Huis & interieur Mama & Kind

Cate’s room | Een leuke bloesemboom muursticker

20 juli 2020

muursticker muurstickerstunter ervaring boom dieren kinderkamer babykamer
Ik vind het echt enorm leuk als je met een klein beetje moeite een heel tof resultaat kan krijgen en een ruimte er een leuke update mee kan geven. Muurstickers zijn hier een perfect voorbeeld van! Nadat we in huis enkele kamers opnieuw ingedeeld hadden, bleef er op de kamer van Cate een wel heel erg witte muur over. Tijd voor een leuke mini make-over met een mooie muursticker en de kamer voelt gelijk meer ‘af’. Ik laat je graag het resultaat zien én mag 2x €50,- shoptegoed weggeven zodat jij ook ergens in huis aan de slag kan!

‘Lees ook: Webshop tip | Lazy Lama.’

muursticker muurstickerstunter ervaring boom dieren kinderkamer babykamermuursticker muurstickerstunter ervaring boom dieren kinderkamer babykamer

Muursticker met boom en bosdieren

Ik vond het nog best wel een lastige keuze om te maken, want ze hebben bij Muurstickerstunter.nl echt een enorm assortiment aan muurstickers. Uiteindelijk hebben we goed gekeken naar de kleur van de ondergrond, de andere kleuren op de kamer van Cate en de vrije ruimte waar de muursticker zou gaan komen.

Zo kwamen we al snel uit bij deze muursticker met boom met dieren. Té lief, toch? De boom is 150cm hoog en de zachte grijstinten, het lieflijke roze en de schattige dieren (hert, koala, uil en muis) maken het helemaal af. Leuk ook om de reactie van Cate op het eindresultaat te zien. Ze blijft er maar naar wijzen, lachen en ‘praatjes’ tegen maken ♥

Ik was vooraf een beetje huiverig dat de muursticker lastig aan te brengen zou zijn, maar het zat er echt in no time op. De sticker is namelijk gemaakt van een stevige kwaliteit polymeer vinyl en mooi contourgesneden, waardoor er geen randjes zichtbaar zijn. Het is een kwestie van de ondergrond stofvrij en vetvrij maken, voorzichtig aanbrengen, aandrukken en eventuele luchtbelletjes wegwrijven en klaar was Dees :)

muursticker muurstickerstunter ervaring boom dieren kinderkamer babykamer

Winactie

In samenwerking met Muurstickerstunter.nl mag ik maar liefst 2x een shoptegoed van €50,- weggeven waarmee je dus helemaal zelf kan kiezen uit het grote assortiment aan muurstickers bij deze webwinkel. Wat moet je doen om kans te maken?

1. Ga naar de website van Muurstickerstunter, snuffel rond en laat in een reactie onder dit artikel achter met welke ruimte/kamer in huis je aan de slag zou willen en welke muursticker(s) je voorkeur hebben
2. Natuurlijk vind ik het ook leuk als je mij gaat volgen op Facebook (klik hier) en het bijbehorende berichtje over deze winactie liket, een reactie achterlaat en/of deelt :)

Good luck!

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 26 juli 2020, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht. Dit artikel is geschreven in samenwerking met Muurstickerstunter.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 26 juli 2020 at 22:06

  graag zou ik de Muursticker boom met fotolijstjes willen winnen voor de studeerkamer. Daar zit ik iedere dag, dus dan kan ik iedere dag genieten

 • Avatar van Marianne
  Reply Marianne 26 juli 2020 at 11:58

  Gaaf, zou graag de slaapkamer van mijn dochter willen opknappen, frozen muurstickers zou ze geweldig vinden.

 • Avatar van dennis
  Reply dennis 25 juli 2020 at 13:17

  Mijn zoon is gek van Cars, dus Takel is geweldig.

 • Avatar van lizette
  Reply lizette 25 juli 2020 at 13:16

  Supergaaf, als onze zoon een eigen kamer heeft dan wil hij graag Takel op de muur.

