Mama & Kind

Mommy musthave | Het Qibbel Air fietsstoeltje

17 augustus 2020

Qibbel Air fietsstoeltje
Dat Nederland een perfect fietsland is, is vast niks nieuws om met je te delen. En als ik het nieuws zo mag geloven, dan zijn we deze #staycation zomer allemaal massaal meer op onze tweewielers te vinden. En dat snap ik wel! Je stapt er zo op, hebt lekker wat lichaamsbeweging en voor je het weet ben je zo bij een speeltuintje, picknickveld of strandje voor een (coronaproof) uitje met je gezin. Zeker het sámen met je kleintje(s) fietsen is vaak al een leuke activiteit op zich. Helemaal met zo’n fijn lichtgewicht fietsstoeltje als de Qibbel Air. Ik vertel je hier graag wat meer over én mag er maar liefst 3 in een kleur naar keuze weggeven. Good luck!

‘Lees ook: Speelgoed tip | Klorofil Magische Speelboom.’

Qibbel Air fietsstoeltjeQibbel Air fietsstoeltje

Eerlijk is eerlijk, ik ben niet zo’n moeder die er al heel wat fietskilometers samen met haar kind(eren) op heeft zitten, ik ben meer het wandeltype om samen met de meiden naar de kinderboerderij te gaan bijvoorbeeld. We zijn dan ook wel ‘verwend’ dat zo’n beetje alles wel binnen een paar kilometer afstand van ons huis te vinden is én dat Shae ook wel echt lekker mee kan wandelen. En dat terwijl samen fietsen toch een stukje sneller zou gaan en de meiden er beide veel plezier in hebben. Die snoetjes als we samen fietsen.. Ik moet het duidelijk vaker doen :)

Het Qibbel Air fietsstoeltje

Als je op zoek bent naar een voorzitje om met je kleintje samen te kunnen fietsen, dan is het Qibbel Air fietsstoeltje zeker een aanrader. Je kan hem gebruiken vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten (ongeveer 9 maanden) totdat je kind drie jaar is (max. 15 kilo) en dat vraagt om heel wat leuke fietsmomenten samen.

De Qibbel Air ziet er niet alleen leuk uit, maar heeft ook nog een aantal fijne voordelen:
– het stoeltje is zeer lichtgewicht
– het voorzitje heeft een ergonomische zitting
– het mesh materiaal laat comfortabel lucht door
– je zet je kindje vast met een veilige vijfpuntsgordel
– de gordel, voetsteunen en riempjes zijn heel eenvoudig te verstellen
– het geheel is in no-time aan je fiets vastgemaakt
– ook leuk: je kan het zitje uitbreiden met een windscherm en een speelstuurtje voor je kleintje.

–> Neem voor meer informatie over het merk, de Qibbel Air, andere producten en/of verkooppunten zeker eens een kijkje op de website van Qibbel.

Qibbel Air fietsstoeltjeQibbel Air

Winactie

In samenwerking met Qibbel mag ik maar liefst 3x een Qibbel Air voorzitje in een kleur naar wens weggeven, met een waarde van €69,95 per stuk! Meedoen is simpel: laat onder dit artikel een reactie achter met welke kleur je zou willen winnen en je doet automatisch mee. Natuurlijk is een leuke korte feel good motivatie ook altijd leuk om te lezen :)

Voor een extra winkans zou ik het leuk vinden als je mij volgt op Instagram en de bijbehorende post liket, er een reactie onder achterlaat en/of deze post deelt. Of tip er een andere moeder onder aan die ook blij zal worden van zo’n mooi fietsstoeltje. Wie weet winnen jullie er dan wel beide eentje. Sharing is caring!

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 23 augustus 2020, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Yara
  Reply Yara 28 augustus 2020 at 16:12

  Zwart is mooi daar komt mijn vrolijke kleurrijke en opgewekte kleindochter heel goed in uit.
  Trots samen op de fiets!

 • Avatar van Elisa Roelofs
  Reply Elisa Roelofs 23 augustus 2020 at 23:41

  Wat een fantastisch stoeltje. De White smoke ziet er geweldig uit! 😍

 • Avatar van Wessel
  Reply Wessel 23 augustus 2020 at 21:01

  Ik vind de Blue denim erg gaaf voor op mijn stoere papafiets! Heerlijk samen met de kleine fietstochtjes maken! Geniet ik van!

