Beauty

Skincare tip | Nieuwe CATRICE Beauty Boosters

17 oktober 2020

CATRICE Beauty Boosters
Hoe tóf is dit?! Het geliefde budgetvriendelijke merk CATRICE lanceerde een skincare collectie met een aantal mooie vegan en dierproefvrije Beauty Boosters. Huidverzorging is de eerste stap naar een mooiere huid en dat zorgt dan weer voor een perfecte basis voor een mooie make-uplook. Een goede zet van het merk als je het mij vraagt! In dit artikel lees je alles over de nieuwste CATRICE Beauty Boosters én ik mag een aantal pakketjes met deze producten erin weggeven.

CATRICE Beauty Boosters CATRICE Beauty Boosters

CATRICE Beauty Boosters

Hydro depuffing eye serum

Deze oogcrème komt in een handige verpakking met een verkoelende massagebal applicator die je eenvoudig in de ochtend en in de avond na het reinigen van je huid onder je ogen aanbrengt. Het is een transparante gelsubstantie die lekker fris aanvoelt op je huid en vlot intrekt.

Het ingrediëntenlijstje van dit product is relatief kort en daar hou ik wel van. Zo zit er onder andere hydraterende glycerine, verfrissend komkommersap, vochtinbrengend hyaluronzuur (met mijn droge en vochtarme huid ben ik groot liefhebber van dit ingrediënt!) en cafeïne in dat dan weer een mooie antioxidantwerking heeft, kalmerend werkt en helpt om die puffy eyes te verminderen.

CATRICE Beauty Boosters

Pore minimizing serum

Dit serum richt zicht op de gecombineerde tot vettere huidtypes en zal helpen je poriën te verkleinen, het overmatig aanmaken van talg reguleren, de textuur verzachten en je T-zone minder laten glanzen. Voor het beste resultaat breng je dit serum zowel in de ochtend als in de avond aan op een gereinigde huid, waarbij slechts enkele druppels per keer voldoende zijn.

Het serum is transparant en zit in een glazen flacon met pipet, waardoor je het product makkelijk kan doseren en niet snel te veel zal gebruiken. Het transparante serum is zo goed als geurloos en trekt snel in waardoor je gelijk door kan met de rest van je huidverzorgingsroutine en/of je make-up. In dit serum zit onder andere een hoge concentratie niacinamide, hydraterende glycerine, kalmerende panthenol (Vitamine B5), een specifiek boomschors-extract dat ontstekingsremmend werkt en poriën verkleint en Vitamine E met haar voedende en beschermende werking.

In dit serum zit een maar liefst 10% niacinamide. Niacinamide (Vitamine B3) is een ingrediënt met een interessante werking; zo heeft het ontstekingsremmende eigenschappen waardoor het de huid kalmeert, het remt de talgproductie, vermindert oppervlakkige pigmentvlekken, helpt je huid bij het aanmaken van de juiste huidvetten om zo de huidbarrière te versterken en heeft een licht exfoliërende werking waardoor dode huidcellen, droge plekjes en fijne rimpeltjes verminderd zullen worden.

CATRICE Beauty Boosters

Glow overnight AHA treatment

Zoals je vast wel weet ben ik een groot liefhebber van exfoliëren. Ik geloof er heilig in dat deze stap onmisbaar is in een goede skincare routine en het veel voor iedere huid kan doen. Mits je er eentje gebruikt die geschikt is voor jouw huidtype én je het op de juiste manier gebruikt natuurlijk. Een exfoliant met AHA (alpha hydroxy acids) is er eentje die meer geschikt is voor de normale tot drogere huid en helpt om onder andere zonschade, pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Daarnaast verwijdert het dode huidcellen, stimuleert het de celvernieuwing en helpt het de huid gladder en zachter te maken.

Deze overnight treatment met AHA heeft als exfoliërende bestanddelen glycolzuur (5%) en melkzuur en er is verder onder andere hydraterende glycerine, kalmerend kamillewater en verzachtende aloë vera aan toegevoegd. De textuur is zoals een wat dikkere gel en is met de pipetapplicator heel eenvoudig te doseren. Je gebruikt dit product 2 à 3 keer per week in de avond nadat je je gezicht hebt gereinigd waarbij 2/3 druppels voldoende zijn voor je gezicht en hals. Vervolgens wacht je tot het ingetrokken is en daarna kan je je nachtcrème aanbrengen.

