Lifestyle

Health | Love Generation mandala yogamat

23 juli 2020

Love Generation yogamat
Of je nu wekelijks meerdere keren op de mat te vinden bent, of dat je nog een beginneling bent óf goede voornemens hebt om met yoga te gaan beginnen: een goede yogamat is onmisbaar. In dit artikel deel ik een paar tips hoe je het beste een yogamat kan uitkiezen zodat hij perfect aansluit bij jouw wensen én in samenwerking met Yogashop mag ik ook een prachtige Love Generation yogamat weggeven!

Love Generation yogamat

Wat is een goede yogamat voor mij?

Als je hebt besloten een (nieuwe) yogamat aan te schaffen, dan wil je graag dat hij goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. Welke mat goed bij jou past is namelijk afhankelijk van een aantal factoren:

– welke yogastijl heeft jouw voorkeur en wil je gaan beoefenen
– hoe vaak/intensief ga je de mat gebruiken
– wil je een lichtgewicht model dat compact mee te nemen is, of ga je hem thuis gebruiken en ben je juist op zoek naar een stevigere of dikke yogamat
– past een standaard formaat mat goed bij je, of heb je een langere of bredere nodig
– welk materiaal sluit aan bij ‘jouw’ type yoga, ben je gevoelig voor rubber of wil je een mat die biologisch afbreekbaar is en duurzaam gemaakt is
– het uiterlijk, hoe belangrijk vind je het dat een mat er ook nog eens mooi uit ziet qua kleur en print.

Zoals je merkt, kan de aanschaf van een nieuwe yogamat nog best even een uitzoekwerkje zijn. Een juiste yogamat maakt namelijk alle verschil voor je yogapractice. Maar gelukkig heb je daarna het belangrijkste gehad, want verder heb je voor deze sport alleen nog een setje heerlijk comfortabele kleding nodig en je bent klaar om te starten.

De voordelen van een PVC yogamat

Eén van de grootste voordelen van een yogamat gemaakt van PVC is toch wel omdat deze sticky en redelijk stroef zijn, waardoor je niet uitglijdt tijdens je oefeningen en de mat mooi vlak blijft liggen. Daarnaast geven ze een fijne stabiliteit voor bijvoorbeeld evenwichtsoefeningen, ze zijn lichtgewicht en slijtvast, compact oprolbaar of zelfs op te vouwen, zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en eenvoudig te reinigen.

Mocht je een intensievere variant van yoga doen zoals Ashtanga of Bikram, dan is een mat van PVC minder geschikt. Dit materiaal neemt namelijk geen vocht op en kan hierdoor redelijk glad worden door transpiratievocht. Mocht je snel zweten dan kan je beter kiezen voor een katoenen yogamat, yogarug of een yogatowel over je mat leggen tijdens de oefeningen.

Love Generation yogamat

Yogashop

Als er één webwinkel is waar je voor alles omtrent yoga zéker eens rond moet snuffelen, dan is het toch wel Yogashop. Ze hebben hier een heel uitgebreid aanbod in onder andere yogamatten, yoga accessoires, meditatie accessoires en yogatassen, – slings & carry straps.

Mocht je nou twijfelen welke soort yoga mat het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften, dan kan je Yogashop gerust een mailtje sturen. Ze leveren graag een stukje service in persoonlijk advies zodat een yogamat bestellen geen grote opgave hoeft te zijn en je uitkomt bij een model die perfect bij je past. Liefde voor bedrijven die nét even een stapje verder gaan! ♥

–> Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt 10% korting op je volgende aankoop.

Love Generation yogamat Love Generation yogamat

Winactie

In samenwerking met Yogashop mag ik deze prachtige yogamat uit hun eigen Love Generation collectie weggeven. Hij heeft een frisse mintkleur met een blauwe mandala opdruk, is anti-slip, slijtvast en geschikt voor verschillende yogastijlen. Doordat hij lichtgewicht is kan je hem heel compact oprollen en met het bijgeleverde draagkoord neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe.

Ik heb deze mat zelf ook en vind hem heerlijk in gebruik. Nu doe ik er voornamelijk mijn stretch-oefeningen en krachttraining op, maar ik ben zeker van plan om mij ook meer te gaan verdiepen in yoga. Ik kan wel wat extra uitdaging én rust gebruiken :)

Wil jij kans maken op deze prachtige yogamat?
Laat een reactie achter onder dit artikel met jouw yogaverhaal. Ik ben benieuwd: beoefen jij deze sport al lang, pas net of wíl je er juist mee gaan beginnen?

