Huis & interieur

Toffe interieur shop | Sfeer.nl

11 augustus 2020

interieur webwinkel Sfeer.nl tip
Er zijn echt heel erg veel webwinkels te vinden, maar soms zitten er van die pareltjes tussen waarbij het hele plaatje klopt en ik écht enthousiast word. Ik deel deze geweldig leuke shoppingadresjes dan ook heel erg graag met je! Zoals Sfeer.nl, een webwinkel vol met toffe interieurproducten zoals meubels en accessoires voor je hele huis.

Sfeer.nl

Sfeer.nl is een webwinkel waar je terecht kan voor meubels en accessoires van heel veel verschillende merken zoals Brix, PTMD, Reefs Interior, Eleonora en Urban Cotton. Naast een enorm uitgebreide webwinkel hebben ze ook nog twee fysieke winkels in Zwolle en Assen.

–> Klik hier voor het complete assortiment en de webshop van Sfeer.nl.

interieur webwinkel Sfeer.nl tip interieur webwinkel Sfeer.nl tip

Favoriet | By-Boo

Vooral het merk By-Boo vind ik echt heel erg leuk! Dit is een Nederlands interieurmerk dat in 2013 is opgericht en een duidelijke eigenzinnige stijl heeft. Niet echt in een hokje te plaatsen, want alhoewel de meeste producten zéker inhaken op de actuele woontrends geven ze er duidelijk hun eigen twist aan. En dat zie je terug in materiaal- en kleurgebruik, zoals een Perzisch vloerkleed in used stijl maar dan wel met een goudgelen kleur dat je hieronder op de foto ziet.

Kijk nou, wat een tof vloerkleed dit is? Sowieso vind ik het altijd leuk om te zien wat alleen al de verandering van een ander vloerkleed voor je woonkamer kan doen. Net even een andere poolhoogte, andere print en/of kleur en het geheel ziet er al zó anders uit!

‘Lees ook: Binnenkijken in onze slaapkamer.’

Okee okee, ik ben natuurlijk wel een beetje bevooroordeeld want dit is precies het vloerkleed dat wij gekozen hebben voor de woonkamer. We willen de woonkamer namelijk een kleine make-over geven met wat meer kleur en zijn daar al wat leuke veranderingen voor aan het maken. Binnenkort als het wat minder warm is gaan we voor een andere muurkleur, ga ik onze salontafels een ander kleurtje geven en komen er nog wat nieuwe accessoires bij. Can’t wait! Zodra het helemaal af is ga ik het resultaat zeker met je delen 😊

–> Kan jij ook altijd zo lekker rondsnuffelen bij woonwinkels? Heb je nog een leuk interieurproject op je to do list staan?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 24 augustus 2020 at 12:49

  Prachtige foto’s! Liefs, Carla

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 13 augustus 2020 at 16:48

  Oeh, dat tafeltje op de eerste foto 😍

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 augustus 2020 at 20:32

   Jaaa, prachtig he?! :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.