 • Avatar van Anja jager
  Reply Anja jager 24 juli 2020 at 13:31

  erg leuk om een kamer mee op te leuken

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 23 juli 2020 at 16:11

  Ik zou een gouden wereldkaart erg mooi en inspirerend vinden voor in de hal!
  https://muurstickerstunter.nl/muursticker/wereldkaart/

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 23 juli 2020 at 14:31

  Wat een leuke site én helemaal niet duur! Ik doe ook heel graag mee met deze winactie, wil binnenkort mijn slaapkamer een beetje gaan opleuken en dan zou dan graag deze sticker willen winnen: https://muurstickerstunter.nl/muursticker/paardenbloem/

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 23 juli 2020 at 09:40

  mn eigen kamer met tinkerlbell

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 22 juli 2020 at 23:12

  Super leuk! Ik zou zo’n leuke sticker wel willen winnen voor de kamer van onze zoon Sepp!

 • Avatar van Kitty van Eck
  Reply Kitty van Eck 22 juli 2020 at 23:05

  We zijn net klaar met verbouwen: onze garage is een slaapkamer geworden. Daar gaan mijn man en ik slapen en ons zoontje heeft dan een kamer voor zichzelf. Een leuke muursticker met bosdieren voor op zijn kamer zou dan erg leuk zijn. We hebben al was spulletjes die bij dat thema horen nl. En dan is die witte muur gelijk ook wat gezellgier!

 • Avatar van Monique Weber
  Reply Monique Weber 22 juli 2020 at 21:55

  Druk met verbouwen en renoveren tuine n daar past deze goed bij Tuinsticker “In onze tuin”

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 22 juli 2020 at 13:52

  Wereldkaart muursticker met pin points, voor de woonkamer!!!

 • Avatar van maaike beld
  Reply maaike beld 22 juli 2020 at 12:43

  De slaapkamers van beide dochters worden na de zomer aangepakt wegens een grote verbouwing. Aangezien hun thema’s Harry Potter (de oudste) en panter (de jongste) worden, zou ik kiezen voor:
  – Een eigen tekst voor de oudste, om daar een HP tekst mee op de muur te kunnen maken
  – De palmbladeren voor de jongste om daar een jungle effect mee te kunnen creëren.

  En nu maar duimen :D!

 • Avatar van Fenny Hemmen
  Reply Fenny Hemmen 22 juli 2020 at 09:34

  Hallo toffe winactie! <3 :) ik vind de Hartjes muurstickers erg leuk, vooral omdat ik behangen echt een ramp vind, op deze manier kan ik toch de kamer van mijn dochtertje Flore een beetje opfleuren :)

  Lieve groetjes Fenny

 • Avatar van mirremeid
  Reply mirremeid 22 juli 2020 at 09:17

  Wat ontzettend leuk deze muurstickers. Ik vind de regenboog 🌈 geweldig voor op de kamer van 1 van mijn dochters of de wereldkaart voor op onze slaapkamer. Ook het maken van een eigen tekst lijkt mij superleuk. we hebben een hele nieuwe woning en die kan nog wel wat aankleding gebruiken.

 • Avatar van An
  Reply An 22 juli 2020 at 07:35

  De stoere wereldkaart voor de jongenskamer. En voor onze eigen slaapkamer een mooie tekst. Nou wie weet zijn wij de gelukkige.

 • Avatar van NM Mol
  Reply NM Mol 22 juli 2020 at 05:01

  https://muurstickerstunter.nl/muursticker/hockey-met-naam/ voor mijn kleinzoon!

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 21 juli 2020 at 23:43

  Jungle dieren voor in de kinderkamer

 • Avatar van anja te kloeze
  Reply anja te kloeze 21 juli 2020 at 20:55

  heel graag voor de jungle dieren, voor de babykamer

 • Avatar van L Kroon
  Reply L Kroon 21 juli 2020 at 18:29

  De wereldkaart, mooi kado voor de nieuwe woning van mijn nicht. Die komt vast in de woonkamer.

 • Avatar van cobi
  Reply cobi 21 juli 2020 at 16:43

  Wauw dit is gaaf! ik zou graag een wereldkaart willen zodat mijn zoon kan zien waar papa is als hij voro zn werk weg is

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 21 juli 2020 at 15:00

  Muursticker bosdieren voor de kinderkamer zal ik in de speelkamer plakken!

