Huis & interieur Lifestyle

Love it! | La Bella wasparfum uit Italië

6 juni 2020

La Bella Lifestyle wasparfum uit Italië
Ik maakte onlangs kennis met zó iets fijns, namelijk wasparfum! Als je houdt van die frisse wasgeur die door je hele huis te ruiken is en kleding en beddengoed dat écht lang lekker ruikt, dan is dit ook zeker iets voor jou. Ik vertel je er graag meer over én mag ook een aantal van jullie kennis laten maken met deze producten :)

Waarom een wasparfum

Een wasparfum voorziet je wasgoed van een heerlijk parfum dat dagen tot zelfs weken lang zal blijven ruiken. Het zijn geconcentreerde geuren van hoge kwaliteit die je textiel de ultieme frisse geur geven en ook nog eens superzuinig in gebruik zijn. Je hebt slechts één dopje (5ml) wasparfum nodig om een volledige was te voorzien van de heerlijke geur. Je voegt het simpelweg toe in het bakje van je reguliere wasverzachter en zal zo in de laatste spoelronde meegenomen worden om je kleding, handdoeken en beddengoed onweerstaanbaar te laten ruiken.

– Bij het gebruik van een wasparfum heb je in principe geen wasverzachter meer nodig, maar je kan er voor kiezen om het te combineren met een parfumvrije wasverzachter voor wat extra zachtheid. Wist je trouwens dat wasverzachter een soort vettig laagje achter laat in je wasmachine, het absorptievermogen van je handdoeken vermindert en irriterend kan werken op de huid? Met La Bella wasparfum heb je geen wasverzachter meer nodig en bespaar je dus naast de kosten, ook nog eens je huid en je wasmachine
– zelfs wanneer je je wasje vergeet uit de trommel te halen en dit pas de volgende dag uithangt zal er geen muffe geur in je was zitten, maar deze alsnog heerlijk ruiken
– doordat wasparfum zo zuinig in gebruik is kan je met één fles van 500ml zo’n 100 wasjes voorzien van een heerlijke geur.

‘Lees ook: Mijn top 5 | Huishouden hacks.’

La Bella Lifestyle wasparfum uit Italië

La Bella Lavanderina wasparfum

Een tijdje geleden ontving ik een mailtje van La Bella Lifestyle of ik kennis met deze Italiaanse wasparfum wilde maken en ik was direct nieuwsgierig. Ik heb namelijk een enorm zwak voor de geur van ‘verse was’ en ben dan ook eigenlijk altijd wel op zoek naar de perfecte wasverzachter die die geur heeft én waarvan de geur ook wel echt lang in de stof terug te ruiken is.

De producten kwamen binnen en ik besloot er gelijk een wasje mee te gaan draaien. Ik koos voor het beddengoed en omdat een lits-jumeaux nogal omvangrijk is besloot ik twee dopjes in het wasverzachtervakje toe te voegen. Toen deze klaar was en ik de trommel opende kwam de heerlijke geur me al tegemoet en na het uithangen van de was – op zolder – rook daarna letterlijk ons hele huis naar vers wasgoed. Nadat het beddengoed gedroogd was, maakte ik het bed ermee op en het is sindsdien iedere dag heerlijk onder de dekens kruipen vanwege de geur. Het is gek eigenlijk hoe zoiets simpels als een geur kan werken op je welzijn!

Omdat de geur best wel intens was, heb ik sindsdien bij de was telkens één dopje toegevoegd en dat bleek ook al meer dan voldoende voor een heerlijke geur. Ik twijfelde wel nog even of dat ik het echt in plaats van een wasverzachter kon gebruiken, maar merk helemaal niets aan de kleding of het beddengoed dat ik dus geen wasverzachter heb gebruikt. Mijn favoriete geur is trouwens de Favola, vanwege het nostalgische gevoel die deze geur heeft. Zo’n typische ‘ouderwetse’ verse-was-geur dat een tikkeltje zeperig en poederig is met bloemige en houtachtige tonen. Maar eerlijk? Ook de andere geuren die je op de foto’s ziet zijn stuk voor stuk heerlijk!

La Bella wasparfum is verkrijgbaar in 8 verschillende geuren en er zijn ook bijpassende homesprays van verkrijgbaar waarmee je bijvoorbeeld een bank, auto en je gordijnen weer fris kan laten ruiken en waarmee je nare geurtjes kan neutraliseren. Good to know: alle producten zijn dierproefvrij!

