendel amandel patchouli

  • Avatar van Leonie
    Reply Leonie 12 mei 2020 at 11:24

    Heerlijk, niets kan tippen aan een goed stuk zeep! Lavendel blijft toch mijn favoriet!

  • Avatar van Tiny Hurkens
    Reply Tiny Hurkens 12 mei 2020 at 11:08

    Ik ga voor Mango, Almond en Patchouli heerlijk en dan je te mogen wassen met vriendelijk zeep

  • Avatar van pascale
    Reply pascale 12 mei 2020 at 10:46

    Oh wat een heerlijkheid! Ik zou gaan voor de Mango, Almond en Patchouli! Lijkt me superlekkere verwennerij voor mijn huid!

  • Avatar van Marjanne
    Reply Marjanne 12 mei 2020 at 10:45

    Mijn keuze zou zijn …………lavendel, almond of unscented …..daar worden mijn gezicht en handen een stuk vrolijker van !!!

  • Avatar van Monique Stoppels
    Reply Monique Stoppels 12 mei 2020 at 10:28

    Patchouli, want mijn zus en ik hadden vroeger altijd een flesje Patchouli, dan waanden we ons in de hippietijd.

  • Avatar van Bastiaan
    Reply Bastiaan 12 mei 2020 at 09:39

    niet zo’n moeilijke keuze: de classic, de patchouli en de lavender zijn naar mijn idee de lekkerste …..

  • Avatar van Iris
    Reply Iris 12 mei 2020 at 09:21

    Mooie zeep en geen plastic, die zou ik graag willen proberen!
    Ik zou gaan voor Lavender, Almond en Patchouli.

  • Avatar van Maria
    Reply Maria 12 mei 2020 at 09:15

    Wat een moeilijke keus! Ze lijken allemaal heerlijk! In ieder geval zou ik voor de mango, almond en de classic gaan!
    Meer dan fijn gewoon! Ik zou ze allemaal wel willen proberen!

  • Avatar van J. Jonker
    Reply J. Jonker 12 mei 2020 at 09:14

    Patchouli staat op één gevolgd door Lavender en Almond! Wat ik ook belangrijk vind, is dat de zeepjes niet alleen mllieuvriendelijk maar ook diervriendelijk zijn gemaakt.

  • Avatar van marij brand
    Reply marij brand 12 mei 2020 at 09:13

    oh wat lijkt me dat lekker!!! vooral de Patchouli… heerlijk!

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 12 mei 2020 at 08:46

    Heerlijk! Ik ga voor lavendel, mango en unscented (ook wel eens fijn). Deze verpleegkundige wast onwijs vaak haar handen op werk, en is onwijs toe aan een goede verzorging voor thuis. Duimen!

  • Avatar van Lisette Kleiweg
    Reply Lisette Kleiweg 12 mei 2020 at 07:48

    Wat een mooie ontdekking, deze zepen ! Mijn 3 favorieten zijn ; Unscented, Lavender en Patchouli.
    Ik volg je al op fb en insta, de berichten heb ik geliked natuurlijk :-)

  • Avatar van Yvette
    Reply Yvette 12 mei 2020 at 07:43

    Dit klinkt heerlijk, schoon zonder trekkerig gevoel. Ik zou heel graag de geuren amandel, lavendel en patchouli winnen!

  • Avatar van Diny
    Reply Diny 12 mei 2020 at 07:32

    Super mooie winactie, de Classic, Almond en Lavendel zijn de geuren die mijn voorkeur hebben.

  • Avatar van Fenny
    Reply Fenny 12 mei 2020 at 06:57

    Oh jeetje dit is écht een toffe win-actie, hier word ik helemaal blij van! ik ben namelijk DOL op zeepjes en deze van Blacktree lijken mij heer-lijk! ik zou graag eens dit merk uitproberen :)

    de geuren:

    – Classic

    – Almond

    – Lavendel

    – Mango

    Lijken mij het allerfijnste! was moeilijk kiezen haha ^-^

    Veel Liefs Fenny

  • Avatar van Corine
    Reply Corine 12 mei 2020 at 06:39

    Leuke actie! Amandel en mango zijn mijn favorieten!

