Lifestyle Media

Stationery | De nieuwe A-Journal collectie

4 augustus 2020

A Journal Stationery nieuwe collectie 2020
Wat kan ik toch altijd blij worden van mooie stationery producten! Ja, ondanks dat tegenwoordig zo’n beetje alles online kan heb ik toch een voorkeur voor papieren agenda’s en notitieboekjes. Helemaal als ze mooi en handig vormgegeven zijn en heerlijk schrijven. Ik laat je de nieuwe collectie van A-Journal Stationery zien én mag een aantal setjes met mooie producten weggeven!

Té grappig trouwens. Wegens een nieuwe zakelijke strategie die ik vanaf de zomervakantie van de meiden in wil gaan zetten, was ik op zoek naar een nieuwe agenda. Al snel kwam A-Journal in me op en ik kocht de 2020/2021 agenda. Deze is eigenlijk meer gericht op studenten/scholieren, maar vanwege de start ervan in augustus en de handige indeling koos ik er voor. Een paar dagen nadat ik mijn bestelling binnenkreeg, mailde A-Journal mij voor een samenwerking. Ha! Zo zie je maar hoe goed een bepaalde match voor een samenwerking soms gemaakt kan worden :)

A Journal Stationery nieuwe collectie 2020 A Journal Stationery nieuwe collectie 2020

A-Journal Stationery

Dit merk is in 2016 opgericht en het startte met één agenda vol handige checklists en lijstjes. Van het één kwam het ander en tegenwoordig bestaat dit merk van Marina, Mikki, Marjolein en Justus uit nog meer leuke papieren producten. Denk hierbij aan een Travel Journal, Wedding Journal, Kitchen Journal, Nine Months Journal, (family) planners, schriften, een Bullet Journal, notebooks, een verjaardagskalender en een handig lijstjes-kladblok. Kortom; als je gek bent op het maken van lijstjes en het gebruik van een papieren agenda of planner dan moét je deze webwinkel eens bekijken!

De nieuwe collectie is vooral heerlijk kleurrijk te noemen als het om het design gaat. Zo zien we toffe luipaardprintjes gecombineerd met lekkere frisse kleuren en ook als je van mooie illustraties houdt, kan je hier zeker wat tussen vinden. Check dan ook de nieuwe Lima&Lou family planner even :) Niet alleen superleuk vormgegeven, maar ook heel handig doordat het niet alleen de planning bijhoudt maar ook ruimte geeft voor onder andere de boodschappen, to-do’s, (huishoud)taken en weekmenu’s.

A Journal Stationery nieuwe collectie 2020 A Journal Stationery nieuwe collectie 2020

Winactie

Om de nieuwe collectie te vieren mag ik in samenwerking met A-Journal maar liefst drie keer een mooi setje weggeven van een My Journal agenda 2021 in een kleur naar keuze + een notepad/lijstjesblok naar wens. Hierboven zie je de verschillende kleuren van de agenda en de verschillende lijstjesblokken/notepads ♥

1. Laat in een reactie onder dit artikel achter welke kleur/print agenda en welk notepad/lijstjesblok je voorkeur heeft
2. Natuurlijk zou het leuk zijn als je A-Journal op Facebook en op Instagram gaat volgen
3. Volg je mij al op Facebook en op Instagram? Laat dan daar ook zeker een like of een reactie achter en/of deel de bijbehorende post. Dan maak je zeker een extra winkans :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 9 augustus 2020, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 14 augustus 2020 at 08:13

  Ik vind de oranje/gele vrolijk om het jaar mee te doorlopen! Met de &INK notepad krijg (en hou!) ik mijn hoofd mooi leeg!

 • Avatar van Sanne Verhagen
  Reply Sanne Verhagen 9 augustus 2020 at 20:21

  Ik heb de mintgroene ooit gehad, die beviel heel goed! De gele is wel heel leuk en vrolijk! Samen met zo’n handig lijstjesblokje zou helemaal top zijn 😁

 • Avatar van Paulien
  Reply Paulien 8 augustus 2020 at 19:55

  De blauwe luipaardagenda en de lila lijstjesblok. Leuke winactie

 • Avatar van anita kempenaers
  Reply anita kempenaers 8 augustus 2020 at 17:35

  leuk, doe zeer graag mee en mijn voorkeur gaat uit naar het indigo blauwe journaal en de &ink notepad

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 8 augustus 2020 at 09:38

  Hoe leuk dat je zo goed matcht met een bedrijf waarmee je samenwerkt!
  Onze dochter is alweer 2,5 en start in september met school. Deze agenda komt dus zeker van pas! En het notepad is ideaal voor mijn talrijke lijstjes 😉
  Ik zou gaan voor het &ink notepad en de groene agenda die ik op hun website vond. En als deze niet gaat dan wordt het de mintgroene versie 😁
  Ik volg je al ettelijke jaren via Bloglovin, Facebook en Instagram. Deze actie zag ik niet voorbij komen door enkele dagen minder online te zijn, maar ik ga je posts zeker even liken!