Let op: exfoliërende producten maken je huid wat gevoeliger voor de zon waardoor het aan te raden is om in de ochtend een moisturizer met minimaal SPF30 te smeren.

CATRICE Beauty Boosters

Glow beautifying face oil

Nog een product waar ik – vanwege mijn droge en vochtarme huid – fan van ben is een gezichtsolie. Simpelweg omdat een goede olie mijn huid een mooie glow geeft, het ervoor zorgt dat ik minder last heb van fijne rimpeltjes en droogtelijntjes én laat de huid lekker zacht aanvoelen. Zeker in de herfst en winter kan je huid die extra voeding wel gebruiken!

Deze olie van CATRICE komt in een glazen flesje met een pipetje, waardoor je goed kan doseren en het werkt ook nog eens hygiënisch op deze manier. Je moet het flesje wel even goed schudden van tevoren want er zitten rosegold lichtreflecterende deeltjes in die je huid een mooie gloed geven.

De basis van deze huidolie is een mix van amandelolie, jojoba olie, arganolie en rozenolie waaraan verder onder andere vitamine E en een heel subtiel parfum is toegevoegd. En dat maakt een mooie verzorgende, voedende en hydraterende combinatie die de huid ook nog eens een fijn beschermlaagje geeft tegen het gure herfstweer. De geur is licht-warm-zoet en de textuur is een beetje zoals die van een ‘droge olie’: hij trekt in ieder geval redelijk vlot in en is daardoor ook mooi overdag ónder een foundation te gebruiken. Zeker in de koudere maanden kan een huidolie de finish van een foundation minder droog maken wat zorgt voor een mooie glow, zéker met die mooie subtiele shimmer erin.

CATRICE Beauty Boosters

Prijs en verkrijgbaarheid

De CATRICE Beauty Boosters zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en via Boozyshop en hebben de volgende prijzen:

– CATRICE Hydro depuffing eye serum 15ml, €4,59
– CATRICE Pore minimizing serum 30ml, €5,99
– CATRICE Glow overnight AHA treatment 30ml, €5,99
– CATRICE Glow beautifying face oil 30ml, €5,99.

Eerste ervaring

Mijn eerste kennismaking met deze producten is zeker positief. Vanwege mijn huidtype – aan de droge en vochtarme kant – matchen het oogserum, de AHA treatment en de huidolie het beste en ik ga deze dan ook eens goed uitproberen de komende tijd. Ik zal over een paar weken via Instagram Stories een update geven.

Voor nu vind ik de producten in ieder geval heel fijn aanbrengen en mijn huid reageert er goed op. Ik vind het positief dat de producten dierproefvrij en vegan zijn en dat er gekozen is voor producten zonder heel aanwezige geuren, aangezien parfums helaas vaak huidirriterend werken. Daarnaast zijn de verpakkingen handig en hygiënisch in gebruik en zijn ze ook nog eens vriendelijk geprijsd. Een mooie stap van CATRICE als je het mij vraagt!

CATRICE Beauty Boosters

Winactie

In samenwerking met CATRICE mag ik 2x een pakket met de vier Beauty Boosters uit dit artikel weggeven! Meedoen kan via deze blog en/of Instagram en is heel eenvoudig: laat een reactie achter met een korte motivatie waarom je deze producten uit zou willen proberen óf wie je zou willen verrassen met dit fijne setje verzorgingsproducten. That’s all! :)

Meedoen kan tot en met woensdag 21 oktober 2020, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

–> Welke van deze nieuwe CATRICE Beauty Boosters zou jij eens willen proberen?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Natasja Bleeker
  Reply Natasja Bleeker 21 oktober 2020 at 21:31

  Oeh super leuk, ik ben net verhuist (uit huis) dus wat extra me-time zou goed uitkomen. Super leuke producten!

 • Avatar van Ilona
  Reply Ilona 21 oktober 2020 at 16:34

  Ik ben een fan van alle Catrice producten en door dit verhaal zeer enthousiast om de producten te proberen. Ben namelijk heel benieuwd!