 • Avatar van Brian Hurkens
  Reply Brian Hurkens 21 juli 2020 at 14:00

  Ik zou gaan voor de “Muursticker boom met uiltjes” Dat thema hadden we ook op de geboortekaartjes van mijn dochtertje.

 • Avatar van Ineke Kuijsten
  Reply Ineke Kuijsten 21 juli 2020 at 11:50

  wat een leuke actie. Graag zou ik de slaapkamer willen versieren met de ‘bloesemtak met bloemen’. Wij hebben nog een wat kale muur waar deze muursticker mooi op zou staan

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 21 juli 2020 at 10:18

  Wat zou dat geweldig zijn! Samen met de kleinkinderen een leuke muursticker uitzoeken! Voor iedereen iets liefs en leuks! Super zou dat zijn!

 • Avatar van Melissa Van Stipdonk
  Reply Melissa Van Stipdonk 21 juli 2020 at 10:08

  Voor onze eigen slaapkamer zou ik gaan voor: https://muurstickerstunter.nl/muursticker/live-your-dreams/ en voor de keuken: https://muurstickerstunter.nl/muurstickers/teksten/. We hebben afgelopen weekend de muren van de kamers van de kids opnieuw behangen; hun kasten overgeschilderd dus die zijn klaar. Onze slaapkamer, de woonkamer en de keuken moeten nog, dus vandaar de keuze :-)

 • Avatar van marleen
  Reply marleen 21 juli 2020 at 09:36

  Ik zou de kamer van mijn dochter mooi versieren met de ronde stickers in verschillende vrolijke kleuren en dan een leuke Pippi Langkous quote: “Ik heb het nog nooit geprobeerd dus ik denk wel dat ik het kan” op de muur. Ze wordt binnenkort 10 dus een goed excuus om haar kamer eens te veranderen ;-)

 • Avatar van Pascale
  Reply Pascale 21 juli 2020 at 09:34

  Wat een leuke actie. Ik zou voor de hartjes muurstickers gaan voor in de kamer van mijn dochter. De stippen zijn ook super.

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 21 juli 2020 at 09:10

  Wat wordt Cate snel groot! En wat lijkt je kleine meid maar onder de indruk van al dat moois, en gelijk heeft ze natuurlijk!

  Ik heb in deze quarantaine-periode een oud rommelhok omgetoverd tot thuiskantoor. Wat is het heerlijk om je eigen plekje te hebben in huis waar je kunt werken zonder gestoord te worden. Begrijp me niet verkeerd, natuurlijk is het fijn om tijd met mijn man en kids door te brengen, maar ze heel af en toe met zijn drietjes in de woonkamer achter laten en me dan eventjes volledig op mijn werk storten, is ook zo slecht nog niet.
  Ik ben vertaalster van beroep met een passie voor andere culturen en het maken van reizen. Ik zou het geweldig vinden om mijn nieuwe kantoortje de laatste finishing touch te geven met een enorme wereldkaart muursticker (die je ook nog kunt laten leveren met pinpoints om aan te duiden waar je allemaal al geweest bent. Dat is toch enig?)

  Uiteraard volg ik je ook op Facebook en Insta!

  Heel veel liefs,

  Priscilla

 • Avatar van Francina Brouwer
  Reply Francina Brouwer 21 juli 2020 at 09:09

  De muursticker wereldkaart voor mijn dochter die nu naar de middelbare school gaat. Veel meegemaakt in kort tijdsbestek, dit verdiend ze wel!

