Lifestyle

Tip | Leg je staycation-herinneringen op een mooie manier vast

10 augustus 2020

herinneringenboek maken foto's fotoboek zomer
Ik ben echt heel erg enthousiast, want vandaag mag ik in samenwerking met Smartphoto een heerlijke feel good winactie organiseren! Deze zomer is voor veel mensen vanwege de coronaperiode anders gelopen dan verwacht, waarbij veel vakanties niet door konden gaan zoals vooraf geboekt en/of gepland waren. Inmiddels zitten we zo richting het eind van de zomervakantie en hebben we massaal genoten van een #staycation. Een zomer om nooit meer te vergeten en dit vraagt erom om zo’n periode vast te leggen om vaker op terug te gaan kijken!

herinneringenboek maken foto's fotoboek zomer

Tip | Maak een herinneringenboek

Natuurlijk kennen we allemaal de optie van het laten maken van een fotoboek wel, maar je kan dit natuurlijk ook nét even op een andere manier gaan gebruiken. Doordat er bij verschillende fotoboeken zijn waarbij je ook teksten op de pagina’s kan plaatsen, kan je hier een mooi herinneringsboek van maken. Door vervolgens te spelen met de indeling door het ene moment voor een fotocollage te kiezen en het andere moment juist een losse foto, krijg je een heel speels en tegelijkertijd waardevol album waar je op veel momenten even in terug kan kijken. Je kan hier natuurlijk van alles in kwijt! Van die gezellige BBQ, het samen met je kind(eren) bakken van koekjes of pannenkoeken, een leuk dagje uit dat jullie hebben ondernomen of wellicht zijn jullie ook echt nog even op vakantie geweest?

herinneringenboek maken foto's fotoboek zomer herinneringenboek maken foto's fotoboek zomer

Winactie

In samenwerking met Smartphoto mag ik 2x €50,- shoptegoed weggeven, waarmee jij een bestelling naar wens mag plaatsen via hun webwinkel. Wellicht heb ik je kunnen inspireren met het maken van een herinneringenboek van deze zomer, of misschien wil je juist één bijzonder moment vastleggen op een foto op canvas voor aan de muur? Of wil je jouw partner of iemand anders verrassen met één van de andere mooie fotocadeaus uit het assortiment? Dat beslis je helemaal zelf!

Meedoen is heel eenvoudig:
1. Laat onder dit artikel een reactie achter dat je meedoet en natuurlijk zou het leuk zijn als je daarbij een korte feel good motivatie achter laat en welk product uit het assortiment je voorkeur heeft
2. Natuurlijk vind ik het ook leuk als je mij volgt op Facebook en bij de bijbehorende post een reactie achterlaat, deze liket en/of deelt met iemand anders aan wie je dit ook gunt. Wie weet win je op die manier beide wel :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 17 augustus 2020, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van melissa stipdonk
  Reply melissa stipdonk 18 augustus 2020 at 12:34

  Wat een leuke actie. Ik maak elk jaar een fotoboek van de vakantie, en ook al was deze tijd en vakantie anders, ik heb zeker genoeg foto’s gemaakt voor een fotoboek dus dat ga ik zeker ook weer maken.

 • Avatar van Iris Bakker
  Reply Iris Bakker 18 augustus 2020 at 10:40

  Wij hebben een heerlijke week op de Veluwe gehad en daar hele mooie foto’s gemaakt bij Kootwijkerzand.Hier zou ik graag een mooie canvas van willen laten maken

 • Avatar van Elise
  Reply Elise 17 augustus 2020 at 22:55

  Hele gave actie! Smartphoto heeft zulke leuke producten. In het verleden al eens foto’s af laten drukken bij hun. Mooie kwaliteit.
  Ik zou het tegoed zeker gebruiken voor onze bestelling hexagons. Nu ons tweede zoontje vier maandjes geleden is geboren, is het toch tijd om onze collage eens te updaten en ik zou deze meteen graag vervangen door stoere en mooie hexagons met de mooiste foto’s van ons gezinnetje, de twee broers, familie en vrienden. 😍 Ideaal ook dat je dit steeds verder kunt uitbreiden en gemakkelijk kunt vervangen 🍀

 • Avatar van Nina Haven
  Reply Nina Haven 16 augustus 2020 at 20:35

  Voor ons gezin zou een familyplanner met onze eigen foto’s niet alleen heel leuk zijn, maar ook zeer welkom!
  Onze twee pubers, die vanwege de corona hun tijd vooral hangend op de bank doorbrachten met hun smartphones, moeten vanaf morgen weer naar school. En dit gaat met enige paniek gepaard: “help jij met boeken kaften?” en “ik moet nog nieuwe gymschoenen!”.
  Zo’n planner brengt hopelijk weer een beetje orde in de chaos waar ons gezin toch vrij vaak in verkeert…

 • Avatar van Paulien
  Reply Paulien 16 augustus 2020 at 15:09

  Een fotoboekje met quotes is erg leuk! Leuke herinneringen bewaren!

