Mama & Kind

Nieuwe hobby | Diamond Painting!

19 november 2020

Diamond Painting Fans ervaring/review
Nu er een beetje meer ‘lucht’ in de agenda kwam vond ik het tijd voor een leuke hobby en zocht ik vooral iets om samen met onze oudste dochter te kunnen doen. Het werd Diamond Painting en ohhhh, wat is het leuk! In dit artikel vertel ik er graag wat meer over én ik mag ook nog eens een aantal mooie sets weg gaan geven. Share the joy! ^^

‘Lees ook: Kids | De nieuwe Donsje Holiday/Winter collectie 2020.’


Diamond Painting

Wat is Diamond Painting?

Als je een leuke hobby zoekt en je houdt ervan om met volle focus aan een nieuw project te werken, dan kan Diamond Painting maar zomaar iets voor jou zijn. Het wordt vaak omschreven als een kruising tussen borduren en schilderen op nummer, maar het heeft ook wel iets weg van mozaïeken op nummer. Zelf vind ik het het meest weg hebben van borduren, maar dan met plaksteentjes. Heeft vast met het ‘patroon’ te maken waarmee je werkt dat me daar aan doet denken van de borduursetjes die ik vroeger samen met mijn moeder maakte.

Kortom; je hebt een canvas met een patroon vol met verschillende symbolen die corresponderen met een bepaalde kleur steentjes. Vervolgens plak je die kleine diamant-achtige steentjes in de juiste kleur op de juiste plek en zo maak je er prachtige kunstwerken mee. Het resultaat? Een glinsterend schilderij dat je vervolgens in kan lijsten en een plekje aan de muur kan geven, of een mooi cadeau maakt om aan iemand te geven en waar met veel liefde aan gewerkt is.

Diamond Painting Fans ervaring/review

Hoe werkt Diamond Painting?

Kortgezegd plak je dus steentjes op een canvas waarbij je rekening houdt met matchende symbolen en kleuren..

1. Je begint met het uitzoeken van jouw diamond painting en dat kan nog best een klusje zijn, want er zijn heel veel verschillende prints verkrijgbaar. Van Disney tot dieren, van stillevens tot botanische prints en zo’n beetje alles ertussen in
2. Als je je set binnen hebt kan je ermee aan de slag: rol het canvas uit en leg er even wat zwaars op totdat het goed plat blijft liggen
3. Het is belangrijk dat je de folie niet (!) in één keer van je canvas afhaalt, maar dat je deze telkens een klein stukje aan de kant vouwt en per sectie werkt. Zo blijft het plaklaagje op het canvas tot aan het eind van je painting goed werken
4. Zoek het symbool op in de legenda waarmee je wil gaan beginnen, zoek het matchende zakje met kleursteentjes en doe wat van deze steentjes in het bakje. Schud er voorzichtig mee en je zal zien dat de steentjes vaak al automatisch met de ‘mooie kant’ omhoog gaan liggen
5. Haal het folietje van de wax af, pak de diamond painting pen en druk die zachtjes in de wax waardoor er een klein beetje was in het puntje komt te zitten waarmee je de steentjes gemakkelijk op kan pakken
6. Tijd om te beginnen! Pak met de diamond painting pen voorzichtig een steentje op en plaats deze op de juiste plek op het canvas
7. Ga zo door totdat je toe bent aan een pauze of klaar bent. Zorg er wel voor dat je – wanneer je in meerdere keren aan je project werkt – je telkens de folie terug op de painting plaatst om de lijmlaag goed te houden voor de volgende sessie
8. Ben je helemaal klaar? Dan kan je jouw diamond painting inlijsten en ophangen!

Wat heb je nodig voor Diamond Painting?

Als je je Diamond Painting bij de juiste webwinkel bestelt, dan krijg je een compleet pakket aangeleverd waardoor je alles in één keer in huis hebt om aan de slag te kunnen gaan. Zo krijg je bij Diamond Painting Fans een meer dan compleet pakket met alles erin dat je nodig hebt:

– het canvas van je keuze
– de diamant-achtige steentjes (meer dan 20% extra steentjes)
– beschermfolie om je kunstwerk tussen het werken door te beschermen
– een diamond painting pen
– een potje wax
– het bakje om de steentjes in te doen voor tijdens het werken
– een duidelijke gebruiksaanwijzing
– een aantal ziplockzakjes om steentjes te kunnen sorteren/bewaren.