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 21 juli 2020 at 09:02

  Ik zou de wereldkaartmuursticker in de slaapkamer tegen de muur kleven

 • Avatar van Marja Legius
  Reply Marja Legius 21 juli 2020 at 09:00

  Superleuk voor de babykamer van mijn kleindochtertje

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 21 juli 2020 at 08:19

  De werkkamer zou dan voorzien worden van een muursticker bv.: https://muurstickerstunter.nl/muursticker/wereldkaart/

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 21 juli 2020 at 07:06

  Wat een toffe winactie, ik vind muurstickers echt een uitvinding! Mooi wit gestucte kamers en pimpen maar! Nog te verwijderen zonder schade ook! Onze baby dochter slaapt in de babykamer van ons zoontje, we hebben zelfs zijn stickers nog op de muren… 😊😊😊. Die was best unisex. Maar deze prinses verdient wel een wat meisjes achtigere kamer nu. Dus die met unicorns lijken me supertof!! Nu maar duimen dat we winnen!! 🤞💓🦄🍀

 • Avatar van Wendy Jansen
  Reply Wendy Jansen 21 juli 2020 at 03:19

  Wat een super toffe win actie! Ik doe graag mee voor de kamer van ons dochtertje. We zijn pas verhuisd en haar kamertje is nog niet klaar. Dus deze toffe muursticker komt heel goed van pas! Ik doe graag mee voor de muursticker apen aan takken. Ook nog een mooie naamsticker voor op haar deur zou helemaal super zijn! Bijvoorbeeld die leuke met jungle dieren omdat ze zo gek is op diertjes :)

 • Avatar van Wendy Jansen
  Reply Wendy Jansen 21 juli 2020 at 03:18

  Wat een super toffe win actie! Ik doe graag mee voor de kamer van ons dochtertje. We zijn pas verhuisd en haar kamertje is nog niet klaar. Dus deze toffe muursticker komt heel goed van pas! Ik doe graag mee voor de muursticker apen aan takken. Ook nog een mooie naamsticker voor op haar deur zou helemaal super zijn! Bijvoorbeeld die leuke met jungle dieren of aapjes omdat ze zo gek is op diertjes :)

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 21 juli 2020 at 02:35

  Ik ben bezig met een logeerkamer voor oa m’n neefje en nichtje. Zou super tof zijn om die kale witten muren te decoreren met wat vrolijke, blije neutrale kinder muurstickers.

 • Avatar van Oma Will
  Reply Oma Will 21 juli 2020 at 00:26

  Leuke winactie.
  Ik zou graag voor de logeerkamer van de kleinkinderen twee muurstickers met “SLAAP LEKKER” bestellen.
  Ik volg bloglovin en loot graag mee.

 • Avatar van Mirjana Noorman-Petrovic
  Reply Mirjana Noorman-Petrovic 20 juli 2020 at 23:29

  Super leuk! Ik zou voor onze kinderen allemaal de naam in graffiti stijl sticker heel gaaf vinden. Onze vierde wordt over zo’n 2,5 week geboren. Hoe leuk als alle 4 in dezelfde stijl zo’n naam sticker hebben?!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 20 juli 2020 at 23:07

  Wat een mooie keuze! Zo blij dat ze er mee is 🥰
  Zoals ik op IG al zei, moet er hier absoluut eentje met uiltjes komen op ons meisje haar kamer. Ik zag er meerdere die leuk zijn, maar de “boom met dieren” past perfect in haar kamertje en er staan maar liefst 3 uiltjes op! De aapjes gaat ze ook super vinden en in de paddenstoelen wonen dan natuurlijk kabouters 😁 Meteen ook de ideale plaats voor haar elfendeurtje!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 20 juli 2020 at 23:03

  Onze meisjes zijn zelfs op de dag even oud en dus ook haar kamertje is toe aan een upgrade! We hebben thema olifantjes en deze sticker zou haar kamer echt opfleuren! https://muurstickerstunter.nl/muursticker/boom-met-dieren-jungle/

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 20 juli 2020 at 22:48

  Heel erg leuk en Cate kijkt ook zo met interesse ernaar.
  Lijkt me ook wel iets voor op de kamer van mijn zoon, maar dan met thema voetbal.

 • Avatar van beauty treasures
  Reply beauty treasures 20 juli 2020 at 22:27

  Ik doe graag mee voor een muursticker voor op dochterlief haar slaapkamer.

