Fashion

Fashion tip | De nieuwe Dyanne collectie (ook plussize!)

16 juli 2020

Dyanne Beekman kleding mode collectie 2020 plussize
Het is inmiddels jaaaaren geleden dat ik voor het eerst over de kleding van Dyanne Beekman schreef en ik ben vanaf de eerste lancering enthousiast geweest. Toen daar later de Dyanne+ collectie aan toegevoegd werd was ik als curvy lady hier enorm blij mee en ik kan me nog goed herinneren dat ik er een lederen jack van kocht waar ik heel lang plezier van had. Inmiddels ben ik heel wat kilo’s afgevallen en schoof dit merk voor mij wat naar achter. Totdat ik onlangs via de Instagram van Dyanne weer heel toffe dingen voorbij zag komen. Ohhh, ik hoú van dit minimalistische stijltje en deel de nieuwste collectie dan ook graag met je!

‘Lees ook: Fashion | Groot overzicht plussize webwinkels.’

Dyanne Beekman kleding mode collectie 2020 plussize Dyanne Beekman kleding mode collectie 2020 plussize Dyanne Beekman kleding mode collectie 2020 plussize Dyanne Beekman kleding mode collectie 2020 plussize

Ik mag dan nog wel eens experimenten als het op mijn kledingstijl aankomt en zeker in de zomer wijk ik nog wel eens af naar printjes en kleur. Maar als je mij een beetje kent dan weet je dat ik mijn kast voornamelijk vol heb hangen met basics in voornamelijk grijstinten, navy, denim en fris wit als tegenhanger. En dan heb ik qua pasvorm zeker een voorkeur voor kleding met een relaxte fit met hier en daar een vrouwelijke touch.

En ohhh, wat sluit de kleding van Dyanne hier toch mooi op aan! Ik was even rond aan het snuffelen en heb er inmiddels een fijne wishlist van opgebouwd waarbij je mijn favorieten op de afbeeldingen in dit artikel ziet staan. Ook met het oog op steeds bewustere keuzes willen maken als het aankomt op kleding, is dit zeker een goede keuze. Door de keuze voor materialen en kleuren gaan de items lange tijd mee en is het zo’n beetje allemaal met elkaar te combineren. Love it!

Ook fijn: Dyanne heeft ook een Curvy collectie en je kan er zo tot en met kledingmaat 52 terecht.

–> Klik hier voor de webshop van Dyanne om de gehele collectie te bekijken.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Natascha - BeautyOpinie
  Reply Natascha - BeautyOpinie 20 juli 2020 at 12:10

  Goede tip Desirée! Járen geleden was ik ook fan van dit merk maar ben het uit het oog verloren. Ga direct even op de website kijken want love haar stijl :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 juli 2020 at 15:19

   Wat leuk om te horen! En echt he, prachtige stijl dit :)

 • Avatar van Meta
  Reply Meta 16 juli 2020 at 20:28

  Ik zie geen plussize op de website. Zoek ik niet goed?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 juli 2020 at 21:27

   Hi! Het staat onder het kopje ‘Curvy’ :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.