Natuurlijk vind ik het ook leuk als je mij volgt via Facebook en daar het bijbehorende bericht liket, een reactie achterlaat en/of deelt ♥

Liefs,
Desirée

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Yogashop. Meedoen met de winactie kan tot en met zondag 27 juli 2020, 23.59 uur. De winnaar ontvangt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Wessel
  Reply Wessel 31 juli 2020 at 11:30

  Ik heb helemaal niks met yoga… ;-) Maar mijn vriendin zou heel erg blij worden van deze mooie mat met mandela-print!

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 28 juli 2020 at 20:50

  Wauw zeg, wat een prachtige yogamat! Ik kan wel een extra mat gebruiken, zodat ik er eentje in mijn yogaklas kan laten liggen!

 • Avatar van Phuong
  Reply Phuong 26 juli 2020 at 23:28

  Een nieuwe yogamat zou voor mij erg welkom zijn. Nu doe ik de fysio en yoga oefeningen op de foam (?) alfabet mat van mijn kinderen. Mijn kinderen vinden het leuk om naast mij te liggen en doen mij soms na. Met een eigen mat en dus ‘eigen’ space kan ik in alle rust praktiseren en hebben de kids hun speelruimte terug. En als ze mij na willen doen is er voor iedereen voldoende ruimte.

 • Avatar van Elise Rutten
  Reply Elise Rutten 26 juli 2020 at 22:35

  Wauw wat een mooie matten zijn er eigenlijk. Mijn yoga mat is maar saai vergeleken met deze. Ik zou heel graag de show stelen met deze mooie mat tijdens de yogales

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 26 juli 2020 at 09:47

  Wat een mooie actie! En leuk om te lezen welke verschillen er zijn tussen alle matten, dat blijft toch een hele science!

  Ik ben ooit op mijn 14e begonnen met yoga (dat is inmiddels 24 jaar geleden), samen met mijn moeder ging ik elke week naar een yogastudio. Ik heb het een jaar volgehouden maar vond het als puber maar een geitenwollensokken gebeuren ; ). Toch is het me daarna altijd blijven interesseren en bleef ik af en aan her en der yogalessen volgen, en ontdekte superleuke yogi’s op YouTube zoals Adriene (Yoga with Adriene) en Erin Motz de “Bad Yogi”. Daardoor kreeg ik de smaak echt te pakken en ging ik regelmatiger lessen volgen en thuis vaker op de yogamat staan, inmiddels ben ik pas afgestudeerd yogajuf, heb mijn eigen YouTube kanaal en kan ik me niet meer voorstellen dat ik niet aan yoga deed.

  Het heeft overigens wel even geduurd voordat ik het vertrouwen had om een opleiding tot docent te gaan volgen, ik ben namelijk totaal niet lenig. En het algemene beeld is toch wel dat yogi’s hun benen in hun nek kunnen leggen, daardoor heb ik heel lang gedacht dat dit niet voor mij weggelegd was. Maar yoga is voor iedereen, dus laat je vooral niet afschrikken wanneer je in een les komt of een yoga video volgt en jouw lijf kan niet precies kan wat het lijf van de docent of de anderen in de les kan. Ieder lijf is anders, en uiteindelijk gaat het om jouw practice en de veranderingen die je merkt bij jezelf, of je daarbij nu wel of niet je tenen aan kan raken ; ).

  Supertof dat je je meer in yoga wilt gaan verdiepen, het heeft mij zoveel gebracht en ik kan het iedereen aanraden!

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 26 juli 2020 at 09:41

  Wat een mooie winactie!
  Ik ben sinds een half jaar bezig met Yoga. Door mijn burn-out zocht ik iets waar ik rust door kon ervaren, en zo kwam ik op yoga uit. Het werkt inderdaad heel rustgevend en fijn. Een mooie en fijne mat zou een hele fijne aanvulling zijn om thuis met yoga bezig te kunnen blijven.

