Mama & Kind

Getest! | Wunders aroma diffuser voor baby’s

1 juni 2020

aroma diffuser voor baby (The Wunders Company ervaring/review)
Zoals je inmiddels wel weet is Cate een heel slechte slaper en dan is dat nog een understatement. Het aantal nachten dat we sinds haar geboorte echt door hebben kunnen slapen is denk ik op nog geen twee handen te tellen in zestien maanden tijd en dat brengt veel onrust gedurende de avonden en nachten voor zowel Cate als ons met zich mee. Maar.. waar tot voor kort zowel het inslapen als het doorslapen beide een probleem waren, hebben we voor nu het ínslapen weten te tackelen. Zo enorm fijn! En daar is de Wunders baby aroma diffuser de grootste verandering voor geweest. Ik vertel je hier heel erg graag wat meer over én mag er ook een aantal weg gaan geven!

‘Lees ook: Mom talk | Met je kind naar de osteopaat (persoonlijke ervaring).’

aroma diffuser voor baby (The Wunders Company review/ervaring)

“Peaceful Nights – Happy Days”

The Wunders Company
Bij Wunders richten ze zich op producten voor baby’s en kinderen, die jou als (jonge) ouder helpen om het ouderschap makkelijker, leuker en meer ontspannen te maken. En mocht de bedrijfsnaam je ergens een belletje doen rinkelen, dan kan dat helemaal kloppen. De CEO van het bedrijf, Hans Pompen, is namelijk de bedenker van de allereerste slaaptrainer voor kinderen en waar inmiddels vele varianten van op de markt zijn. Je kent ze wel: de klokken/wekkers met ingebouwd licht en oogjes die open en dicht gaan om je kind te leren wanneer het tijd is om te gaan slapen en wanneer ze op mogen staan.

–> Klik hier voor de website van The Wunders Company voor meer informatie.

Ik leerde het merk en de mensen erachter vorig jaar op de Kind+Jugens beurs in Keulen kennen, raakte met ze in gesprek en er ontstond een fijne klik. Ze hadden toen net een nieuw product ontwikkeld, namelijk een baby aroma diffuser. Nu kende ik vanuit mijn achtergrond en grote liefde voor de wellnesswereld het principe van aromatherapie al, maar ergens dacht ik dat dit niet geschikt zou zijn voor baby’s. Dat bleek ik dus helemaal verkeerd te denken!

aroma diffuser voor baby (The Wunders Company review/ervaring)

Aromatherapie voor baby’s

Het gebruik van etherische oliën voor de positieve effecten ervan op lichaam en geest wordt al eeuwen toegepast, maar de manier zoals wij tegenwoordig kennen is ontstaan door de Franse scheikundige René-Maurice Gattefossé (1881-1950) die in 1928 voor het eerst de term Aromathérapie in een wetenschappelijk artikel publiceerde. De pure etherische/essentiële oliën worden uit de kleine vetkliertjes van verschillende hout-, bloemen-, planten- en kruidensoorten gehaald en hebben allemaal hun eigen specifieke werking op je lichaam en/of geest.

Bij baby’s kan aromatherapie het ingezet worden om kindjes tot rust te brengen, gemakkelijker in te laten slapen, onrust weg te nemen en zelfs buikkrampjes helpen te verminderen. En dat is natuurlijk vooral heel erg fijn voor je kleintje, máár als ouder wordt je daar ook erg blij van!

Het is alleen wel belangrijk dat je de juiste 100% pure olie gebruikt én de juiste manier van toepassing. Zo laat een normale aroma diffuser of een geursteentje vooral de kamer lekker ruiken, maar schijnen de werkzame deeltjes nauwelijks tot niet bij het reukorgaan van het kindje terecht te komen waardoor het niet optimaal haar werk kan doen. En dat is waar The Wunders Company de hoek om komt kijken met hun gepatenteerde baby aroma diffuser met airflow.

aroma diffuser voor baby (The Wunders Company review/ervaring)

Wunders aroma diffuser voor baby’s

Toen ik dit product voor het eerst zag, voelde en rook vorig jaar was ik direct enthousiast. Het is namelijk duidelijk een product voor ouders waar echt goed over nagedacht is. Het ziet er niet alleen mooi uit vanwege de frisse, witte uitstraling en een redelijk minimalistisch design, ook is er rekening gehouden met de veiligheid van je kindje en is hij erg gemakkelijk in gebruik.