– La Bella wasparfum 500ml, €23,95
– La Bella wasparfum 30ml, €3,95
– La Bella wasparfum proefsetje 8x 10ml, €11,50
– La Bella wasparfum proefsetje 8x 30ml, €27,65
– La Bella homespray 250ml, €12,95
– drogerballen, 3 stuks, €9,95

Nog een laatste tip: mocht je de droger gebruiken om je was te drogen, dan kan je door het toevoegen van drogerballen (te zien op de foto’s) de was zachter maken, de droogtijd aanzienlijk verkorten, de was minder statisch maken en je kan er vóór gebruik een paar druppels wasparfum op doen waardoor je was nog intenser zal gaan ruiken.

‘Lees ook: Mijn top 5 | Huishouden hacks.’

Winactie

Ik vind het enorm leuk om mijn enthousiasme te mogen delen en mag 2x een leuk pakket weggeven met daarin een fles van 500ml wasparfum + een homespray in geuren naar keuze. Het enige dat je hoeft te doen:

– Bekijk op de website van La Bella Lifestyle de geuren en laat in een reactie onder dit artikel achter welke geur wasparfum en welke geur homespray je zou willen proberen :)

Natuurlijk vind ik het ook leuk vinden als je mij wil volgen op Facebook en/of Instagram en het berichtje over deze winactie wil liken, delen en/of er een reactie onder achter laat ♥

–> Welke geuren wasparfum en homespray zou jij willen proberen?

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met woensdag 10 juni 2020, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Ello
    Reply Ello 13 juni 2020 at 15:40

    Ik heb nu 3 wassen ermee gedraaid en er steeds wat meer bijgedaan maar zelfs met een heel dopje ruik ik aan het wasgoed helemaal niets! Ik vind het dus nogal een tegenvaller eerlijk gezegd.Ik zal het niet nog een keer bestellen dus.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 14 juni 2020 at 20:54

      Hi Nicole, dat kan ik me bijna niet voorstellen. Zelfs met een half dopje op een echt volle trommel ruikt alsnog het hele huis ernaar. Doe je het wel in het vakje van de wasverzachter en een normaal programma?

  • Avatar van Heidi
    Reply Heidi 12 juni 2020 at 21:37

    Wat ziet ze der super mooi uit. Ik ben der echt reuze benieuwd naar.
    Ik zelf hou van heerlijke geuren in de badkamer.

  • Avatar van Kika
    Reply Kika 12 juni 2020 at 20:39

    Ik ben verliefd op heerlijk ruikend wasgoed als wasparfum zou ik graag de geur Favola willen proberen. Een homespray kan ik met 2 hondjes ook wel gebruiken want na in een flinke regenbui te hebben gezeten met die 2 ruikt het niet altijd even fris. Ik zou hier voor wel de geur Incanto willen proberen.

  • Avatar van Gerda
    Reply Gerda 10 juni 2020 at 23:55

    Wat heerlijk als je dit mag testen, want ik hou zeker van geurend wasgoed. 😊 Door publicatie op jouw blog is de proefset tijdelijk uitverkocht! Ben echt heel benieuwd nu wat er zo anders is dan de wasverzachter die ik nu gebruik. Dan zou ik eerst de geur Favola willen proberen.

  • Avatar van Sylvia Tol
    Reply Sylvia Tol 10 juni 2020 at 22:16

    Ik heb gek op lekkere geurtjes in huis en natuurlijk ook voor de was, ik zou graag beide in de geur Muschio bianco willen proberen.

  • Avatar van Diana
    Reply Diana 10 juni 2020 at 07:02

    Oh wasparfum is hemels 💕 dit merk kende ik nog niet, dus ben razend benieuwd! De flessen zien er ook al zo leuk uit! Ik zou héél graag winnen! De Muschio bianco als wasparfum en de lollipop als homespray 🙏😍

  • Avatar van Lida
    Reply Lida 9 juni 2020 at 20:37

    Marsiglia, dat is de geur die ik voor beide zou kiezen. Geen verschillende anders krijg je van die verwarde geuren. Graag doe ik mee om dit eens uit te proberen.

  • Avatar van Marieke
    Reply Marieke 9 juni 2020 at 20:07

    Wat een heerlijke winactie! Ik wilde net een proefsetje bestellen, maar lees dat deze door de promotie op jouw blog is uitverkocht. Dat is nog eens een overweldigend compliment voor curvacious.nl, gefeliciteerd!
    Ik zou heel graag de wasparfum en de homespray in de geur Favola willen proberen, dus ik doe graag mee met de winactie! Ik ben echt een sucker voor die ‘ouderwetse’ schone-was-en-zeep-geur en jouw beschrijving klinkt heerlijk! Vanwege het vettige laagje dat wasverzachters achterlaten ben ik daar inderdaad maar mee gestopt (mijn wasmachine is al een oudje, die moet je koesteren :) ), en nu is de geur van alleen wasmiddel helaas al heel snel vervlogen. Sinds de uitbraak van Corona heb ik ook een geweldig thuiskantoor kunnen inrichten waar ik heel wat uurtjes doorbreng, het lijkt me heerlijk om dezelfde geur lekker op de gordijnen te sprayen om daar de hele dag van de schone geur te genieten!