Diamond Painting Fans ervaring/review

Onze ervaring

Ik had al wel eerder van Diamond Painting gehoord en ik vond het er zeker interessant uitzien, maar ik wist zeker dat ik er de rust niet voor zou kunnen vinden. Maar nu de jongste richting de twee gaat en omdat we – vanwege de maatregelen inzake corona – meer tijd thuis doorbrengen, kwam er lucht in de agenda. Een perfecte tijd om een moeder-dochter-project op te pakken met de oudste! Shae wordt in januari alweer zeven jaar en houdt ervan om lekker bezig te zijn met knutselwerkjes en kan daarin ook echt heel secuur werken. Diamond Painting leek me daarom wel wat om samen op te pakken.

En ja hoor, een schot in de roos! We maakten onze keuze via de webwinkel van Diamond Painting Fans (natuurlijk werd het een set met Anna en Elsa uit Frozen) en kregen het pakket binnen een paar dagen binnen en inmiddels zijn we er lekker mee aan de slag. Mij valt vooral de kwaliteit van het canvas op; deze is stevig, heeft een mooie print in heldere kleuren en bevat een goed plaklaagje waardoor steentjes in één keer goed blijven zitten. Daarnaast is het pakket helemaal compleet waardoor je gelijk aan de slag kan, kunnen we in de stevige doos telkens alles weer opbergen voor een volgende fröbelsessie en was het allemaal zo duidelijk dat we als beginners er ook direct mee konden beginnen. En leuk dat deze set deels een print bevat, waardoor het al gelijk ‘een gezicht’ krijgt en het een leuke totaalplaatje maakt.

Ik ben bang dat een nieuwe verslaving geboren is :) Ik vind het zelf vooral heel erg rustgevend om te doen en omdat je zo precies aan het werk bent, kan ik mijn gedachtes ook echt even uitschakelen. En dat is best wel fijn zo op z’n tijd. Shae wordt er rustig van en bekijkt telkens heel trots na een steentje of tien het ‘tussenresultaat’ en blijft maar zeggen hoe mooi de steentjes glinsteren. Maar misschien nog wel het leukste? Om dit echt samen te doen als quality time met m’n oudste dochter en waarbij heel leuke gesprekjes ontstaan ♥

Voor nu hebben we nog wel even te gaan voordat het af is en ik zal hier en daar via Instagram Stories de vooruitgang wel laten zien. En als het straks af is gaan we een passende lijst zoeken en hem een plekje op Shae’s kamer geven. Ze heeft al helemaal bedacht waar ze hem wil!

Diamond Painting Fans ervaring/review

Winactie

In samenwerking met Diamond Painting Fans mag ik maar liefst 3x een Diamond Painting pakket tot een waarde van €50,00 weggeven. Daar kan je vast en zeker wel wat leuks voor vinden voor jezelf of om samen met je kinderen te gaan maken :)

Wat moet je doen om kans te maken?

1. Neem een kijkje in de Diamond Painting webwinkel en laat jouw favoriet achter als reactie onder dit artikel
2. Natuurlijk is het leuk als je Diamond Painting Fans gaat volgen op Facebook en Instagram :)
3. Bonuspunten als je mij volgt op Facebook en het bijbehorende bericht liket, deelt en/of er een reactie onder achter laat.

–> Kende jij Diamond Painting al? Met welke set zou jij aan de slag willen gaan?

