Huis & interieur

Love it! | Droogbloemen van DRY FLWRS

21 oktober 2020

dry flwrs droogbloemen
Ik had ze een tijdje geleden al via Instagram Stories laten zien en telkens als ze ook maar een klein stukje in beeld zijn op een foto, krijg ik er vragen over. En dát snap ik wel want deze droogbloemen van DRY FLWRS zijn werkelijk prachtig en ik word er telkens weer blij van als ik ernaar kijk. Tijd om ze ook een shoutout te geven in een artikel!

dry flwrs droogbloemen

DRY FLWRS

In het begin van dit jaar besloot styliste Esther Kiewiet haar stoute schoenen aan te trekken en een lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan: haar eigen webwinkel in prachtige droogbloemen en droogboeketten die ze zelf stileert. Met de trend voor dit type producten nam haar jonge bedrijf gelijk een vogelvlucht!

Esther haalt haar inspiratie voor de boeketten met droogbloemen uit talloze bronnen en experimenteert graag met verschillende samenstellingen. Naast de boeketten kan je bij DRY FLWRS ook terecht voor losse gedroogde bloemen, gedroogde grassen, bladeren en andere gedroogde planten. Daarnaast zijn er sinds kort ook vazen, woonaccessoires en wenskaarten verkrijgbaar.

–> Neem hier een kijkje op de website van DRY FLWRS om het hele assortiment te bekijken. Tip: tijdelijk krijg je met de kortingscode CURVACIOUS15 15% korting op je bestelling :)

dry flwrs droogbloemen

De bossen die je op de foto’s in dit artikel ziet heb ik uitgekozen met specifiek deze twee vazen in gedachten. De hoge roze vaas met bewerking en de prachtige Fritz Hansen Ikebana vaas. Ik wilde er iets in hebben staan dat redelijk tijdloos staat – droogbloemen kunnen namelijk een flinke tijd mooi blijven staan – maar toch ook bij ons interieur aansloot én een tikkeltje warme kleuren vond ik ook wel mooi. Ik heb een zwak voor een romantische stijl en veldbloemen en dat zie je zeker terug in beide boeketten. Zeker de vaas op de eettafel maakt een blikvanger waar we regelmatig complimentjes en leuke reacties op krijgen!

Love it! De boeketten van DRY FLWRS komen erg mooi en goed ingepakt binnen een aantal werkdagen al bij je binnen en het maakt zo ook een prachtig cadeau om iemand anders mee te verrassen :)

Mocht je nou ook met droogbloemen in je interieur aan de slag willen, dan deelde ik in dit artikel al een aantal leuke tips (ook hoe je ze mooi kan houden en eventueel zelf kan maken!) en ook in dit artikel komen nog 3 ideetjes voorbij hoe je droogbloemen in je interieur kan verwerken.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Charlotte
    Reply Charlotte 24 oktober 2020 at 17:28

    Oh deze bloemen heb ik ook gekregen, ze zijn zo mooi!!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.