Beauty

philosophy | the microdelivery dream peel

25 mei 2020

philosophy the microdelivery dream peel (review/ervaring)
Er zijn de afgelopen tijd een aantal beautynieuwtjes binnen gekomen waar ik heel erg blij van ben geworden. De interesse werd bij deze producten bij binnenkomst al gewekt, maar nadat ik het één en ander uitgeprobeerd heb kan ik niet anders dan deze met je te delen. Zo lanceerde philosophy deze nieuwe the microdelivery dream peel. Een aanrader voor als je op zoek bent naar een product dat je huid in korte tijd gladder en zachter kan maken én een mooie glow geeft!

‘Lees ook: Review | Dr Dennis Gross Alpha Beta Peel (extra strenght).’

philosophy | the microdelivery dream peel

Zoals je inmiddels vast wel weet ben ik een groot liefhebber van exfoliërende producten en peelings, omdat ze dode huidcellen verwijderen, de huid tot in diepere huidlagen reinigen, rimpeltjes en pigmentvlekjes aan kunnen pakken en de huid gladder en zachter kunnen maken. En zo kunnen de werkzame bestanddelen uit je andere huidverzorgingsproducten ook weer beter hun werk doen. Echt een must in je skincare-routine. Dus toen deze nieuwe peeling van philosophy binnen kwam, was ik dan ook gelijk nieuwsgierig!

philosophy the microdelivery dream peel (review/ervaring)

Ingrediënten

the microdelivery dream peel is een overnight peeling met time-release technologie die tijdens de nacht verdeeld over de uren haar krachten op je huid loslaat. Zo zit er onder andere een 6% AHA/BHA combinatie in die de huid exfolieert. Daarnaast zit er onder andere huidvernieuwende probiotica, kalmerende cica en kamille extract, beschermende vitamine E, ‘wonder’-ingrediënt niacinamide, huidherstellend panthenol, verzachtende aloë vera en hydraterend hyaluronzuur in.

De combinatie van deze ingrediënten maken de huid zachter, pakken fijne lijntjes en rimpels aan, helpen pigmentvlekjes te vervagen, laten poriën minder opvallen en geven een mooie glow. In onderstaande artikelen vertel ik over verschillende van deze ingrediënten meer inhoudelijke informatie en wat ze voor je huid kunnen doen:

Wat is AHA en BHA en wat doet het voor je huid?
Probiotica in skincare
Beauty ingrediënt | Niacinamide (vitamine B3)

philosophy the microdelivery dream peel (review/ervaring)

How to & Tips

Deze peeling is heel eenvoudig in gebruik; je reinigt je huid, draait de dop op de ‘on’ stand en drukt voorzichtig in de tube waardoor je met de siliconen ‘kwast’ het nachtmasker op je huid kan aanbrengen. Daarna draai je de dop op de ‘off’ stand en spoel je de kwast schoon. Hierna masseer je het masker zachtjes in op je huid en wacht je een kwartiertje voor je je bed induikt. De volgende ochtend spoel je je huid af met een washandje en lauwwarm water en je zal merken dat je huid gelijk heerlijk zacht aanvoelt!

De textuur is een beetje als die van een gel, de kleur is transparant roze en de geur is heerlijk fris. Nog een gebruikerstip: gebruik niet teveel product, want dan zal je gezicht te plakkerig blijven en dat ligt niet zo lekker op je hoofdkussen.

Je kan een peeling als deze het beste drie avonden op een rij gebruiken in de vorm van een mini-kuur. Daarna zal je al duidelijk een verschil voelen én zien. Zelfs ik – met een huid die al heel wat gewend is qua peelings – merkte een duidelijk verschil na drie nachten met deze peeling. Mijn huid voelde gladder en zachter aan, kreeg een mooie glow en mijn poriën zijn duidelijk minder opvallend. Hierdoor brengt make-up ook weer wat mooier aan, dus zeker een win-win en dat in slechts drie nachten gebruik.

philosophy the microdelivery dream peel (review/ervaring)

Conclusie

Qua ingrediënten en gebruiksgemak vind ik dit een heel erg fijne peeling. Omdat de percentages van de peelende ingrediënten een ‘licht medium’-hoogte hebben is het een goede starterspeeling. Je zal namelijk zeker wat gaan merken aan je huid, maar het is niet gelijk dat je huid zal gaan vervellen of er gevoelig van zal worden zoals de intense thuispeelings of professionele peelings kunnen doen. En ik vind het ook fijn dat het in drie nachten als kuur al zo’n verschil maakt. Perfect om daarna koel te bewaren voor een volgend kuurtje als mijn huid het weer nodig heeft :)

Prijs & Verkrijgbaarheid

De nieuwe philosophy the microdelivery dream peel is verkrijgbaar voor €54,00/50ml bij onder andere Wehkamp en ik spotte hem ook bij lookfantastic voor €52,45 waar je met de code NLX15 nog eens 15% korting krijgt :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Els
  Reply Els 30 december 2020 at 00:26

  Er staat dat je zonbescherming moet gebruiken tijdens het gebruik van dit product, weet jij hoe ze dat bedoelen? Je noemt het verder niet in de product review.

 • Avatar van Brigitte
  Reply Brigitte 26 mei 2020 at 18:05

  Deze gaat op m’n wishlist! En die product foto met dat takje 😍 love it!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 mei 2020 at 11:35

   Wat leuk om te horen, dankjewel voor je compliment! <3

 • Avatar van Nicole Antonissen
  Reply Nicole Antonissen 25 mei 2020 at 21:22

  Zo, dat klinkt veel belovend. Probeer dat graag ook eens uit

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 mei 2020 at 11:35

   Zeker eens proberen hoor, als je de kans hebt :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.