Fashion

Love it! | Het perfecte vest voor ieder seizoen

2 juli 2020

Knit Factory vest
Ik ben een groot liefhebber van een mooi gebreid vest en het is iets dat ik het hele jaar door draag. In de herfst en lente als een soort tussenjas, in de winter gewoon de hele dag door en in de zomermaanden voor wanneer het in de avond net even wat teveel is afgekoeld of als er van die frisse winderige dagen – zoals deze week – zijn. Onlangs kreeg ik een prachtig vest van Knit Factory binnen en ik deel deze tip dan ook graag met je!

‘Lees ook: Minimalistische & klassieke gouden sieraden van Isabel Bernard.’

Knit Factory vest

Knit Factory

Dit merk van Nederlandse bodem is het zusje van Baby’s Only, een merk voor babyproducten zoals dekens, slaapzakjes, kleding en boxkleden van heerlijke zachte materialen. Maar Knit Factory is een merk voor de ouders en de focus ligt er op mooie en kwalitatieve producten voor het interieur, kleding en accessoires waarbij er veel wordt gewerkt met zachte breisels.

De producten van Knit Factory zijn verkrijgbaar via Knit Factory, bij Bol.com en in verschillende woon- en interieurwinkels. Knit Factory om een verkooppunt bij jou in de buurt te zoeken. Knit Factory is trouwens ook Facebook en Instagram te volgen :)

Knit Factory vest Knit Factory vest

Het perfecte vest voor ieder seizoen

Ik heb al een donkergrijs gebreid vest van dit merk en die draag ik ook regelmatig met veel plezier, maar dit nieuwe Ruby vest is toch wel echt mijn huidige favoriet geworden. Ik heb hem in de kleur beige waardoor hij net even wat meer voor de zomermaanden geschikt is, maar hij is ook verkrijgbaar in zwart, antraciet, lichtgrijs, linnen en oudroze waardoor er voor iedereen wel wat tussen zit. Het vest is verkrijgbaar voor €89,95.

Doordat het vest gemaakt is van een combinatie van acryl, wol, mohair en viscose ziet hij er mooi uit maar is hij ook nog eens zacht én vooral: vormvast. Veel vesten willen nog wel eens gaan ‘hangen’ omdat het model er na meerdere keren dragen en wassen uit gaat, maar de vesten van Knit Factory blijven er – ook na lange tijd – mooi uit zien. De ribboordjes onderaan de mouwen en langs de onderkant geven het vest een mooie afwerking en verder heeft het vest twee zakken en een klein lederen merklabel als accent.

Deze kleur en het model combineert heel goed met zo’n beetje alles uit mijn kledingkast en ik heb hem dan ook al veel gedragen. Of het nu op een jeans met een t-shirtje is of over een lange jurk; je kan er alle kanten mee op. Echt zo’n heerlijk vest om in de avond te dragen als ik Coosje uit laat, om aan te trekken wanneer we nog buiten zitten terwijl het donker wordt en alleen een shirtje nét even te fris is, of gewoon om ‘in te kruipen’ als ik m’n favoriete Netflixserie bekijk. Zo’n klassieker die jaren meegaat.. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 30 oktober 2020 at 17:47

  Erg handig zo’n mooie basic! Ideaal om te combineren :)

 • Avatar van Natascha - BeautyOpinie
  Reply Natascha - BeautyOpinie 4 juli 2020 at 07:59

  Staat je mooi Desirée! Ik ben ook gek op dit soort vesten, al heb ik ze meestal nog wat langer. De kleur vind ik ook prachtig, zo’n altijd goed basic :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 juli 2020 at 14:02

  Prachtig vest.
  Ik woon in mijn vest hihihi

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 juli 2020 at 14:26

   Nou, dat snap ik wel! Ze kunnen ook zo heerlijk zitten he :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.