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 14 augustus 2020 at 08:09

  Smartphoto heeft ontzettend veel mooie producten! Er moet nog een leuke foto van de kids in de studeerkamer; hier vinden we vast een mooi product, bv. op hout, op canvas of op aluminium!

 • Avatar van Wessel
  Reply Wessel 13 augustus 2020 at 20:32

  Ondanks een anders-dan-anders vakantie, genieten wij toch van een ontzettend leuke zomer! De herinneringen van zomer 2020 leggen we natuurlijk graag vast in zo’n mooi boek van Smartphoto.

 • Avatar van Marlies Vermeulen
  Reply Marlies Vermeulen 13 augustus 2020 at 17:11

  Zó leuk om herinneringen vast te leggen in een fotoboek. Doe ik veel te weinig. Deze zomer zijn we er met de bakfiets op uit getrokken van camping naar camping in de buurt. Gewoon thuis vertrokken en gaan. Het was geweldig! Zoveel gezien onderweg dat we de helft al niet meer kunnen opnoemen. Gelukkig zijn er veel foto’s gemaakt. Daar zou ik dus graag een mooi verslag van willen maken in een fotoboek!

 • Avatar van Maria Bos
  Reply Maria Bos 13 augustus 2020 at 16:34

  Wauw wat een te gekke en gulle winactie!
  Ik maak heel erg graag kans om mijn moeder te verrassen met een mooi fotoboek van onze vakantie.
  Nu zij zo hard werkt in de zorg verdient ze wel wat leuks! 🍀❤️
  Fingers crossed 🤞

 • Avatar van Mihaela
  Reply Mihaela 13 augustus 2020 at 12:44

  Super leuk! Ik zou heel graag een grote fotoboek willen maken van onze kinderen door de jaren heen. Dat zijn herinneringen voor altijd ♡

 • Avatar van iliveformydreams.com
  Reply iliveformydreams.com 13 augustus 2020 at 12:04

  Oh ik ging kijken in het assortiment en wat een toffe spullen, ik kan bijna niet kiezen! Ik zou gaan voor de brood trommel (voor mijn man, aangezien hij altijd met zakjes e.d. loopt te klooien voor naar werk), een roestvrij stalen drinkfles en/of hexagon. Ik duim!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 13 augustus 2020 at 10:47

  Hele leuke actie, na jaren enorm druk behang op de muren te hebben gehad , ga ik volgende week mijn huis laten wit stucen, een mooie foto op geborsteld aluminium, ozu een droom zijn om achter de bank te mogen hangen, ik doe dus graag mee,

 • Avatar van sheri
  Reply sheri 13 augustus 2020 at 08:34

  Gaaf! Ik zou graag een fotoboek maken van de stedenreisjes met mijn dochter die we vorig jaar gemaakt hebben! Ik heb toen zo onwijs genoten, dat zou ik graag willen vereeuwigen in een mooi boek met persoonlijke onderschriften erbij.

 • Avatar van Renilda
  Reply Renilda 13 augustus 2020 at 06:25

  Zeer leuk! De fotoblok strand spreekt mij wel aan.

 • Avatar van iris
  Reply iris 13 augustus 2020 at 06:23

  Topactie. Ik ben enorme fan van smartphoto!! Ik heb zeker interesse in de drinkflessen. De scholen Gaan binnenkort starten en Zou echt leuk zijn een gepersonaliseerde drinkfles voor mijn kids.

 • Avatar van Lisanne Bons
  Reply Lisanne Bons 12 augustus 2020 at 23:26

  Ik heb meer dan 10 jaar op de kinderen van mijn vriendin gepast. Nu gaan ze naar de middelbare school. Dat is wel een mooi fotoboek waard!

 • Avatar van Jacqueline Prevaas
  Reply Jacqueline Prevaas 12 augustus 2020 at 23:12

  Ik zou graag willen winnen, zodat ik een fotoboek voor mijn oom, die in september 70 wordt, kan bestellen.

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 12 augustus 2020 at 22:21

  Dit is een zet in de goede richting… We lopen zo achter met het maken van fotoboeken! Prioriteit ligt bij het eerste levensjaar van onze jongste!

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 12 augustus 2020 at 21:43

  Wat een super leuke en mooie prijs is dit om te winnen, ik zou voor een prachtige foto op canvas kiezen van mijn lieverd van een kleinzoon!

