Fashion

Love it! | Minimalistische sieraden van Isabel Bernard

23 juni 2020

Isabel Bernard sieraden
Als het op kleding aankomt wil ik nog wel eens wisselen van stijl om wat nieuws uit te proberen, maar als het op sieraden aankomt heb ik duidelijk één voorkeur. Ik heb namelijk een groot zwak voor minimalistische sieraden en dan vooral gouden sieraden. Ze staan charmant, zijn niet te opvallend, kunnen overal bij, gaan jaren mee en zijn daarmee ook nog eens duurzaam. In dit artikel deel ik dan ook Isabel Bernard met je, een nieuw merk met prachtige sieraden in deze stijl.

‘Lees ook: Fashion | Dit zijn de badmode trends voor de zomer van 2020.’

Isabel Bernard sieraden

“Tout est possible”

Isabel Bernard

Welkom in de wereld van Isabel Bernard. Een jonge, onafhankelijke vrouw uit Parijs, die schoonheid vindt in de eenvoud van dingen en volop van het leven geniet. De gelijknamige sieradencollectie is gebaseerd op Isabel’s favoriete plekken in de Franse hoofdstad; Rivoli, Monceau en Le Marais.

Isabel Bernard sieraden zijn gemaakt van 14 karaat goud en binnen de collectie vind je oorbellen, armbanden, ringen en kettingen. Isabel Bernard staat voor een onafhankelijke lifestyle waarin een gevoel van luxe centraal staat en dat is goed te merken aan de complete look & feel van zowel de sieraden als de website.

Isabel Bernard sieraden

Minimalistische sieraden

Wat ik persoonlijk nog wel het mooiste vind aan dit merk is dat de sieraden duidelijk één stijl hebben en daardoor heel erg mooi bij elkaar aansluiten en met elkaar te combineren zijn. Zo kan je deze minimalistische 14 karaat gouden sieraden heel mooi op zichzelf dragen, maar zijn ze ook goed te mixxen&matchen met in ieder oor net even andere oorbellen en oorknopjes om je eigen earparty samen te stellen en kan je meerdere kettinkjes bij elkaar dragen om deze volgens de laatste trends te layeren.

Sieraden van goud zijn vaak net even wat prijziger in de aanschaf maar je koopt er wel sieraden voor de rest van je leven mee. Goud is heel stevig en heeft hooguit af en toe een poetsbeurt nodig om weer mooi te glanzen en daarnaast is het ook nog eens nikkelarm waardoor je er geen irritatie van krijgt en het niet zal verkleuren. Ik vind het bijvoorbeeld een mooie gedachte dat ik met sieraden als deze een mooie collectie opbouw, die ik eventueel later aan mijn dochters door kan geven ♥

Isabel Bernard sieraden

Zelf koos ik voor de Monceau Violette ketting met v-hangertje, verschillende oorbellen en oorknopjes om mee af te kunnen wisselen en het mooie sieradendoosje waarin ik m’n mooiste sieraden handig bij elkaar op kan bergen. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 26 juni 2020 at 15:03

  Heel mooi! Dat sieradendoosje lijkt me super handig, daar ga ik ook eens naar kijken. Zelf draag ik enkel zilveren juwelen (of witgouden) omdat dit beter bij me past.

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 23 juni 2020 at 11:29

  Heel mooi, deze kleine sieraadjes!!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 23 juni 2020 at 09:12

  Heel mooi 😊

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 23 juni 2020 at 09:10

  Prachtig…
  Ik hou van zulke mooie jewelz.
  Ze staan ook chique.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.