 • Avatar van Louise
  Reply Louise 23 augustus 2020 at 11:27

  Wat leuk! Ik ben zelf opgegroeid zonder auto en heb als klein kind zelf veel bij mijn moeder op de fiets gezeten voordat ik zelf kon fietsen. Ik heb nu een zoontje van 4.5 maanden, hij is druk bezig proberen te zitten. Mijn man en ik hebben ook geen auto en doen alles met de fiets of openbaar vervoer. Echte fietsers zijn we :). Mijn zoontje vindt het heerlijk als we zachtjes in zijn gezicht blazen als het warm is en begint nu te schaterlachen als ik met zijn bedlakentje wapper. Hij houdt dus van de wind :). Het zou fantastisch zijn als hij eenmaal kan zitten, hij met mama ritjes op de fiets kan maken met de wind door zijn haartjes :)! De denim-blue zal het beste passen qua kleur.

 • Avatar van Yvonne W.
  Reply Yvonne W. 22 augustus 2020 at 11:11

  Fietsen is iets wat mijn ouders erg graag doen. Nu de kleine man voorop in het fietssteoltje kan, is er natuurlijk niets leukers om dat ook met opa en oma te mogen doen! Daarom graag de zwarte variant voor mijn ouders!

 • Avatar van Felicia
  Reply Felicia 22 augustus 2020 at 00:10

  In november uitgerekend van ons 1e kindje en een fietsstoeltje hebben we nog niet dus die zou heel goed van pas komen. Ik doe graag mee voor de denim blauw.

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 21 augustus 2020 at 21:09

  Ik zou hem heel graag winnen om met het hele gezin te kunnen fietsen.

 • Avatar van turtlebookwurm
  Reply turtlebookwurm 21 augustus 2020 at 15:45

  Wat leuk en lekker handig! Graag een kansje voor de turquoise <3 Dat worden lekker veel fijne fietsmomentjes!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 21 augustus 2020 at 12:32

  Wat leuk! Denim blue is wel erg mooi en zou mooi bij mijn fiets passen. Graag

 • Avatar van Gé Geurtsen
  Reply Gé Geurtsen 21 augustus 2020 at 12:15

  Hier is een kleintje op komst, we weten het geslacht nog niet… zwart lijkt me een goede keuze!

 • Avatar van Marianne Van der Meer
  Reply Marianne Van der Meer 21 augustus 2020 at 09:40

  De zwarte is prachtig…de kleine is bijna zover dat hij op de fiets mee kan.

 • Avatar van Susanne
  Reply Susanne 20 augustus 2020 at 11:40

  Hoi Desiree, graag zou ik dit mooie stoeltje willen winnen en dan graag de blauwe variant. Vanaf begin november verwachten wij ons 3e kindje en dan komt dit stoeltje zeker heel erg van pas.

 • Avatar van Steffie
  Reply Steffie 19 augustus 2020 at 23:12

  White smoke! Wat een mooi zitje, deze zal direct op papa’s fiets gemonteerd worden. Kunnen we beiden meisjes voorop meenemen nu ze nog zo klein zijn 🥰❤️

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 19 augustus 2020 at 20:56

  Een mooi en handig zitje. Ik doe graag mee voor mijn zusje die er wel eentje kan gebruiken. Black heeft de voorkeur.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 19 augustus 2020 at 11:54

  Heel graag het zwarte exemplaar

 • Avatar van Shiv Chin
  Reply Shiv Chin 19 augustus 2020 at 11:10

  Wat een mooi design en leuke winactie, super om met mijn kleine mannetje op stap te gaan. Wij gaan voor de stoere turquoise.

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 19 augustus 2020 at 11:04

  Lijkt me een heel handig en vooral veilig stoeltje! Wij zijn hier nog niet gaan fietsen met onze kleine meid maar daar willen we graag verandering in brengen. Ze is ook zo dolgraag buiten! We kiezen dan de turquoise.