 • Avatar van Willem de Wal
  Reply Willem de Wal 21 oktober 2020 at 14:01

  Doe graag mee voor mijn zus om haar te verrassen met dit leuke setje.

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 21 oktober 2020 at 11:59

  Ik zou mijn vriendin willen verrassen met deze verwennerij! Zij gebruikt graag zo’n serum voor de huid rond haar ogen.

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 20 oktober 2020 at 21:32

  Ik zou er mijn huid mee verrassen, die heeft na al dat online werken wel een verwendagje verdiend.

 • Avatar van Suzanne Schiffers
  Reply Suzanne Schiffers 20 oktober 2020 at 18:57

  Voor mijn beste vriendinnetje zou ik dat graag willen winnen. Ze heeft corona gehad en zit nog aan huis gekluisterd. Normaal is ze veel met haar huid bezig maar nu helemaal niet. Met dit pakketje zou ik haar een hart onder de riem willen steken, en dat ze zichzelf toch goed blijft verzorgen.

 • Avatar van Ran Slag
  Reply Ran Slag 20 oktober 2020 at 18:00

  Ben vooral benieuwd naar het eye serum. Ik slaap niet zo best waardoor alles nogal ‘puffy’wordt.

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 20 oktober 2020 at 17:47

  Ik wil dit graag winnen omdat ik nu al merk dat mijn huid droger begint te worden door de lagere temperaturen. Een beetje extra verzorging zal mijn huid en ik erg fijn vinden!

 • Avatar van melissa van stipdonk
  Reply melissa van stipdonk 20 oktober 2020 at 16:07

  Ik zou mijn moeder voor haar verjaardag hiermee willen verrassen. die is gek op fijne verzorgsproducten. ik denk dat ze vooral het oogserum heerlijk zal vinden.

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 20 oktober 2020 at 14:07

  Vooral benieuwd naar het oogserum, zou graag weer een frisse blik hebben!

 • Avatar van Marjanne
  Reply Marjanne 20 oktober 2020 at 11:33

  Met mijn huid, toch wel wat gestresst en op leeftijd …… krijg ik met deze producten wat meer uitstraling ….en wat minder rimpels kwijt

 • Avatar van L tromp
  Reply L tromp 20 oktober 2020 at 11:24

  Owwww van deze huid producten ben ik groot fan en mijn dochter inmiddels ook het oogserum is hier favoriet 😀😀

 • Avatar van juliette Bleichrodt
  Reply juliette Bleichrodt 20 oktober 2020 at 08:54

  Wat een leuke winactie! ik zou ook graag meedoen. Ben al jaren aan het struggelen met mijn scincare routine. Deze producten zou ik dus graag uit willen proberen. Ben ook wel heel erg benieuwd naar de pore minimizing serum. Denk dat mijn huid hier meer dan gelukkig van zal worden (en ikzelf natuurlijk ook).

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 19 oktober 2020 at 22:13

  Wat fijn, zo’n lowbudget verwennerij voor de huid! Ik ben benieuwd naar het oogserum voor een welkome oppepper!

 • Avatar van Elke
  Reply Elke 19 oktober 2020 at 15:00

  Ik ben erg benieuwd naar het pore minimizing serum. Sinds ik eindelijk een beetje de roodheid/droogheid van mijn huid onder controle heb, lijkt ik nu weer een grote porien probleem te hebben. Ik hoop dat dit helpt!

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 18 oktober 2020 at 20:01

  Ik ben erg benieuwd naar het oogserum… Nog steeds op zoek naar een betaalbaar product dat mij er minder vermoeid uit laat zien. Ik ben erg nieuwsgierig naar deze lijn!

 • Avatar van Judith Maas
  Reply Judith Maas 18 oktober 2020 at 16:37

  Oh wat ziet dit er goed uit!! Ik werk in de zorg en daar is het momenteel héél hard te halen. Ik zou dit pakketje graag willen winnen en dan iedere collega 1 flesje geven.

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 18 oktober 2020 at 12:15

  Heerlijk! Klinkt als hele fijne producten! Ik zou vooral benieuwd zijn naar het pore minimizing product, ik blijf mijn poriën groter vinden dan ik mooi vind.