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 12 augustus 2020 at 19:25

  Een vriendin van mij is fotografe. Toevallig zei ze vorige week nog dat ze wat leuke ideeën heeft voor een fotosessie. Zo’n shoptegoed komt dan wel alvast van pas. Ik wil graag een foto op aluminium voor op mijn slaapkamer.

 • Avatar van Chan
  Reply Chan 12 augustus 2020 at 17:22

  Ik doe graag mee om een fotoboek te maken. Ik heb afgelopen jaar in Malta gewoond vanwege mijn stage en zou alle mooie herinneren graag vastleggen in een fotoboek, vooral omdat ik de komende tijd niet ga reizen en het boek er dan altijd bij kan pakken om een echt zomergevoel te krijgen :)

 • Avatar van Berna
  Reply Berna 12 augustus 2020 at 14:24

  Wat te gek! Ik zou heel graag een wijnkistje willen maken omdat we in deze tijd des te meer onze mooie herinneringen mogen koesteren en het een megaorigineel cadeau is! Ik maak dus super graag kans!

 • Avatar van Anja van Zunder
  Reply Anja van Zunder 12 augustus 2020 at 12:57

  Ik zou een prachtig fotoboek maken van de eerste maanden van onze lieve kleindochter Noa die nu 4 maanden is. De tijd vliegt, ik zie d’r elke week groeien, maar wil graag de mooie herinneringen bewaren.

 • Avatar van Ankie
  Reply Ankie 12 augustus 2020 at 12:53

  Ik zou graag een fotoboek (L staand harde kaft) maken over de eerste 18 jaar van mijn dochter.

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 12 augustus 2020 at 12:09

  Een fotoboek met mooie momenten uit mijn museum (leuke gezellige en bijzondere uitjes).

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 12 augustus 2020 at 10:44

  Leuk! Ik denk dat ik ook een fotoboek zal maken van onze vakantie thuis maar wel met leuke dagjes uit!

 • Avatar van Charlotte Dona
  Reply Charlotte Dona 12 augustus 2020 at 09:27

  Ik zou heel graag nog een fotoboek maken van de reizen die ik met mijn vader heb gemaakt.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 12 augustus 2020 at 08:55

  Een Poster met lijst, leuk met foto’s van de kinderen en kleinkind!!

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 11 augustus 2020 at 17:01

  Toffe actie voor al onze herinneringen van deze zomer! Zo’n gave collage op hout vind ik gaaf!

 • Avatar van Susan
  Reply Susan 11 augustus 2020 at 10:05

  Leuk! Dan maak ik een boek over mijn moestuin, die er dankzij de lock down nog nooit zo mooi bij gelegen heeft!

 • Avatar van Josee
  Reply Josee 11 augustus 2020 at 08:50

  Heel graag Desirée,
  voor een heel grote fotocollage van al onze reizen door binnen-buitenland.
  Die hangen we in de traphal en iedere avond maken we terug een andere reis in onze dromen.
  Groetjes Josee en Fred

 • Avatar van MERLIJN Janse
  Reply MERLIJN Janse 11 augustus 2020 at 07:37

  Oh zo fijn om een fotoboek te maken van deze Coronatijd voor het nageslacht. Zo fijn ook om eens mee te mogen nemen en te bladeren.

 • Avatar van Ariati
  Reply Ariati 10 augustus 2020 at 22:05

  Super leuke actie! Ik zou een fotoboek maken voor mijn schoonouders. We zouden (mijn man & kids en ik, plus schoonouders) 2 weken naar Italië gaan. Wegens alle Corona maatregelen toch maar gecanceld. In plaats daarvan een weekje naar het heerlijke Drenthe geweest. Ondanks de gewijzigde plannen en het moeten omschakelen, hebben we een onwijs fijne week gehad. Waarin we veel leuke dingen hebben gedaan en mooie herinneringen hebben gemaakt. Ik zou een foto album maken van deze zomer en het hen cadeau geven. Daar zouden ze vast heel blij mee zijn!

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 10 augustus 2020 at 21:58

  Ik zou graag een mooi fotoboek maken van de mooie bijzondere momenten van dit jaar!
  Zoals de stedentrip met dochterlief in Brugge en de wandeldagen met mijn zoon in de Achterhoek.