  • Avatar van chacha1975
    Reply chacha1975 9 juni 2020 at 18:27

    De geur Elisir lijkt me zalig! Dank voor deze leuke tip!

  • Avatar van Lydwien
    Reply Lydwien 9 juni 2020 at 17:09

    Marsiglia lijkt me geweldig. Ik heb ook een stuk Marseille zeep in huis en daar kan ik soms ook even aan ruiken omdat ik het zo lekker fris vind.

  • Avatar van Aline Bouma
    Reply Aline Bouma 9 juni 2020 at 14:21

    Wauw beide Marsglia lijkt me heerlijk! Wat bijzonder!

  • Avatar van Shiv Chin
    Reply Shiv Chin 9 juni 2020 at 11:49

    Wat een mooie heerlijke producten, zo schattig! Ik zou graag de geur Seta willen proberen.

  • Avatar van Hilde
    Reply Hilde 9 juni 2020 at 06:36

    Voor het wasparfum zou ik Marsiglia kiezen en voor de home spray zou ik sega kiezen. Leuke actie!

  • Avatar van Van Hollebeke Ingrid
    Reply Van Hollebeke Ingrid 9 juni 2020 at 05:48

    Vind leuke actie en ben nieuwsgierig incanto spreekt me wel aan 😃

  • Avatar van Karin Ruiter
    Reply Karin Ruiter 8 juni 2020 at 22:36

    De geurnamen zeggen mij niet zoveel. De naam muschio-bianco klinkt wel lekker, dus deze zou ik graag proberen.

  • Avatar van Emmy
    Reply Emmy 8 juni 2020 at 21:45

    Ik zoek al zo lang iets om lijn was wasserig te laten ruiken, Muschio bianco lijkt me de ideale geur

  • Avatar van Sandra
    Reply Sandra 8 juni 2020 at 21:17

    Leuke actie :-) ik sluit mij aan bij jouw favoriet: favola

  • Avatar van Lottie
    Reply Lottie 8 juni 2020 at 20:30

    Seta lijkt mij een onwijs lekkere geur!

  • Avatar van Esther
    Reply Esther 8 juni 2020 at 19:13

    Lijkt mij leuk geen voorkeur voor geur

  • Avatar van anja jager
    Reply anja jager 8 juni 2020 at 17:22

    lekker een verrassende geur voor naar het werk om te onspannen

  • Avatar van janneke
    Reply janneke 8 juni 2020 at 13:58

    ik laat me graag verrassen :)

  • Avatar van irma krol
    Reply irma krol 8 juni 2020 at 13:06

    lolipop lijkt me lekker

  • Avatar van Anouk
    Reply Anouk 8 juni 2020 at 12:06

    Wauw super gaaf! De Elisir en Seta lijken mij echt heerlijke geuren!

  • Avatar van Xaviera Jamie
    Reply Xaviera Jamie 8 juni 2020 at 11:53

    https://cdn.myonlinestore.eu/84a07e4a-7a8d-43d0-be3c-3e405139394a/image/cache/full/936255fd206b1f68ac72ca3097cda6558883d829.jpg Wat een heerlijk vooruitzicht de geuren uit Italië in huis te kunnen halen tijdens het wassen! Ik laat me reuze graag “dol-fijn” verrassen!

  • Avatar van Sabine ypenga
    Reply Sabine ypenga 8 juni 2020 at 09:23

    Heerlijk zeg! Ik zou voor incanto gaan

  • Avatar van Brenda
    Reply Brenda 8 juni 2020 at 09:10

    Incanto lijkt me lekker de flessen zien er super leuk uit! Zou het graag eens proberen.

  • Avatar van Gea Jager
    Reply Gea Jager 8 juni 2020 at 08:45

    erg leuk ik zou het graag proberen

  • Avatar van Natasja Efdé
    Reply Natasja Efdé 8 juni 2020 at 08:43

    Zou graag de geur lolipop willen proberen. Lijkt me heerlijk dat de was en het huis weer lekker ruikt.

  • Avatar van m chen
    Reply m chen 8 juni 2020 at 08:30

    Ik zou graag de geuren Elisir (wasparfum) en Favola (homespray) willen proberen!

  • Avatar van molnina1
    Reply molnina1 8 juni 2020 at 05:24

    Wat een verwennerij! Zo doe ik graag de was! muschio bianco als wasparfum en voor de homespray incanto lijken mij erg lekker!