Je laadt simpelweg de diffuser op, doet een paar druppels olie op de pad in de padhouder, schuift deze in het apparaatje, zet hem aan op een stand naar keuze en je bent klaar. Je kan kiezen tussen een zachte en een wat hardere stand en bij beide standen komt de werkzame olie door middel van een ventilatortje achter de pad in een airflow richting het reukorgaan van je kindje terecht. Op een heel zachte en niet irriterende manier én met een heel erg fijn subtiel white noise geluid. Dat is een geluid dat kinderen herkennen van het geluid uit de baarmoeder en vaak heel erg rustig van worden. En als laatste zit er ook nog een zacht nachtlampje in verwerkt. Door middel van een automatische timer valt het ventilatortje na een half uur stil en gaat dan ook het lampje uit.

Tipje: lees zeker eens de uitgebreide faq door op hun website voor meer informatie en antwoorden op veel gestelde vragen.

Er zijn twee etherische oliën die bij het pakket geleverd worden:

Breathe Easy, een olie van Eucalyptus Radiata uit Australische bossen. De sterkte ervan is zo aangepast dat het voor baby’s en kinderen mild maar toch effectief is en helpt kindjes om vrijer te ademen. Heel erg fijn wanneer je kleintje bijvoorbeeld verkouden is en werkt verfrissend als het warm weer is.

Sleepy Time, een olie van French Lavendin. Franse Lavendel uit de Provence. En dan één van de meest zachte varianten die ik ooit geroken heb; subtiel, niet scherp en heel erg rustgevend. Deze helpt je kindje gemakkelijk in te slapen, rustig te worden en te ontspannen.

Prijs & Verkrijgbaarheid

De Wunders aroma diffuser voor babies is verkrijgbaar in een variant voor tussen de spijltjes (€49,95) en een variant met een verstelbare stang om hem iets hoger boven het bedje te kunnen hangen (€64,99). Dit is inclusief USB oplaadkabel, de 2 flesjes oliën en 10 verwisselbare pads.

De Wunders aroma diffuser is via de Engelstalige website van The Wunders Company te bestellen. Je kan hier afrekenen door middel van PayPal of Creditcard, er worden geen verzendkosten in rekening gebracht en aangezien levering vanuit Nederland is heb je het product binnen enkele dagen in huis.

Tip: met de kortingscode MOMMYLOVE krijg je nu 40% korting op je aankoop!

aroma diffuser voor baby (The Wunders Company review/ervaring)

Onze ervaring

Bij binnenkomst viel mij als eerste de duidelijke verpakking erop en dat het apparaatje zelf er mooi uit ziet. Met het witte bedje van Cate valt hij er zo goed als in weg en is het dus geen aandachttrekker, en dat is met zo’n klein bijdehandje als Cate toch ook wel fijn. We haalden het apparaatje uit de verpakking, begonnen hem gelijk op te laden en maakten de padhouder met pad en een paar druppeltjes Sleepy Time klaar voor het eerste gebruik. Na het opladen is hij zo aan het bed vastgedraaid en was het tijd voor De Grote Test.

Alhoewel we eerder ook al wel een geursteentje met een rustgevende etherische oliemix op haar kamer hadden staan, merkten we vanaf het eerste gebruik een groot verschil. Nu we een aantal weken verder zijn is het duidelijk dat dit een onmisbaar product is geworden. Zodra we Cate in bed leggen en de Wunders aroma diffuser aanzetten zien we haar gewoonweg rustiger worden en sindsdien is het inslapen een wereld van verschil. Niet meer met veel heftig gehuil en soms zelfs geschreeuw wat makkelijk een uur kon aanhouden, maar hooguit een beetje gejammer en zelfs wat lief gebrabbel dat na tien minuutjes wegebt omdat ze in slaap valt. Ik kan niet in woorden uitleggen hoe fijn dat is ♥ Mochten we het apparaatje vergeten zijn op te laden, ondanks dat het rode lampje ons gewaarschuwd had, dan merken we het gelijk. Gelukkig kan je het apparaatje ook tegelijkertijd opladen en in gebruik nemen. Fjieuw!

Nee, het dóórslapen is helaas nog niet veranderd.. Maar dat Cate de nachten in ieder geval rustig kan starten, sneller in slaap valt en vooral veel rustiger in haar bedje gelegd kan worden is een wereld van verschil. Maar echt, ik blijf het bijzonder vinden hoe iets wat zo simpel lijkt écht een bepaalde uitwerking heeft op lichaam en geest en zelfs op zo’n jonge leeftijd al zoveel ondersteuning kan bieden.

