Huis & interieur

Interieur | De Søstrene Grene Back to Basics collectie

25 augustus 2020

Sostrene Grene Back to Basics collectie
Het is alweer even geleden dat ik een update gaf over een nieuwe collectie van dit merk, maar het is dan wel weer een héle leuke. De nieuwe Søstrene Grene Back to Basics collectie zit vol met nieuwe producten en klassiekers voor het hele huis en ik laat deze collectie en het verhaal erachter dan ook graag aan je zien!

‘Lees ook: Love it | De foto’s van onze family shoot!’

Sostrene Grene Back to Basics collectie Sostrene Grene Back to Basics collectie Sostrene Grene Back to Basics collectie Sostrene Grene Back to Basics collectie Sostrene Grene Back to Basics collectie Sostrene Grene Back to Basics collectie Sostrene Grene Back to Basics collectie Sostrene Grene Back to Basics collectie

Søstrene Grene Back to Basics collectie

Deze nazomer lanceren de zussen een nieuwe collectie waarin favorieten uit het verleden een nieuwe look krijgen in een mooie balans tussen klassiek en modern, aangevuld met een aantal nieuwe items. We zien meubels gemaakt van geweven, natuurlijke materialen, mooie en handige keukenaccessoires, keramisch servies, fijn textiel in zachte kleuren voor zowel de woonkamer als de slaapkamer en er is weer heerlijk veel moois te vinden aan accessoires en gereedschappen voor je creatieve handwerk-uurtjes.

Met deze collectie wil Søstrene Grene laten zien dat je niet altijd alles hoeft te vernieuwen, maar dat ook tijdloze klassiekers met een kleine touch-up of mini make-over opnieuw in de spotlight komen te staan. Het hele ‘hygge’-gevoel staat duidelijk bovenaan, waarbij de keuken het hart van het huis is. Dit nodigt uit tot het dekken van de tafel met mooi keramieken servies in allerlei kleuren en vormen, bakmaterialen om samen lekkers mee te gaan maken en heerlijk zachte velours stoelen om op te kunnen zitten.

Verkrijgbaarheid

De nieuwe Søstrene Grene Back to Basics collectie wordt aankomende 27 augustus in de winkels gelanceerd, met uitzondering van de velours stoelen (vanaf 4 september), de deken en het vloerkleed (vanaf 10 september). Je kan hiervoor terecht bij de 13 Søstrene Grene winkels in Nederland die je kan vinden in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Utrecht. In België zijn er Søstrene Grene winkels in Brussel en Antwerpen.

Mijn favorieten

Daar hoef ik niet lang over na te denken hoor, dat zijn toch duidelijk wel de mooie vierkante glazen opbergpotten (ik wil de keuken opnieuw in gaan delen/organizen en deze zijn er perfect voor), de velours kussens in zachte tinten, de rieten wasmanden en het mooie lichtblauwe theepotje met geweven hengsel ♥

–> Wat vind jij van de nieuwe Søstrene Grene Back to Basics collectie?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 25 augustus 2020 at 14:46

    Zulke prachtige items….
    Ik had net hun mail gezien…

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.