Mama & Kind

De nieuwe C&A newborn- en babycollectie

1 september 2020

C&A newborn en baby collectie herfst 2020
Ik heb de afgelopen weken flink gewinkeld voor de meiden, want bij het opruimen van de kledingkasten kwam ik er al snel achter dat er maar weinig herfstkleding in hun garderobe te vinden was. En wát er lag was inmiddels alweer veel te klein geworden.. Bij het rondsnuffelen voor Cate kwam ik de nieuwe C&A babycollectie tegen en wat is ‘ie leuk! Ik deel mijn enthousiasme hiervoor dan ook heel graag met je door wat favorieten op een rijtje te zetten.

‘Lees ook: Onze ervaring met de Stokke Clikk kinderstoel.’

C&A newborn en baby collectie herfst 2020 C&A newborn en baby collectie herfst 2020 C&A newborn en baby collectie herfst 2020 C&A newborn en baby collectie herfst 2020 C&A newborn en baby collectie herfst 2020 C&A newborn en baby collectie herfst 2020
De nieuwe C&A newborn- & babycollectie (herfst 2020)

Zoals je ziet is er voor iedereen wel wat te vinden, of je nu een wat stoerdere look voor je kleintje zoekt of toch meer de romantische kant op gaat. De newborncollectie is verkrijgbaar vanaf maat 50 t/m 68 (0 tot 6 maanden) en de babycollectie is verkrijgbaar vanaf maat 62 t/m 98 (2 tot 36 maanden). Hier hebben beide meiden vooral de eerste maanden heel veel boxpakjes/kruippakjes/onesies aangehad en ik vond keer op keer die van C&A het fijnst qua zachte materialen, pasvorm en gebruiksgemak met uit- en aantrekken. Té lief, toch? En ook zo’n fijn C&A baby rompertje kwam hier telkens weer terug. Niet alleen vanwege de lieve printjes en mooie kleuren, maar ook vanwege het zachte biokatoen. Leuk idee: een setje van de newborncollectie maakt een leuk cadeautje voor bijvoorbeeld een babyshower!

En laten we wel wezen, de fijne prijsjes van de kleding van C&A is ook heel erg fijn. Ze groeien al snel genoeg overal uit en kleding gaat met al dat rondrennen, vallen en spelen ook best snel kapot waardoor je bezig blijft met winkelen voor je kind(eren).

Als laatste nog een persoonlijke tip, en deze geldt niet alleen voor de baby’s want ze hebben ze ook in grotere maten; de thermoleggings/winterleggings! Ze zien eruit als een gewone legging, maar ze zijn heerlijk warm gevoerd en stevig qua stof waardoor ze ook nog eens lekker lang mooi blijven. Shae heeft ze tot nu toe iedere herfst/winter gehad en ook dit jaar hoop ik ze voor haar weer te kunnen scoren maar voor Cate komen ze sowieso in huis. Een aanrader die ik ook nog even graag wilde delen :)

–> Klik hier voor de website van C&A om de gehele collectie(s) te bekijken.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 1 september 2020 at 18:15

  Oh zo mooi! En die leggings klinken heel interessant nu ons meisje naar het instapklasje gaat.

 • Avatar van Louise Ladybug
  Reply Louise Ladybug 1 september 2020 at 14:43

  I’m in love and a grandmother to be! Wat een mooie collectie, houd me nu

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 september 2020 at 16:03

   Ohhh, echt he?! Ik zou me dan maar lastig in kunnen houden hoor :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.