Beauty

Skincare | Pure Glow collageen- & parelpoeder

24 oktober 2020

Pure Glow collageenpoeder parelpoeder
Niet alleen vanwege de start van de herfst kan onze weerstand wel wat hulp gebruiken, dus als je dan toch al zo’n lekkere verse smoothie aan het maken bent kan je er net zo goed wat extra’s  aan toevoegen waar je huid, haar en nagels blij van zullen worden. Ik heb het over het Pure Glow collageen- en parelpoeder. Erg interessante producten waar ik je graag wat meer over wil vertellen én ik mag een aantal setjes met deze producten weggeven!

Pure Glow collageenpoeder parelpoeder

Pure Glow

Voeding speelt een belangrijke rol in het verbeten van onze welzijn, de huid en algemene gezondheid. Een veelzijdige voeding waarbij je voldoende fruit en groente eet is daarbij natuurlijk het belangrijkste, maar Pure Glow staat ervoor dat je de natuur ook een handje kan helpen. Hiervoor hebben ze een aantal heel erg mooie producten ontwikkeld die je inner beauty een boost geven.

Deze krachtige supplementen zijn geïnspireerd op de natuur en eeuwenoude beautyrituelen en worden ondersteund door de wetenschap. Ze geven je net even dat beetje extra als het gaat om een boost voor sterker haar, een egale en stralende huid en/of gezonde en sterke nagels. Goed om te weten: de producten van Pure Glow zijn 100% natuurlijk, zoveel mogelijk biologisch, bevatten geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn vrij van gluten, zuivel en suikers.

–> Klik hier voor de website van Pure Glow om het hele assortiment te bekijken.

Pure Glow collageenpoeder parelpoeder

Pure Glow collageen beauty poeder

Collageen is een eiwit en komt van nature voor in je lichaam. Het is onderdeel van het bindweefsel en zorgt voor de stevigheid van je organen, waarvan de huid de grootste is. Maar het werkt door tot in je nagels en haren want ook die bestaan voor een groot deel uit collageen. Collageen zorgt in de huid voor de stevigheid en werkt samen met het eiwit elastine, dat op haar beurt zorgt voor een goede elasticiteit van de huid.

Zoals ik hierboven schreef wordt collageen van nature aangemaakt door je lichaam, echter neemt dit proces af wanneer we ouder worden. Vanaf ongeveer ons 25e levensjaar neemt de aanmaak ervan met één tot twee procent per jaar af en dat is de reden dat we vanaf die leeftijd fijne lijntjes, rimpeltjes en een drogere en slappere huid beginnen te krijgen. Daarnaast zorgen UV-stralen en slechte gewoontes als alcohol drinken, roken en het teveel eten van suikers voor een extra afbraak van collageen.

En daar kan je de natuur dus een handje helpen, door bijvoorbeeld collageenpoeder als supplement in te gaan nemen. Pure Glow collageen beauty poeder bevat 100% gehydrolyseerd viscollageen type 1 en vult je collageentekort op een natuurlijke manier aan en daarnaast geeft het je huid(stuctuur) en de stevigheid van je huid, nagels en haren een boost. Je voegt simpelweg 1 á 2 eetlepels per dag toe aan een glas water, smoothie, sap of thee (niet combineren met zuivelproducten).

Pure Glow collageenpoeder parelpoeder

Pure Glow parelpoeder

Dit poeder is zeer fijn vermalen en voeg je dagelijks met een halve theelepel doe aan je favoriete smoothie, sap, koffie, thee of water. Maar, je kan hem ook toevoegen aan je nachtcrème of een gezichtsmasker om je huid zowel van binnenuit als van buiten te laten genieten van de voordelen ervan.

Parelpoeder is het legendarische beautygeheim van Chinese keizerinnen en Cleopatra en het heeft heel mooie eigenschappen. Zo zorgt het ervoor dat je huid gaat stralen, het heeft een krachtige antioxiderende eigenschappen en gaat huidveroudering tegen. Daarnaast stimuleert het de natuurlijke aanmaak van collageen, versterkt het zowel je huid, nagels als haren én geeft het een mooie glow from within. Het Pure Glow parel poeder bevat 35 gram nanometer parelpoeder van graad AAA en is een volledig natuurproduct.

Instagram winactie

In samenwerking met Pure Glow mag ik 2x een set met zowel het collageen beauty poeder als het parelpoeder weggeven t.w.v. €49,99 per set!

–> Kan jouw huid ook wel wat extra’s gebruiken en wil je deze producten graag uitproberen? Volg dan zowel Pure Glow als mij (@CurvaciousNL) op Instagram en laat onder de bijpassende foto een reactie achter en like de foto. Natuurlijk mag je ook iemand taggen waarvan je denkt dat diegene deze producten ook interessant vindt en wellicht win je beide wel deze mooie producten :)

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met woensdag 28 oktober 2020, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Suzanne Schiffers
  Reply Suzanne Schiffers 28 oktober 2020 at 09:23

  Lijkt me echt super gaaf!! Ik volg je op insta onder de nam style035

 • Avatar van Hyacint
  Reply Hyacint 27 oktober 2020 at 22:11

  Ik doe mee! Gave actie hoor! 😍🤩👍🏻

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 25 oktober 2020 at 17:56

  Wauw. Wat lijkt me dit fijn!

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 25 oktober 2020 at 12:10

  Ik ben erg nieuwsgierig. Dit ga ik onthouden. Helaas geen Insta.

 • Avatar van Humarah Ahmed
  Reply Humarah Ahmed 24 oktober 2020 at 19:15

  Mooi@

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 24 oktober 2020 at 17:46

  Top! Ik ben inmiddels bijna 50 en ik zie het wel zitten..bedankt voor je uitleg!

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 24 oktober 2020 at 14:59

  Ik doe heel graag mee. Ik kan het wel goed gebruiken..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.