 • Avatar van Naomi de gelder
  Reply Naomi de gelder 19 augustus 2020 at 09:18

  Wat leuk om jouw ervaring met het qibbel fietsstoeltje te lezen! Dat heeft mij zeer enthousiast gemaakt🤗🤗. En wij willen daarom heel graag zelf ervaren hoe fijn dit qibbel fiets stoeltje is. En wij gaan voor de kleur black🥰 Wij gaan dus heel hard duimen🤞🙏🍀🍀🍀🍀

 • Avatar van Sabrina christyn
  Reply Sabrina christyn 19 augustus 2020 at 00:55

  Ooooooh heel graag! Ik zou de turquoise kiezen 😍 Viktor is nu 18maanden en ik blijf maar twijfelen een voorzitje of een achterzitje, dit zou al mijn twijfels wegnemen want dan hoef ik niet meer zelf te kiezen! Ik mag niet met de wagen rijden omdat ik epilepsie heb dus ik hang vast aan mijn fiets. Zou superleuk zijn als ik Viktor mee kan nemen met de fiets!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 18 augustus 2020 at 22:54

  Ooooooh heel graag! Onze dochter is bijna tien maanden en zit al voorop de fiets. Maar dan wel in het veeeeel gebruikte zitje van haar twee grote broers. Want wat hebben we dat zitje al veel gebruikt, want fiets samen met onze kleintjes daar hebben we altijd zo van genoten en nog! Zo’n prachtig zitje zou dan ook te gek zijn, ik win heel graag de zwarte.

 • Avatar van Shannon van Dijk
  Reply Shannon van Dijk 18 augustus 2020 at 21:46

  Wauw wat leuk! Mijn kleine man word alweer 8 maanden en kan sinds een weekje zelfstandig zitten. Dus we mogen al beginnen met stukjes fietsen 😍 Zo een mooie zwarte fietsstoel zou top zijn voor ons!

 • Avatar van Chantal Damen
  Reply Chantal Damen 18 augustus 2020 at 21:38

  Ik kan niet wachten tot ik kan gaan fietsen met onze kleine meid! Graag zou ik de zwarte kleur winnen, dan weet ik zeker dat deze matcht bij mijn nog aan te schaffen mamafiets.

 • Avatar van Thamar
  Reply Thamar 18 augustus 2020 at 21:18

  Ik zou graag de stoere zwarte winnen voor mijn stoere meid Amber.

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 18 augustus 2020 at 20:47

  Dit stoeltje ziet er ontzettend comfortabel uit! Mijn voorkeur gaat uit naar de denim blue voor onze kleine man!

 • Avatar van Eveline BovendEerdt
  Reply Eveline BovendEerdt 18 augustus 2020 at 20:05

  Eveline

  Vind de zwarte wel stoer om mijn nichtje aan de andere kant van het dorp op te halen! Want voor de motor is ze nog te klein!

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 18 augustus 2020 at 18:09

  Graag win ik zo’n prachtig fietsstoeltje. Ik ben sinds kort oma van onze kleinzoon Owen. Ik kijk er naar uit om met hem op de fiets naar de paarden, schapen en koeien te kunnen gaan kijken.

 • Avatar van Marianne van den Hoek
  Reply Marianne van den Hoek 18 augustus 2020 at 17:59

  Oh, wat leuk, ik zou graag een denim blue stoeltje willen winnen. Dan kan ik daar mijn kleindochter inzetten als we samen naar de speeltuin gaan. Geweldig!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 18 augustus 2020 at 17:58

  Oeh super gaaf! Deze wil ik wel winnen voor m’n zoontje! Kan pas sinds kort zelfstandig zitten dus we kijken er naar uit om straks ook lekker de fiets te kunnen pakken! 😎
  Graag de kleurcombi ‘smoke white’
  Ik ga duimen! 🍀

 • Avatar van Loraine
  Reply Loraine 18 augustus 2020 at 17:50

  Wow gaaf en mooi geschreven! Ik waag heel graag een kansje voor mijn zoontje @dani.jaxon die straks eindelijk in een fietszitje mag 🥰
  De white smoke zou fantastisch zijn, past mooi bij mijn zwarte fiets.

 • Avatar van Karolien oorts
  Reply Karolien oorts 18 augustus 2020 at 16:46

  Ik doe graag mee voor mijn petekindje… zou leuk zijn om cadeau te doen!! Dan kan ik de fiets van zijn mama ophalen en ook een toertje met hem doen! 😊 ik kies voor de Black versie…

 • Avatar van Bianca ijzelenberg
  Reply Bianca ijzelenberg 18 augustus 2020 at 16:28

  Ik doe graag mee voor mijn meisje van 10 maanden! Lekker op fietsje eruit samen 🚲 Ik ga voor de kleur white smoke!