 • Avatar van Lauren
  Reply Lauren 25 juli 2020 at 23:04

  Wat een gave winactie. Ik zelf ben begonnen als pilates docent, en doe dit graag op een wat dikkere mat zodat de rol over oefeningen niet zeer doen aan de ruggengraat. Nadat ik dit een aantal jaar gaf, ben ik mij gaan verdiepen in de yoga en wat is dit een fijne combinatie. Ik houd van een actieve en rustige stijl gecombineerd. Als tip zou ik geven; als je twijfelt, BEGINNEN! Kijk wat het voor je doet, en stap op de mat zonder verwachtingen. Laat je verrassen en ervaren van yoga (of pilates) met je doet. En ik zou mijn yoga en pilates practice heel graag op deze prachtige mat doen!

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 25 juli 2020 at 22:08

  Sinds 2 maanden ben ik elke dag, voor het slapen gaan, yoga aan het beoefenen. Heerlijk ontspannen en mijn nachtrust is sterk verbeterd!!! Deze tip heb ik gekregen van mijn beste vriend.

 • Avatar van Ann
  Reply Ann 25 juli 2020 at 21:16

  Al een hele tijd wilde ik werken aan mijn stabiliteit, flexibiliteit en balans bij het paardrijden. Yoga is echt een super iets om uit te oefenen en wat ook echt bijdraagt voor mij bij mijn sport. Niet elke week heb ik tijd maar deze mooie mat kan zeker voor een boost zorgen!

 • Avatar van Michelle Leiva
  Reply Michelle Leiva 25 juli 2020 at 17:25

  Ik doe graag mee aan deze actie. Ik heb een burn-out en daarom wil ik graag met yoga beginnen. Hopelijk biedt dat mij ontspanning. Helaas bedraagt een ziektewet uitkering niet veel en zijn yoga producten toch prijzig. Hopelijk win ik met deze actie en kan ik snel starten met yoga :-)

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 25 juli 2020 at 10:33

  Ik zou de mat graag voor mijn man winnen, zodat we samen kunnen yoga’en. Goed tegen de kantoorrug!

 • Avatar van Marcha
  Reply Marcha 25 juli 2020 at 07:58

  Ik zou heel graag met yoga willen beginnen! Het is bij mij net een fysiopraktijk; ik heb een nek tractie apparaat, een backstretcher, een Spijkerman :) alles om mijn klachten te verminderen. Maar ik vermoed dat yoga mij ook heel erg zou kunnen helpen om beter in mijn lichaam te zitten. Dus ik doe graag mee.

 • Avatar van Oma Will
  Reply Oma Will 24 juli 2020 at 23:49

  Ik ben nu 75 en heb het vroeger veel gedaan.
  Heel graag doe ik mee voor een jongere vriendin die pas op yoga zit en deze mat vast erg handig en mooi vindt en goed kan gebruiken.

 • Avatar van A.
  Reply A. 24 juli 2020 at 23:33

  Ik wil ermee beginnen en vind dit een goed begin ;-)

 • Avatar van Mendy
  Reply Mendy 24 juli 2020 at 22:28

  Sinds de Corona tijd ben ik begonnen met yoga en het bevalt mij zo goed dat ik wekelijks ga. De soorten yoga verschillen per les voor de variatie. Ik vind het vooral fijn om lekker even te ontspannen naast alle verplichtingen en om de spieren goed soepel te houden. Alleen een eigen yogamat heb ik nog nodig. Deze ziet er wel erg mooi uit en handig om zo mee te nemen.

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 24 juli 2020 at 21:50

  Ik heb vroeger veel yoga gedaan, dit is de laatste jaren verwaterd. Afgelopen weken voorzichtig weer beetje begonnen en ik merk dat dit me echt goed doet.

 • Avatar van Renilda
  Reply Renilda 24 juli 2020 at 18:28

  Ik waag mijn kans voor mijn dochter die graag aan yoga wil beginnen. Zou een mooie verrassing zijn

 • Avatar van iris
  Reply iris 24 juli 2020 at 18:27

  Ik wil we graag mee started. Zou een mooie start zijn😊 ik loot mee.

 • Avatar van Rika
  Reply Rika 24 juli 2020 at 18:23

  Prachtige mat! Ik beoefen sinds december vorig jaar Vinyasa Yoga, heerlijk op de zaterdag ochtend ontspannen en uitgerust aan het weekend beginnen. Alles kan ik loslaten tijdens de yoga les, en sinds de zomer is het nog heerlijker buiten aan het water met een prachtige natuur om ons heen.