  • Avatar van Saskia
    Reply Saskia 12 mei 2020 at 06:16

    WAUW!!! Wat een toffe zepen en een super goed verhaal erachter. Mijn handen zijn idd gortdroog steeds door het vele handen wassen. Dus LOVE IT en zou het super graag proberen. Dit is mijn top 3:
    – Patchouli
    – Almond
    – Mango

  • Avatar van molnina1
    Reply molnina1 12 mei 2020 at 05:32

    Ik doe erg graag mee! Ik ben dol op amandelgeur!!

  • Avatar van Suus
    Reply Suus 12 mei 2020 at 05:16

    Ik waag ook graag een kansje voor zo’n heerlijk zeep pakket. Vooral de geur patchouli spreekt me erg aan.

  • Avatar van Renilda
    Reply Renilda 12 mei 2020 at 00:07

    Nice🙂 ik ga voor de almond. Heb zeker interesse

  • Avatar van Iris
    Reply Iris 12 mei 2020 at 00:06

    Mango spreekt me wel aan. Zalig!!!

  • Avatar van Sander
    Reply Sander 11 mei 2020 at 23:56

    Heerlijk, de amandel lijkt mij het fijnste, daarna de classic en unscented.

  • Avatar van Paulien
    Reply Paulien 11 mei 2020 at 23:16

    Lavendel, almond en classic zou ik graag willen winnen

  • Avatar van Monique
    Reply Monique 11 mei 2020 at 22:42

    Patchouli lavendel Clásic

  • Avatar van Margriet
    Reply Margriet 11 mei 2020 at 21:58

    Lavendel, mango en de classic lijken mij heerlijke geuren.

  • Avatar van Harmke
    Reply Harmke 11 mei 2020 at 21:56

    Leuk. Hier wassen we de handen vaak met een blok zeep.
    De geuren classic, almond en lavendel lijken me erg lekker.

  • Avatar van Christel
    Reply Christel 11 mei 2020 at 21:49

    In het verleden probeerde ik producten die jij testte, steeds ook tevreden over. Waarschijnlijk omdat jij ook een droge gevoelig huid hebt, en ik ook.
    Dus ja ik hou normaal niet van zeep, maar jij was enthousiast en op website lijken de zepen ook veelbelovend. Dus patchouli wil ik heel graag testen. Dus duim ik dat er mss een pakje mijn kant op komt 😉👍🏻👍🏻👍🏻

  • Avatar van Sandra
    Reply Sandra 11 mei 2020 at 21:39

    Ja die lijken me heerlijk!! mijn favoriete geuren zijn classic, almond en mango! ik ga duimen!

  • Avatar van Katinka
    Reply Katinka 11 mei 2020 at 21:35

    Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee en ben benieuwd of het iets doet voor mijn droge huid (in deze tijd nog droger dan normaal). Almond, lavendel en patchouli kijken me heerlijk!

  • Avatar van Anthony
    Reply Anthony 11 mei 2020 at 21:31

    Mango en Almond zijn mijn favorieten

  • Avatar van Mariëtte
    Reply Mariëtte 11 mei 2020 at 21:28

    Ik loot graag mee voor 1 van de zeeppakketten. Ik zou deze graag eens uitproberen. Ik heb een hele droge en gevoelige huid die weinig kan hebben. Ik zou als eerste kiezen voor de geur Unscented. Daarna zou ik gaan voor Lavendel en de frisse Mango-geur

  • Avatar van Eric
    Reply Eric 11 mei 2020 at 21:27

    Ik ga voor classic, mango en lavender! Lijkt me heerlijk

  • Avatar van Anita H.
    Reply Anita H. 11 mei 2020 at 21:25

    * Almond
    * Mango
    * Patchouli

  • Avatar van Sophia Amesz
    Reply Sophia Amesz 11 mei 2020 at 21:18

    De Patchouli, Lavendel en Mango lijken me de lekkerste geuren.

  • Avatar van Inez
    Reply Inez 11 mei 2020 at 21:15

    Lijkt me heerlijk, ik hou van natuurlijke zepen, en zeker met olijfolie, natural, mango en amandel lijken me heerlijk om te proberen!

  • Avatar van Marian B
    Reply Marian B 11 mei 2020 at 21:15

    Dat lijkt me wel fijn. Dat het zachter voor de handen is wel fijn voor mijn huidje. Almond spreekt mij het meest aan, maar ook lavender en patchouli lijken me wel wat.

  • Avatar van Anita te Gussinklo
    Reply Anita te Gussinklo 11 mei 2020 at 21:11

    De almond, Patchouli, en mango spreken mij het meeste aan.
    Heerlijk dat er olijfolie in zit.