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 18 augustus 2020 at 15:44

  Zwart vind ik het allermooist. Het is inmiddels 25 jaar geleden dat ik met een kindje in een fietsstoeltje heb rondgefietst. Mijn dochter dus, we genoten allebei volop, heerlijk samen fietsen en babbelen en elk koetje, vogeltje, boompje of wat dan ook vol verwondering bekijken. Inmiddels is mijn dochter mama van een lief klein meisje en ik pas regelmatig en met veel plezier op die kleine meid. Ik kan me al helemaal verheugen op gezellige fietstochtjes met de volgende generatie, maar het stoeltje van 25 jaar geleden heb ik niet meer, dus een fijne, veilige 2020 versie daar zouden mijn kleindochter en ik heel blij van worden. Volg je via FB en Insta

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 18 augustus 2020 at 15:05

  Niets leukers dan fietsen met zo’n kleintje voorop! Ik ga voor zwart!

 • Avatar van Jess Kniest
  Reply Jess Kniest 18 augustus 2020 at 14:31

  Onze kleine man zich tegen het zelfstandig zitten aan, nog heel even en dan kunnen we eindelijk met hem fietsen :)
  En hoe gaaf zou dat zijn als hij in een comfortabel stoeltje in het denim blue zou mogen zitten!!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 18 augustus 2020 at 13:13

  Echt een veilig,gaaf stoeltje. Genieten op de fiets met de kleine voorop,ik kan niet wachten. Staycation in je eigen omgeving is prachtig als je je ogen opent voor al het moois. (voorkeur voor white smoke)

 • Avatar van Erica
  Reply Erica 18 augustus 2020 at 12:50

  Wat een mooi stoeltje, een leuke winactie, wij doen graag mee voor de kleur denim blue.

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 18 augustus 2020 at 11:43

  Wat een leuk stoeltje! Ik zou de hele zwarte variant kiezen om binnenkort heerlijke fietstochtjes te maken met onze dochter! 🤩

 • Avatar van Daisy
  Reply Daisy 18 augustus 2020 at 10:56

  Oooh ik die heel graag mee voor de white smoke, wat een mooi zitje! Ik ben momenteel in verwachting dus helemaal in m’n happy bubble en kan niet wachten tot het zover is!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 18 augustus 2020 at 09:28

  Stoere stoel in zwart, zou perfect zijn voor onze dochter. Ze is net 6 maanden, kan wel al zitten, dus we zouden over een paar weekjes al met haar een stukje kunnen gaan fietsen!

 • Avatar van Greetje
  Reply Greetje 18 augustus 2020 at 08:08

  ik doe mee voor de denim blue voor mijn zusje haar kleine man, kan ze straks lekker veilig fietsen met hem

 • Avatar van ROZALINDA
  Reply ROZALINDA 18 augustus 2020 at 07:44

  Ik wil graag kans maken op de mooie, zwarte Qibbel fietsstoel voor mijn petekindje Amber. ♥ Zij is een vrolijk lachebekje met pit en ik gun haar en haar ouders dit praktische stoere, zwarte stoeltje.

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 18 augustus 2020 at 07:39

  Denim blue is mooi!

 • Avatar van Mendy
  Reply Mendy 18 augustus 2020 at 06:06

  Super leuke winactie! We hebben pas geleden voor het eerst geprobeerd te fietsen met ons zoontje. Hij vond het geweldig! Dit mooie zitje zal vast vele leuke fietstochtjes maken samen. Zwart vind ik het mooist.

 • Avatar van Pascale Aay
  Reply Pascale Aay 18 augustus 2020 at 03:06

  Super leuke winactie, en wat een leuk fietszitje. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Luuk! Ikzelf ben gek op fietsen en neem hem maar al te graag straks mee op de fiets (natuurlijk rustig opbouwen). Groetjes Pascale

 • Avatar van Phuong
  Reply Phuong 18 augustus 2020 at 00:15

  Wat een leuke actie. Ik doe graag mee voor mijn man en onze dochter. Ik ben geen fietser, maar hij wel. Hij wil dolgraag fietsend met onze dochter op pad gaan. We hebben geen fietsstoel, dus dit zou een aangename verrassing voor hem zijn. Ik heb hem gevraagd welke kleur zou passen bij onze dochter zonder dat hij weet waarvoor het is: turquoise is stoer.

