Beauty

Rituals | The Ritual of Jing

19 mei 2020

Rituals The Ritual of Jing review/ervaring
De nieuwste Rituals geurcollectie, The Ritual of Jing, staat in het teken van het ontspannen van de geest en het stimuleren van een goede nachtrust. Een holistische lijn waarbij dus niet alleen aan de verzorging van het lichaam van de buitenkant, maar ook van binnenuit wordt gedacht. Een complete wellnessbeleving voor thuis. Laat ik alvast vertellen dat de geur héérlijk is! Lees verder voor meer informatie, foto’s en mijn favoriete producten uit deze lijn.

‘Lees ook: Travel Tip | Wellness- & Familiehotel Feuerstein.’

Rituals | The Ritual of Jing

Deze nieuwe collectie is geïnspireerd door het eeuwenoud Chinese concept van Jong, dat staat voor kalmte, stilte en rust. De lijn is onderverdeeld in Relax-producten en Sleep-producten en helpen samen om de geest te kalmeren en zo een fijne routine te kunnen creëren om aan de hectiek van de dag te ontsnappen. En daar kunnen we in deze tijd wel een beetje hulp bij gebruiken!

De Relax-lijn heeft een bloemige en warme geur gebaseerd op essentiële oliën van heilige lotus en jujube. Ze hebben een kalmerende en rustgevende werking en de geur is te omschrijven als een zachte, bloemige geur met een warme, hout-achtige ondertoon. De Sleep-lijn heeft een serene geur op basis van essentiële oliën van lavendel en palo santo, geuren die de slaap bevorderen. Het opent fris met citrusnoten, maar gaat al snel over naar de rustgevende en licht-kruidige geur van lavendel.

Rituals The Ritual of Jing review/ervaring Rituals The Ritual of Jing review/ervaring Rituals The Ritual of Jing review/ervaring

De Rituals | The Ritual of Jing collectie is heel erg uitgebreid en bestaat uit de volgende producten:

Relax
– foaming shower gel, €8,50
– hair, body & bed mist, €17,50
– bodycrème, €18,50
– bath foam, €13,90
– interieurparfum, €25,90
– geurkaars, €19,90
– anti-perspirant spray, €8,50
– anti-perspirant roller, €10,50
– handlotion, €9,90
– shampoo, €9,50
– conditioner, €9,50
– body scrub, €14,90
– relax serum, €11,90
– rustgevende thee, €6,50
– geurstokjes, €24,90
– perfume genie cartridge, €35,00

Sleep
– handmasker, €9,90
– voetbalsem, €10,90
– douche olie, €8,50
– magnesium badkristallen, €13,90
– droge olie voor lichaam & haar, €19,50
– kussenparfum, €17,50
– sleep serum, €11,90
– oogkussen, €14,90
– massagekaars, €23,50
– slaap thee, €6,50

De producten uit de Rituals | The Ritual of Jing collectie zijn nu via de Rituals webwinkel, in de Rituals-winkels, bij Parfumerie Douglas, via bol.com en bij De Bijenkorf te koop.

Rituals The Ritual of Jing review/ervaring

Mijn aanraders

Ik heb drie producten uit deze lijn die ik je alle drie kan aanraden. Ze maken een heerlijk verwenpakketje voor jezelf, óf voor iemand anders die je in deze tijd een mooie opsteker cadeau zou willen doen.

De Relax shower foam; omdat Rituals gewoonweg de fijnste showerfoams heeft die er bestaan. Heerlijk zacht en romig, een fijn huidgevoel en dat gecombineerd met de heerlijke geur. Sowieso was de eerdere Tao-lijn één van mijn favorieten en dan vooral de Yin bedy & body mist heb ik meerdere keren opnieuw gekocht, Deze douchegel doet me daar heel erg aan denken en ik vind die zacht, frisse en bloemige lotus-geur heerlijk ♥

De Relax thee met kamille en verbena is rustgevend, zacht van smaak met een kruidig randje en is perfect om de dag mee af te sluiten. Maar niet zonder een klein beetje van het Sleep nighttime serum op mijn slapen, in mijn nek en aan de binnenkant van mijn polsen. Het is een heel erg zachte lavendelgeur (niet zo ‘scherp’ als veel lavendelproducten kunnen zijn) met een warme ondertoon, zacht voor de huid en is de perfecte kalmerende geur om bij in slaap te vallen.

–> Heb jij al producten uit deze lijn uitgeprobeerd? Spreekt het je aan eens te proberen?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Miranda
    Reply Miranda 31 mei 2020 at 19:54

    Dat klinkt helemaal niet verkeerd…..

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 1 juni 2020 at 12:51

      De geurlijn is echt een aanrader hoor, zó lekker!

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 20 mei 2020 at 22:33

    Heerlijke lijn! Ik ben erg fan van het handmasker omdat m’n handen dan altijd weer zacht zijn wanneer ik wakker word. En de pillow mist vind ik ook super fijn, merk echt dat ik dan beter slaap ♥️

  • Avatar van Sonja Timmerman
    Reply Sonja Timmerman 20 mei 2020 at 22:12

    Ik vind de groene lijn van Rituals de lekkerste. Ik heb op de slaap kamer de geurstokjes uit de relaxlijn. En voor het slapen smeer ik me in met de droge olie uit de sleep lijn. Heerlijk!

  • Avatar van Yasmin
    Reply Yasmin 20 mei 2020 at 16:07

    Wij zijn allemaal in het gezin dol op deze lijn. De ‘slaapspray’ en de roller gebruik ik ook bij de kinderen. Zelf heb ik ook van dezelfde lijn een oogkussentje. Even wat bedmist/slaapspray erop en dan ontspannen. Heerlijke lijn!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 19 mei 2020 at 14:55

    Zo mooi 😍
    Klinkt erg goed.

    Xoxo

  • Avatar van Willemse
    Reply Willemse 19 mei 2020 at 14:54

    Klinkt weer goed, ik vind deze diep groene kleur ook heel mooi passen bij deze lijn.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.