Fashion

Love it! | Gouden sneakers (trend tip)

6 augustus 2020

gouden sneakers trend & how to wear tips
Je kan er niet meer omheen, goudkleurige schoenen zijn weer helemaal terug. En eerlijk? Ik vind het nog best leuk ook! Natuurlijk valt een paar schoenen in zo’n kleur best wel op, maar je kan het ook echt wel subtieler combineren en daardoor kan je het met iedere kledingstijl goed combineren. Ik laat je mijn nieuwste aanwinst zien én deel een aantal tips voor het combineren van goudkleurige schoenen.

‘Lees ook: Fashion tip | De nieuwe Dyanne collectie (ook plussize!).’

gouden sneakers trend & how to wear tips

New in | Gouden sneakers

Laat ik maar beginnen met het laten zien van mijn nieuwste aanwinst: deze goudkleurige dames sneakers van NOTRE-V. Supertof, toch?! Doordat ze een lichtere goudtint hebben en niet al te shiny zijn, passen ze heel goed bij veel outfitjes die ik in mijn kledingkast heb hangen. Ik draag ze gerust onder een rok of jurk, maar het liefst combineer ik een opvallender paar schoenen met een paar goede basics zoals een jeans en een mooie muisgrijze knit met wit hemdje eronder. In een outfit als deze kan je me het grootste deel van de tijd uittekenen! En zo zie je gelijk dat de trend van goudkleurige schoenen zelfs met een basic en meer klassieke kledingstijl goed te combineren is.

Mijn gouden sneakers zijn dus van het Italiaanse merk NOTRE-V in een metallic lichtgouden kleur leer met een crocoprint. De zool is van rubber en geeft een goede grip op de grond en de leren binnenzool heeft een fijn (uitneembaar) voetbed die een goede ondersteuning biedt. Ze lopen als slofjes! Wel vind ik ze net even iets ruimer vallen dan een gemiddelde maat 40, maar weer niet ruim genoeg om een maatje kleiner aan te trekken. Ik heb dit opgelost door er een extra zooltje in te leggen. Tipje: normaal zijn deze sneakers €129,95, maar ze zijn nu in de sale voor €64,95 :)

gouden sneakers trend & how to wear tips

Tips voor het combineren van gouden schoenen

Mocht je het idee van een goudkleurige schoen nog een beetje spannend vinden omdat het vaak toch net even opvallender is dan je wellicht normaal zou kiezen, begin dan eens met een schoen met een goudkleurig detail of een wat lichtere en matte variant. Zo kan je er een beetje aan wennen.

Laat bij een paar schoenen in een opvallende kleur of print de schoen ook echt de eyecatcher van de outfit zijn. Less is more! Zo zal je zien dat je toffe schoenen ook gelijk alle aandacht krijgen die ze verdienen. Tenzij je natuurlijk een meer uitgesproken kledingsmaak hebt, want uiteindelijk gaat het erom dat je je nieuwe schoenen draagt op een manier waar jij blij van wordt ♥

Omdat gouden schoenen weer helemaal hip & happening zijn, kan je er op dit moment goed in slagen. Zo zijn er heel erg veel leuke sandaaltjes, moccasins, instappers en sneakers in te vinden, maar mocht je alvast voor je herfst- en wintergarderobe rond aan het snuffelen zijn dan zie je dat er zelfs goudkleurige westernboots te vinden zijn. Mooi met een flared jeans of onder een maxi skirt!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.