Huis & interieur Reizen & vrije tijd

Interieur uittip | vtwonen pop-up trendhuis

12 oktober 2020

vtwonen Eijerkamp trendhuis woontrends 2020 2021
Ieder jaar rond deze tijd worden alle woontrends voor het nieuwe jaar bekendgemaakt en ieder jaar weer is het een periode waar ik naar uitkijk. Wat zullen de kleuren gaan worden, hoe gaan we onze huizen inrichten als de trendwatchers het voor het zeggen hebben en hoe kan je het één of ander vertalen naar je eigen huis? Mocht jij hier ook enthousiast van worden dan kan ik in ieder geval een leuk uitje met je delen; namelijk het vtwonen pop-up trendhuis bij Eijerkamp in Zutphen.

‘Lees ook: Home | Søstrene Grene Kerstcollectie 2020 + tof nieuwtje!’

vtwonen Eijerkamp trendhuis woontrends 2020 2021

vtwonen pop-up trendhuis

Het vt wonen pop-up trendhuis is ingericht door vtwonen stylist Fietje Bruijn en ze combineerde hiervoor de nieuwste Eijerkamp meubels met de woontrends voor het nieuwe jaar. Het idee hiervoor is ontstaan uit een liefde voor wonen, slapen en design en het resultaat is een 175 vierkante meter inspiratiehuis waarbij vooral de nieuwste woontrend Japandi (Japanse x Scandinavische woonstijlen gecombineerd) goed tot uiting is gekomen.

Japandi

Organische vormen, natuurlijke materialen en natureltinten: stylist Fietje laat zien hoe je deze nieuwe woonstijl – met een beetje van Japan en een beetje van Scandinavië – op zensationele manier in huis haalt. Met creatieve woonoplossingen voor de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. “Rond en scherp, egaal en grafisch, glad en gestructureerd: De Japandi-stijl zit vol contrast, zonder bombarie: het oogt ingetogen.” – Fietje Bruijn

vtwonen Eijerkamp trendhuis woontrends 2020 2021

Het VT Wonen pop-up trendhuis is tot en met 31 december 2020 bij Eijerkamp in Zutphen te bewonderen. Let op: houd rekening met de geldende coronamaatregels. Eijerkamp hanteert een zorgvuldig winkelbeleid en heeft onder andere gekozen voor extra brede gangpaden en een duidelijke looproute. Naast dit inspiratiehuis kan je bij Eijerkamp Zutphen ook terecht om onder andere de 8 gloednieuwe Stijl Studio’s te bekijken met de verrassende en nieuwste woontrends voor najaar 2020 en winter 2021.

Bij mij staat dit uitje in ieder geval op de agenda, ik vind het heerlijk om mijzelf onder te dompelen in de nieuwste woontrends en daar dan weer eigen inspiratie vandaan te halen :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Julia
    Reply Julia 29 oktober 2020 at 17:52

    Vind de stijl van de slaapkamer heel mooi! Een groen plaid zou hier ook nog leuk bij staan. Heb ooit in vtwonen leuk merk van alpacawol gezien. Echt een aanrader, plaids zijn zo zacht en lekker warm.

  • Avatar van Luna
    Reply Luna 12 oktober 2020 at 20:01

    Ik vind die slaapkamerstyling erg mooi! Ik hou wel van die ingetogen stijl :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.