 • Avatar van Lydwien
  Reply Lydwien 24 juli 2020 at 18:16

  Ik doe aan Yin yoga en het maakt mijn gewrichten soepeler.
  Ook stroomt alles beter en blokkades worden doorbroken, dit kan soms gepaard gaan met hevige vermoeidheid vooral toen ik net met yoga begon.
  Ik doe het nu een jaar en het heeft me al veel gebracht.
  De yogalessen zijn sinds eind maart online en dat is ook best lekker thuis in de tijd dat het mij het beste uitkomt. Soms verschuift het wel eens een weekje… maar met deze yogamat kijk ik vast heel snel uit naar de volgende les!

 • Avatar van Joycieee
  Reply Joycieee 24 juli 2020 at 17:13

  Wow dat zou fijn zijn zeg. Ik ben 3 maanden geleden gediagnosticeerd met een voet blessure omdatbik weinig kon heb ik yoga opgestart nu ben ik hier afgelopen week aan geopereerd nu moet ik 4 weken volledig op krukken lopen en mijn herstel wil ik met yoga (simpele oefeningen zoals downward dog) oppakken een goede mat zit daarbij een uikomst zijn!

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 24 juli 2020 at 16:40

  Nog maar net begonnen met yoga maar het bevalt me zeer goed. Een goede mat zou dan ook nog veel gebruikt gaan worden

 • Avatar van Jade
  Reply Jade 24 juli 2020 at 16:14

  Een paar proeflessen gevolgd en erg enthousiast geworden. Het is lastiger dan het er uit ziet, maar geeft je zoveel voldoening. Ik ben dus een beginner en gebruik nog een mat van de yogaschool. Zou graag een eigen matje willen hebben.

 • Avatar van Shanna hoekstra
  Reply Shanna hoekstra 24 juli 2020 at 16:13

  Oh wauw wat een beauty van een mat! Yoga is onmisbaar in mijn leven. Het is een van de weinige sporten die ik veilig in beoefenen met mijn chronische ziekte en zorg dat ik in balans blijf, zowel fysiek als mentaal. Als moeder van twee kleintjes (3 en 1,5 jaar) is het echt een rust moment. Deze Mat zou prachtig staan in mijn hoekje

 • Avatar van Lu Kroon
  Reply Lu Kroon 24 juli 2020 at 15:43

  Wat een beauty. Met deze mat kan ik gaan kijken of ik meteen kan starten met yogalessen op youtube. Heb er nu al zin in.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 24 juli 2020 at 14:04

  Oh wat gaaf! Zoals velen met mij ben ik eigenlijk met yoga begonnen om echt tijd voor mijzelf en mijn lijf te nemen. Een rustpunt op de dag en een moment helemaal van mij. Sinds kort ook de stap genomen om het eens in de week bij een yogales te doen in plaats van enkel thuis met filmpjes en man, wat een verademing en nog zo veel fijner.
  Dus om het thuis ook nog net wat aangenamer te maken zou een nieuwe yogamat natuurlijk heerlijk zijn❣️ Ook zeer welkom omdat ik per september weer ga studeren na 6 jaar uit de schoolbanken, beetje extra ontspanning zal wel nodig zijn 🙈✨
  Overigens ook heel leuk om via deze winactie op jouw pagina terecht te komen 🙏🏼🌼

 • Avatar van Eline van der Meer
  Reply Eline van der Meer 24 juli 2020 at 13:52

  Wat een fijne winactie Desirée! Ruim 14 jaar ga ik wekelijks naar mijn yogales. Het heeft me rust gebracht, aarding en een fijne bijkomstigheid is dat je hierdoor écht lenig bent. Thuis zou ik het meer willen beoefenen maar met een druk gezinsleven is het lastig om mezelf de tijd te gunnen het vaker te doen dan die ene keer in de week. Misschien geniet ik er daardoor nog wel meer van 😊🙏

 • Avatar van Shiv Chin
  Reply Shiv Chin 24 juli 2020 at 13:11

  Ik doe graag mee met deze mooie winactie. Ik ben nog niet begonnen, maar ga er binnenkort samen met mijn zus mee starten.