Leuk weetje: grote zus Shae heeft inmiddels de Wunders aroma diffuser met de stang in beslag genomen en vindt het heel fijn om bij in slaap te vallen, zet hem zelf opnieuw aan als ze wat angstig is van een minder leuke droom en valt dan weer opnieuw in slaap. En daar kon ze ons tot voor kort huilend en in paniek voor wakker maken in de nacht. Dat ze dus zoveel rust haalt uit de werking van de diffuser en alweer vlot verder kan slapen is zowel voor haar als ons ook heel erg fijn. Zeker niet alleen voor baby’s een aanrader dus, deze aroma diffuser :)

aroma diffuser voor baby (The Wunders Company review/ervaring)

Winactie

In samenwerking met The Wunders Company mag ik maar liefst 3x een baby aroma diffuser weggeven. Zó tof! Ik hoop hiermee enkele van jullie hier heel blij mee te kunnen maken en dat het effect ervan op jouw kindje(s) net zo groot mag zijn als het voor Cate is.

Meedoen is heel eenvoudig:
1. Laat een reactie achter onder dit artikel of je een variant met of zonder stang wil winnen en een korte motivatie waarom je dit product zou willen proberen
2. Natuurlijk vind ik het ook leuk vinden als je mij wil volgen op Facebook en/of Instagram en het berichtje over deze winactie wil liken, delen en/of er een reactie onder achter laat ♥

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 7 juni 2020, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 8 juni 2020 at 12:25

  O ik wil heel graag meedoen voor de variant met standaard en lavendel (kan dat boven een ‘gewoon’ kinderbedje?). Ik gebruik nu ook etherische oliën en lavendel slaapspray omdat dit echt werkt om onze kleine adhd’er rustig te laten slapen. Wij merken dat lavendel echt positief werkt. Maar de geur komt niet zo makkelijk bij haar wanneer ik mijn eigen diffuser gebruik. Dit lijkt me dus ideaal!

 • Avatar van yvette Kriellaars
  Reply yvette Kriellaars 7 juni 2020 at 16:29

  Ik ben helemaal enthousiast na het lezen van je review. Ik ben zo zoekende in hoe ik mijn dochter kan helpen rust te vinden in bed en lekker te slapen en dit klinkt als de ideale oplossing!! Probeer het graag uit! Qua variant zou ik de”tussen de spijlen” willen proberen. Winnen of niet, veel dank voor de tip!!

 • Avatar van Natasja M.
  Reply Natasja M. 7 juni 2020 at 11:48

  Wat een mooie review en wat heerlijk en fijn dat beide dochters van u er profijt van hebben. Ik zou graag voor zoonlief mee willen doen voor de variant met stang. Hij slaapt slecht in en word geregeld ’s nachts wakker en ik zou het al fijn vinden als deze aroma diffuser van The Wunder Compagnie hem met één van deze twee kan helpen ☺️

 • Avatar van Mendy Bruggink
  Reply Mendy Bruggink 6 juni 2020 at 22:07

  Wat fijn dat jullie dochtertje nu een stuk rustiger slaapt. Ik zal graag mee doen voor ons zoontje van 7 maanden. Ik ben erg benieuwd wat de aroma’s voor een effect hebben. Ik zal voor de versie met de stang gaan, omdat ik anders vrees dat hij er aan gaat breken haha.

 • Avatar van maaike beld
  Reply maaike beld 5 juni 2020 at 13:48

  Mijn jongste wordt nogal eens wakker door spannende dromen. Ze is iets ouder dan baby, maar ook voor haar lijkt me dit een top product! In plaats van regelmatig aan haar bedje te moeten staan, kan ze hopelijk met deze diffuser heerlijk doorslapen!

 • Avatar van Brii
  Reply Brii 4 juni 2020 at 17:05

  Leuk ik doe graag mee! Ben benieuwd

 • Avatar van Sonneke Vdbeemd
  Reply Sonneke Vdbeemd 4 juni 2020 at 16:00

  Ik doe graag mee voor mijn kleindochter ze word 3 oktober 2020 geboren.

