Huis & interieur

Interieur | Geef je muren een make-over met Moooi behang

16 mei 2020

Moooi behang bij Coloredwalls
Zeker wanneer je een interieur in redelijk neutrale kleuren hebt, kan je in slechts een paar uurtjes tijd je woonkamer toch een heel nieuwe look geven. Ga bijvoorbeeld aan de slag met een emmer verf of kies voor een tof behangetje. In deze laatste categorie deel ik vandaag een tip met je; Moooi behang. Zeker als je op zoek bent naar jungle behang of exotische dierenprints op behang ga je hier heel erg enthousiast van worden!

‘Lees ook: Home | Tips om duurzame keuzes te maken in je interieur.’

Moooi behang bij Coloredwalls

Moooi behang voor een opvallende touch in je interieur

Moooi is een Nederlands designmerk dat in 2001 werd opgericht door Casper Vissers en Marcel Wanders. Laatstgenoemde is internationaal bekend om zijn liefde voor opvallende vormen en designs en eigenzinnige kunstobjecten. Deze ontwerpen worden nu samen met de designs van andere jonge ontwerpers samen uitgebracht onder het dak van designlabel Moooi.

In 2018 werd aan de collectie ook Moooi behang toegevoegd. Een behangcollectie geïnspireerd op tekeningen van uitgestorven dieren die in samenwerking met het vooraanstaande Belgische Arte werd ontwikkeld. Moooi en Arte hebben beide een passie voor innovatieve interieurs en luxe en hadden elkaar hierin al snel gevonden voor deze gezamenlijke behangcollectie. Zo ontwikkelt Arte het behang en levert Moooi de designs. De collectie behang valt vooral op door het gebruik van exotische prints en opvallende texturen zoals 3D-effecten waardoor je muren tot leven lijken te komen.

Moooi behang bij Coloredwalls

Persoonlijke favorieten

Als ik zo door het assortiment scroll zie ik echt prachtige kleuren, prints en toffe effecten voorbij komen. Ja, als interieurlover word ik hier heel erg vrolijk van en krijg ik jeukende vingers om mínstens één ruimte weer van een make-over te voorzien. En dat terwijl we eigenlijk klaar en tevreden waren met het interieur. Voor nu ;) Met al het moois wat er verkrijgbaar is blijf je toch een beetje rondkijken en kom je altijd wel weer iets leuks tegen als toevoeging en voor kleine make-overs ♥

Zo vind ik bijvoorbeeld het dieren behang wel echt enorm tof! Het zijn vaak wat drukkere prints waar je maar naar blijft kijken en je lijkt er altijd weer wat nieuws in te ontdekken; van een prachtige plant of bloem tot aan flamingo’s, apen, vogels, vissen.. niks is te gek in dit thema. Maar wat ik ook erg mooi vind, is het meer subtiele goud behang waar hier en daar een mooi goudkleurig accent of een metallic laagje op verwerkt zit. Zeker als je dit aanbrengt op een plek waar het licht op schijnt, geeft dit een heel erg mooi effect.

Wij hebben hier in huis ook een behangklusje op de to do list staan. Het is de eerste keer (!) dat we gaan behangen en dat vinden we best een beetje spannend, maar ik zal het resultaat en onze ervaring binnenkort met je delen :)

–> Ben jij meer een liefhebber van verf om je interieur een kleur mee te geven, of draai je je hand niet om voor een tof behangetje en hou je wel van een leuke print op je muur?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 mei 2020 at 12:35

  Prachtige behang 👌🏽
  Ik zou zelf gaan voor verven.
  Omdat ik onhandig ben.
  Ben zo benieuwd naar jullie behang.
  Succes!

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 mei 2020 at 09:28

   Haha, ik herken die ‘angst’ voor behangen wel hoor.. Wij moeten er ook nog maar wat van zien te maken. Ben benieuwd! Misschien gaan we er hier komend weekend mee aan de slag. Spannend!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.