Beauty

New Beauty Brand | HoliFrog

15 oktober 2020

holifrog nederland holi frog skincare
Ohhh yes! Als #skincarejunkie en beautylover kan ik heel erg blij worden van een nieuwtje als deze in mijn mailbox. HoliFrog is namelijk vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar! Dit Amerikaanse merk richt zich namelijk compleet op de eerste stap van skincare: de reiniging van je gezicht. Dit merk is van mening dat dit de eerste stap is naar een zo mooi mogelijke huid, en daar ben ik het helemaal mee eens. Een goed reinigingsproduct doet namelijk méér dan alleen het reinigen van je huid en moet niet onderschat worden.

‘Lees ook: Skincare | Is bakuchiol het nieuwe anti-age wondermiddel?’

holifrog nederland holi frog skincare

HoliFrog

Volgens HoliFrog zijn gezichtsreinigers een beetje de vergeten categorie binnen skincare, maar wél de belangrijkste eerste stap in een goede huidverzorgingsroutine. Een holi ritueel waar je de tijd voor moet nemen omdat het de basis legt voor de rest van je routine en overige skincare – zoals je serums, boosters en een crème – op een goed gereinigde huid zoveel meer tot hun recht komen en de werkzame bestanddelen erin beter hun werk kunnen doen.

“HoliFrog: Holistic + Frog. When you’re holistically healthy (drinking water, eating greens, wearing sunscreen, and moderating time spent on Instagram) your skin behaves better. Frog is part mascot, part metaphor. A frog’s skin absorbs everything in its surrounding. And just as frogs, we are part of a larger ecosystem, one that’s connected to our mind and body’s health.” – Founders Emily Parr & Majeed Hemmat

holifrog nederland holi frog skincare

Over de producten

HoliFrog is een dierproefvrij merk, de producten bevatten geen parabenen, geen synthetische en natuurlijke geurstoffen, geen uitdrogende ‘harde’ alcohol, geen minerale en/of palmolie, siliconen en SLS/SLES. Er is voor ieder huidtype en iedere huidwens een HoliFrog reiniger:

Superior Omega nutritive gel wash 150ml, €36,00
Deze licht schuimende wasgel en tonic in één bevat onder andere probiotica, kombucha, vitamines en antioxidanten en is gericht op de vette en gecombineerde huid. Deze reiniger maakt schoon zonder uit te drogen, voedt en herstelt de huid en heeft een antibacteriële werking, vermindert ontstekingen en voorkomt onzuiverheden.

Tashmoo Water Lily nourishing milky wash 148ml, €38,00
Deze zijdezachte niet-schuimende gezichtsreiniger bevat onder andere een mix van 14 aminozuren, vitamine B5, vitamine E, abrikozenpitolie en aloë vera en is gericht op de droge, gevoelige tot droog-gecombineerde huid. Deze reiniger kalmeert irritaties en ontstekingen, hydrateert de huid en stimuleren celvernieuwing.

Shasta AHA refining acid wash 148ml, €38,00
Deze lichte, niet-schuimende mix van onder andere AHA exfolianten, tamanu olie, rozenbottelolie en aloë vera is gericht op de vette huid met acne, verstoppingen en een ruwe textuur. De ingrediënten verwijderen vuil en gaan een doffe huid tegen, exfoliëren voor een huid die helder en stralend oogt, laten poriën kleiner ogen en verminderen acne zonder de huid uit te drogen.

Sunapee Sacred-C brightening powder wash 71g, €44,00
Dit reinigingspoeder activeer je door hem te vermengen met water. Er zit onder andere Vitamine C, krachtige antioxidanten en plantaardige enzymen in en is gericht op de huid die dof oogt en een flinke oppepper kan gebruiken. Het is een combinatie van een chemische en fysieke exfoliant die de huid verheldert, vuil verwijdert en de textuur van je huid gladder laat aanvoelen.

Kissimmee Vitamin F therapy balmy wash 74ml, €42,00
Deze niet-schuimende reinigingsbalsem is geformuleerd zonder water en bestaat voornamelijk uit vochtbehoudende boterige ingrediënten zoals vitamine F, jojoba olie, kokumzaadboter en papayazaadolie. Deze reiniger is gericht op de droge huid en voor liefhebbers van de double-cleansing-method en verwijdert zonder moeite waterproof make-up. Naast een intensieve reiniging is dit een zeer hydraterend, voedend en huidherstellend product dat vochtverlies tegen gaat en helpt om een veerkrachtige dewy huid te krijgen.

Como Popp-E renewal scrubby wash 100ml, €40,00
Dit is een effectieve maar zachte reinigingsscrub en is zelfs geschikt voor de gevoelige huid. Er zit onder andere papaverzaadjes, bamboepoeder, omega vetzuren en vitamine E in en is een combinatie van een gezichtsolie, reinigingsgel en fysieke exfoliant in één. Het verwijdert vuil en dode huidcellen, versterkt de huidbarrière en heeft een verzachtende, hydraterende en plumping werking.

Galilee antioxidant dewy drop 30ml, €52,00
Deze nieuwste lancering van het merk is geen gezichtsreiniger, maar een zijdezacht en hydraterend serum met vochtbehoudende ingrediënten zoals Q10, botanische extracten en verschillende vitamines. Het is een geconcentreerde formule die de huid hydrateert, de vochtbalans herstelt, een doffe en ruwe huidtextuur tegen gaat, de droge huid kalmeert en een vettere huid die teveel talg produceert weer reguleert. Kortom; een mooie tweede stap ná de reiniging voor ieder huidtype.

holifrog nederland holi frog skincare

Verkrijgbaarheid

De producten van HoliFrog zijn in Nederland verkrijgbaar bij The CouCou Club.  Mocht je The CouCou Club nog niet kennen? Dit is een prachtig vormgegeven webwinkel waar je terecht kan voor the world’s best op het gebied van beautyproducten. Je kan hier terecht voor unieke merken zoals Banila Co, COSRX, Freck, Heir Atelier, Laneige, Neogen en Ouai en inmiddels hebben ze ook een eigen label aan beautyproducten en accessoires.

Ik vind het merk er in ieder geval heel erg mooi en fresh uitzien, de productomschrijvingen en de filosofie achter het merk en de ingrediënten klinken goed en ik ben zeker nieuwsgierig geworden naar Kissimmee (liefde voor reinigingsbalsems/olietexturen), het Sunapee reinigingspoeder en het Galilee serum. Als ik eraan toe kom het uit te proberen, dan hou ik jullie zeker op de hoogte met reviews!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.