Fashion

New in | Michael Kors zonnebril

28 mei 2020

Michael Kors zonnebril Ila
Tot een aantal jaar geleden had ik naast een horloge-tic (heb ik stiekem nog steeds..) ook een zonnebrillen-tic en ik heb dan ook een flinke verzameling liggen. De laatste jaren ben ik wat bewuster met mode aan het omgaan en denk ik echt veel beter na over het toevoegen van nieuwe items in mijn garderobe. Zo moet iets redelijk tijdloos zijn, van mooie kwaliteit en vooral echt goed aansluiten bij mijn persoonlijke stijl. En hoppa, daar kwam ik deze Michael Kors zonnebril tegen. Is ‘ie niet prachtig?!

‘Lees ook: Fashion | De voordelen van bamboe kleding.’

Michael Kors zonnebril Ila

Michael Kors Ila
De zonnebril die je op de foto’s ziet is de Michael Kors Ila bril in de kleur Dark Tortoise. Oftewel: donkerbruin met een schildpaddenprint op het montuur. Daarnaast heeft de bril bruine glazen die heerlijk rustgevend werken voor de ogen met een UV-400 lens protectie waardoor je ogen goed beschermd zijn tegen de schadelijke stralingen van de zon en zitten er goudkleurige metalen onderdelen aan.

Ik vind het mooi dat de merknaam subtiel in het frame verwerkt zit, zonder uitstulpingen of groot logo ergens (iets dat bij MK nog wel eens het geval wil zijn en waar ik geen fan van ben). Ook fijn: de zonnebril draagt heel licht en blijft goed op z’n plek zitten zonder te verschuiven op de neus. Ja, ik ben echt heel erg blij met deze nieuwe aanwinst!

Michael Kors

Michael Kors is vanwege het vaak wat grotere logo wat ergens als hanger of print verwerkt is op de producten niet echt een merk waar ik snel naar kijk. Maar toen ik rond aan het snuffelen was op de website van Brandfield, kwam ik bijvoorbeeld ook een aantal andere mooie – wat subtielere – items tegen zoals bijvoorbeeld deze Michael Kors tas en dit Michael Kors horloge. Ook erg leuk!

De zonnebril komt trouwens bij Brandfield vandaan, maar ik zag dat hij op dit moment helaas uitverkocht is.. Maar deze webwinkel is sowieso een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe tas, sieraden, horloge of zonnebril want het assortiment is enorm uitgebreid en ze hebben er regelmatig toffe acties. Zo hebben ze nu de actie dat je met de actiecode VAKANTIEGELD30 een korting van €30,00 krijgt bij een minimale bestelling van €150,00. Daarnaast krijg je als je je inschrijft op de nieuwsbrief ook nog een mooi welkomstcadeau ter waarde van €39,95. Tipje! :)

Michael Kors zonnebril Ila

Oja, die heerlijke zonnige outfit die ik op de foto aanheb deel ik vandaag via Instagram met alle info. Ik zit duidelijk weer helemaal in een vrolijke pastelfase ♥

–> Heb jij echt een vaste stijl als het op sieraden en accessoires aankomt? Of wissel je graag lekker af?

Liefs,
Desirée

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 mei 2020 at 15:16

  Wat zie jij er prachtig uit 😍
  Leuke foto 👌🏽
  De pasteltinten staan jou zo mooi…..
  Prachtig deel van de tuin…..

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 mei 2020 at 16:16

   Wat lief, dankjewel voor je complimenten!

 • Avatar van Edith-Sofia
  Reply Edith-Sofia 28 mei 2020 at 10:31

  Oeeeh mooie zonnebril, staat je ook super!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.