 • Avatar van Anja jager
  Reply Anja jager 24 juli 2020 at 12:43

  erg fijn een eigen goede yoga mat. voor de corona deed ik altijd yoga op de sportschool en nu regelmatig thuis maar ik mis een goede mat

 • Avatar van Nanda
  Reply Nanda 24 juli 2020 at 10:57

  Sinds enkele weken volg ik yoga 🧘‍♀️ lessen via you tube. Op een ligstoel kussen. Zo op de grond vind ik het net te hard.
  Deze mooie unieke yogamat komt net op tijd. Geen kans op complicaties omdat je niet de goede materialen hebt.

 • Avatar van Willem de Wal
  Reply Willem de Wal 24 juli 2020 at 10:22

  Graag doe ik voor mijn zus mee, die fanatiek aan yoga doet.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 24 juli 2020 at 09:23

  Yoga sprak me al heel lang aan, in 2015 uiteindelijk de stap gezet en wekelijks naar hatha yoga gegaan. Soms staat het op een laag pitje vanwege een blessure maar pak het altijd weer op. Laatste tijd vooral yin yoga bij de yogastudio en 1x in de week op de sportschool yogaflow. Nu met Corona moeten we een eigen mat meenemen en deze is dan wel erg mooi

 • Avatar van pascale
  Reply pascale 24 juli 2020 at 09:17

  Yoga doet me veel goed ondanks vele lichamelijke kwaaltjes is dit iets wat ik kan blijven doen zo fijn!

 • Avatar van Bianca van den Bosch
  Reply Bianca van den Bosch 24 juli 2020 at 08:43

  Een aantal jaar geleden ben ik voor mijn revalidatie Critical Alignment Yoga Therapie lessen gaan volgen. Inmiddels doe ik naast de yogalessen ook iedere dag zelf yoga om zo vitaal mogelijk te blijven. Het geeft mij zowel fysiek als mentaal veel kracht en ik vind het heerlijk om mijn dag er mee te beginnen. Ook doe ik graag buiten yoga, zeker op vakantie maar ik heb nog geen eigen yogamat (die leen ik van mijn moeder) dus van deze mooie yogamat zou ik heel blij worden!

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 24 juli 2020 at 08:41

  Ik was er juist mee begonnen toen corona uitbrak

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 24 juli 2020 at 08:13

  Wauw😍 prachtige yogamat.
  Ik ben aan het revalideren na een auto-ongeluk. Twee geleden yoga lessen gevolgd, maar toen was het te heftig voor me lichaam. Echter sinds een half jaar yoga (with Adrien via Youtube) aan het beoefenen en afgelopen weekend meegedaan aan een ademhalings weekend van the art of living (breathing) met de bijbehorende yoga houdingen en doe nu dus iedere dag yoga. vind het fijn voor me lichaam en geest en ben zo dankbaar dat ik dit weer kan; ik kom steeds meer in contact met me innerlijke zelf. Volgende doel is dat ik over een tijdje weer kan auto rijden en het eerste wat ik dan wil gaan doen is live yogalessen gaan volgen! Lijkt me geweldig.
  Deze mooie mat is dan ook heeeeeel erg welkom!

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 24 juli 2020 at 08:01

  Ik wil graag weer beginnen en dan komt deze mat goed van pas.

 • Avatar van geertje
  Reply geertje 24 juli 2020 at 08:01

  Nadat al jaren werd gezegd dat ik yoga eens zou moeten proberen. Ben ik een half jaar geleden begonnen. Nu de laatste weken heerlijk buiten hatha yoga met een fijn rustige groepje. En eerlijk… Ik had dit eerder moeten doen want het bevalt me goed.

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 24 juli 2020 at 07:44

  Zelf doe ik nu 10 jaar aan yoga: hatha, ashtanga, yin, critical alignment en aerial allemaal geprobeerd. Zelf beschik ik over een prachtige Love Generation yogamat, maar inmiddels heb ik mijn zus aangestoken en zij doet nog aan yoga op een handdoek. Het lijkt me top om haar te verrassen met deze mooie yogamat!