  • Avatar van Frieda
    Reply Frieda 8 juni 2020 at 00:08

    La Favola en ben erg benieuwd naar Lollipop

  • Avatar van Renilda
    Reply Renilda 7 juni 2020 at 23:58

    Elisir lijkt me leuk. Ik doe mee

  • Avatar van iris
    Reply iris 7 juni 2020 at 23:58

    Ik ga voor de lollipop 😊 moet echt zalig ruiken. Wil het zeker graag testen

  • Avatar van Angelique
    Reply Angelique 7 juni 2020 at 23:49

    Ik vind het zo fijn als mijn was lekker ruikt. De favola lijkt me heerlijk als wasparfum en de Elisar als homespray (lekker voor in de auto)

  • Avatar van P.C Bleeker
    Reply P.C Bleeker 7 juni 2020 at 23:06

    Wow Desirée 🤩😍 dit is nog eens een fijne winactie! Als er iemand dol is op geurtjes, ja dan ben ik dat wel! Voor in de (slaap)kamer de sensuele Lollipop homespray 🤫☺ en om de geur van oma weer helemaal terug te halen de Marsiglia wasparfum. De geur van Marseille-zeep geeft een nostalgisch gevoel met een vleugje heimwee…..

  • Avatar van karin de graaf
    Reply karin de graaf 7 juni 2020 at 22:52

    incanto

  • Avatar van Jan
    Reply Jan 7 juni 2020 at 21:46

    Ik zou me graag laten verbazen met incanto en muschio bianco.

  • Avatar van Eden
    Reply Eden 7 juni 2020 at 21:22

    Ik kies muschio bianco als wasparfum en voor de homespray incanto

  • Avatar van SophiaG
    Reply SophiaG 7 juni 2020 at 20:39

    Lollipop lijkt me een fijne geur om de kinderkleertjes in de wassen en hun kamertjes heerlijk laten ruiken met de huisspray.

  • Avatar van Anita te Gussinklo
    Reply Anita te Gussinklo 7 juni 2020 at 19:15

    Ik zie op de website niet echt een beschrijving van de geuren maar jouw omschrijving van Favola dat lijkt me wel wat.

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 7 juni 2020 at 19:12

    Ik kan echt niet kiezen, er zijn veel geurtjes die me lekker lijken, bv. de estasi, maar de favola lijkt me ook fris. Verras me maar. Ik houd van fris en bloemig.

  • Avatar van Joy
    Reply Joy 7 juni 2020 at 18:57

    Leuk leuk. De geur Lollipop likkt me heerlijk. Hou van zoete geuren. :)

  • Avatar van Barbara
    Reply Barbara 7 juni 2020 at 17:23

    Ik ben heel benieuwd naar Elisir! Het lijkt me ideaal om bijvoorbeeld sportkleding en beddengoed mee te wassen. Ik wil het graag proberen ♡

  • Avatar van Paulien
    Reply Paulien 7 juni 2020 at 17:14

    Ben benieuwd naar incanto

  • Avatar van Hilde
    Reply Hilde 7 juni 2020 at 16:40

    Zou super graag de geur Marsiglia (Marseille zeep) winnen, er is niets zo fijn als lekker ruikende schone was!

  • Avatar van Lu Kroon
    Reply Lu Kroon 7 juni 2020 at 16:12

    Heerlijk, ik zou kiezen voor incanto en muschio bianco.

  • Avatar van Mel S
    Reply Mel S 7 juni 2020 at 15:58

    La Favola lijkt mij heerlijk!

  • Avatar van Marian Bouthoorn
    Reply Marian Bouthoorn 7 juni 2020 at 15:38

    Heerlijk lijkt me Marsiglia, naar de tijd zonder droger, was wapperen aan de lijn

  • Avatar van Julia Van Empel
    Reply Julia Van Empel 7 juni 2020 at 15:22

    Klink heerlijk! Graag Marsiglia

  • Avatar van Angela
    Reply Angela 7 juni 2020 at 14:46

    Ik waag graag een kansje voor de Favola geur. Zou deze graag willen proberen.

  • Avatar van Katerina van Eck
    Reply Katerina van Eck 7 juni 2020 at 14:22

    Ik zou gaan voor Estasi

  • Avatar van Sonneke Vdbeemd
    Reply Sonneke Vdbeemd 7 juni 2020 at 14:13

    Hallo ik zou van beiden graag de lolipop willen proberen

  • Avatar van Esther
    Reply Esther 7 juni 2020 at 14:03

    Estasi of Seta lijken me heerlijk.

  • Avatar van Renate
    Reply Renate 7 juni 2020 at 13:48

    Ik zou de homespray èn wasparfum graag beiden in de geur Elisir willen proberen.
    Maak heel graag kans op deze originele en verfrissende prijs!!!

  • Avatar van Lies
    Reply Lies 7 juni 2020 at 13:09

    Degene die naar Marseille zeep ruikt, heerlijk klassiek!

