Fashion

Love it! | Mijn nieuwe Keecie tas

2 september 2020

Keecie tas Soft Pink
Ruim een week geleden was ik jarig en dit is voor het eerst dat ik mijn verjaardag niet gevierd heb. Dit leek me gezien de huidige maatregelen gewoonweg de beste optie :) Maar, Paul en de meiden hebben mij alsnog een meer dan jarig gevoel gegeven met lekker veel knuffels, lieve woorden, een uitgebreid ontbijt, taart, sushi for dinner én een aantal mooie cadeautjes. Zo kreeg ik onder andere deze Keecie tas. Ik vind dit merk echt enorm leuk, had hem al een tijdje op mijn wishlist staan en dat had Paul goed onthouden ♥

‘Lees ook: Love it! | Minimalistische sieraden van Isabel Bernard.’

Keecie tas Soft Pink

Keecie

Dit Nederlandse tassenlabel werd in 2007 in een kleine woonkamer in de Amsterdamse wijk De Pijp door Klaartje de Hartog opgericht. Het merk staat bekend om handgemaakte tassen en portemonnees in mooie kwaliteit Italiaans leer, in verschillende kleuren en met een vintage touch. Maar de grootste verrassing zit hem toch wel aan de binnenkant; elke tas heeft namelijk een speelse zeefdrukprint aan de binnenkant. Deze zijn vaak geïnspireerd op flora en fauna en worden met duurzame verf op waterbasis gezeefdrukt op het leer.

–> Klik hier voor de website van Keecie om het complete assortiment te bekijken.

Keecie tas Soft Pink

De tas die ik van Paul en de meiden kreeg is het Goose Bumps model en ik vind hem perfect voor iedere dag. Er zit een groot vak in dat je af kan sluiten met een rits en aan de binnenkant van dit vak vind je nog een zijvakje zodat je één en ander toch overzichtelijk in kan richten. Daarnaast zit aan de voorkant een geplooid flapje met een drukknoop waar precies mijn telefoon in past of waar ik een lipgloss of iets dergelijks in stop. En dan zit er aan de achterkant nog een handige insteekvakje voor bijvoorbeeld je OV-kaart. Ohhh, wat vind ik hem leuk! En het mooie Soft Pink is één van mijn favoriete kleuren en past bij zo’n beetje alles dat ik qua kleding in de kast heb hangen. Love it! Ik word er helemaal blij van als ik hem draag :)

Nu mijn geliefde panterportemonneetje het begint te begeven, denk ik dat ik die binnenkort maar ga inruilen voor het Cat Chase portemonnee in small. Perfect voor wat kleingeld, papiergeld en dagelijkse pasjes. Nu alleen nog een kleur uitzoeken, want zo’n beetje ieder model is er in 15 kleuren..

–> Kende jij dit leuke tassenmerk al?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Marjolein
    Reply Marjolein 2 september 2020 at 17:06

    Wat een super schattig tasje! Zo’n formaat tasje vind ik ook altijd fijn en extra leuk als het een Nederlands merk is.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.