 • Avatar van pauline
  Reply pauline 18 augustus 2020 at 00:10

  Wat een super mooi stoeltje!! Ik zou super graag een zwarte willen voor mijn dochtertje😊😊

 • Avatar van Lia Aben
  Reply Lia Aben 17 augustus 2020 at 22:35

  Ik waag heel graag een kansje voor onze kleinzoon. Hij mag over een paar weken in een fietsstoeltje zitten. Ik wil graag met hem op pad in het mooie zwarte stoeltje. Wij krijgen over 6 maanden weer een kleinkind. Komt bij ons dus heel goed van pas.

 • Avatar van Patricia Lubbertje-boutje
  Reply Patricia Lubbertje-boutje 17 augustus 2020 at 22:21

  Ik maak graag kans op de Turquoise. Die win ik graag voor mijn mantelzorgster. Dan kan ze binnenkort gaan fietsen met haar zoontje Jaxx van 7 maanden

 • Avatar van Ellen
  Reply Ellen 17 augustus 2020 at 22:09

  White smoke ziet er ontzettend mooi uit. Hier erg toe aan een nieuwe fiets en daar zou dit mooie zitje een leuke voorzet van zijn. Kunnen we eindelijk weer fijn fietsen met broer achterop en zusje voorop 🚴

 • Avatar van Anna Wienen
  Reply Anna Wienen 17 augustus 2020 at 21:47

  Ik ga voor de denim blue..! Heel gaaf

 • Avatar van Dorine
  Reply Dorine 17 augustus 2020 at 21:45

  Ik zou graag een stoeltje winnen zodat ik mijn nichtje ook op de fiets kan ophalen. Fietsen is toch het allerfijnste als de zon schijnt! de kleur white smoke zou geweldig zijn! 😊

 • Avatar van Roxanne van de Rhee
  Reply Roxanne van de Rhee 17 augustus 2020 at 21:19

  Wow wat ontzettend leuk om te lezen!! Ik volg jou en ook Qibbel al een tijdje en ben super blij om jouw ervaring te lezen!! Echt een aanrader dus, waardoor ik een klein kansje waag voor de ‘White Smoke’. Het zou super fijn zijn voor deze heerlijke zomer dagen om te kunnen gebruiken!!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 17 augustus 2020 at 21:17

  Ik doe graag mee voor mijn dochter in de kleur black. Ze is intussen 13maanden en nog geen fietsstoel dus dat wordt toch wel eens tijd. Met deze mooie fietsstoel zullen we samen leuke tochtjes kunnen maken. Op insta volg ik je al jaren ☺

 • Avatar van Ramona
  Reply Ramona 17 augustus 2020 at 21:08

  Geweldig wat leuk 😁! Ik ben 2 maanden geleden moeder geworden van een dochter Faye en kan niet wachten tot ik met haar kan gaan fietsen 🌈🚲🤗! Dit Qibbel Air fietsstoeltje lijkt me erg comfy voor onze kleine meid en ziet er ook nog eens gaaf uit.. Met de White Smoke uitvoering voorop wil ik heel graag héél veel rondjes fietsen 😄🍀!!

 • Avatar van Maaike van den Broek
  Reply Maaike van den Broek 17 augustus 2020 at 21:07

  Oh! Ik doe super graag mee voor ons zoontje! Hij is nu 8 maanden dus we mogen bijna gaan fietsen, zoveel zin in! Ik vind het een mooi stoeltje maar wat me ook aanspreekt is dat je aangeeft dat hij binnen no time aan je fiets vast zit en dat de gordel, riempjes makkelijk verstelbaar zijn, ik ben daar altijd zo slecht in! De zwarte variant is favoriet!

 • Avatar van Laura van Gils
  Reply Laura van Gils 17 augustus 2020 at 21:06

  Wat een toffe winactie! Ik kan niet wachten om met onze kleine Sophie te gaan fietsen! Ik doe graag mee voor de kleur Black. Ik volgde je al op Instagram en heb de post geliket en ook daar een reactie achter gelaten.

 • Avatar van Stan
  Reply Stan 17 augustus 2020 at 20:57

  Ik ga voor de zwarte! Hier word toch iedere moeder blij van? Fietsen met de kleine!

