Huis & interieur

Binnenkijken | Onze slaapkamer

12 juli 2020

onze slaapkamer (binnenkijken)
In een eerder artikel liet ik al weten dat we de indeling van een aantal kamers veranderd hebben, waardoor we nu op de zolder een heerlijke speelzolder voor de meiden hebben kunnen maken. Dat betekent dat ik de geweldige taak van het restylen van de kamers op me mocht nemen. Love it! Onze slaapkamer is nu dus weer op de eerste verdieping in plaats van op zolder en met een aantal kleine aanpassingen heeft het een heerlijke hotelsfeer gekregen en straalt het veel rust uit. We zijn er enorm blij mee en ik laat je dan ook graag even bij ons binnenkijken!

‘Lees ook: Home | Een toffe update in onze keuken.’

onze slaapkamer (binnenkijken) onze slaapkamer (binnenkijken) onze slaapkamer (binnenkijken)

Het bed hebben we inmiddels al heel wat jaren en kochten we ooit bij Wehkamp. In combinatie met het Emma matras een bed wat echt héérlijk slaapt. Echt, als je ooit een nieuw matras nodig hebt dan kan ik je dit matras aanraden eens te proberen. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Er is nog geen kuil of iets te zien na zo’n vier jaar en de ondersteuning is top zonder dat het té hard ligt :)

Verder hebben we er twee dezelfde kledingkasten met spiegeldeuren in staan en kozen we in plaats van nachtkastjes voor een kruk aan Paul’s kant en een tafeltje aan mijn kant. Dit maakt het net even iets speelser (en okee, ik vond dit tafeltje met de bladprint en messing pootjes gewoonweg superleuk ♥). Ook hebben we ervoor gekozen een vloerkleed neer te leggen om het kille van de laminaatvloer af te halen en achter het bed – bij het voeteneind – staat een wandrek tegen de muur waar we een televisie in vast hebben gemaakt wat een strak geheel maakt zodat het alsnog rustig oogt. Een televisie in een slaapkamer kan nogal in your face zijn en dat wilde ik vermijden en, al zeg ik het zelf, dat is op deze manier best goed gelukt zo. Oja, en de Dyson Humidifier die we met de warme zomernachten in de ventilatorstand aanhebben.

onze slaapkamer (binnenkijken) onze slaapkamer (binnenkijken) onze slaapkamer (binnenkijken) onze slaapkamer (binnenkijken)

De nieuwste toevoeging aan de slaapkamer zijn de prachtige kussens en dekens van Knit Factory. Ja, hetzelfde merk als waar ik onlangs een prachtig vest van liet zien. Ik zal even op een rijtje zetten welke items ik gebruikte om het bed aan te kleden:

– Sasha gebreide sprei in een mooie oudroze/mauve kleur
– Joly gebreid plaid in een beige kleur die richting muisgrijs gaat
– 2x James sierkussen met een donkere kunstlederen achterkant en de zachte velours voorkant heeft een soort vintage/used look in een grijze kleur. Supertof!

Net als het vest, ben ik ook over deze producten weer heel erg tevreden. De kwaliteit is gewoonweg heel erg mooi, de sprei past perfect op het bed, het plaid wordt door het hele huis gebruikt als een knusse en warme deken en de kussens zijn gewoonweg superstoer vanwege de look ervan.

Ik vind het heel erg fijn dat onze slaapkamer ook echt helemaal ‘af’ is. Zeker in de afgelopen maanden waarin we allemaal thuis werken en hele dagen thuis waren, heb je er zo echt een rustpuntje bij in huis waar we ons terug kunnen trekken met een boek, een serie of film kunnen kijken en aan het eind van de dag met een fijn gevoel de dag af kunnen sluiten. Ja, echt heel blij met hoe onze slaapkamer geworden is en de rust die het uitstraalt.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 15 juli 2020 at 16:54

  Wat een mooie kleur op de muur zeg! Heel kleurrijk, maar het oogt toch rustig. Ziet er knus uit :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 juli 2020 at 17:09

   Dankjewel, heel erg leuk om te horen!

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 13 juli 2020 at 08:52

  Wat is de kamer mooi geworden! Ik vind de donkerblauwe tint op de muur heel sfeervol, zeker in combinatie met het roze. En prachtige spreis ook!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.