 • Avatar van co
  Reply co 4 juni 2020 at 11:42

  ik doe graag mee omdat ons kleindochter snachts een moeilijke slaper is, mede doordat ze altijd verkouden is en ik zou kiezen voor een met stang.

 • Avatar van Maria Bos
  Reply Maria Bos 4 juni 2020 at 09:23

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee, zou graag de variant zonder stang willen proberen te winnen voor mijn nichtje, ze is een slechte slaper en hoop dat dit helpt

 • Avatar van Tiny Hurkens
  Reply Tiny Hurkens 4 juni 2020 at 09:12

  Ik doe graag mee voor mijn kleindochtertje ze wordt 18 juni een half jaar Wat zou ik dat super graag met stang willen

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 3 juni 2020 at 21:05

  Ohhhh super super super graag voor mijn lieve vriendinnetje die zwanger is van haar eerste kindje!

 • Avatar van Manuel
  Reply Manuel 3 juni 2020 at 20:15

  Klinkt haast allemaal te mooi om waar te zijn! Dat zou ik heel graag zelf willen ontdekken. Duimen maar!

 • Avatar van Jade
  Reply Jade 3 juni 2020 at 19:49

  Het klinkt allemaal fantastisch ….. vraag me af of het ook toegepast mag worden bij kindjes met astma. Zo ja, dan doe ik graag mee voor mijn zoontje met angst- en paniekaanvallen. En anders sla ik over en hoop ik dat je er iemand anders mee kunt helpen.

 • Avatar van Nicolle
  Reply Nicolle 3 juni 2020 at 19:02

  Wooo, een kansje om mijn dochter een goed slaapje te laten doen. Dat zou echt geweldig zijn voor ons allemaal. Ik zou het dolgraag proberen.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 3 juni 2020 at 17:24

  Dit past helemaal bij mijn schoonzusje. Ik doe graag mee voor op de kamer van mijn nichtje, zonder stang.

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 3 juni 2020 at 09:49

  Zo fijn voor jullie dat er toch enige vooruitgang is! Ik hoop van harte dat Cate ook snel doorslaapt zodat jullie ook de broodnodige rust krijgen. Wat flink van Shae trouwens! Dan merk je toch dat het echt werkt (en wat een grote meid ze wordt).
  Zoals ik zei op Instagram hebben we hier een eerder onrustige slaper. Ons meisje van 2,5 kan soms tot een uur babbelen en zingen eer ze in slaap valt. Sommige dagen is het met wenen en zeuren om ons zoveel mogelijk tot bij haar te krijgen. Tijdens de nacht droomt ze enorm veel. Net als mij babbelt ze in haar slaap (kan soms heel schattig zijn) en ze heeft ons al enorm doen schrikken met haar gegil. Ik ben benieuwd of dit ook voor haar een uitkomst kan zijn. De eucalyptus kan misschien ook haar verkoudheden in het najaar en de winter verzachten.
  Ik doe mee voor de variant met stang 🤞🏻

 • Avatar van iris
  Reply iris 3 juni 2020 at 05:41

  Voorkeur: Variant zonder stang. Zou enorm welkom zijn. Mijn zoontje zou zich er veel rustiger door voelen heb ik gelezen en ik Zou het dan ook zeer graag uitproberen👍 ik waag mijn kans😊

 • Avatar van Roy
  Reply Roy 2 juni 2020 at 22:04

  Ons dochtertje komt weer steeds vaker ’s nachts, misschien is dit een uitkomst. Graag met stang

 • Avatar van Alicia hofman
  Reply Alicia hofman 2 juni 2020 at 21:35

  Wauw! Misschien hier ook de oplossing dan.. Ons jongste meisje is bijna 1,5 maar slapen is niet haar beste hobby

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 2 juni 2020 at 21:00

  Oh.. we hadden een super slaper maar sinds kort is het schreeuwen schreeuwen en lang huilen bij het inslapen. Ze is duidelijk moe en alles al geprobeerd.. wellicht dat dit helpt?

 • Avatar van Stefany van wijk
  Reply Stefany van wijk 2 juni 2020 at 19:20

  Ik doe heel graag mee voor een editie zonder stang. Ik heb namelijk een vriendin die is bevallen, en ik mag helaas niet op bezoek daar vanwege de situatie in Nederland. Dus dit opsturen als cadeau zou super duper leuk zijn!