  • Avatar van anne
    Reply anne 7 juni 2020 at 13:03

    De lollipop en favola! Heel erg benieuwd!

  • Avatar van EVA
    Reply EVA 7 juni 2020 at 12:55

    Ik doe graag mee voor de wasparfum Favola en voor de homespray Lollipop. Heerlijk , lekker ruikende was en huis.

  • Avatar van Pascale
    Reply Pascale 7 juni 2020 at 12:33

    De Elisir lijkt me superlekker!! Heerljjke geur en geweldige verpakking!!

  • Avatar van Anneliese de Waal
    Reply Anneliese de Waal 7 juni 2020 at 11:58

    Deze geur lijk me heerlijk =
    De Elisir
    Een frisse volle geur van magnolia bloemen met barnsteen tonen.

    Groetjes Anneliese

  • Avatar van Suleika
    Reply Suleika 7 juni 2020 at 11:38

    Dat is moeilijk kiezen! Alle geuren lijken mij wel lekker. Maar vooruit, lollipop roept mooie associaties op. Die zou ik graag willen proberen!

  • Avatar van Petra Janssens
    Reply Petra Janssens 7 juni 2020 at 11:30

    ik zou de lollipop homespray graag willen proberen

  • Avatar van mandy beuker
    Reply mandy beuker 7 juni 2020 at 11:15

    wat een leuke actie zeg!. Ik doe graag mee. En wel met de Muschio Bianco wasparfum; wat zal ik dan lekker slapen en de Favola homespray ( ik las dat het in de auto ook mag ;-))

  • Avatar van Marjanne
    Reply Marjanne 7 juni 2020 at 11:11

    Favola lijkt me super lekker !!!!!!!!!!!!!

  • Avatar van Sabrina
    Reply Sabrina 7 juni 2020 at 11:11

    Wow te schattig zijn deze flesjes ik kan niet kiezen hoor zijn allemaal leuk en vast ook erg lekker🍀🙏🏻😊

  • Avatar van Marieke
    Reply Marieke 7 juni 2020 at 11:08

    Ik doe graag mee voor de geur lollipop. Ben erg benieuwd.

  • Avatar van Stefany van wijk
    Reply Stefany van wijk 7 juni 2020 at 10:46

    Ik doe graag mee voor de geur Lollipop! Ik ben een super grote fan van geurtjes in schone frisse was, dus ik zou heel graag deze prijs willen winnen!

  • Avatar van Marie
    Reply Marie 7 juni 2020 at 10:20

    De Lollipop en de Favola lijken mij heerlijk ruiken! De flesjes zijn eigenlijk ook al een sieraad en zouden prachtig staan in mijn washokje.Het zou er van opfleuren!

  • Avatar van Ineke
    Reply Ineke 7 juni 2020 at 10:07

    Ik doe graag mee voor de Favola wasparfum en Muschio Bianco homespray

  • Avatar van Jolien Hugelier
    Reply Jolien Hugelier 7 juni 2020 at 09:31

    Wat een heerlijke uitvinding. Ik had er nog nooit van gehoord. De geur seta lijkt me heel lekker.

  • Avatar van Nelly
    Reply Nelly 7 juni 2020 at 08:46

    Favola en Marsiglia lijken me wel wat. Ik ben benieuwd naar het effect hiervan.

  • Avatar van Joan
    Reply Joan 7 juni 2020 at 08:37

    Estasi. Wat Italiaanse elegantie, dat kunnen we wel gebruiken na maanden thuiszitten.

  • Avatar van Fenny
    Reply Fenny 7 juni 2020 at 08:24

    Favola klinkt heerlijk :)

  • Avatar van wilmsen anita
    Reply wilmsen anita 7 juni 2020 at 08:15

    Ik kies voor Masiglia met citrus

  • Avatar van Suus
    Reply Suus 7 juni 2020 at 07:23

    Wat een heerlijke winactie! Ik ben vooral benieuwd naar het muschio bianco wasparfum en de Marsiglia homespray.

  • Avatar van jacq007814
    Reply jacq007814 7 juni 2020 at 07:08

    Dat lijkt me echt heerlijk verfrissend voor de was doe heel graag mee

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 7 juni 2020 at 07:06

    Estasi en Incanto lijken me heerlijk verfijnde geuren! Een stukje Italië in huis halen én 100 wasjes lekker laten ruiken, wow! Ik wil hier dolgraag mee aan de slag! :)

  • Avatar van Oma Will
    Reply Oma Will 7 juni 2020 at 00:56

    Heerlijk allemaal, maar ik ga graag voor de klassieker, de Marsiglia met een vleugje Citrus.
    Heel graag doe ik mee en volg op bloglovin.