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met woensdag 25 november 2020, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Paulien
  Reply Paulien 25 november 2020 at 20:59

  https://diamondpaintingfans.nl/collections/diamond-painting-kerst/products/de-kerstman-met-zijn-hulpjes deze, om in de kerstsfeer te komen😁🎄⛄

 • Avatar van Sylvia Kuijsten
  Reply Sylvia Kuijsten 25 november 2020 at 16:14

  de ZONNEBLOEMEN (VAN GOGH) zou ik heel graag in de kamer hebben hangen

 • Avatar van anita kempenaers
  Reply anita kempenaers 25 november 2020 at 14:17

  ben aan mijn derde painting bezig, heb al een mario gemaakt voor mijn kleinzoon, nu bezig met een poes voor mijn kleindochter en er ligt nog een pokémon te wachten voor mijn andere kleinzoon, kiezen is moeilijk ben er nog niet uit

 • Avatar van Desiree
  Reply Desiree 25 november 2020 at 12:47

  Wow wat leuk
  Ik zou enorm graag Kerst in de Stad willen winnen <3

 • Avatar van Renilda
  Reply Renilda 24 november 2020 at 22:24

  Ik doe mee voor mijn dochter. Ze houdt van dieren.

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 24 november 2020 at 22:23

  Mooi, heb Al een tijdje interesse, landschap bij zonsondergang vind ik prachtig gewoon.

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 24 november 2020 at 21:36

  Als kattenliefhebber ga ik voor deze schattige kittens met kerstlook, ik verheug me erop om de decemberavonden hieraan bezig te zijn en met kerst op de schoorsteen!

  https://diamondpaintingfans.nl/collections/diamond-painting-kat/products/kittens-in-kerstsokken

 • Avatar van marij brand
  Reply marij brand 24 november 2020 at 12:07

  De mona lisa is prachtig! Mn dochtertje is er dol op… laatst bij vriendinnetje gedaan en is helemaal verkocht!

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 24 november 2020 at 11:47

  Wat superleuk 😍 nu ik thuis ben en veel moet rusten, ben ik aan diamond painting begonnen. Onwijs leuk om te doen! Ik ben meteen enthousiast gestart met een Schotse hooglander van 40x55cm dus best groot! Ik zou helemaal blij zijn met deze prijs en een foto diamond painting lijkt me heel leuk om te doen! Van een mooie foto van mijn meiden, of van mn oudste meisje met haar lieve hulphond!
  Ik doe graag mee! 🍀

 • Avatar van Lusie
  Reply Lusie 23 november 2020 at 22:01

  Wat leuk! Ik heb net mijn eerste Diamond Painting gekocht en vind het echt een hele leuke en ontspannende hobby. Ik zou graag mee willen doen voor Zonsondergang bij zee. https://diamondpaintingfans.nl/collections/volledig-bedekte-diamond-paintings/products/zonsondergang-bij-zee

 • Avatar van Debby Koeman
  Reply Debby Koeman 23 november 2020 at 16:26

  Wat ontzettend leuk! Ik ga voor de ‘TWEE WITTE KERSTHONDJES’. Dat zijn twee Westies en die heb ik zelf ook, Winston & Woodstock.

 • Avatar van Jess Kniest
  Reply Jess Kniest 23 november 2020 at 16:12

  Wat leuk, mijn dochter (en ik) hebben het diamond painting pas ontdekt maar wat is dat leuk zeg!
  Ik vind de prachtige pauw https://diamondpaintingfans.nl/collections/diamond-painting-vogel/products/prachtige-pauw heel erg mooi1

 • Avatar van Melissa Van Stipdonk
  Reply Melissa Van Stipdonk 23 november 2020 at 13:06

  Wat een superleuke actie. ik doe zelf aan diamond painting maar pas sinds kort is de interesse van mijn 2 kids gewekt. dus ik doe graag voor elise mee in dit geval en zou gaan voor: https://diamondpaintingfans.nl/products/diamond-painting-foto van onze hond. hoe leuk en origineel is dat! ik volg via FB. Liefs Melissa

 • Avatar van Imy Ali
  Reply Imy Ali 23 november 2020 at 12:57

  Met twee jongens die fan zijn van leeuwen en tijgers is de keuze snel gemaakt; Tijgers bij zonsondergang! Deze is echt leuk en hiermee zou het niet uitmaken als we de hele kerstvakantie binnen moeten zitten. Als deze af is, dan voelt het alsnog tropisch aan in huis!