 • Avatar van Iva
  Reply Iva 2 juni 2020 at 19:02

  Wat een fijne review! Ik had nog niet van The Wunders Company gehoord, maar ik ben er nu wel erg benieuwd naar. Ik zou graag de diffuser zonder stang proberen. Ben zelf al langere tijd fan van diffusers maar had geen idee dat deze ook voor jongere kinderen geschikt waren, ik denk dat het voor veel rust in huis zou kunnen zorgen!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 2 juni 2020 at 18:38

  Zou fijn zijn als dit echt zo goed werkt!! Ik maak graag kans op het exemplaar met stang!!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 2 juni 2020 at 11:20

  Hey, dit klinkt interessant.. Ons zoontje is de ene dag prima in bed te krijgen, en de andere dag is het drama. Zo zeer zelfs dat ik soms bang ben dat de buren de kinderbescherming gaan bellen ivm het gekrijs! Eerlijk gezegd had ik nog helemaal niet over aromatherapie nagedacht. Het eerste wat ik dacht bij het lezen van dit stuk was ‘is het wel veilig’, maar op hun site gaan ze daar goed op in en hebben ze daar heel goed over nagedacht met het design. Wij zouden het graag proberen. Met of zonder stang maakt niet perse uit. Ik vraag mij af, net als een andere dame zie ik in de reacties, of de werking van een van de twee beter is. Misschien is zonder stang sloopveiliger? Met zijn ’temper tantrums’ wil hij nogal eens met dingen smijten.. :O Interessant product, dank voor de review!!

 • Avatar van Patricia Bouthisma
  Reply Patricia Bouthisma 1 juni 2020 at 22:27

  Ik maak erg graag kans op de variant zonder stang. We hebben geen plek onder ons schuine dak voor die stang.
  Oh, als dit toch eens zou kunnen werken voor onze zoon Jaxx. Hij slaapt echt zo slecht in, zowel overdag als ’s nachts. Raak daardoor overprikkeld en humeurig terwijl het zo’n lief kereltje is. Het heeft natuurlijk ook zn weerslag op ons. We hebben echt al zo veel dingen geprobeerd, van draagdoek tot speciale slaapzak en speciale lakens. Zou dit dan voor ons ook de oplossing kunnen zijn? Ik hoop het zo, ik wil het in ieder geval graag proberen.
  Hij slaapt bij ons op de kamer, misschien helpt het ons ook beter te slapen hahahaha

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 1 juni 2020 at 21:59

  Hier ben ik als oliegekkie heel benieuwd naar! Ik zou graag kans maken op de variant zonder stang.

 • Avatar van Linda van den Ouden
  Reply Linda van den Ouden 1 juni 2020 at 21:01

  Ik waag heel graag een kans, deze mama slaapt momenteel vaker bij dochterlief van bijna 2 in bed, dan naast m’n lief, Wel gezellig hoor , daar niet van.
  Maar zoonlief van 3 komt iedere nacht spoken vanaf een uurtje of 2. Heel leuk en dan mag ik m’n bed uit voor meneer dat moet dus echt even gaan veranderen en als dit geweldige apparaat dat voor elkaar krijgt ? Zou echt super zijn !

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 juni 2020 at 20:59

  Ik doe graag mee voor onze oudste zoon van 6. Erg druk in zijn hoofd en daar heeft hij ’s nachts ook hinder van. Hij is gek op lekkere geurtjes, dus zou echt iets voor hem zijn ;).

 • Avatar van Floor Verseveldt
  Reply Floor Verseveldt 1 juni 2020 at 20:58

  Ik ben erg nieuwsgierig geworden na het lezen van dit artikel, naar beide oliën.
  Ik maak graag kans op het exemplaar zonder slang voor onze kleine meid.

 • Avatar van Jeske Saris - van Hal
  Reply Jeske Saris - van Hal 1 juni 2020 at 20:53

  Het zou super zijn om de versie met stang te winnen! Onze zoon van 9 weken heeft een mogelijke start gehad en heeft daar nu nog veel last van de in vorm van krampjes, overmatig spugen en erg onrustig en kort slapen. We hebben al vanalles geprobeerd, maar tot nu toe nog steeds veel spanning bij het inslapen. Mogelijk biedt aromatherapie wat verlichting!

