Beauty

Scotch & Soda Island Water

17 juni 2020

Scotch & Soda Island Water
Droom even heerlijk weg bij de gedachte aan een azuurblauwe zee, parelwitte stranden en een topische cocktail in je hand.. Met de nieuwe Scotch & Soda Island Water geuren gaat dat je helemaal lukken. In dit artikel lees je alles over deze nieuwe geur die aansluit bij de Spring/Summer modecollectie van dit jaar, waar ook nog eens een mooi verhaal achter zit.

‘Lees ook: Rituals | The Ritual of Jing.’

Scotch & Soda Island Water

Scotch & Soda Island Water

Net als de nieuwe Spring/Summer collectie van dit Amsterdamse modehuis, zijn ook de nieuwe Island Water geuren geïnspireerd op het verhaal van de Japanse Musa-Shiya. Hij erfde een kleding- en stoffenwinkel in Honolulu maar helaas bleef deze winkel leeg. Totdat een vloedgolf Hawaï voor een groot deel verwoeste en hij besloot het over een andere boeg te gooien. Zijn traditionele hawaïshirts werden direct een grote hit en daarmee laat het verhaal zien dat je nooit moet opgeven, maar juist moet vechten voor waar je in gelooft.

Scotch & Soda Island Water

Met de nieuwe Island Water geuren haal je het hele jaar door de ultieme summer vibe in huis. En dat begint al bij de prachtig geïllustreerde verpakking en de vormgeving van de flacon. De geur zelf opent heerlijk zonnig en fris met een klein zuurtje, gaat vervolgens door naar een tropische bloemengeur en eindigt in een warme basis met een ziltige touch. Het geheel doet je tijdens het dragen denken aan de geur van zonnebrand, een zomerse wandeling door een bloemenveld en een oppeppende douche aan het einde van een lome zomerdag net voor je nog even een drankje gaat doen op een terras.

Topnoten: zwarte bes en engelwortel
Hartnoten: jasmijn, kanonskogelbloem en kokosnoot
Basisnoten: ‘salted skin’ akkoord, exotisch hout en patchoeli

Prijs & Verkrijgbaarheid

De nieuwe Scotch & Soda Island Water eau de parfum is te koop via de Scotch & Soda webwinkel, ICI Paris XL en Parfumerieshop. Deze eau de parfum is verkrijgbaar in 40ml/€39,95 en 90ml/€59,95.

Scotch & Soda Island Water

Review

Alhoewel ik de opening voor mijn persoonlijke smaak net even te citrus vindt, maakt de rest van de geur dit meer dan goed. Maar ik heb dan ook een enorm zwak voor jasmijn en patchoeli en een zomerse geur die me aan een stranddagje doet denken. Perfect voor de hete periode die eraan zit te komen en ook echt een oppepper gedurende een broeiende zomerdag.

Pluspunt: deze eau de parfum blijft voor een zomerse geur ook nog eens lekker lang op de huid achter. Als ik hem in de ochtend aanbreng, dan ruik je hem met gemak ’s avonds nog. Love it!

Ik ben trouwens ook heel benieuwd naar de mannenvariant van deze eau de parfum. Deze is wat meer Oriëntaals en bevat onder andere geurnoten van mango, muskaatsalie, amber, musk en whisky. Ik heb zomaar het idee dat deze perfect is voor Paul en heb hem als verrassing voor Vaderdag voor hem besteld :) (En alvast sorry schat, waarschijnlijk ga ik hem dan ook gebruiken want ik heb nou eenmaal een zwak voor wat zwaardere geuren ♥)

–> Spreekt deze nieuwe Scotch & Soda Island Water eau de parfum jou aan? Wat is jouw ultieme zomergeur?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van angelique
  Reply angelique 17 juni 2020 at 10:31

  Lijkt me lekker, ik ken deze geur nog niet. Maar vind deze periode een zomerse geur altijd lekker. Momenteel gebruik ik jill sanders sun de oranje variant.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 juni 2020 at 11:17

   Sun blijft altijd lekker he? Ik haal deze ook iedere zomer weer voor mijzelf, lekker nostalgisch :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.