Beauty

Beauty Talk | Marr Cosmetics, Nivea, philosophy, Masuka & Catrice

14 oktober 2020

beauty talk oktober 2020
Een heleboel beautynieuws en ‘maar’ één huid om mee te werken.. Daarom blaas ik deze rubriek nieuw leven in. Zo kan ik vaker die mooie beautynieuwtjes met je delen inclusief een eerste impressie. Deze keer in Beauty Talk een aantal mooie nieuwtjes van Marr Cosmetics, Nivea, philosophy, Masuka en Catrice waar ik je graag meer over wil vertellen.

‘Lees ook: Love it! | Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base.’

beauty talk oktober 2020

Beautynieuwtjes van Marr Cosmetics, Nivea, philosophy, Masuka & Catrice

Marr Cosmetics | Grow Oil

De zoektocht naar een 100% natuurlijk groeiserum voor zowel je wimpers als je wenkbrauwen en het liefst ook nog van eigen bodem, liet de 27-jarige Marjolein Verhart haar stoute schoenen aantrekken. Ze besloot dit product zelf te gaan ontwikkelen! Je herkent haar naam wellicht al van The Brow Specialist, waar inmiddels twee vestigingen van zijn.

Onder de naam Marr Cosmetics werd de ‘all natural grow oil for brows and lashes’ gelanceerd en ik ben hem nu al een tijdje aan het testen. De Marr Grow Oil bevat slechts vier natuurlijke ingrediënten die de wimper- en wenkbrauwharen laat groeien en ze tegelijkertijd beschermt, versterkt en herstelt. Je brengt hem heel eenvoudig aan met een spoolie-brush (mascara applicator) en hij irriteert mijn ogen niet. Ik kom er binnenkort op terug met een uitgebreide review, maar dan wil ik de 6-8 weken eerst volledig hebben gemaakt. Ik kan wel alvast een hint geven: kijk eens naar mijn wimpers in dit artikel..

De Marr Grow Oil is voor €25,00 te koop via de website van Marr Cosmetics.

beauty talk oktober 2020

Nieuwe Nivea Naturally Good shower gels

In de Nivea Naturally Good lijn werden al eerder douchegels gelanceerd, maar hier zijn nu drie nieuwe geuren aan toegevoegd. Het gaat om de volgende geurcombinaties:

– wild rose water scent & touch of bio oil
– cotton flower scent & touch of bio oil
– jasmin & chamomile scent & touch of bio oil.

Goed om te weten: de formules van deze nieuwe douchegels bestaat voor 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, de overige 2% ingrediënten zorgen voor de veiligheid en stabiliteit van de formule. Deze douchegels bevatten geen SLES, geurallergenen, zijn volledig vegan én komen in een tot wel 97% gerecyclede verpakking.

Ik vind de drie geuren allemaal lekker, omdat het wat zachtere bloemengeuren zijn die heerlijk luxe aandoen. Als ik dan toch een favoriet moet kiezen, dan ga ik voor de jasmijn en kamille variant. Die is echt heerlijk bloemig, vol en een tikkeltje sensueel. En ze zijn ook nog eens mild voor de huid, een groot voordeel want veel douchegels zorgen voor een trekkerige, droge en jeukerige huid na het douchen. Well done, Nivea!

De nieuwe Nivea Naturally Good shower gels zijn voor €6,99/300ml te koop.

beauty talk oktober 2020

philosophy | purity made simple oil-free

Heb jij een huid die snel glimt en neigt naar een vetter huidtype? Dan ga je vast en zeker heel erg blij worden van dit nieuws van philosophy. Ze lanceren namelijk een oil-free variant van hun geliefde bestseller ‘purity made simple’ reiniger + een oil-free en matterende variant van de bijpassende moisturizer. Een perfecte combinatie als je het mij vraagt.

Ik heb zelf een wat drogere huid die juist wel een beetje extra voeding kan gebruiken en ik heb de purity made simple cleanser al heel wat keren in huis gehad. Mijn ervaring hiermee is in verschillende artikelen terug te lezen :) Good to know: ondanks dat deze twee nieuwe producten olievrij zijn, hebben ze géén uitdrogende werking!

De nieuwe philosophy purity made simple oil-free cleanser (€26,00/240ml) en oil-free moisturizer (25,00/141ml) zijn nu te koop via ICI PARIS XL.

beauty talk oktober 2020

Masuka Mask | Webwinkel met sheetmasks

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Anouk en Helen die tijdens hun reizen door Japan en Zuid-Korea in aanraking kwamen met de uniekheid van Aziatische gezichtsmaskers. Deze maskers staan bekend om hun hoge kwaliteit, effectieve formules, mooie ingrediënten en bijzondere innovaties. Bij thuiskomst na hun reizen konden ze zulke maskers in Nederland niet vinden, dus besloten ze er een webwinkel mee te vullen: Masuka Mask! Alle producten worden door hun persoonlijk geselecteerd en getest en inmiddels hebben ze een heel mooi assortiment opgebouwd.

Ik heb zelf een aantal maskers uit het assortiment getest en ben vooral fan van het Dr.Jart+ Cicapair masker. Deze is heerlijk kalmerend en gaf duidelijk een voedende vochtboost aan mijn huid.

beauty talk oktober 2020 beauty talk oktober 2020

Catrice | The Coral Nude palette

Ohhh, wát een beauty is dit toch he?! Toen ik alweer een tijdje geleden dit palette via Instagram Stories liet zien werd ik al bestookt met enthousiaste en nieuwsgierige reacties. Inmiddels pak ik dit palette er zo vaak bij als ik mijzelf opmaak, dat hij nog een vermelding in een artikel verdient. De mooie nudetinten met een koraalkleurige twist, de mooie pigmentatie, weinig fall out, mooie highlighter die erbij zit.. Love it! En dan is het ook nog eens een heel fijne budget beauty tip, want hij is voor slechts €4,99 verkrijgbaar bij onder andere Etos en Kruidvat. Aanradertje!

–> Naar welke van deze producten ben jij het meest benieuwd?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 15 oktober 2020 at 00:26

    Stuk voor stuk toppers! Ik heb een vette huid maar vind de originele Purity made simple niet te rijk voor mijn huid. Toch ben ik benieuwd naar de oil-free variant van beide producten. De originele moisturizer was wel te voedend voor mijn huid.

  • Avatar van Marjolein
    Reply Marjolein 14 oktober 2020 at 08:31

    Ohh ik ben wel benieuwd naar die twee nieuwe producten van Philosophy! Lijkt me wel fijn :).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.