 • Avatar van jacq007814
  Reply jacq007814 24 juli 2020 at 07:25

  Wooh wat een leuk kleedje

 • Avatar van Danique
  Reply Danique 24 juli 2020 at 01:59

  Wat super leuk! 🧘🏻‍♀️✨ Ik zou de yogamat graag willen winnen omdat ik de afgelopen 6 weken aan het revalideren ben geweest (na een operatie/ongeluk). Ondertussen doe ik nu 2x per week medische training en ik wilde al heel lang yoga gaan proberen! Lijkt me heerlijk om het te kunnen en het zou natuurlijk super goed zijn om mijn spieren nu sterker te maken.. ik duim heel graag mee ☺️🤞🏼❤️

 • Avatar van juliawaterreus
  Reply juliawaterreus 23 juli 2020 at 22:01

  wauw deze yogamat is mooi. Ik zou vaker aan Yoga willen doen maar het komt er niet van. Ik heb iemand gevonden op Youtube die ik graag volg. Yoga with Adriene.

 • Avatar van Elsbeth Johanne
  Reply Elsbeth Johanne 23 juli 2020 at 18:52

  Ik wil al heel lang aan yoga gaan doen… Vond mezelf altijd niet lenig genoeg en veel te zwaar. Nu ben ik inmiddels 15 kg (van de 30 kg die ik kwijt wil raken) kwijt en is mijn lichaam iets ‘hanteerbaarder’ geworden.. Geen enkel excuus meer om nu niet met yoga te beginnen.. behalve het ontbreken van zo’n mooie yogamat dan ;-)

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 23 juli 2020 at 18:23

  Ik ben eind 2016 begonnen met Bodybalance (combinatie van Tai Chi, Pilates en Yoga) omdat dat het enige was wat ik qua sport op dat moment kon doen/volhouden vanwege een burn-out. Ik ben hier zoveel sterker en flexibeler van geworden!
  Rond die tijd heb ik de Love Generation Lotus mat gekocht, inmiddels is deze wel aan vervanging toe.
  Ik was dus net op zoek naar een nieuw mat, toen ik deze actie tegenkwam :)

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 23 juli 2020 at 18:20

  Vanwege mijn rugkwaal wil ik weer beginnen , dit om mijn rugspieren te trainen.

 • Avatar van Evi
  Reply Evi 23 juli 2020 at 15:54

  Ik startte een jaar en 4 maanden geleden met yoga om het verdriet dat ik geen derde kindje meer kon krijgen te verwerken. Ik kwam terecht in een prachtige, warme yoga studio bij een hele lieve juf. Ik merkte al snel dat de yoga me goed deed, mentaal nog meer dan fysiek. Het was precies of Kathy in mijn hoofd zat en aanvoelde waar ik nood aan had. Ondertussen beoefen ik het minstens 2x per week en nemen de gebruikssporen op mijn matje toe. Hoog tijd voor een nieuw matje dus… Duimen maar!

 • Avatar van Susan
  Reply Susan 23 juli 2020 at 15:52

  Wat een prachtige mat! Ik doe sinds 7 jaar aan yoga, en nog altijd op dezelfde mat. Ja, dan heb je wel een nieuwe nodig.

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 23 juli 2020 at 15:30

  Hiermee kan ik mijn vriendin zeker verblijden, zodat zij één exemplaar op haar werk kan leggen en daardoor niet meer hoeft te slepen tussen huis en werk met haar yogamat.

 • Avatar van Melissa Kempers
  Reply Melissa Kempers 23 juli 2020 at 14:47

  In oktober ging ik op zoek naar een sport omdat ik meer wilde bewegen. Vanwege pcos (hormoonstoornis) was het belangrijk om iets te vinden waar niet continu mijn hartslag van omhoog zou gaan. Toen kwam ik bij een yoga studio en heb ik meegedaan aan hot yoga en aerial yoga (in van die doeken) dat vond ik super leuk en daardoor had ik de motivatie om minimaal 2x in de week te gaan! Ook de 10 minuten meditatie waren erg fijn aan het einde van de les om totaal even te ontspannen. Ik merkte verschil in mijn lichaam, leniger en sterker. Helaas door de corona moesten we stoppen en gelukkig heb ik nu weer 1 les gehad. Wel moeten we zelf een matje meenemen en bij gebrek aan beter heb ik een sport matje van manlief meegenomen. Dus een mooi matje zou echt heeeel super uitkomen! Ik doe heel graag mee!!! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀