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 18 oktober 2020 at 07:03

  Wat fijn dat dit merk nu ook een verzorgingslijn heeft!ik zou het heel graag willen uitproberen, samen met mijn puber dochter, zij vind dat haar poriën (gaatjes, zoals ze zelf zegt)veel te groot zijn en ik kan als bijna 50 tiger wel wat glow gebruiken;)

 • Avatar van Suzanne Verkooijen
  Reply Suzanne Verkooijen 18 oktober 2020 at 00:30

  Ik ben dit jaar 40 geworden en ik geloof dat het tijd wordt om mijn huid beter te verzorgen! Ik maak graag kans op dit pakket!

 • Avatar van Sanne van den Elsen
  Reply Sanne van den Elsen 17 oktober 2020 at 21:56

  Ik zou graag dit pakketje willen proberen… zo veel geprobeerd, maar mn huid blijft eens te vet, anderzijds droog..
  Hopelijk maakt dit het verschil .❤

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 17 oktober 2020 at 20:31

  Bedankt voor het nieuws. Ik ben echt blij dat er nu een betaalbare serums zijn.
  Ga zo door!!

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 17 oktober 2020 at 19:41

  Ziet er goed uit, ik ben vooral benieuwd naar de CATRICE Glow overnight AHA treatment

 • Avatar van Dorian van Haren
  Reply Dorian van Haren 17 oktober 2020 at 19:33

  AHA…! De Glow overnight AHA treatment lijkt me ideaal voor mijn droge, oudere huidje : ‘s avonds gebruiken en wakker worden met een mooie glow, dat lijkt me echt een TREAT! ;-)

 • Avatar van sunny
  Reply sunny 17 oktober 2020 at 17:21

  Hoi, ik doe graag mee met deze mooie winactie. Natuurlijk wil ik graag een set van Catrice proberen. Jullie artikel hierover heeft me nieuwsgierig en enthousiast gemaakt. Vooral ben ik benieuwd hoe dat bevalt; de huidolie onder een foundation…. ! Ik wil mezelf graag verrassen, want ik wordt op 23 oktober 60 jaar, en ja, op deze leeftijd vraagt de huid nu eenmaal goede verzorging, want ik wil er niet als 60 uitzien ! Wat ik ook mooi vind is dat u de prijs van de producten erbij vermeld, en die zijn fijn betaalbaar. Dat maakt het allemaal net even leuker, toch ?

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 17 oktober 2020 at 16:56

  Ooh geweldig! Ik doe heel graag mee. Lijkt me heerlijk om deze nieuwe verwen/verzorgingsproducten uit te proberen

 • Avatar van Cynthia
  Reply Cynthia 17 oktober 2020 at 15:10

  Volgen deed ik al 😊😉 Dit setje gun ik aan mijn hardstuderende dochter, ze zit in haar examenjaar en heeft daarnaast op persoonlijk vlak ook nogal wat voor haar kiezen gehad.

 • Avatar van J Vink v Engeland
  Reply J Vink v Engeland 17 oktober 2020 at 14:06

  Erg nieuwsgierig geworden vooral de oogcreme
  En wil dus graag kennismaken met dit product

 • Avatar van Ellen
  Reply Ellen 17 oktober 2020 at 14:01

  Super leuk!
  Al 16 jaar vegetariër, en gebruik al jaren begin make-up en verzorgingsproducten.
  Dit ken ik nog niet, dus lijkt me leuk om te testen :)

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 17 oktober 2020 at 13:53

  Ik ben al heel lang opzoek naar fijne betaalbare boosters voor mijn extreem gevoelige huid en zou deze producten heel graag willen proberen 🙂

 • Avatar van Nina Haven
  Reply Nina Haven 17 oktober 2020 at 13:03

  De face oil lijkt me fijn, vooral in de komende herfst en winter. En als het dan ook nog om een dierproefvrij product gaat, ben ik direct om!!

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 17 oktober 2020 at 12:21

  Wat fijn en heel betaalbaar ook! Je review is veelbelovend. Ik ben zo ontzettend benieuwd naar de overnight treatment.

 • Avatar van Marloes de Vetten
  Reply Marloes de Vetten 17 oktober 2020 at 12:02

  Het oogserum. Nog steeds op zoek naar het beste product voor mijn puffy eyes…..