  • Avatar van Mara Breeman
    Reply Mara Breeman 11 mei 2020 at 21:06

    Mango, lavendel en classic

  • Avatar van Léonie
    Reply Léonie 11 mei 2020 at 21:05

    Het pakketje met de kleine zeepjes, van allemaal 1. Zodat we met de hele familie, met verschillende huid problemen, op een natuurlijke manier kunnen wassen.

  • Avatar van Linne
    Reply Linne 11 mei 2020 at 20:52

    Zoveel lekkere geuren! Ik zelf vind de unscented, Patchouli en lavendel mij heel erg aanspreken. En zoals je ziet kan ik geen keuze maken 😉

  • Avatar van Sharon
    Reply Sharon 11 mei 2020 at 20:46

    Wat een mooie zeepjes zijn dit! Mij lijken de Mango, Patchouli en Classic olijfolie zeepjes heerlijk.

  • Avatar van Paula
    Reply Paula 11 mei 2020 at 20:38

    Classic Mango of lavendel.
    Het rijtje staat op volgorde van mijn voorkeur.
    Mijn handen lonken al naar deze zepen. Ze zijn zooo droog geworden en deze corona-tijd. Het is dat we geen handen meer mogen geven, naar anders zou je ze horen kraken van de droogte. Help! ;-)

  • Avatar van Jan
    Reply Jan 11 mei 2020 at 20:33

    Patchouli, lavender en almond zijn mijn favoriet.

  • Avatar van Sebas
    Reply Sebas 11 mei 2020 at 20:31

    Blacktree Almond !
    Lijkt me heerlijk.
    En goed voor mijn huid, en goed voor mijn geweten.
    😍

  • Avatar van jacq007814
    Reply jacq007814 11 mei 2020 at 20:30

    Heel erg benieuw heerlijk zeepje

  • Avatar van John
    Reply John 11 mei 2020 at 20:29

    En ook classic en mango .

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 11 mei 2020 at 20:29

    Patchouli, lavender en almond lijken mij heerlijk!

  • Avatar van John
    Reply John 11 mei 2020 at 20:27

    Lijkt me heerlijk. Patchouli spreekt me meeste aan.

  • Avatar van Wilmsen Anita
    Reply Wilmsen Anita 11 mei 2020 at 20:24

    Mango, patchouli, classic

  • Avatar van Jennifer
    Reply Jennifer 11 mei 2020 at 20:22

    Oh heerlijk! Almond , lavender en patchouli spreken mij het meest aan.

  • Avatar van A.
    Reply A. 11 mei 2020 at 20:18

    Classic lijkt ons een heerlijke frisse geur daar gaan we voor.

  • Avatar van Anneke
    Reply Anneke 11 mei 2020 at 20:05

    Oooooh, dit zou echt zo fijn zijn! Bijna op mijn lijf geschreven! Eczeem is mij niet onbekend, en ik ben al tijden op zoek naar een zeep die ik vaker / langer dan 1 of 2 keer douchen kan gebruiken zonder dat mijn huid moeilijk doet / droog aanvoelt / trekkerig is. Mijn lievelings zijn Lavendel, Patchouli en Mango! Duimen draaien!

  • Avatar van Grethe
    Reply Grethe 11 mei 2020 at 18:52

    Dol op Turkse zepen en deze zien er heerlijk uit. Ik ga voor almond, mango en lavendel.

  • Avatar van sunny
    Reply sunny 11 mei 2020 at 18:48

    Patchouli, Almond en de Classic. Ik had nog van die heerlijke olijfoliezepen uit Turkije liggen, meegenomen van vakantie. Maar die zijn nu op……. dat is jammer want ik vind die zeep zo fijn ! Ik doe nu graag mee met deze actie. TOP !

  • Avatar van Yvon
    Reply Yvon 11 mei 2020 at 18:25

    Almond, Patchouli en Mango spreken mij qua geur heel erg aan. Zou ze graag proberen met mijn eczeemhuidje.

  • Avatar van Nelly
    Reply Nelly 11 mei 2020 at 18:13

    Classic, Lavender en Almond spreken me wel aan. Ik loot graag mee.