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 7 augustus 2020 at 20:38

  Mijn lief kan niet zonder lijstjes en een agenda… alles wat in haar hoofd zit, moet op papier, anders loopt ze met een overvol stel hersenen rond… Voor haar zou ik gaan voor de luipaardenprint en de notepad van &INK.

 • Avatar van Noor
  Reply Noor 7 augustus 2020 at 18:29

  Ik stap uit mijn comfortzone… ik kies de oranje/gele! En de &INK notepad; zo handig voor al mijn lijstjes!

 • Avatar van Galinka van Bokhorst
  Reply Galinka van Bokhorst 6 augustus 2020 at 16:10

  Wat een leuke actie is dit. Mijn voorkeur voor de planner is de lavendelblauwe planner en ik ga voor de &ink notepad. Deze kan ik wel gebruiken voor mijn studie.
  😊

 • Avatar van Marieke Joustra
  Reply Marieke Joustra 6 augustus 2020 at 11:14

  Gaaf een wedding journal zou erg welkom zijn. #bridetobe21-5-21

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 5 augustus 2020 at 20:51

  De indigo blauw, erg mooi.

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 5 augustus 2020 at 20:47

  Ook ik kies altijd voor een schoolagenda, omdat dit gewoon handiger is met de kinderen. En hoewel ik veel in mijn digitale agenda zet, heb ik er altijd nog een papieren agenda naast. Vind het ook leuk om er van alles bij te schrijven. Ik zou voor de &INK agenda groen gaan en het bijpassende notebloc.

 • Avatar van Daniëlle
  Reply Daniëlle 5 augustus 2020 at 16:26

  Ik ben ook echt van de papieren lijstjes en gek op stationary! Ik zou voor de mintgroene agenda kiezen, en voor het &INK notepad!

 • Avatar van Humarah Ahmed
  Reply Humarah Ahmed 5 augustus 2020 at 13:23

  Wat leuk! Ik noteer alles en kom een agenda te kort! Mooie kleur ook.

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 5 augustus 2020 at 11:59

  Wat een leuke actie! Ik zou gaan voor oranje geel en het lijstjes kladblok :-)

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 5 augustus 2020 at 11:53

  Een mooi pakket! Daar kan ik wel wat mee, ik doe graag mee voor de mintgroene agenda en de &INK Notepad.

 • Avatar van Heidi
  Reply Heidi 5 augustus 2020 at 10:03

  • Ziet der mooie uit.
  • Ik zelf heb enkel maar een Bullet journaal, vind ik mega leuk om te hebben. Vooral omdat je zelf alles kan in zetten wat je zelf wilt hebben.

 • Avatar van Nicole elisabeth
  Reply Nicole elisabeth 4 augustus 2020 at 23:10

  Ik was vroeger al obsessed met stationary, dat is nooit weggegaan haha. Word er nog steeds enorm blij van :) ik maak graag kans op de lavendelblauwe journal en een ink notepad

 • Avatar van Willem de Wal
  Reply Willem de Wal 4 augustus 2020 at 22:54

  Graag doe ik mee, mijn voorkeur gaat uit naar indigo blue en het aqua notitieboek

 • Avatar van Viola
  Reply Viola 4 augustus 2020 at 21:57

  De luipaard print agenda lijkt mij superhandig!
  Mama van een dochter, ik werk onregelmatige diensten in het ziekenhuis èn volg een deeltijd HBO opleiding en loop stage dus zou heel goed van pas komen 👌

 • Avatar van Yvonne D.
  Reply Yvonne D. 4 augustus 2020 at 21:01

  Super! 😃 Ik houd ook enorm van mooie stationary en doe heel graag mee voor een agenda in mintgroen en op het Lijstjes Kladblok. 🍀😊

 • Avatar van lifestylemommys
  Reply lifestylemommys 4 augustus 2020 at 20:38

  Ik ga voor de lavendelblauwe en het kladblok, helemaal geweldig want ik ben dol op lijstjes en plannen 😍🤣

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 4 augustus 2020 at 20:06

  Wat prachtig zijn ze en handig! De lavendelblauwe vind ik mooi en het aqua notitieboek

 • Avatar van Bernadet
  Reply Bernadet 4 augustus 2020 at 19:45

  Super leuk!
  Ik denk dat ik eens ga voor de oranje kleur, kies altijd voor de safe kleurtjes en dit vind ik wel een leuke verandering ✨

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 4 augustus 2020 at 19:40

  Oh hele gave winactie! Ik waag graag een kansje op de oranje luipaardagenda en het aqua notitieboekje. Op instagram volg ik A-journal nu ook en jou volg ik al!

 • Avatar van Erika van koert
  Reply Erika van koert 4 augustus 2020 at 19:29

  O wauw heel gaaf ! Ik doe graag mee voor de luipaardprint en de notepad. Ideaal voor zo’n controlefreak als mij 😁

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 augustus 2020 at 19:11

  Dit is zo leuk…..
  Ik ben er graag mee bezig…
  Een jaar gaat zo snel voorbij….
  Ik noteer graag altijd alles……
  Mijn geheugen laat me tegenwoordig in de steek en hierdoor….
  De kleur indigo blauw voor een agenda heeft mijn voorkeur en van de notepad/lijstjesblok de kleur aqua.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.