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 17 augustus 2020 at 20:56

  Oh super! Ik verwacht in november ons eerste kindje en dit zou super zijn!! Dat word fietsen geblazen met de kleine straks! Kijk er nu al naar uit. Duimen maar en wie weet ben ik een van de gelukkigen??

 • Avatar van Carolina
  Reply Carolina 17 augustus 2020 at 20:53

  White smoke is echt mijn favoriet! Ik zou dit stoeltje graag aan mijn ouders willen geven. Zij passen op ons kindje en zouden het super leuk vinden om op een mooie dag samen met hem te fietsen.

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 17 augustus 2020 at 20:49

  geen auto en geen rijbewijs wij zijn altijd met de fiets op reis, wat een leuke prijs
  de kleur turquoise is prachtig, ideaal voor oma lies

 • Avatar van Sharona
  Reply Sharona 17 augustus 2020 at 20:48

  Oeh die zijn leuk zeg. Wij verwachten een tweeling dus een extra fietszitje komt goed van pas! Ik vind de zwarte erg stoer.

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 17 augustus 2020 at 20:44

  Wat een mooi stoeltje! Ik doe mee voor een vriendin die in november is uitgerekend en net een mooie mama fiets heeft gekocht. Daar zal het zwarte zitje prachtig op staan! Zal ze volgend jaar zomer heel erg veel plezier mee beleven. Kan ze mij mooi op de fiets komen opzoeken en kunnen we samen fietsen met onze kindjes! 😄

 • Avatar van Luna Stadhouder
  Reply Luna Stadhouder 17 augustus 2020 at 20:41

  Ik doe graag mee voor een zwarte😍 In november verwacht mijn schoonzusje haar eerste kindje, dit zou een heel leuk cadeau zijn!!

 • Avatar van José van Duuren
  Reply José van Duuren 17 augustus 2020 at 20:35

  Nieuwe poging! We worden voor het eerst opa en oma en zouden het heel leuk vinden om met die kleine meid mooie fietstochten te maken. Dan heeft de denim blauwe versie onze voorkeur hebben. Zou tof zijn als wij dit mooie stoeltje winnen.

 • Avatar van Nikki
  Reply Nikki 17 augustus 2020 at 20:30

  Wat een mooi stoeltje! Ik doe graag mee
  : ). Mijn dochtertje Bobbi wordt volgende week 1 jaar en hoe leuk zou dit fietsstoeltje zijn om tochtjes mee te gaan maken. White smoke of denim blue zijn favoriet!

 • Avatar van lotte
  Reply lotte 17 augustus 2020 at 20:28

  Oh en dan ben ik de kleur vergeten haha de zwarte zou stoer staan bij opa

 • Avatar van Jeske
  Reply Jeske 17 augustus 2020 at 20:22

  Onze kleine man vindt het heerlijk om alles om zich heen te ontdekken. Het liefste zou hij zelf overal naartoe gaan, maar dat kan hij nog niet. Zo’n mooi fietsstoeltje zou een uitkomst zijn! De denim blauwe is m’n favoriet!

 • Avatar van lotte
  Reply lotte 17 augustus 2020 at 20:22

  Wat gaaf ik zou hem willen winnen voot mijn vader zodat hij lekker kan fietsen samen met mijn nichtje van 8 maanden dit deed hij ook met ons toen wij klein waren

 • Avatar van Sjanina
  Reply Sjanina 17 augustus 2020 at 20:19

  Oh wauw! Wat een mooi fietsstoeltje!! Ben sinds kort me ook aan het oriënteren voor een stoeltje voor onze kleine man (10 maand) Deze ziet er mooi comfortabel en perfect uit! 😊 Lijkt me super leuk om met de kleine te gaan fietsen. Als ik er één zou winnen, zou ik voor de kleur zwart gaan.

 • Avatar van Alicia Hofman
  Reply Alicia Hofman 17 augustus 2020 at 20:06

  Leuk! Ik zou toch voor black gaan! Ons jongste meisje gaat al vanaf kleins af aan mee op de bakfiets en nu ze 1,5 is dat ik dat we wel een achterzitje konden aanschaffen voor op de normale fiets maar daar bleek ze echt nog te klein voor. Het lijkt me heerlijk weer vrij te kunnen fietsen met mijn meisje!