  • Avatar van Marian Zw
    Reply Marian Zw 11 mei 2020 at 18:12

    Dat zou ik een leuke verrassing vinden voor mijn vader. Toen ik nog een kind was vroeg hij altijd een stuk zeep aan een koord voor in de badkamer. Ik zou hem graag willen laten kennis maken met de geuren Lavendel, Almond en de Classic

  • Avatar van Sarita
    Reply Sarita 11 mei 2020 at 17:50

    Patchouli, almond en mango.

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 11 mei 2020 at 17:49

    Amandel en patchouli lijken me erg lekker. 😁 en natuurlijk de standaard geur Lavendel

  • Avatar van juliawaterreus
    Reply juliawaterreus 11 mei 2020 at 17:34

    classic bedoel ik

  • Avatar van juliawaterreus
    Reply juliawaterreus 11 mei 2020 at 17:34

    patchouli, lavender en cassic. deze zou ik graag willen winnen.

  • Avatar van Ineke
    Reply Ineke 11 mei 2020 at 17:32

    Voorkeur voor de Almond, Lavender en Mango

  • Avatar van Jeske van Hal
    Reply Jeske van Hal 11 mei 2020 at 17:21

    Ik ben al een tijdje op zoek naar fijne vaste zeep, die zacht is voor de huid en ook nog eens goed voor het milieu. Ik zou dan ook heel graag de Almond, Patchouli en Lavender varianten van Blacktree willen proberen!

  • Avatar van Danielle
    Reply Danielle 11 mei 2020 at 17:20

    Mijn voorkeur gaat uit naar classic,mango en lavendel!

  • Avatar van Daphne Lippmann
    Reply Daphne Lippmann 11 mei 2020 at 16:44

    Ik zou gaan voor de Classic, Patchouli en Lavender. Lijken me hele fijne geuren!

  • Avatar van Anna wienen
    Reply Anna wienen 11 mei 2020 at 16:35

    De Almond, Lavender en Mango… lijkt me heeeerlijk!!

  • Avatar van Aukje Kruit
    Reply Aukje Kruit 11 mei 2020 at 16:33

    Patchouli, Almond en Classic. Zou er heel blij mee zijn.

  • Avatar van J Vink
    Reply J Vink 11 mei 2020 at 16:33

    Patchouli Almond en de Classic dat zou ik wel willen testen
    Heb een extreem droge huid

  • Avatar van Anne
    Reply Anne 11 mei 2020 at 16:31

    Ik zou graag de patchouli, almond & classic willen proberen 😊

  • Avatar van Vera
    Reply Vera 11 mei 2020 at 16:09

    Fan van gewone zepen sinds een paar maanden! De patchouli, almond en mango zou ik best wel willen uitproberen 🤞🏻

  • Avatar van Margriet Oranje
    Reply Margriet Oranje 11 mei 2020 at 15:55

    Classic, Unscented en Almond spreken mij aan! Ik laat ook even een berichtje achter op Instagram en Facebook :-) Instagram naam: margrietoranje

  • Avatar van francina Brouwer
    Reply francina Brouwer 11 mei 2020 at 15:12

    oh heerlijk, mijn dochters en ik kunnen vanwege onze eczeem bijna nergens tegen. Almond, mango en lavendel lijken ons fijne zeepjes!

  • Avatar van Peggy
    Reply Peggy 11 mei 2020 at 14:42

    Ik maak graag kans op de Blacktree zeep Patchouli, Almond en Classic! Sinds ik in de overgang zit, is mijn huid veel droger, gevoeliger en snel geïrriteerd. Misschien dat het gebruik van deze zeep de klachten verminderen!

  • Avatar van Mmecologne
    Reply Mmecologne 11 mei 2020 at 14:41

    Hey Desiree,
    Ik ben het meest benieuwd naar de patchouli, classic en almond.
    Sinds een paar jaar ben ik toch zeep in vaste vorm gaan gebruiken, met name om residu van deodorant weg te krijgen is vaste zeep eigenlijk de enige vorm en het voelt heerlijk schoon.
    groet,
    Corrie/mmecologne

  • Avatar van Annet
    Reply Annet 11 mei 2020 at 14:40

    Deze zepen lijken me heerlijk om te gebruiken. Ik zou de geuren Mango, Patchouli en Lavender kiezen.

  • Avatar van Dorian van Haren
    Reply Dorian van Haren 11 mei 2020 at 14:37

    Mmmmm… dát zijn nog eens (h)eerlijke zepen! Ik kies de Patchouli, Mango en Lavender

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 11 mei 2020 at 14:35

    Mango, lavendel en almond lijken mij heerlijk!