 • Avatar van Loes Kater
  Reply Loes Kater 23 november 2020 at 11:23

  Ik zou dit graag willen winnen voor mijn moeder. Zij is weduwe en heeft sinds kort diamondpainting ontdekt. Daar krijgt ze de tijd leuk mee om. Wij heten Kater met de achternaam, dus katten staan bij ons in het thema. Hoewel we geen echte katliefhebbers zijn. Mijn moeder en ik zijn zelfs allergisch voor katten. Maar de kater staat wel symbool in onze familie. Daarom maak ik voor mijn moeder graag kans op :Kittens in Kerstsokken. Het zijn er drie en mijn moeder heeft ook 3 kinderen (3 Katers). Dus dan zou helemaal kloppen! Dan kan ze dat nu maken en elke kerst ophangen.

 • Avatar van Marianne
  Reply Marianne 23 november 2020 at 09:18

  Wauw wat een keus, mijn favoriet is toch wel MONA LISA.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 23 november 2020 at 06:13

  Jaa leuk ik doe graag mee voor onze dochter het kleurrijke paard

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 22 november 2020 at 22:22

  De blauwe fantasie elf

 • Avatar van Roy
  Reply Roy 22 november 2020 at 21:21

  Heel erg leuk, ik zou gaan voor “de zee met bootjes bij zonsondergang”

 • Avatar van Bianca Schonewille
  Reply Bianca Schonewille 22 november 2020 at 20:13

  Ik vind Fiets in Amsterdam erg mooi. Ik werk zelf in een fietsfabriek en deze spreekt me gewoon erg aan.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 22 november 2020 at 19:51

  Ik zou er wel een willen van Olaf, om samen met mijn zoontje te doen.

 • Avatar van Erica
  Reply Erica 22 november 2020 at 18:53

  Wat een prachtige winactie, ik kende Diamond Painting nog niet.
  Wat moeilijk kiezen, zoveel keuze, en prachtige afbeeldingen.
  Ik doe graag mee voor de Diamond Painting: Kerst in Winterwonderland.

 • Avatar van Marie Westerbeek
  Reply Marie Westerbeek 22 november 2020 at 17:53

  Wat een leuke actie. Lijkt mij heel leuk om te doen en ik zou de Windmolen met olieverf heel graag winnen

 • Avatar van Shanna
  Reply Shanna 22 november 2020 at 17:51

  LONDEN PARLEMENT IN DE WINTER (MONET) vind ik erg mooi, Ik heb nog nooit gediamond paint, maar het lijkt me heel ontspannend.

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 22 november 2020 at 15:53

  Leuke winactie! Ik heb al vaak op het punt gestaan om zoiets te bestellen en toch doe ik het steeds niet (teveel hobbies, haha). Juist leuk nu we binnen zitten! Ik zou deze wel willen proberen: https://diamondpaintingfans.nl/collections/diamond-painting-oude-meesters/products/starry-night-van-gogh

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 22 november 2020 at 14:57

  Vind de kat met de kerstmuts erg leuk, erg leuk om met de kinderen te maken.
  https://diamondpaintingfans.nl/collections/diamond-painting-kerst/products/kat-met-rode-kerstmuts
  Groetjes van Anneliese de Waal

 • Avatar van Wendy van der meij
  Reply Wendy van der meij 22 november 2020 at 14:20

  https://diamondpaintingfans.nl/collections/diamond-painting-superhelden/products/avengers-team
  Deze zou ik graag maken en op de kamer van mijn zoontje willen hangen. Hij is gek van superhelden.

 • Avatar van CHP
  Reply CHP 22 november 2020 at 10:34

  Mijn dochter kiest deze: https://diamondpaintingfans.nl/collections/diamond-painting-kind/products/bloemen-egeltje
  Fingers crossed!

 • Avatar van Mara
  Reply Mara 22 november 2020 at 10:20

  Wat cool! De luiaard is zo leuk! Geweldig cadeau! Ik loot graag mee!

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 22 november 2020 at 09:52

  Er zijn veel mooie paintings. Kiezen zou nog een hele opgave worden. De nachtwacht vind ik mooi, maar ook de open deuren met uitzicht staat op mijn verlanglijstje.

