Lifestyle

Unboxing | Stay at Home Blogblox

21 juli 2020

unboxing blogbox
Eén van de leuke voordelen als je professioneel blogger bent, is toch wel dat je regelmatig leuke pakketjes aangeboden krijgt. Dit gaat dan eigenlijk altijd om nieuwe productlanceringen waarmee merken en bedrijven de pers kennis mee wil laten maken of om samenwerkingen die opgezet zijn om een bepaald product onder de aandacht te brengen via mijn blog en/of social media kanalen. Zo kreeg ik onlangs de Stay at Home Blogbox binnen. Tijd voor een ouderwetse unboxing, want er zitten een aantal producten in die té leuk zijn om niet met je te delen!

‘Lees ook: Blogger behind the scenes | Wat doe je met al die gekregen producten?

Unboxing | Stay at Home Blogbox

unboxing blogbox

Jewels with Flair

Het is alweer een tijdje geleden dat ik Erlinde Kramer, eigenaresse van dit sieradenmerk, interviewde voor de Girlboss Interview serie. Ik vind het een heel inspirerende ondernemende vrouw en ze heeft met Jewels with Flair een mooi sieradenlabel op de markt gebracht.

Zelf schafte ik niet heel lang geleden nog twee prachtige lange kettingen met een edelsteenhanger bij haar aan en ik draag die meerdere keren per week. Ik vond het dan ook zeker leuk om ‘haar’ tegen te komen in de Blogbox en wel met deze zilveren oorbellen met een bloem van rood koraal en zoetwaterparels. Lekker zomers!

unboxing blogbox

Lady Pleasure

Oohlala, een 18+ item in de Blogbox maar zeker toepasselijk bij het hele Stay at Home thema! Want die maanden dat je thuis bij elkaar op de lip (pun intended) zit, kan je maar beter zo leuk mogelijk maken. Sir Luvalot is een bullet vibrator met zeven verschillende standen en lekker compact, zodat je hem goed voor je rondsnuffelende kind(eren) kan verstoppen ;)

unboxing blogbox

LOOkX producten

Ahhhh, een merk dat ik al tig jaar ken en steeds goede ervaringen mee heb! Zo had ik zelf net een paar weken geleden al een potje van de LOOkX Derma Skin Polish Pads leeggemaakt dus een nieuw potje is een mooie aanvulling. In 2015 maakte ik voor het eerst kennis met dit product en schreef ik er al een uitgebreide review over :)

Daarnaast zat er ook nog het heerlijke LOOkX Anti-ageing Sheet Mask in dat een hele lading aan mooie werkzame ingrediënten bevat, maar vooral heerlijk verfrissend aanvoelt en je huid een flinke oppepper geeft.

unboxing blogbox

HG pakket

Okee, dit zijn misschien niet de meest sexy producten om over te schrijven maar wél heel handige producten die ook nog eens doen wat ze beloven. Ik gebruik al jaren een aantal HG producten heel erg trouw en met deze set kan ik met weer eens andere producten kennis maken. En leuk dat het aangepast is voor dit seizoen, zo met de ‘oven, grill & barbecue reiniger’ en de ‘tuinmeubel kracht reiniger’. Handig!

unboxing blogbox unboxing blogbox

Bordspel | Geef een hint

Jaren geleden waren wij redelijk fanatieke bordspelspelers en hadden we met vrienden en familie regelmatig avondjes waarbij we tot in de late uurtjes met een hapje en drankje erbij spelletjes speelden. En dit spel roept op tot een terugkomst van die avondjes, want wát lijkt dit spel me leuk! Geef een hint is een partyspel waarbij je jouw teamgenoten begrippen moet laten raden door middel van praten, tekenen, uitbeelden of neuriën. Maar dan wel net even wat uitdagender en een leuke twist doordat er ook een stukje tactiek bij komt kijken.

unboxing blogbox

Sigg Hot&Cold

En – last but not least – zat er ook nog een prachtige drinkfles in, namelijk de Sigg Hot&Cold ONE. Deze fles is echt perfect voor dagjes uit en roadtrips, want je kan er zowel warme dranken tot wel 10 uur heet in houden en koele drankjes tot wel 18 uur koud in houden. Ze zijn gemaakt van 18/8 roestvrij staal, anti-lek, BPA-vrij, is met één hand te gebruiken én komt ook nog eens in prachtige kleuren. Op de foto zie je de kleur ‘Shy Pink’. Ohhh, wat heb ik toch een zwak voor mooie en handige producten in lieflijke kleurtjes!

–> Kende jij de merken en producten uit deze Blogbox al?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 22 juli 2020 at 08:16

  Wat een leuk initiatief die box :)

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 22 juli 2020 at 07:50

  Wat een leuke items! Die fles klinkt heel interessant.

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 21 juli 2020 at 16:35

  Die hot & cold fles lijkt me super handig, ik hou van koel water en in een gewone fles blijft het natuurlijk niet lang zo lekker koud

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 21 juli 2020 at 13:08

  Oee ben benieuwd naar het spel!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.