Beauty

Getest! | New Nordic Hair Volume

25 juli 2020

New Nordic Hair Volume review/ervaring/test
Als je mij op Instagram volgt, dan heb je dit product al een keer voorbij zien komen. Sinds ik het een aantal weken geleden ontving, zit het New Nordic Hair Volume supplement trouw iedere dag in mijn routine. Ik heb vanwege de langdurige gebroken nachten door Cate en wat stressvolle maanden best wel last van haaruitval en ook het volume leek ver te zoeken. Ik was dus direct nieuwsgierig naar dit product en vertel je er in dit artikel graag wat meer over ínclusief mijn bevindingen na een kleine maand gebruik ervan.

‘Lees ook: How to | Lief zijn voor je haren.’

New Nordic Hair Volume review/ervaring/test New Nordic Hair Volume review/ervaring/test

New Nordic Hair Volume

Het Scandinavische merk New Nordic is in 1990 opgericht vanuit een unieke visie op voedingssupplementen. Oprichter Karl Kristian Bergman Jensen wilde graag producten ontwikkelen die vitaliteit én levensjaren aan ons leven toe konden voegen door de eigen lichaamsfuncties te ondersteunen vanuit de kracht van de natuur. De producten van dit merk worden nog steeds ontwikkeld en geproduceerd in Scandinavië.

Wat doet het?

New Nordic Hair Volume is een voedingssupplement dat de hoofdhuid en haarwortel van binnenuit voedt, voor mooi, volumineus en gezond haar. Een wetenschappelijk onderzoek liet zien dat de dikte van het haar bij de testpersonen verbeterde en ook het aantal nieuwe haren per cm2 was toegenomen. Daarnaast kwam uit een studie onder zelfbeoordeling naar voren dat 9 van de 10 vrouwen tevreden was met het product en het zou aanbevelen aan anderen.

Ingrediënten

De New Nordic Hair Volume tabletten en gummies bevatten onder andere appelextract, dat rijk is aan procyanide B2, gecombineerd met de natuurlijke bouwstoffen biotine, zink en koper. Deze ingrediënten staan erom bekend bij te dragen aan een gezonde hoofdhuid, te helpen bij haaruitval, te zorgen voor sterker haar en een normale pigmentatie van het haar en zo dragen ze bij aan vol, mooi en gezond haar. Leuk extraatje: onder andere biotine en zink staan er ook bekend om bij te dragen aan sterkere nagels. Win-win!

Zeker als je een (langdurige) stressvolle periode achter de rug hebt, je haren regelmatig kleurt en/of gebruik maakt van hittestyling kan je haar wel wat extra ondersteuning gebruiken.

Gebruik

Kies je voor de tabletten, dan neem je er één per dag met een glas water bij een maaltijd. Kies je voor de gummies, dan neem je er twee per dag na een maaltijd.

Let op: een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Mocht je twijfels hebben of dit supplement gecombineerd kan worden met eventuele medicijnen, neem dan eerst contact op met je huisarts. Dit product niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding.

Prijs & Verkrijgbaarheid

New Nordic Hair Volume is verkrijgbaar in de vorm van tabletten of gummies.

– New Nordic Hair Volume, 30 tabletten, €25,99
– New Nordic Hair Volume, 90 tabletten, €66,85
– New Nordic Hair Volume, 60 gummies, €22,61.

De producten zijn onder andere verkrijgbaar bij de webwinkel van New Nordic, Etos, Holland & Barrett, G&W Gezondheidswinkels en DeOnlineDrogist.nl.

New Nordic Hair Volume review/ervaring/test

Mijn ervaring

Zoals je weet slapen wij al sinds de geboorte van Cate niet door en dat is inmiddels bijna anderhalf jaar geleden. En dit slaaptekort merk je op een gegeven moment in zo’n beetje al je dagelijkse processen. Zeker met de stressvolle maanden vanwege COVID-19 gecombineerd met het ondernemerschap, met z’n vieren continu thuis zijn, lange tijd geen school en opvang voor de meiden, Paul en ik beide vanuit huis werken terwijl de kinderen erbij zijn.. Duidelijk een recept voor verminderde weerstand. En dit leverde bij mij best wat haaruitval op én een verminderd volume. Iets waar ik best wel onzeker over kan zijn.

Ik was dan ook gelijk nieuwsgierig en geïnteresseerd in dit product en besloot het een eerlijke kans te geven. Wel ben ik van nature wat sceptisch aangelegd, maar na het uitpluizen van de ingrediëntenlijstjes (you know how I love to do that!) en wat research over wat de specifieke bestanddelen kúnnen doen voor je hoofdhuid, haarwortels en haren ging ik ervoor. Zeker omdat ik mijn haar vanuit een pixie cut laat (uit)groeien, grijp ik alle hulp hierbij aan want ik ga ook nog eens voor zo gezond mogelijk langer haar.

Natuurlijk merk je van een haarsupplement als deze niet gelijk overnight een verandering en moet je het echt even de kans geven, omdat je te maken hebt met de natuurlijke haarcyclus. Maar noem het toeval of iets met ‘de aanhouder wint’, maar ik begon na een week of twee verschil te merken in minder haaruitval. En nu ik nog een tijdje verder ben, lijkt m’n haar ook net even wat lekkerder en mooier te vallen en sterker aan te voelen. Lastig uit te leggen, maar het glanst mooi, groeit als kool en als je het als een bundeltje bij elkaar pakt voelt dat heel ‘gezond’ aan. Blij mee! Voorlopig zit dit supplement dus nog wel even in mijn dagelijkse routine. :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met New Nordic.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 30 juli 2020 at 10:27

  Ben benieuwd naar de resultaten op lange termijn. Ps houd je b6 wel in de gaten als je ook je bariatrische vitamines nog slikt. Door dit soort supplementen kan je b6 gevaarlijk hoog worden.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 juli 2020 at 14:36

   Hi Suus, ik hou het zeker in de gaten. Let daar altijd op met ‘overige’ supplementen :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.