 • Avatar van Ruth
  Reply Ruth 17 augustus 2020 at 20:01

  Ik wil mega graag mee doen voor de zwarte! 😍 Mijn dochter is nu bijna 7 maanden en zit nog in een spreidbroekje voor heupdysplasie, hopelijk mag die snel uit en kunnen we tegen die tijd eindelijk samen leuke fietstochtjes gaan maken 🥰 Super fijn dus dat deze ergonomisch is!

 • Avatar van Marion Poeste
  Reply Marion Poeste 17 augustus 2020 at 19:54

  wat gaaf! ik maak graag kans op de turquoise omdat mijn fiets ook turquoise is zal dit perfect matchen.
  Ik had altijd een zitje achterop en mijn mijn voorop, maar nu met 2 kids(10mnd &2jaar) gaan we alleen nog met de fiets als we met ze allen erop uit kunnen gaan. Het is mij iets te veel gedoe telkens het voorzitje te gaan verzetten naar mijn fiets.(en als we met zn tweeén fietsen; is het prettiger als mijn man er ook gewoon 1 op het stuur kan laten zitten).
  Nu ik vanaf a.s .week ook de oudste naar de speelzaal ga brengen 2x per week en vaker op pad wil gaan met beide kids, lijkt me het ideaal zo’n mooi voorzitje in matching kleur voor ons zoontje van (morgen) 10 maanden oud. En kan onze oudste achterop blijven zitten. Zo’n mooi voorzitje winnen, zou een extra motivatie zijn voor mij om er meer op uit te gaan en te kunnen met beide kids en het is ook gelijk fijn voor mijn eigen conditie opbouw.

 • Avatar van Mirjana
  Reply Mirjana 17 augustus 2020 at 19:54

  Superleuk om met mij kleine Saar op pad te gaan. Haar grote zussen en broer fietsen al zelf. Zo kan ze ook mee op fietstochtjes :)

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 17 augustus 2020 at 19:50

  Ohhh dat zou echt super zijn! Als Sepp ietsje ouder is, wil ik graag met hem op de fiets er op uit. Zo’n fietsstoeltje komt dan goed van pas! Kunnen we heerlijk vliegtuigen gaan spotten of naar het kanaal fietsen. En onderweg natuurlijk ergens een heerlijk ijsje eten.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 17 augustus 2020 at 19:45

  Heel gaaf! Wij doen mee voor de white smoke ♡.

 • Avatar van Lynne
  Reply Lynne 17 augustus 2020 at 19:37

  Ik zou echt dolgraag de turquoise willen winnen, dit is dezelfde kleur als de fiets van mn oudste! Nu zou mijn middelste er nog mooi op kunnen en over een paar maandjes mijn jongste (4,5mnd)! Wat zou het geweldig zijn om de oudste met de fiets naar school te kunnen brengen. Nu kan dit spijtig genoeg niet, omdat ik geen fietsstoeltjes heb😢 wat zou ik hier blij van worden! 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

 • Avatar van Suzy
  Reply Suzy 17 augustus 2020 at 19:36

  Ik doe graag mee voor mijn kleine nichtje

 • Avatar van Romy Vogelaar
  Reply Romy Vogelaar 17 augustus 2020 at 19:33

  In oktober krijg ik dan eindelijk mijn nieuwe mamafiets, dit te gekke (zwarte) zitje zou het helemaal afmaken! 🖤

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 17 augustus 2020 at 19:23

  Leuk! Denim Blue!

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 17 augustus 2020 at 11:25

  Graag doe ik mee voor mijn nieuwe geboren tweeling nichtjes. Zo kan ik mooi samen met mijn schoonzus op pad. Voorkeur gaat uit naar black

  P.s. liken gaat helaas niet. Ik heb bewust geen Social media. Wel doe ik aan mond en mond reclame. :)

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 17 augustus 2020 at 10:58

  Super leuk! Ik doe heel graag mee als verrassing voor mijn beste vriendin, die krijgt ongeveer nu de tweede en dit zou perfect voor haar zijn! Als metalhead is de zwarte voor haar het mooiste ;-)

 • Avatar van Willem de Wal
  Reply Willem de Wal 17 augustus 2020 at 08:21

  Graag doe ik mee voor mijn neefje en zijn gezin, 10 juni jl. is Kinan geboren en zo’n leuk stoeltje zou dus heel goed uitkomen, Mocht ik winnen dan gaat mijn voorkeur naar een blauw stoeltje.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.