 • Avatar van Oma Will
  Reply Oma Will 22 november 2020 at 01:53

  Ik weet wat Diamond Painting is, maar ik heb het nog nooit gedaan.
  Om het te leren zou ik graag gaan voor: De Kerstman in zijn huiskamer.
  Als het af is, zou het prachtig staan aan de muur in de logeerkamer van de kleinkinderen.
  Hoop dat ze snel weer komen logeren.
  Ik heb geen Soc. Media, maar volg wel bloglovin en zou graag mee willen loten en een kansje wagen.

 • Avatar van Marlies
  Reply Marlies 21 november 2020 at 21:15

  hoihoi! de luipaard zou ik graag met ons zoontje willen maken :) ☆♡♡♡

 • Avatar van Ingrid Imming
  Reply Ingrid Imming 21 november 2020 at 20:51

  Diamant painting lifestyle vind ik ontzettend mooi.
  Ik heb het nog nooit gedaan en wil graag kans maken om hier kennis mee te maken.
  Ingrid

 • Avatar van jacolien
  Reply jacolien 21 november 2020 at 20:30

  De leeuwenkop. Love it!

 • Avatar van co
  Reply co 21 november 2020 at 19:13

  ik zie zoveel moois het LUIPAARD vind ik prachtig, maar ook de kingfisher en nog heel veel meer….

 • Avatar van Anja jager
  Reply Anja jager 21 november 2020 at 18:56

  zo veel leuks gezien maar ik ga voor TIJGER BIJ ZONSONDERGANG

 • Avatar van Mark Timmerman
  Reply Mark Timmerman 21 november 2020 at 18:44

  Leuk! ik zou graag aan de slag willen gaan met ‘DRAAK IN DE NACHT’ :)

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 21 november 2020 at 18:34

  LIEF LUIPAARD WELPJE

 • Avatar van L Kroon
  Reply L Kroon 21 november 2020 at 18:07

  De leeuwenkop lijkt mij erg mooi.

 • Avatar van Goele H
  Reply Goele H 21 november 2020 at 18:01

  Ik ken het van naam en van anderen die het doen, maar zelf geen ervaring mee. Puzzelen bleek een goede manier van ontspannen te zijn tijdens mijn strijd tegen een depressie, dus ik denk dat dit ook wel eens zou kunnen helpen. Leuke manier van uitproberen moest ik deze wedstrijd winnen. Ik doe graag mee voor de leeuwenkop https://diamondpaintingfans.nl/collections/volledig-bedekte-diamond-paintings/products/leeuwenkop

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 21 november 2020 at 17:13

  Diamond Painting heb ik wel eens van gehoord, ik zal graag aan de slag willen gaan met ‘DRAAK IN DE NACHT’ (https://diamondpaintingfans.nl/collections/diamond-painting-fantasy/products/draak-in-de-nacht) ik vind deze een hele mooie set!

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 21 november 2020 at 17:10

  Wat is er veel keus, zoveel leuks ik kan niet kiezen, waarschijnlijk een dier! Maar ik doe graag mee voor mijn dochter als dat mag. De keuze zou dan vallen op de MAGISCHE REGENBOOG EENHOORN 23 X 23CM en de VARIATIE KIT FANTASIE.

 • Avatar van Marieka Waalwijk
  Reply Marieka Waalwijk 21 november 2020 at 14:54

  Ik doe heel graag mee met deze mooie actie, ik zou graag een mooi kersttafereel maken

 • Avatar van Ineke Kuijsten
  Reply Ineke Kuijsten 21 november 2020 at 14:32

  leuke actie. Ik vind de TWEE KIKKERS IN DE REGEN 50X40CM echt heel erg gaaf

 • Avatar van pascale
  Reply pascale 21 november 2020 at 13:35

  Het groene vogeltje is er mooi!!!

 • Avatar van sunny
  Reply sunny 21 november 2020 at 13:25

  OPEN DEUREN MET UITZICHT OP HET MEER 50X40, die is prachtig. Ik ben nu wel even klaar met Jan van Haasteren, tijd voor een nieuwe hobby !

 • Avatar van Truus
  Reply Truus 21 november 2020 at 11:46

  De uil in de sterrennacht vind ik prachtig. Het lijkt me een prachtige hobby, dus duimen!!!

 • Avatar van Elise
  Reply Elise 21 november 2020 at 11:39

  Het lijkt mij erg leuk om een eigen foto van ons gezin te diamond painten!