 • Avatar van Melissa
  Reply Melissa 23 juli 2020 at 14:46

  In oktober ging ik op zoek naar een sport omdat ik meer wilde bewegen. Vanwege pcos (hormoonstoornis) was het belangrijk om iets te vinden waar niet continu mijn hartslag van omhoog zou gaan. Toen kwam ik bij een yoga studio en heb ik meegedaan aan hot yoga en aerial yoga (in van die doeken) dat vond ik super leuk en daardoor had ik de motivatie om minimaal 2x in de week te gaan! Ook de 10 minuten meditatie waren erg fijn aan het einde van de les om totaal even te ontspannen. Ik merkte verschil in mijn lichaam, leniger en sterker. Helaas door de corona moesten we stoppen en gelukkig heb ik nu weer 1 les gehad. Wel moeten we zelf een matje meenemen en bij gebrek aan beter heb ik een sport matje van manlief meegenomen. Dus een mooi matje zou echt heeeel super uitkomen! Ik doe heel graag mee!!! 🍀🍀🍀

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 23 juli 2020 at 14:44

  Wat leuk ik doe zeker mee. Ik doe sinds kort yoga (en home workouts,waar een mat natuurlijk ook super handig voor is) in de ochtend om toch enigszins structuur aan te houden en wat flexibeler te worden. Doe het nu op mijn oude matje die bijna uit elkaar valt dus dit zou super zijn 😍

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 23 juli 2020 at 14:35

  Ik heb alleen zwangerschapsyoga gedaan van mijn 1e dochter, zij is nu ruim 18 ;-) ga maar na hoe lang dat terug is, de cursus was wel leuk maar wat een heks van een yogalerares owwwwwwww, ik krijg nog de kriebels als ik aan haar denk brrrrrrrrrr!

 • Avatar van Mirjana
  Reply Mirjana 23 juli 2020 at 14:10

  Ik deed regelmatig online yoga. Zodra ik ben bevallen ben ik dit ook weer van plan. De focus op balans en kracht vind ik heel fijn als tegenhanger in het kickboksen wat ik graag doe. Een nieuwe mat zou natuurlijk te gek zijn.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 23 juli 2020 at 13:58

  Ik heb nog niet echt een yoga verhaal, ik denk er steeds vaker over met yoga te gaan beginnen… de yogamat zou dus wel heel goed uitkomen! En me bovendien het laatste zetje geven!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 23 juli 2020 at 12:59

  Het zijn met name mijn kinderen die aan yoga doen. Zelf doen ik al een paar jaar pilates en ook daar zou deze mat heerlijk voor zijn. Sinds de Corona volg ik namelijk vaak ook een online les

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 23 juli 2020 at 12:59

  Ik wil met yoga gaan beginnen,deze mooie mat zou goed van pas komen!

 • Avatar van Anita S.
  Reply Anita S. 23 juli 2020 at 12:57

  Ik wil al jaren beginnen met yoga maar elke keer stel ik het uit. Sinds de lockdown en alle versoepelingen durf ik niet meer naar de sportschool toe. Ik heb alle voorgaande maanden moeten werken, omdat ik een ziekenhuis werk, en ik merk dat ik wat ben aangekomen door de stress. Yoga is een goede stap om lichamelijk gezonder te worden en wat rust in mijn hoofd te krijgen.

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 23 juli 2020 at 12:25

  ik wil leniger en fitter worden, daarom wil ik heel graag winnen.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 23 juli 2020 at 12:08

  Een mooie mat. Ik doe graag mee voor een goede vriendin volgt sinds kort yogalessen en is erg enthousiast. Met zo’n mooie mat wordt het vast nog fijner.

 • Avatar van Sharon de Ridder
  Reply Sharon de Ridder 23 juli 2020 at 11:33

  Dit is een mooie mat!

  Ik merk dat het leven me tegenwoordig af en toe te snel gaat; in de lockdown was het heerlijk rustig en ik heb moeite om weer aan te haken. Mijn vriendin volgt yoga-cursussen en heeft gevraagd of ik met haar mee ga, volgens haar zou het helpen. Dus na de zomervakantie ga ik mijn eerste yoga-stappen zetten, hopelijk geeft het rust.

