Huis & interieur

Home | Søstrene Grene Kerstcollectie 2020 (+ tof nieuwtje!)

8 oktober 2020

Sostrene Grene Kerstcollectie 2020 (Søstrene Grene)
Ohhh, vandaag héb ik me toch een heerlijk aantal nieuwtjes van Søstrene Grene. Ik weet zeker dat ook andere fans van dit merk hier heel erg blij van gaan worden. Zo komt niet alleen de nieuwe Søstrene Grene Kerstcollectie 2020 binnenkort uit waar weer veel moois tussen te vinden is, ook nemen ze nieuwe stappen in duurzaamheid én gaan ze eindelijk met een eigen webwinkel komen. Hallelujah! In dit artikel lees je alles over deze nieuwtjes :)

‘Lees ook: Binnenkijken | Het speelhoekje van de meiden.’

Sostrene Grene Kerstcollectie 2020 (Søstrene Grene) Sostrene Grene Kerstcollectie 2020 (Søstrene Grene) Sostrene Grene Kerstcollectie 2020 (Søstrene Grene) Sostrene Grene Kerstcollectie 2020 (Søstrene Grene) Sostrene Grene Kerstcollectie 2020 (Søstrene Grene) Sostrene Grene Kerstcollectie 2020 (Søstrene Grene) Sostrene Grene Kerstcollectie 2020 (Søstrene Grene) Sostrene Grene Kerstcollectie 2020 (Søstrene Grene)

De Søstrene Grene Kerstcollectie 2020

Ontdek de nieuwe kerstcollectie van Søstrene Grene, die traditiegetrouw bestaat uit ornamenten en decoraties van natuurlijke materialen, inspiratie voor al je kerstbaksels, ideeën voor adventskalender-geschenken en betoverend cadeaupapier om met zorg de cadeautjes in te pakken.

Binnenkort staat het gezelligste seizoen van het jaar weer voor de deur en is het tijd om je huis aan te kleden voor de feestdagen. Dit jaar is de Søstrene Grene Kerstcollectie geïnspireerd op de nostalgie van Kerst in het hoge noorden en de collectie is heel erg uitgebreid. Zo vind je er alles om van jouw feestdagen een magische tijd te kunnen maken! Denk hierbij aan prachtige kerstdecoraties van natuurlijke materialen zoals keramiek, papier en porselein, mooie en betaalbare producten om cadeau te geven en alles om aan het bakken te slaan voor heerlijke kerstrecepten. Leuk weetje: dit jaar introduceren Anna en Clara (de zusjes Grene) ook bakmaterialen speciaal voor kinderen en een krukje van FSC-gecertificeerd hout, zodat ook je kleintjes makkelijk in de keuken mee kunnen helpen.

Verkrijgbaarheid

De nieuwe Søstrene Grene Kerstcollectie 2020 wordt in twee delen gelanceerd; te beginnen met een lancering op 22 oktober en een tweede deel vanaf 19 november. Je kan hiervoor terecht bij de 13 Søstrene Grene winkels in Nederland die je kan vinden in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Utrecht. In België zijn er Søstrene Grene winkels in Brussel en Antwerpen.

Sostrene Grene Kerstcollectie 2020 (Søstrene Grene)

Søstrene Grene en duurzaamheid

Het is mooi om te zien dat steeds meer bedrijven hun aandeel nemen in een stukje duurzaamheid. Søstrene Grene was hier al aardig mee bezig en voor de nieuwe collectie is er gekozen om de adventskalender- en kerstgeschenken te verpakken in duurzaam cadeaupapier. Het inpakpapier is namelijk FSC-gecertificeerd, wat garandeert dat het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen en op verantwoorde manier geproduceerd is.

Søstrene Grene lanceert een mooi duurzaamheidsinitiatief en dat terwijl het familiebedrijf ook midden in een digitale transformatie zit. Zo lanceren ze webwinkels op verschillende markten en komt er een grote focus op het bieden van een nog betere en persoonlijkere winkelervaring aan de klant, zowel online als offline.

“We willen dat Søstrene Grene de digitale leiding neemt binnen de Europese retail. Het is een zeer uitgebreide transformatie van Søstrene Grene, waar we 3 jaar geleden mee zijn begonnen, naar ‘het bedrijf van de toekomst’. Hier is het niet meer dan normaal om verantwoordelijkheid en duurzaamheid te integreren in de vele nieuwe initiatieven en kansen die we krijgen om dingen anders te doen. Het betekent veel voor ons en voor onze klanten,” zegt CEO Mikkel Grene.

Sostrene Grene Kerstcollectie 2020 (Søstrene Grene) Sostrene Grene Kerstcollectie 2020 (Søstrene Grene) Sostrene Grene Kerstcollectie 2020 (Søstrene Grene)

Søstrene Grene webshop

In bijna ieder artikel dat ik door de jaren heen over deze webwinkel schrijf, haal ik het al aan als een ‘wens’ en eindelijk is het dan zover. Je las het in de alinea hierboven al.. Komende maandag, 12 oktober, opent de Søstrene Grene webwinkel en kan je de producten eenvoudig vanuit huis bestellen via –> https://sostrenegrene.com/nl

In de webshop vind je een selectie aan interieur, hobby en doe-het-zelf items, keuken accessoires, kaarsen en servetten, feestartikelen, cadeaupapier, kantoorartikelen, kinderinterieur items en speelgoed. Deze selectie zal in de toekomst steeds verder uitgebreid worden.

Ohhh, hier word ik als fan van dit Deense merk héél erg blij mee en ik kan niet wachten om komende week lekker rond te gaan snuffelen in de webshop!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van marjolean
  Reply marjolean 9 oktober 2020 at 17:29

  Een webwinkel!! Eindelijk! Ik woon niet in de buurt van eentje dus elke keer als ik wel ergens ben waar er eentje zit, ga ik helemaal los haha. Ik ga snel even kijken!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 9 oktober 2020 at 09:25

  Oh weer zo mooi! En een webshop 😱😍
  Tegelijk goed en minder goed (want dan kan ik me moeilijker inhouden 😜) nieuws 😂

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.