 • Avatar van Diny Stoete
  Reply Diny Stoete 21 november 2020 at 11:38

  Ik ben al bekend met diamond painting en vind het heerlijk om te doen. Ik zou graag de Luipaard met vrouw op de achtergrond willen maken. Die is in één woord PRACHTIG!!

 • Avatar van Ineke
  Reply Ineke 21 november 2020 at 11:17

  Volkswagen busje aan het strand

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 21 november 2020 at 10:39

  Dat zou een leuke verrassing zijn voor mijn dochter en de paarden zijn dan favoriet.

 • Avatar van Marleen
  Reply Marleen 21 november 2020 at 10:17

  Mijn dochter van 10 zou dit dolgraag samen met mij willen doen 🥰 haar favoriet is de kat met blauwtinten (ze is verzot op katten 🐱). Ze zou dan graag de rest van het bedrag besteden aan de zwarte kat voor haar BFF 🍀🤞

 • Avatar van Rene
  Reply Rene 21 november 2020 at 10:15

  Blauw volkswagenbusje met surfplank 50×40

 • Avatar van Ankie van Gennep
  Reply Ankie van Gennep 21 november 2020 at 10:12

  Ik kan niet meer stuk als ik mijn kleindochter met de panda in hangmat verras.

 • Avatar van Anja van Zundert
  Reply Anja van Zundert 21 november 2020 at 09:57

  Ik heb al dikwijls de tip gekregen om met Diamond Painting te beginnen maar op de één of andere manier komt er steeds iets anders op mijn pad waardoor het op de lange baan geschoven wordt. Maar zit nu even op de webshop te kijken en ben op slag verliefd op de van Gogh Diamond paintings. Ik heet van Zundert en kom uit Zundert, de geboorteplaats van van Gogh en ben dan ook een groot fan van al zijn werk. Wat zou het leuk zijn om een zelfgemaakte van Gogh in mijn huis te hebben, en wie weet als het goed bevalt, volgen er nog meer. Ik zou met dit shoptegoed gaan voor Korenvelden. https://diamondpaintingfans.nl/products/korenvelden-van-gogh?_pos=5&_sid=a386e45fa&_ss=r

 • Avatar van Manuel
  Reply Manuel 21 november 2020 at 09:35

  De Griekenland vakantie is wel erg mooi! Vrolijke kleuren en het roept fijne herinneringen op. Dit lijkt mij geweldig voor de donkere maanden die voor ons liggen. Lekker om s avonds ontspannen te doen!

 • Avatar van Inge Arts
  Reply Inge Arts 21 november 2020 at 09:21

  Ben al een tijdje aan het twijfelen of ik een keer ga beginnen aan zo’n diamond painting, misschien mag ik hem winnen en dan kan ik aan de slag. Ik ga voor WITTE TIJGER MET GROENE OGEN 31 X 41CM (vierkante steentjes). Duimen maar…

 • Avatar van Thomas
  Reply Thomas 21 november 2020 at 08:40

  De leeuwen met welpje en de gekleurde dolfijnen zijn allebei schitterend! Dat zou gaaf zijn.

 • Avatar van Wilmsen Anita
  Reply Wilmsen Anita 21 november 2020 at 07:30

  Ik zou de pauw kiezen

 • Avatar van jacq007814
  Reply jacq007814 21 november 2020 at 07:12

  Prachtig lijkt me dit om te doen een mooi paard te maken

 • Avatar van Heidie van der Steeg
  Reply Heidie van der Steeg 20 november 2020 at 23:03

  Het lijkt me leuk om dat met mijn 8 jarige dochter te zijn, zij heeft meer geduld dan ik, samen gaat het vast wel lukken. We hebben het nog nooit eerder gedaan maar nu we zoveel thuis zitten, tijd genoeg daarvoor. Inderdaad kans om samen quality time door te brengen met een geconcentreerde klus.
  IK heb gekeken. Mijn dochter vindt vast een met eenhoorn of zeemeerminnen het mooiste, zoals die van de prinses met magisch eenhoorns.
  Ik zie dat ze ook Star Wars hebben. MIjn zoon heeft een kamer in Star Wars thema, voor hem zou het misschien ook wel leuk zijn. Er zitten hele gave van dit thema bij.