 • Avatar van Paula B.
  Reply Paula B. 23 juli 2020 at 11:26

  Wauw! Ik doe heel graag mee! Ik doe al 7 jaar yoga, nu 36 weken zwanger en bezig met zwangerschapsyoga! Ik kan niet wachten om mama en baby yoga te doen!😍

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 23 juli 2020 at 11:07

  Ik zit sinds vorig jaar op yoga voor (ex) kankerpatiënten en daar heb ik zoveel aan Door Corona doen we het nu online zodat we geen risico lopen Wat zou ik blij zijn met zo’n mooie yogamat

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 23 juli 2020 at 10:20

  wow wat een mooie mat! Ik doe sinds Corona aan yoga (tip: Down dog yoga app) om mijn armspieren en rugspieren sterk te houden. Ik begon met een grote hekel aan de downward facing dog, maar ik kan nu zelfs in die positie ontspannen! Wel nog met gebogen benen ipv rechte :-). Mijn matje is door het buitentrainen + vele schoonmaken ervan behoorlijk aan vervanging toe. Grappig genoeg had ik naar deze webshop gekeken voor vervanging. Ik doe graag mee!

 • Avatar van nicole
  Reply nicole 23 juli 2020 at 09:31

  Ik doe nu een paar jaar aan yoga en dat scheelt heel wat fysio behandelingen. Is gewoon heerlijk voor mijn lijf. Helaas heeft mijn teckel aan mijn yoga mat zitten knabbelen waardoor hij nu 4 hoeken mist 🤣. Kan dus wel een nieuwe gebruiken

 • Avatar van Klebon
  Reply Klebon 23 juli 2020 at 09:25

  Ik doe graag mee! Ik heb veel aan yoga gedaan, maar blijf het door lichamelijke beperkingen best lastig vinden om de oefeningen goed uit te voeren. Volgende maand word ik geopereerd, waarna ik hoop ik een stuk mobieler word en één van de dingen die ik heel graag weer zou willen doen, is yoga. Vandaar dat ik graag meedoe voor deze prachtige mat!

 • Avatar van Stella Ruesink-Helmig
  Reply Stella Ruesink-Helmig 23 juli 2020 at 09:04

  Ik zoek al een tijdje naar een geschikte sportmat om thuis de oefeningen van de sportschool uit te kunnen voeren. En daarnaast ook de oefeningen van de therapeut.

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 23 juli 2020 at 08:55

  Ik heb pas een proefles yoga gedaan. Ik ga ook binnenkort nog een proefles van een andere soort yoga doen. Om zo te kijken welke yoga soort het beste bij mij past. Zo’n mooie yogamat zou dan echt heel fijn zijn. Zo kan ik thuis ook yoga oefeningen doen of deze meenemen naar de les.

 • Avatar van Nicole elisabeth
  Reply Nicole elisabeth 23 juli 2020 at 08:42

  Ik ben nog een newbie, pas 4 maanden bezig met verschillende youtube filmpjes. Vooral yoga with Adriene. Nu ik dit artikel lees besef ik me dat ik er de laatste tijd weer minder actief mee ben, terwijl ik yoga wel erg fijn vind. Fingers crossed voor deze mooie mat!

 • Avatar van Cora van der Bijl
  Reply Cora van der Bijl 23 juli 2020 at 08:24

  Ik doe nu zo’n 5 jaar yoga en kan me niet meer voorstellen zonder

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 23 juli 2020 at 08:21

  Ja ja ja!!! Ik doe heel graag mee aan deze winactie. Zijn bezig met een 30dagen Yoga challenge, ik dacht echt dat het niks voor mij was maar zelfs ik word een stuk leniger en relaxter ervan. Ik wil na de challenge zeker doorgaan dus een mat zoals deze zou als geroepen komen. Ik doe het nu op een plastic fantastic matje haha!

 • Avatar van Yvonne W.
  Reply Yvonne W. 23 juli 2020 at 07:48

  Ik doe al langere tijd aan yoga. Sinds kort ook samen met mijn hoogsensitieve zoon kinderyoga, wat een verschil! Hij is een stuk relaxter 🙏 Omdat hij nu regelmatig mijn yogamat inpikt, komt dit prachtexemplaar als geroepen! 🧘

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 23 juli 2020 at 07:25

  Ik heb het wel al eens gedaan, maar dat is al een tijdje geleden.. ik wil er graag binnenkort serieus mee gaan beginnen..

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 23 juli 2020 at 07:16

  Wauw….
  Ik doe niet mee maar gun het een ander….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.