Fashion

Webshop tip | Leuke jurken voor de zomer (ook plussize!)

25 juli 2020

leuke jurken shop tip Happy Size (plussize)
Blousejurken, wikkeljurken, bohojurken.. De jurken veroveren steeds meer het straatbeeld en er is enorm veel keuze. Zie jij door de bomen het bos niet meer en ben je op zoek naar een leuke shop waar je ook met een maatje meer goed terecht kan? Ik deel graag een leuk online shoppingadresje met je én zet hiervan een aantal leuke jurken op een rij!

Leuke zomerjurken

Natuurlijk waren jurken eigenlijk altijd wel te vinden in de winkels, maar het is opvallend om te zien dat rokken en jurken de laatste jaren steeds meer in het straatbeeld te zien zijn. Het is ook echt niet meer iets dat alleen naar feestjes gedragen wordt maar juist voor iedere dag. Zeker in de zomermaanden draagt het ook nog eens heerlijk, zeker als het een fijne luchtige stof is. Mijn voorkeur gaat dan uit naar jurken van viscose, lyocell, tencel, katoen en linnenmixjes. Deze stoffen dragen niet zo warm en klef als synthetische stoffen maar juist lekker fris en ademend.

Een jurk haalt ook weer een stukje denkwerk voor een hele outfit weg, aangezien je met één item al gelijk helemaal aangekleed bent. Handig! Dan nog even een paar sandaaltjes, pumps of sneakers eronder en je bent klaar om de deur uit te gaan. Tipje: met een SnagTights pantybroekje heb je geen last meer van schurende benen, ze zijn in tig kleuren verkrijgbaar én ze dragen heerlijk luchtig.

‘Lees ook: Tips tegen schurende benen in de zomer.’

leuke jurken shop tip Happy Size (plussize) leuke jurken shop tip Happy Size (plussize) leuke jurken shop tip Happy Size (plussize)

Happy Size

Deze jurken vind je online bij Happy Size. Deze webwinkel is eind jaren 90 in Duitsland begonnen en heeft ook een Nederlandse webshop. Ze verkopen een heleboel verschillende merken en qua maatvoering kan je hier terecht vanaf kledingmaat 40/42 tot en met kledingmaat 62/64. Maar snuffel er ook zeker eens verder rond, want ze hebben meer dan alleen kleding. Ook voor Lingerie, nachtmode, sportkleding, zwemkleding en zelfs schoenen en accessoires kan je er terecht!

Ondanks dat ik zelf niet meer hoef te shoppen bij grote maten winkels, aangezien ik nu eerder onder de inbetweenies val en zo’n beetje overal kan slagen, maar ik vind het heel erg leuk om te zien dat het aanbod voor plussize winkels toeneemt en steeds meer ‘normale’ (web)winkels en merken een curvy collectie opnemen.

–> Draag jij ook graag rokken en jurken? Mocht je een leuk (plussize) shoppingadresje willen delen, doe dit dan gerust in de reacties onder dit artikel :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Happy Size.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 26 juli 2020 at 04:57

    Deze webshop ga ik meteen bekijken! Thx voor de tip 😁

  • Avatar van Sonja Eding
    Reply Sonja Eding 25 juli 2020 at 19:30

    Hi, ikzelf shop vaak bij B-Plus Fashion in Vianen en bij F.F.L.O. In Goirle. Beide winkels lopen ook vanaf maat 42. Met leuke merken en goed advies en altijd gezellig. Als ik daarheen ga is het probleem niet dat ik niets kan vinden, maar juist teveel. En in een stenen winkel shoppen vind ik toch veel leuker omdat je dan ook wel eens iets shopt wat me misschien op een plaatje of hanger niet zou aanspreken maar wanneer je het aanheft juist wel. Dikke aanraders dus 😉

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.