  • Avatar van Marie-Anne
    Reply Marie-Anne 11 mei 2020 at 14:29

    Wat zou ik graag een blokje zeep winnen en dan in de geuren patchouli ,almond,lavendel. M’n reuma zal er niet van overgaan maar ik hoop wel dat ik me kan ontspannen.

  • Avatar van Willem de Wal
    Reply Willem de Wal 11 mei 2020 at 14:25

    Ik doe mee voor mijn nichtje die werkzaam in het ziekenhuis op dit moment heftige tijden meemaakt. Deze zeep zou een leuk cadeautje voor haar zijn, ik denk dat ze van de geuren: almond en classic erg blij wordt.

  • Avatar van Aide
    Reply Aide 11 mei 2020 at 14:19

    De Classic, Patchouli & Mango spreken mij erg aan. Wij gebruiken al 2 jaar voornamelijk vaste zeep en willen niet meer terug naar vloeibaar. Zo fijn en onze huid is nu veel zachter.

  • Avatar van Joy
    Reply Joy 11 mei 2020 at 14:18

    Mango en Almond en Classic omdat ik niet altijd zin heb in een sterke geur.
    Lijken me heerlijke zepen. 😁

  • Avatar van Manon Toemen
    Reply Manon Toemen 11 mei 2020 at 14:16

    Onze oudste altijd last van eczeem, en ik van een droge huid dus zou ze graag uitproberen.
    Almond en mango klinken als fijne geuren
    Unscented voor gevoelige huid.

  • Avatar van Wies | Nature of Happiness
    Reply Wies | Nature of Happiness 11 mei 2020 at 14:16

    Wat heerlijk! Ik begrijp wat je bedoelt met het feit dat vloeibare zeep misschien wat ‘makkelijker’ is, maar in verband met het milieu ben ik wel zeker voor blokken zeep op het moment! Het kan er ook juist wel luxe uitzien als je een mooie houder ervoor hebt! Ik zou graag de geuren Classic, Lavendel en Patchouli uit willen proberen :)

  • Avatar van Lieke van Veen
    Reply Lieke van Veen 11 mei 2020 at 14:11

    Natural Olive Oil Soap – Classic – 150gr (Stone Soap)
    Natural Olive Oil Soap – Almond – 150gr (Stone Soap)
    Natural Olive Oil Soap – Mango – 150gr (Stone Soap)

    Ik maak heel graag kans op deze geuren.

  • Avatar van Désirée
    Reply Désirée 11 mei 2020 at 14:01

    – Unscented, voor zelfs de meest gevoelige huid
    – Almond, een zoetige notengeur
    – Lavendel, een kalmerende en kruidige geur

  • Avatar van Claudia Wouters Quaedvlieg
    Reply Claudia Wouters Quaedvlieg 11 mei 2020 at 13:59

    maar ik heb geen idee wat patchouli is haha, de classic en de lavendel en de patchouli dan maar als gokje

  • Avatar van Lisa
    Reply Lisa 11 mei 2020 at 13:58

    Ik ben heel benieuwd naar deze zepen, ik heb heel veel last van eczeem op mijn handen, helaas niet alleen door het coronovirus maar ook door een dwangstoornis waardoor ik gemiddeld 30x per dag mijn handen was :( dus ben heel benieuwd naar deze zeep en ga hoe dan ook een kijkje nemen op hun site (dus sowieso bedankt voor deze tip)
    De geuren die mij aantrekken zijn
    Classic
    Almond en Mango

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 11 mei 2020 at 13:58

    Zeer mooie zepen….
    Natural olive oil soap – Mango, natural olive oil soap – Lavender en
    ded natural olive oil soap – Patchouli zíjn voor mij de meest aansprekende geuren waar ik van
    hou…..

    Een fijne dag Xoxo

  • Avatar van Nicole Antonissen
    Reply Nicole Antonissen 11 mei 2020 at 13:56

    Ik zou gaan voor amandel, lavendel en patchouli, heerlijk

  • Avatar van Hoilam
    Reply Hoilam 11 mei 2020 at 13:51

    Mango (lekker fruitig) classic en almond

  • Avatar van elisabeth maria martina
    Reply elisabeth maria martina 11 mei 2020 at 13:51

    Patchouli Lavender en Mango

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.