Fashion

Fashion | De nieuwe herfstcollectie van C&A

28 september 2020

herfstcollectie C&A 2020
Ik kreeg afgelopen week dit persbericht binnen over de nieuwe herfstcollectie van C&A en werd er direct heel erg enthousiast over. Sowieso ben ik een enorme liefhebber van de herfst als seizoen, en het modelbeeld erbij is ook ‘helemaal mij’; laagjes dragen, fijne en zachte breisels en mooie ingetogen en warme kleuren. Love it! Tel daarbij op dat C&A steeds meer op een duurzame weg zit met meer en meer kleding van gerecyclede materialen en dat maakt me nog enthousiaster dan ik al was.

‘Lees ook: Dit zijn de trends voor herfstjassen in 2020.’

herfstcollectie C&A 2020 herfstcollectie C&A 2020 herfstcollectie C&A 2020

C&A herfstcollectie 2020

“De herfst staat bekend als het meest fashionable seizoen. Ga voor luchtige laagjes en maak elegante combinaties met verschillende materialen en prints. Of het nu voor op kantoor of voor een familiediner is, de herfstcollectie van C&A biedt trendy pieces voor het komende seizoen. Gedempte kleuren zoals ‘latte macchiato beige’ en roodbruin zijn populair dit jaar. De collectie garandeert items voor iedereen, waarbij variatie voorop staat.”

Het is mooi om te zien dat de collectie zich echt niet alleen op de trends voor één seizoen richt, maar dat de items moeiteloos doorgedragen kunnen worden in de herfst en ook een volgend jaar gewoon weer uit de kast gehaald kunnen worden. De combinatie van (faux) leather kledingstukken met zachte breisels en een romantische knipoog hier en daar spreekt mij zeker aan en ik denk dat iedereen wel zijn eigen favorieten in deze collectie kan vinden.

En yes, helemaal fijn: de plussize collectie van het merk sluit steeds meer aan bij de reguliere collectie en bevat ook echt mooie must haves. Deze pluscollectie is verkrijgbaar tot en met maat 56/58.

herfstcollectie C&A 2020 herfstcollectie C&A 2020

Nóg een heel fijn weetje: C&A werkt steeds meer aan een circulair fashion systeem waarbij ze gebruik maken van gerecyclede materialen, al meer dan 50% van de items wordt gemaakt van duurzame materialen, ze werken aan een missie van alleen nog maar 100% biologisch katoen en veel producten zijn cradle to cradle gecertificeerd. Mooi, hoe zo’n groot bedrijf zijn verantwoording neemt hierin en dan tóch nog heel erg leuke én heel betaalbare mode weet te presenteren :)

Mijn favorieten in de herfstcollectie 2020 zijn toch wel duidelijk de mooie breisels, waarbij zo’n lang en zacht vest me heel erg aanspreekt, maar ook hebben ze heel veel mooie jurken in de collectie én ga ik misschien toch eens overstag voor een leather look jegging. Lijkt me toch wel heel erg tof met zo’n lange zachte knit erover..

–> Wat vind jij van de nieuwe C&A herfstcollectie van dit jaar? Zie jij al een paar items die er voor jou uitspringen?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Ria
    Reply Ria 29 september 2020 at 14:17

    Ik heb laatst nog een te gekke blazer gescoord van hun merk Jessica.
    En van de prijs ga je helemaal blij worden.
    Prijs kwaliteit is vaak helemaal in orde bij C&A.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.