Huis & interieur

Webshop tip | Becca’s Studio

8 september 2020

sterrenhemel poster Becca's Studio
Er zijn echt heel erg veel webwinkels te vinden, maar soms zitten er van die pareltjes tussen waarbij het totale plaatje klopt en ik écht enthousiast word. Ik deel deze geweldig leuke shoppingadresjes dan ook heel erg graag met je! Zoals Becca’s Studio, een webwinkel voor (gepersonaliseerde) posters voor in je huis die het ook perfect doen als persoonlijk cadeau, zoals een mooie sterrenhemel poster voor een geboorte of huwelijk.

‘Lees ook: Webshop tip | Noa May.’

sterrenhemel poster Becca's Studio

Dubbele sterrenhemel poster

Zoals je op de foto kan zien hebben wij sinds kort een dubbele night sky sterrenhemel poster van Becca’s Studio boven ons bed. Een mooie persoonlijke blikvanger in de slaapkamer die mooi past in het geheel qua styling. Een sterrenhemelposter als deze wordt met de unieke gegevens zoals geboorteplaats, geboortedatum en geboortetijd gemaakt en geeft de stand van de sterren aan zoals die op dat moment waren. Je kan er eventueel voor kiezen om naast de sterren ook sterrenbeelden, een raster en/of sterrennamen weer te geven. Tip: zo’n dubbele poster met sterrenhemel is ook leuk als kraamcadeau van een tweeling of als huwelijkscadeau.

Je geeft simpelweg alle gegevens door via de website, inclusief het formaat van de print, je voorkeur voor mat of semi-gloss papier en welk lettertype je mooi vindt. Vervolgens krijg je de poster in een koker thuisgestuurd op mooi stevig papier met FSC-keurmerk. Ons viel vooral de prachtige printkwaliteit op. Het zwarte lijkt wel bijna velours, zo intens en diep van kleur. Bijna zonde om in te lijsten, omdat je die kleurintensiteit door het glas heen minder goed te zien is.

sterrenhemel poster Becca's Studio sterrenhemel poster Becca's Studio

Becca’s Studio

Als kind was Rebecca al gefascineerd door het universum; ze las boeken en keek documentaires over alles dat hiermee te maken had en haar eerste droombaan was astronoom. Helaas bleken de bètavakken niet haar sterkste kant te zijn, maar toch heeft ze met Becca’s Studio een beetje de weg naar de sterren gevonden en kan ze iedere dag werken met het onderwerp uit de dromen van toen ze kind was.

Het assortiment van Becca’s Studio bestaat uit sterrenposters en sterrenhemel posters in verschillende varianten, baby geboorteposters, trouwposters, leuke portretten van bijvoorbeeld jou en een vriendin en verder zijn er ook nog allerlei accessoires in de webshop te vinden.

–> Klik hier voor de website van Becca’s Studio om het hele assortiment te bekijken.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Bea Maas
  Reply Bea Maas 27 mei 2022 at 21:36

  Waarom werkt de link niet naar Beccas studio

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 mei 2022 at 19:53

   Ik zag inderdaad dat het bedrijf er tijdelijk mee gestopt is, hopelijk gaat alles snel weer online!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.