 • Avatar van lesley
  Reply lesley 10 augustus 2020 at 21:50

  Ja heel leuk! Ik doe heel graag mee. Ik heb toevallig vorige week twee baby fotoboeken op maat besteld bij Huisje56 om eindelijk aan de slag te gaan met de Newborn foto’s van Mimi en mijn zoontje van 3 weken. Nu alleen de foto’s nog uitzoeken, bestellen en dan inplakken ;-). Een mooi klusje om tijdens mijn verlof af te ronden. Dus ik zou gaan voor de normale foto’s op verschillende formaten en de nieuwe fotostrips om er een leuk babyboek van te maken.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 10 augustus 2020 at 21:33

  Heel veel mooie herinneringen met ons mannetje van net 1. Veel naar de kinderboerderij geweest, maar speeltuintjes geweest, leren loslopen en in de achtertuin gespeeld en gezwommen. Nu nog een vakantieweek geboekt, want onze vakantie was geannuleerd dus een mooi vooruitzicht. Als ik zou winnen zou ik een van onze herinneringen met zn 3tjes laten uitvergroten en in de woonkamer ophangen of een fotoboek maken.

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 10 augustus 2020 at 20:24

  Superleuk om een fotoboek van mijn pasgeboren zoon mee te maken!

 • Avatar van Kristel Gubbels-daemen
  Reply Kristel Gubbels-daemen 10 augustus 2020 at 20:21

  Super gaaf lijkt het me om een fotoboek te maken van deze bijzondere vakantie. Nu veel thuis geweest en nu een weekje in stacaravan van oma en opa. Toch al veel mooie herinneringen gemaakt die we graag vastleggen in een mooi boek

 • Avatar van Dorian van Haren
  Reply Dorian van Haren 10 augustus 2020 at 20:09

  Ik heb nog nooit een digitaal fotoalbum gemaakt.. Hartstikke leuk om een mooie fotoboek te maken van mijn kleinkinderen die ik in deze corona tijd amper zie.. Mijn man en ik 2 jaar opgepast, en nu dit niet meer kan missen we ze zo! Schitterend cadeau aan onszelf t.g.v. onze 40e trouwdag!

 • Avatar van leandra
  Reply leandra 10 augustus 2020 at 20:06

  Wat een leuke actie! Wij zouden dit jaar vliegen, naar een all inclusive hotel in Bulgarije het is geworden: een week kamperen in de vistenten van mijn man, op een camping aan de Lek. En wat genieten we er van!! Ik zei al dat we iets met de foto’s moesten doen. En wat ik zag was een verjaardagskalender. Leuke herinneringen om het gehele jaar door te herbeleven.

 • Avatar van Willem de Wal
  Reply Willem de Wal 10 augustus 2020 at 20:05

  Ik zou graag een fotoboek maken van mijn fietsvakantie door Nederland.

 • Avatar van Marieke Joustra
  Reply Marieke Joustra 10 augustus 2020 at 20:00

  Super gaaf daar kunnen mooi de foto’s in die zijn gemaakt op de kale Duinen in Appelscha

 • Avatar van Heidie van der Steeg
  Reply Heidie van der Steeg 10 augustus 2020 at 19:57

  Leuk, ik doe graag mee. Ik zou het gebruiken voor een foto-album (heb nog wat jaren te verwerken…) en een nieuw telefoonhoesje met een leuke foto van mijn kinderen. Binnenkort mag ik een andere telefoon uitzoeken dus dat zou heel goed van pas komen.

 • Avatar van Anna Wienen
  Reply Anna Wienen 10 augustus 2020 at 19:52

  Ooooh super leuk om een vakantie album te maken…!

  Alle herinneringen op een rij..

 • Avatar van Cora van der Bijl
  Reply Cora van der Bijl 10 augustus 2020 at 19:50

  Wow gaaf ik loot graag mee om onze vakantie naar Spanje 🇪🇸 vast te liggen in een mooi boek

 • Avatar van J Vink v Engeland
  Reply J Vink v Engeland 10 augustus 2020 at 19:42

  Een fotoboek van onze vakantie in Italië
  Leuk als blijvende herrinering van leuke vakantie ‘s

 • Avatar van Colinda Schut
  Reply Colinda Schut 10 augustus 2020 at 19:40

  Zou fantastisch zijn om nu ECHT eens dat fotoboek te maken van de zwangerschap/geboorte van onze dochter.
  Dus zou dit tegoed buiten een geweldige prijs ook een stok achter de deur zijn eindelijk een bijzonder boek voor later te maken.
  In deze corona periode blijven we thuis maar proberen we er met zijn 6en alsnog een leuke tijd van te maken.

 • Avatar van francina brouwer
  Reply francina brouwer 10 augustus 2020 at 19:33

  ik zou heel graag een fotoboek willen maken, nu eindelijk de tijd om van onze bruiloftfoto’s iets moois te maken. Wij blijven thuis vanwege de corona maar ook omdat ik heel ziek ben en geopereerd moet worden, zou een mooi herinneringskado zijn voor mijn man.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.