Mama & Kind

Kids talk | Klorofil Magische Speelboom

12 juli 2020

Magische Speelboom Klorofil ervaring/review
Heerlijk retro en zó enorm leuk! Ik ken zo’n Magische Speelboom nog van vroeger en vind het echt geweldig dat de meiden nu hun eigen variant hebben. Ik deel mijn enthousiasme graag met je en vertel er in dit artikel wat meer over. Zéker een aanrader als je op zoek bent naar speelgoed waar broertjes en zusjes – zelfs met een flink leeftijdsverschil – echt samen mee kunnen spelen!

‘Lees ook: Let’s get personal | Cate 17 maanden update.’

Magische Speelboom Klorofil ervaring/review Magische Speelboom Klorofil ervaring/review Magische Speelboom Klorofil ervaring/review

Klorofil

“Welkom in de Magische wereld van de Klorofil!

Elke ochtend komt de zon op in het land van de Klorofil; vriendelijke dieren die in harmonie leven met de natuur. Elk gezin leeft in een natuurlijke omgeving; bossen en weiden, meren en rivieren… Hoe magisch moet het zijn om in een boom te wonen? Of te werken in een champignon!

De Klorofil zijn heel actief: ze planten en oogsten groenten en fruit, verzamelen honing en maken jams en taartjes. De Klorofil kinderen spelen in de natuur wat een oneindige bron van verbeelding is. Ze spelen verstoppertje in de struiken, klimmen in bomen, duiken in meren en rivieren en draaien rondjes tussen de blaadjes.

Klorofil families komen vaak samen in de magische boom. Hier organiseren ze feesten ter ere van de natuur zoals de lente, een geboorte en de eerste sneeuwval. Het verhaal is pas net begonnen want achter de bergen kunnen nog veel meer Klorofils zijn… Ga ze ontmoeten en laat ze vele avonturen beleven!”

–> Op deze website kan je het complete assortiment aan Klorofil speelgoed bekijken en de verkooppunten vinden.

Magische Speelboom Klorofil ervaring/review Magische Speelboom Klorofil ervaring/review

De Magische Speelboom (€49,95)

Deze boom gaat met een druk op de knop open en onthult hiermee een hele speelwereld met een slaapkamer, badkamer, woonkamer, keuken en zelfs een garage. Er zit een lift in die ook echt naar boven en naar beneden kan, de struik naast de boom heeft een verstopplekje, er zit een auto bij en zelfs een schommel. De Magische Speelboom wordt geleverd met twee poppetjes; Ruby de Beer en Eliot de Vos en allemaal accessoires zoals bedjes, stoelen, een tafeltje en een bank. Ook leuk: de Klorofil Magische Speelboom won de Astra Best Toy For Kids Award 2019 :)

Ik ben normaal niet zo’n fan van een stuk speelgoed met allemaal kleine accessoires erbij, maar omdat in de speelboom alle losse spulletjes (zelfs met extra poppetjes én de auto) opgeruimd kunnen worden als je hem weer dicht doet ruimt het lekker clean op. Fijn!

Naast de Magische Speelboom zijn er nog heel veel leuke dierenfamilies bij te sparen, zoals de pandafamilie die je op de foto’s ziet en losse speelelementen zoals het watervliegtuig. Maar ik zie nog veel meer leuks zoals een paddenstoelenhuisje, een schoolbus, cruiseschip en té schattige andere poppetjes waar de meiden vast erg blij van zullen worden..

Ohhh, wat vind ik die nostalgische knipoog aan deze producten leuk! Ik vind speelgoed als dit echt heel erg leuk voor de meiden, omdat er zo ontzettend veel mee gedaan kan worden. Het stimuleert hun eigen verbeeldingskracht en het is leuk om te zien dat ze er beide echt heel wat mee kunnen. Voor Cate (17 maanden) is het echt nog wat ontdekken, de motoriek en coördinatie ontwikkelen en de poppetjes worden overal mee naartoe genomen. Voor Shae (6 jaar) is het iets waarmee ze hele verhaallijnen bedenkt en ze kan zichzelf er enorm mee vermaken met stemmetjes etc.. Maar ook sámen spelen ze er te leuk mee, waarbij er een enorm leuke interactie ontstaat. Zo heerlijk om te zien! ♥

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 12 juli 2020 at 17:12

  Jaaaa hij viel me meteen al op bij insta 😍 Ik was vroeger obsessed met die boom! Zo ontzettend tof dat hij opnieuw is uitgebracht!

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 12 juli 2020 at 10:39

  Geweldig, ik herriner mij deze van vroeger.
  Een van de weinige dingen waar ik echt mee speelde destijds.
  Super leuk dat dit er nog steeds is.
  Als ik al oma zou zijn had ik dit direct voor m’n kleinkinderen gekocht 😂

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.