 • Avatar van Kelly Aarts
  Reply Kelly Aarts 20 juli 2020 at 22:05

  Dit is leuk! Mijn oudste dochter heeft een nieuwe kamer, en is nog net bezig met de laatste dingen in orde te maken. Ik denk dat ze de muurstickers met de driehoekjes erg leuk zou vinden: https://muurstickerstunter.nl/muursticker/driehoekjes/

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 20 juli 2020 at 21:11

  Wow prachtige stickers op cate haar kamer. Erg mooi! Ik zou zelf voor de zwarte stippen gaan om mijn dochters kamer wat stoerder te maken. En voor mijn andere rustigere dochter een flamingo! En mocht er nog besteding over zijn. Is een paardebloem in de kamer waar de was hangt te drogen natuurlijk altijd nog mooi! Haha

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 20 juli 2020 at 20:17

  Boom met dieren😍😍💯🐒 voor slaapkamer van mij zoontje die wel wat kan opgefleurd kan worden hij is dol op dieren 🍀

 • Avatar van Ellen
  Reply Ellen 20 juli 2020 at 19:41

  Wij doen graag mee voor de kamer van onze dochter. Doordat haar tweelingzisje is overleden moest er ineens veel veranderd worden. Daardoor is het nog niet echt een leuke babykamer geworden.
  Wij vinden de muursticker boom met dieren het mooist. :)

 • Avatar van Nina Haven
  Reply Nina Haven 20 juli 2020 at 18:21

  De muursticker met de skyline van Leeuwarden is natuurlijk mijn favoriet! (ben er geboren en getogen) Mooi boven mijn bed …

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 20 juli 2020 at 17:31

  Ik vind de wereldkaart voor boven mijn bank heel gaaf in de woonkamer

 • Avatar van floor verseveldt
  Reply floor verseveldt 20 juli 2020 at 15:22

  Super leuke actie! Ik zou graag voor de leuke wereldkaart voor op de slaapkamer van mijn oudste zoon en ik zou een deursticker met onze naam en huisnummer kopen voor op de voordeur. De vorige eigenaren hadden een groot bord met het huisnummer en een foto van hun kinderen erop dus deze hebben we er van af gehaald.

 • Avatar van Helen Li
  Reply Helen Li 20 juli 2020 at 14:54

  De muursticker groeimeter bosdieren zal leuk staan in de kamer van ons dochter. Ze vindt allerlei dieren heel erg leuk. En handig om ook gelijk haar lengte meten

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 20 juli 2020 at 14:45

  dat word een dino voor mijn kleinzoon en een eenhoorn voor mijn kleindochter, leuk voor hun nieuwe slaapkamer

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 20 juli 2020 at 10:37

  Wij gaan binnenkort verhuizen. Wat zou het leuk zijn om de kinderkamer(s) te verfraaien met een mooie muursticker. Natuurlijk zou ik de kinderen zelf laten kiezen. Mijn zoontje zou ongetwijfeld een van de voetbalstickers uitkiezen.

 • Avatar van Willem de Wal
  Reply Willem de Wal 20 juli 2020 at 10:23

  Geweldig deze muurstickers, hier raak ik echt enthousiast van, ik doe graag mee voor mijn neefje en nichtje, heel leuk om hun kamertjes mee te versieren. Wat bedenken mensen tegenwoordig toch leuke dingen voor kinderen.

 • Avatar van Heidi
  Reply Heidi 20 juli 2020 at 09:27

  • Wat mooie muurstikers zijn het.
  • 4jaar geleden heb ik der ook op mijn zoontje zijn kamer gehangen van lego dan wel. En ik moet zeggen, ze zien der nog steeds fantastisch uit.

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 20 juli 2020 at 08:58

  Ik zou voor de muursticker met paardenbloem gaan, die zou perfect zijn voor in mijn studeerkamer!

 • Avatar van Marije smits
  Reply Marije smits 20 juli 2020 at 08:39

  Wauw dit is echt een leuke winactie! We willen heel graag de kamer van ons zoontje aanpakken en er een stoere junglekamer van maken nu hij grote broer is. Wij zouden dus voor een muursticker gaan met jungle dieren zoals de Afrikaanse dieren set of de giraffe 😍 wij gaan duimen🙌🏼

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.