  • Avatar van Bets
    Reply Bets 7 juni 2020 at 00:18

    WOh wat een fijne geurende prijs geef je deze keer weg, echt geweldig. De verpakking alleen al is al een mooi plaatje om te zien, ik zou graag gaan voor de geur van homespray en wasparfum Estasi deze lijkt me echt een heerlijke geur om te ruiken. Zacht bloemig en elegante parfum met zoete tonen, ik ben er wel zeer benieuwd naar geworden nu!!

  • Avatar van Annet
    Reply Annet 7 juni 2020 at 00:09

    Ze lijken me allemaal heerlijk maar ga op op jouw oordeel af en kies Favola.

  • Avatar van Maria Bos
    Reply Maria Bos 6 juni 2020 at 23:28

    Dat klinkt heerlijk! Ik loot graag mee voor de Seta geur 🥰 ik zou graag willen winnen om mijn moeder te verrassen. Nu ze zo hardt werkt in de zorg verdient ze wel wat leuks 🍀♥️

  • Avatar van Gitte
    Reply Gitte 6 juni 2020 at 22:43

    Oehhh de Favola lijkt mij zo lekker!! Nooit gebruikt een wasparfum. Wist niet eens dat het bestond..

  • Avatar van Debbie Smits
    Reply Debbie Smits 6 juni 2020 at 21:59

    Alleen de verpakking is al vrolijk!
    Ik zou voor de was de Estasi gebruiken en voor het gehele huis Marsiglia.
    Dan zal het huis overheerlijk gevuld zijn met geuren.

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 6 juni 2020 at 21:09

    Oei lastig kiezen…. Ze lijken me allemaal heerlijk op hun eigen manier, maar ik houd van witte musk dus de Muschio bianco homespray lijkt me heerlijk voor in huis en voor mijn was kies ik de Seta

  • Avatar van Inez
    Reply Inez 6 juni 2020 at 20:27

    Ik ga op jou af en zou die Favola graag wilen proberen, ben ook gek op min of meer natuurlijke geuren, idd verse was geur, heerlijk, ben benieuwd!

  • Avatar van Ellen Kok
    Reply Ellen Kok 6 juni 2020 at 20:16

    Ik zou het een eer vinden de Favola wasparfum en de Muschio Bianco homespray te mogen proberen. Deze geuren van La Bella geven me een vakantiegevoel in eigen huis😊.

  • Avatar van Marian zw
    Reply Marian zw 6 juni 2020 at 18:36

    Ik zou wel graag de Seta wasparfum willen proberen en de Marsiglia homespray. Wat zal het dan lekker ruiken als er fris gewassen beddengoed op bed ligt

  • Avatar van Nicolle
    Reply Nicolle 6 juni 2020 at 18:22

    Een bloemige parfum met een exotisch tintje zou ik echt heerlijk vinden. Dus van Seta zou mijn hartje sneller gaan kloppen! ❤️

  • Avatar van Nuray
    Reply Nuray 6 juni 2020 at 16:49

    Eliser lijkt mij heerlijk, alsof je elke dag in een fris verschoond bed stapt in plaats van 1 keer pee week!

  • Avatar van Ingrid
    Reply Ingrid 6 juni 2020 at 16:34

    Ik kies Favola als wasparfum en Elisir als homeparfum. Mooie manier om alvast mijn waarschijnlijke favoriet te kunnen vinden.

  • Avatar van Marian B
    Reply Marian B 6 juni 2020 at 15:54

    Heerlijk geurende schone was, daar kan ik zo van genieten. Ik ga voor Lollipop wasparfum, fruitig en zoet is altijd goed 😉 Voor de homespray kies ik Favola.

  • Avatar van Brenda Oosterbaan
    Reply Brenda Oosterbaan 6 juni 2020 at 14:42

    Hoe kan je een keuze maken uit die ongetwijfeld heerlijke geuren… ik denk dat ik voor de Marsiglia ga… lijkt me echt heeeeerlijk.

  • Avatar van Petra van Schijndel
    Reply Petra van Schijndel 6 juni 2020 at 14:28

    Ik ben heel benieuwd naar de wasparfums. Geur Favola lijkt me heerlijk om uit te testen. Van de homesprays ben ik benieuwd naar de Estasi geur. Maar eigenlijk ben ik benieuwd naar alle geuren, dus het proefpakket vind ik ook een interessante optie. De verpakkingen spreken tot de verbeelding. Helemaal leuk!

  • Avatar van anita kempenaers
    Reply anita kempenaers 6 juni 2020 at 14:11

    ik ga voor de elisir zowel voor de wasparfum als de homespray

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 6 juni 2020 at 14:01

    Ik zag je bericht op Instagram en was meteen geïnteresseerd. Dit klinkt zo interessant! Vooral omdat wasverzachter ook soms voor irritatie zorgt bij de gevoelige huidjes hier. Ik ben heel benieuwd naar het wasparfum in Marsiglia en de homespray in Muschio Blanco.