 • Avatar van Marlieke Chambone-Noord
  Reply Marlieke Chambone-Noord 1 juni 2020 at 20:35

  Dit klinkt fantastisch! Ik doe heel graag mee voor ons kleine mannetje voor de Wunders aroma diffuser met verstelbare stang. Hij heeft moeite met zelfstandig in slaap komen en het aaneenschakelen van slaapcyclussen. Ik hoop zo dat de etherische oliën hem misschien helpen, rustiger maken en fijner laten slapen. Slaap is zo belangrijk! Na het lezen van jouw ervaringen (en dat jullie ook zo duidelijk verschil merken) ben ik in ieder geval overtuigd. Ik ga dus heel hard duimpjes draaien.

 • Avatar van Shar
  Reply Shar 1 juni 2020 at 20:30

  Wauw! Wij wagen graag een kansje voor een exemplaar inclusief stang. Het lijkt ons heerlijk en zo kan ons dochtertje nog rustgevender in slaap vallen. Groetjes Sharon

 • Avatar van Shirley
  Reply Shirley 1 juni 2020 at 20:22

  Ik zou er graag een met stang willen winnen al 8 maanden met nog geen 4 uur slaap per nacht en ik kan hierdoor gewoon niet aan het werk. Het vreet ons op. Ben toe aan rust en vooral mn meisje

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 1 juni 2020 at 19:57

  Dit lijkt mij een heel handig apparaatje die ik samen met onze toekomstige baby kan uitproberen 😍🙂

 • Avatar van Goele H
  Reply Goele H 1 juni 2020 at 19:50

  Mijn zoontje is een erg slechte slaper, maar we weten niet hoe het komt. Alle medische oorzaken zijn uitgesloten. Misschien zou dit hem wel kunnen tot rust brengen, het is het proberen waard. Ik doe graag mee voor de versie zonder stang.

 • Avatar van Kim Padberg
  Reply Kim Padberg 1 juni 2020 at 19:49

  Ik doe graag mee! Onze dochter slaapt ook zeer slecht. De geur sleepy time lijkt mij geweldig. Hoewel ik een fan ben van Australië😉. Ik zou graag de variant met stang willen. Ik ben erg benieuwd of dit hetzelfde effect heeft als bij jou ik hoop het!!

 • Avatar van Elise van Dongen
  Reply Elise van Dongen 1 juni 2020 at 19:47

  Wat ik me afvroeg, zit er voor jou nog verschil/voorkeur met of zonder stang? En waarom?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 juni 2020 at 13:42

   Hi Elise, nee er zit verder geen verschil in. Het is alleen een andere manier van aansluiten/vastmaken aan het bedje :)

 • Avatar van Elise van Dongen
  Reply Elise van Dongen 1 juni 2020 at 19:45

  Wow! Klinkt heel fijn!! Onze jongste slaapt erg onrustig dus zou heel graag de sleepy time uit willen proberen. De oudste is chronisch verkouden dus als we hem winnen zouden we hem ook bij hem uit kunnen proberen met de andere aroma!

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 1 juni 2020 at 19:44

  Ik doe mee voor de variant met stang voor een vriendin die binnenkort gaat bevallen.. ik denk dat dit wel een heel handig ding kan zijn om de slaap te bevorderen…

 • Avatar van Willeke Alting
  Reply Willeke Alting 1 juni 2020 at 19:43

  Zou deze zonder stang willen winnen voor mn kleinzoon Milan…
  Een super lief ventje maar oh zo onrustig slaapt die en kort.
  Ligt te spelen in zn bedje en ligt maar niet stil.. mn dochter heeft al veel geprobeerd zoals slaapzakken van verschillende merken, kussens om het gevoel van geborgenheid te geven. Een beer heeft ze wat zachtjes beweegt en muziekje en lichtje aankan..
  Én nog slaapt ie onrustig..
  Ook al zou die nog niet doorslapen zou het bewegen stuk minder zijn zou al geweldig zijn…

 • Avatar van Wendy Caldenhoven
  Reply Wendy Caldenhoven 1 juni 2020 at 19:18

  Ik zou graag diegene met stang winnen, ons dochtertje van 19 maanden slaapt vaak slecht in, en krijgt nachtmerries…misschien kalmeert dit haar💕

 • Avatar van Sharon de Ridder
  Reply Sharon de Ridder 1 juni 2020 at 19:13

  Wat een superblog! Ik maak graag kans op een exemplaar met stang. Mijn meisje is ook een slechte slaper, als dit toch eens zou helpen…

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 juni 2020 at 19:13

  Zo goed werkt dit en wat een fijne review.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.