Mama & Kind

Love it! | De nieuwe Donsje Winter/Holiday collectie

12 november 2020

Donsje Winter/Holiday 2020 collectie
Ik heb een zwak voor merken van eigen bodem waar echt een mooi verhaal achter zit en die er duidelijk net even wat meer bovenuit steken. Zoals met Donsje. Een exclusief kindermerk dat werd opgericht in 2013 en bekend staat om de schattige designs voor schoenen, kleding en accessoires waarbij dieren vaak de hoofdrol spelen. Iets dat ook helemaal terugkomt in deze nieuwe Donsje Winter/Holiday collectie en ik deel mijn enthousiasme vandaag graag met je!

‘Lees ook: Mommy musthaves | Tips voor schoolgaande kinderen.’

Donsje Winter/Holiday 2020 collectie Donsje Winter/Holiday 2020 collectie Donsje Winter/Holiday 2020 collectie Donsje Winter/Holiday 2020 collectie Donsje Winter/Holiday 2020 collectie

Donsje Winter/Holiday collectie 2020

Wonders within the woods

“From woodsy mountains to frosty seas, our newest collection features the friendly faces of those who thrive during the Autumn and Winter seasons. Drawing inspiration from flourishing forests and whimsical wildwoods, this collection provides a selection of materials, designs and colors perfectly suited to keep your little one warm while temperatures drop. The palette of browns, greys and whites are complemented by various textures and leather embellishments. The collection emanates warmth and comfort thanks to the range of beautiful materials, soft knits and fluffy fabrics found in our footwear, clothing and accessories.”

–> Klik hier voor de website van Donsje om de gehele collectie te bekijken.

Donsje Winter/Holiday 2020 collectie Donsje Winter/Holiday 2020 collectie Donsje Winter/Holiday 2020 collectie Donsje Winter/Holiday 2020 collectie

De producten van Donsje zijn herkenbaar door hun ingetogen kleuren, mooie details en bijzondere designs. Alle producten worden met de hand gemaakt van premium leer en mooie stoffen die zorgvuldig worden geselecteerd op duurzaamheid.

De nieuwe Donsje Winter/Holiday collectie is er eentje die het cocoon-gevoel bij je naar bovenbrengt met gevoerde laarsjes en warme breisels voor zowel baby’s als kinderen, van lieflijk zacht tot stoer. Het is een erg uitgebreide collectie met kleding, haaraccessoires, tasjes, schoenen en mooie winterse broches die iedere outfit winters maken. Natuurlijk zien we naast de winterse dieren ook andere designs terug die passen bij deze tijd van het jaar, zoals hulsttakjes, candy canes, gembermannetjes en sterren.

Voor beide meiden heb ik er een aantal items van op mijn wishlist gezet, want ik weet zeker dat ze de dierenlaarsjes en -tasjes helemaal geweldig gaan vinden. Een leuk Kerstcadeau volgende maand. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 13 november 2020 at 22:12

  Te snoezig! Zo’n leuke collectie

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 12 november 2020 at 10:21

  Oh die laarsjes zijn gewoon te schattig!!
  En die tasjes zouden hier ook een grote hit zijn 😁

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.