 • Avatar van Margriet
  Reply Margriet 20 november 2020 at 21:13

  https://diamondpaintingfans.nl/collections/diamond-painting-kerst/products/kerst-in-het-winterdorp
  Deze is erg mooi! Leuk om tijdens de feestdagen te maken :-)

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 20 november 2020 at 20:46

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje, kan ze dit leuk gezellig met haar moeder samen doen. Ze is Frozen fan, dus de FROZEN ELSA & ANNA SNEEUW ZUSSEN zou super leuk zijn voor haar.

 • Avatar van Sanne de Hoop
  Reply Sanne de Hoop 20 november 2020 at 19:40

  Dit lijkt me heel leuk om een keer uit te proberen! https://diamondpaintingfans.nl/collections/diamond-painting-natuur/products/stromende-rivier-door-de-bergen deze vind ik erg mooi!

 • Avatar van tde roosen
  Reply tde roosen 20 november 2020 at 18:51

  Ik zou hier graag mijn tante mee willen verrassen. Ze is het enige familielid van mijn moeders kant (mijn moeder is overleden) die nog “over” is. Ze heeft mijn moeder op haar sterfbed destijds beloofd voor mij en mijn zus te zorgen en te helpen als we hulp nodig mochten hebben. En dat doet ze tot op de dag van vandaag nog steeds.Haar man is helaas ook overleden. Mijn zus en ik proberen regelmatig bij haar op bezoek te gaan, maar als je 1,5 uur rijden er vanaf woont, doe je dat ook niet elke week. Regelmatig bel ik dan ook met haar en meestal is ze bezig een puzzel te maken of iets te verven. Weet zeker dat ze diamond painting ook geweldig vindt, want ze had het er al over dat als ze puzzelen moe was, ze dit wel leuk zou vinden.Vooral in deze coronatijd en de komende decembermaand is het altijd sneu dat ze zo “alleen” is. Zou te gek zijn mochten we bij haar op bezoek gaan, we haar mogen verrassen met een gave diamond painting set.
  Ze is gek met dieren en vooral leeuwen, dus denk dat het deze set wordt.
  https://diamondpaintingfans.nl/collections/diamond-painting-leeuw/products/afrikaanse-zonsondergang

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 20 november 2020 at 18:05

  Diamond Painting Winter is heel mooi, dat zou ik graag willen proberen, ik ken diamond painting nog niet, maar wil best eens iets nieuws proberen.

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 20 november 2020 at 17:18

  Ik kende het nog niet,leuk zeg! Mijn keus zou zijn Starry night van Van Gogh !

 • Avatar van Yaëlle
  Reply Yaëlle 20 november 2020 at 13:03

  Wat een leuke winactie! Ik heb een tijd geleden ook wel vaker gediamondpaint, maar dat wil ik wel weer graag gaan oppakken. https://diamondpaintingfans.nl/collections/volledig-bedekte-diamond-paintings/products/bos-met-gekleurde-bloemen Deze painting lijkt me daar heel erg mooi voor!

 • Avatar van Marta
  Reply Marta 20 november 2020 at 10:17

  Ik ben echt een diamond addict en deze zou mij heel blij maken https://diamondpaintingfans.nl/products/live-love-laugh-buddha?_pos=6&_sid=0860b26c8&_ss=r

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 20 november 2020 at 09:28

  Mijn nichtje heeft dit hoog op haar verlanglijstje staan. De prinses met magische eenhoorn zou ze prachtig vinden.

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 20 november 2020 at 07:50

  Wat ziet dat er gezellig uit! Dat lijkt ons ook erg leuk om samen te doen, vanwege de leeftijd heeft mijn kind een voorkeur voor deze beauty :
  https://diamondpaintingfans.nl/collections/diamond-painting-natuur/products/zonsondergang-bij-zee

  Jou volg ik al en Diamond Painting Fans nu ook 😊

 • Avatar van Marianne
  Reply Marianne 20 november 2020 at 07:20

  Diamond painting winter, echt mooi. Mijn huidige diamond painting is bijna klaar. Dus ben kop zoek naar een nieuwe uitdaging!! Geeft ontspanning in deze hectischetijd! En heb weer heel wat uurtjes vermaak.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 19 november 2020 at 23:03

  Al veel van gezien en gehoord maar zelf nog nooit gedaan.
  Lijkt me wel heel erg leuk om te doen in de wintermaanden.
  En wat is er veel keus.
  De open deuren met uitzicht op het meer lijkt me een echte uitdaging.

