Huis & interieur

Webshop tip | Verwisselbare fotodoeken van Wallstars

18 juni 2020

Wallstars verwisselbare fotodoeken
Een paar weken geleden waren Paul en ik tien jaar getrouwd. We hadden deze dag willen vieren met een feestje voor familie en vrienden en daarbij onze geloften willen vernieuwen, maar vanwege de coronacrisis kon dit helaas niet doorgaan. Om deze dag niet helemaal voorbij te laten gaan boekte ik als verrassing een fotoshoot in en bestelde ik een heerlijke high-tea die we thuis op konden smikkelen. Zo hadden we toch een heel erg fijne dag mét prachtige foto’s als herinnering aan ons jubileum. En dat vraagt dan weer om een mooie uitvergroting voor in de woonkamer! Tijdens mijn zoektocht naar de opties hiervoor kwam ik Wallstars tegen en ik deel deze webshop graag met je, want ze hebben prachtige verwisselbare fotodoeken. Superslim bedacht!

‘Lees ook: Webshop Tip | Noa May.’

Wallstars verwisselbare fotodoeken

Webshop tip | Fotodoeken van Wallstars

Verwisselbaar fotodoek

Normaal gesproken moet je telkens een geheel nieuw product bestellen als je wil wisselen van foto in huis. Maar met een verwisselbaar doek blijft het frame telkens hetzelfde en verwissel je enkel het doek met de foto erop. De foto’s zijn vervolgens af te drukken in een formaat vanaf 40 centimeter tot een kamerbreed formaat van zelfs 6 meter.

De foto wordt op een textielen doek van stevig materiaal afgedrukt waarbij door de sublimatie en UV technieken de kleuren van het doek afspatten. Mocht je nou geen eigen foto hebben die je op het doek wil laten plaatsen, dan kan je ook uit één van de vele foto’s uit de fotogalerij kiezen. Zeker de natuurfoto’s hiervan vind ik prachtig en kunnen een ruimte echt tot leven laten komen.

Wallstars verwisselbare fotodoeken Wallstars verwisselbare fotodoeken

Tip bij een galm of echo in de ruimte

Het komt wel eens voor dat je in een ruimte last hebt van een galm of een echo en dit kan een ruimte niet alleen ‘killer’ maken, een onaangename sfeer veroorzaken en zelfs een eenvoudige conversatie heel storend maken. Bij Wallstars hebben ze hier de oplossing voor; namelijk een akoestisch canvas schilderij waarmee je de akoestiek verbeteren kan.

Dit werkt als volgt: je plaatst heel eenvoudig – en ook nog eens mooi onzichtbaar – de speciale akoestische panelen in de aluminium lijst van je verwisselbare fotodoek. Zo heb je in één handeling een goed werkend geluiddempend schilderij dat de oplossing is bij een hinderlijke echo en/of galm. Er kan gekozen worden uit akoestische panelen van 20mm of 40mm.

Wallstars verwisselbare fotodoeken Wallstars verwisselbare fotodoeken Wallstars verwisselbare fotodoeken

Tip: mocht je nou een tof idee hebben voor een bepaalde foto aan de muur en heb je geen idee of dit wel mooi zal staan in de ruimte of aan de muur waar je het wil hangen? Upload dan een foto van de wand waar je het fotodoek op wil hangen en je kan gelijk zien hoe jouw creatie er in je eigen huis uit zal komen te zien. Handig!

Nu word het alleen nog even uitzoeken welke foto ik graag uit wil laten vergroten en welk formaat.. Lastig met zoveel mooie foto’s om uit te kiezen ♥

Liefs,
Desirée

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Wallstars. De persoonlijke foto’s zijn gemaakt door Liefs in Beeld

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.