  • Avatar van Nina Haven
    Reply Nina Haven 6 juni 2020 at 13:26

    Marsiglia lijkt me fijn om te proberen!

  • Avatar van Myrthe
    Reply Myrthe 6 juni 2020 at 12:29

    Voor mij de 1e keer dat ik meedoe met een winactie. Ik vind dit zo een leuk product om uit te proberen. Ik ben gek op lekkere geurtjes, dus ik ben echt heel benieuwd. De geur Muschio Bianco lijkt mij heerlijk.

  • Avatar van Danielle
    Reply Danielle 6 juni 2020 at 12:06

    Wat een leuke actie! Ik zou kiezen voor Marsiglia…

  • Avatar van Willeke
    Reply Willeke 6 juni 2020 at 10:52

    Wat een ontzettend leuke winacties heb je altijd. Ik ben geen fan van wasverzachters, maar wel van de geur van wasverzachter. Dit zou dus voor mij een uitkomst zijn. Als ik zou winnen fan ga ik voor de geuren Seta en Fabiola! Maar ik zag ook dat ze leuke proefsetjes te koop hebben….mocht ik niet winnen.

  • Avatar van Conny
    Reply Conny 6 juni 2020 at 10:39

    Elisar of lolipop lijken mij heerlijk. Zou het super vinden om te mogen winnen 🌸

  • Avatar van Gea
    Reply Gea 6 juni 2020 at 10:36

    Wat een leuke winactie!
    🌸🌼🌺🌼🌹
    Maak er graag kennis mee 😍ken t niet
    Ga voor Estasi

  • Avatar van Natasja keuter
    Reply Natasja keuter 6 juni 2020 at 10:36

    Estasi, lollipop en seta lijken me heerlijk.. sorry kan niet kiezen voor 2 geuren.. denk dat estasi of seta lekker is als home spray en de lollipop voor de was.. zo’n proefmonster set is daarom echt ideaal. Lollipop lijkt me sowieso heerlijk. Ben zelf dol baby geurtjes , kokos, vanille, snoep,koekjes geur en vooral zoet

  • Avatar van Sabrina
    Reply Sabrina 6 juni 2020 at 10:22

    Dat is interessant! Ik fijn dierproefvrij Mijn lijken lollipop en estasi heerlijk maar ik denkdenk dat ze allemaal goedgoed ruiken

  • Avatar van Willem de Wal
    Reply Willem de Wal 6 juni 2020 at 10:08

    Ik wil dit wel eens proberen, het is inderdaad waar als je beddegoed lekker ruikt, werkt dit ontspannend en is daarmee heel goed voor je welzijn, ik ga voor de favola.

  • Avatar van Nadine
    Reply Nadine 6 juni 2020 at 10:07

    Ik ben heel benieuwd naar Marsiglia en Favola. Het klinkt allemaal heel lekker! Ik doe graag mee!

  • Avatar van Nicole.antonissen
    Reply Nicole.antonissen 6 juni 2020 at 10:05

    Als wasparfum elisir en als homespray estasi. Lijkt me heerlijk om te proberen. Lekker voor de dekentjes op de bank

  • Avatar van Rosemary van Duinen
    Reply Rosemary van Duinen 6 juni 2020 at 09:53

    Ik zoek altijd wasmiddel en/of wasverzachter uit voor de geur die eraan zit. Kan niet kiezen eigenlijk…maar ga voor Muschio blanco homespray en Seta wasparfum…super lekker denk ik😍

  • Avatar van Leo
    Reply Leo 6 juni 2020 at 09:30

    Estasi lijkt me heel fijn! ❤️

  • Avatar van CJM de kok
    Reply CJM de kok 6 juni 2020 at 09:29

    Ik ga voor de Favola en zo terug naar mijn herinneringen van oma…

  • Avatar van E. Wout
    Reply E. Wout 6 juni 2020 at 09:29

    Ik heb hier al eerder van gehoord, maar zelf nooit uitgeprobeerd. Ik ben zo benieuwd. Ik heb trouwens gelezen dat je het ook als geur op toilet of slaapkamer kunt gebruiken. Ik wil het allemaal uitproberen, maar voor nu de lollipop 🤗.