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 17 oktober 2020 at 11:52

  Wat een mooie winactie. Ik ben fan van Catrice, veel keuze en leuke prijsjes. Wat een mooi verzorgingspakket, lijken me stuk voor stuk prachtige en heerlijke producten.

 • Avatar van Willem de Wal
  Reply Willem de Wal 17 oktober 2020 at 11:49

  Wil met dit setje graag mijn zus verrassen, die met haar intensieve werk in de zorg wel een cadeautje verdiend.

 • Avatar van Marieke Joustra
  Reply Marieke Joustra 17 oktober 2020 at 11:38

  Nu onze grote dag eraan zit te komen zou ik graag mijn huid een beetje tot rust brengen en goed verzorgen zodat ik op onze trouwdag kan stralen als geen ander.
  Nu is mijn huid droog en heb regelmatig een opvlamming van pukkeltjes.

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 17 oktober 2020 at 11:36

  Vooral erg benieuwd naar de Hydro depuffing eye serum, heb izelf vaak last van ’s morgens, dus zou heel graag willen proberen

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 17 oktober 2020 at 11:27

  O wow, wat leuk dat Catrice met betaalbare boosters komt! Heel fijn dat goede basic huidverzorging met mooie ingrediënten steeds breder toegankelijk wordt! Ik ben vooral heel erg benieuwd naar het pore serum met niacinamide. Van de variant van The Ordinary krijg ik helaas een onrustige huid door een van de andere ingrediënten, maar toch zou ik heel graag een flinke dosis niacinamide toevoegen aan mijn routine. Mijn toner van Jetske Ultee bevat ook niacinamide en ik merk dat het zoveel goeds doet voor mijn huid! Het oogserum lijkt me een fijne basic, nu ik net hyaluronzuur traangootfillers heb laten zetten smeer ik het liefste met hyaluronzuur om er zo lang mogelijk plezier van te hebben :) Het glow overnight treatment klinkt ook heerlijk evenals de olie, nu het weer omslaat is mijn huidje weer even van slag en kan wel wat extra tlc gebruiken. Ik doe dus graag mee met deze actie, en anders vind je me binnenkort bij Kruidvat om de hele range aan te schaffen!

 • Avatar van mirremeid
  Reply mirremeid 17 oktober 2020 at 11:23

  Ik ken de CATRICE Beauty Boosters nog niet, maar maak heel graag kennis. Fijn dat de producten dierproefvrij en vegan zijn en dat er gekozen is voor producten zonder heel aanwezige geuren. Ik blij nog al eens allergisch te reageren op sterke parfums.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 17 oktober 2020 at 11:22

  Deze producten zou ik graag proberen zodat ik kan vergelijken met de producten die ik nu gebruik!

 • Avatar van Chantalle
  Reply Chantalle 17 oktober 2020 at 11:00

  Oh wat leuk dat catrice dit nu uitbrengt! Ik ben er wel heel benieuwd na, vooral na de oogcreme omdat ik vaak last heb van vermoeide ogen en wallen. Ben heel benieuwd of dit iets voor mij kan betekenen.

 • Avatar van Francina
  Reply Francina 17 oktober 2020 at 10:53

  Samen met mijn dochter zou ik heel graag de huidolie uitproberen, wij hebben een vreselijk gevoelige huid en krijgen van andere produkten altijd een rode huid en pijnlijke ogen, misschien dat dit eindelijk eens iets is dat we wel kunnen gebruiken.

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 17 oktober 2020 at 10:46

  Ziet er goed uit! Dat setje zou ik graag uitproberen!

 • Avatar van Nicole Antonissen
  Reply Nicole Antonissen 17 oktober 2020 at 10:39

  Daar zou mijn huidje maar ook die van mijn dochters heel blij van worden. Ik probeer ze al vroeg te leren je huid goed te verzorgen

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 17 oktober 2020 at 10:36

  Oh wauw! Als groot fan van de catrice producten zou ik deze graag uitproberen! Vooral het oogserum lijkt me erg fijn. Catrice is een super fijn merk met budgetproof make-up zodat je lekker kan variëren

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.