 • Avatar van Marian zw
  Reply Marian zw 19 november 2020 at 22:50

  Mijn dochter zou deze kiezen! https://diamondpaintingfans.nl/collections/diamond-painting-dieren/products/twee-wolven-bij-volle-maan De Wolven!! Samen met haar vriendin een spreekbeurt gehouden over de wolf

 • Avatar van Roos Otto
  Reply Roos Otto 19 november 2020 at 22:28

  Oh ik zou dit hartstikke leuk vinden voor m’n dochter; kan vanwege deze corona**** niet verder in haar opleiding werken (restaurant), dus zit ze thuis en verveelt zich….😖
  Ze vindt iets met leeuwen wel mooi denk ik! ❤️

 • Avatar van Willem de Wal
  Reply Willem de Wal 19 november 2020 at 21:30

  Ik vind het landschap bij zonsondergang erg mooi, zou die wel eens willen proberen.

 • Avatar van Kristel Gubbels
  Reply Kristel Gubbels 19 november 2020 at 20:24

  Wow dit lijkt me heel ontspannen en leuk om te doen met onze oudste dochter noor. Een eigen foto van haar en haar zusje lijkt me helemaal geweldig om samen te maken.

 • Avatar van J Vink
  Reply J Vink 19 november 2020 at 19:59

  Superleuk voor onze kleindochter
  Die mag dit graag doen
  Het zwarte steigerende paard is echt iets voor haar

 • Avatar van Marissa Stolk
  Reply Marissa Stolk 19 november 2020 at 19:59

  Toch maar een moeilijkere gekozen voor dochterlief, maar als groot Frozenfan is deze Elsa paintinh wel echt het leukst. En als het lukt, dan misschien daarna voor kleine zus eentje van Anna. Zal ze vast leuk vinden.

 • Avatar van H. AHmed
  Reply H. AHmed 19 november 2020 at 19:56

  De zwarte paard is echt machtig mooi.

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 19 november 2020 at 19:51

  Super leuk! Ik ga voor het verliefde eenhoorntje! Zou mijn nichtje Fé echt super vinden.

 • Avatar van Marieke Joustra
  Reply Marieke Joustra 19 november 2020 at 19:50

  STIJGEREND ZWART PAARD
  KITTEN MET TIJGER WEERSPIEGELING
  Deze zijn onze favorieten echt schitterend

 • Avatar van Bea de Rue
  Reply Bea de Rue 19 november 2020 at 19:49

  DE KERSTMAN BIJ DE KERSTBOOM 30X40CM Heel erg leuk om te doen

 • Avatar van Ellen jans
  Reply Ellen jans 19 november 2020 at 19:42

  Leuk!
  Ik doe heel graag mee.
  Ik vind LANDSCHAP BIJ ZONSONDERGANG 50X40CM super mooi:)

 • Avatar van Libda de bode
  Reply Libda de bode 19 november 2020 at 19:35

  De kleurrijke paraplus vind ik heel treffend

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 19 november 2020 at 19:34

  Ik doe heel graag mee voor de diamond painting in de ruimte..

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 19 november 2020 at 19:29

  https://diamondpaintingfans.nl/collections/beste-verkochte-paintings/products/home-sweet-home
  wat een prachtig kod, heb er al veel over gehoord lijkt me een supermooie vrijetijdbesteding

 • Avatar van Sjoerd hendrikse
  Reply Sjoerd hendrikse 19 november 2020 at 19:17

  Wat toevallig dat ik dit zie! Mijn vrouw is sinds kort helemaal into diamond painting en dit zou wel een hele gave verrassing zijn voor haar! De BOS MET GEKLEURDE BLOEMEN vind ze heel mooi, want daar heeft ze ak vaker voor gekeken!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.