  • Avatar van Charlotte
    Reply Charlotte 6 juni 2020 at 09:20

    Okee, I LOVE de geur van wasgoed, dus ik MOET dit!! Ik haar blind op jouw geurpapillen en ga voor Favola (of toch voor Seta…of toch…)

  • Avatar van Caroline
    Reply Caroline 6 juni 2020 at 09:15

    Leuke actie! En wat een leuke producten! Ik doe graag mee voor Marsiglia wasparfum en Favola huisparfum. En als deze producten inderdaad niet irriterend voor de huid zijn maak je me helemaal gelukkig

  • Avatar van Esther van Houten
    Reply Esther van Houten 6 juni 2020 at 08:59

    Wat een leuk product! Ik ben erg benieuwd hoe de seta ruikt!

  • Avatar van Margreet
    Reply Margreet 6 juni 2020 at 08:56

    Ik zou graag de Muschio bianco homespray en wasparfum willen uitproberen. Ik ben net als jij dol op heerlijk geurend wasgoed maar ik kan niet goed tegen wasverzachter

  • Avatar van Judith
    Reply Judith 6 juni 2020 at 08:55

    Gebruik wel wasverzachter voor de geur. Maar de wetenschap dat dat vettige laagje mijn wasmachine stuk maakt zit mij altijd niet lekker. Ik ga het proefsetje bestellen, kan ik alle geuren testen!
    Marsiglia klinkt heel lekker, zeperig.
    Hoeveel kg wastrommel heb jij? Wij een 9kg. Zul je dan wel meer nodig hebben?

  • Avatar van Marloes de Vetten
    Reply Marloes de Vetten 6 juni 2020 at 08:49

    Je hebt me getriggerd met Favola, dat zal ook een geur zijn waar ik van houd. Heerlijk als je hele huis naar wasgoed ruikt en ook die intérieurspray lijkt me superfijn.

  • Avatar van Justine
    Reply Justine 6 juni 2020 at 08:46

    Mmm lollipop en Seta zullen waarschijnlijk overheerlijk ruiken :-)

  • Avatar van Lisa
    Reply Lisa 6 juni 2020 at 08:44

    Dit klinkt fantastisch! 😁
    Ik vind wasverzachter ZO lekker ruiken maar ik gebruik het nooit omdat mijn wasmachine er zo vet van word maar dit is IDEAAL, echt de uitkomst!
    Ik zou Favola kiezen voor de wasparfum en Marsigla voor de huisparfum.

  • Avatar van Corine Paasse
    Reply Corine Paasse 6 juni 2020 at 08:43

    Ben benieuwd! Ik zou de sets willen proberen.

  • Avatar van Marieke Joustra
    Reply Marieke Joustra 6 juni 2020 at 08:41

    Ik zou heel graag de Muschio bianco was parfum proberen en de Elisir als house spray.
    Heerlijke luchtjes lijken me dat.

  • Avatar van marjan polet
    Reply marjan polet 6 juni 2020 at 08:30

    Wat een keus ik zou graag elisir willen proberen. Lijkt me heerlijk tussen de magnolia geur wakker te worden en deze geur in huis te hebben

  • Avatar van Hilde Janbroers-Stolk
    Reply Hilde Janbroers-Stolk 6 juni 2020 at 08:25

    Wat ziet dat er super leuk uit! Ik zou kiezen voor Favola.

  • Avatar van Saskia
    Reply Saskia 6 juni 2020 at 08:24

    Dit klinkt heerlijk. Dat Wil ik graag eens proberen! De geur eliser en favola trekken me enorm aan.

  • Avatar van Helena
    Reply Helena 6 juni 2020 at 08:22

    Estasi klinkt erg lekker! Ook ben ik wel benieuwd naar lolipop!

  • Avatar van Jet Tigchelaar
    Reply Jet Tigchelaar 6 juni 2020 at 08:19

    Dat ziet er wel heel leuk uit. Ik ben altijd bezig met geurstokjes en huisparfums in huis dus ik doe graag mee. Ik ga voor de Favola wasparfum en Elisir huisparfum

  • Avatar van Anna wienen
    Reply Anna wienen 6 juni 2020 at 08:17

    Ik zou voor Elisir gaan! Ben benieuwd 😁😁

  • Avatar van Ling
    Reply Ling 6 juni 2020 at 08:15

    Oh, ik heb zwak voor leuke verpakkingen. De geur elisir zou ik graag willen proberen. Altijd lentegevoel in huis en het ruikt naar magnolia. Ik heb nog nooit wasparfum gebruikt en ben er ontzettend benieuwd naar.

  • Avatar van elisabeth maria martina
    Reply elisabeth maria martina 6 juni 2020 at 08:13

    al veel over gelezen zou ik dolgraag willen proberen vooral Marsiglia lijkt me heerlijk

  • Avatar van Natasja
    Reply Natasja 6 juni 2020 at 08:08

    Wat klinkt dit heerlijk! Ik waag graag een kansje, ik zou voor de geur Lollipop kiezen voor zowel het wasparfum als de homespray ♥

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.