Beauty

Selfcare | I treated myself.. with Kiehl’s!

18 november 2020

Kiehl's shoplog
Soms is het tijd om jezelf een beetje in de watten te leggen. Als het op heerlijke verwenproducten aankomt was dit voor mijzelf alweer best een tijdje geleden immers en daar mocht wel verandering in komen. Aangezien ik een nieuwe reinigingsolie nodig had en het proefje van die van Kiehl’s me goed bevallen was, besloot ik er een paar heerlijke producten voor mijzelf aan te schaffen ♥

‘Lees ook: Make-up | Tips voor het vinden van de perfecte foundation voor jouw huid.’

Kiehl's shoplog

Kiehl’s shoplog

Kiehl’s Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil 175ml, €32,50
Als je mij al wat langer volgt dan weet je dat ik gek ben op een reinigingsolie om mijn make-up te verwijderen en gezicht te reinigen. Je hebt er maar een klein beetje van nodig, het haalt zonder al teveel boenwerk álle make-up weg (inclusief waterproof mascara en longlasting foundation) en zorgt er ook nog eens voor dat je huid achteraf niet droog of trekkerig, maar juist zacht en soepel aanvoelt.

Deze reinigingsolie van Kiehl’s heeft een heerlijke rustgevende en kruidige geur door de toegevoegde etherische oliën en bevat verzachtende, kalmerende, voedende en beschermende ingrediënten zoals squalaan, teunisbloemolie en vitamine E. Hij doet wat hij moet doen en ook heel fijn: bezorgt me geen geïrriteerde of tranende ogen.

Kiehl's shoplog

Kiehl’s Ultra Facial Cream 125ml, €54,00
Zo door de jaren heen hebben we deze crème al een aantal keer in gebruik gehad en hij was ons telkens goed bevallen. Het is fijn dat hij in een extra grote pot van 125ml verkrijgbaar is, want dat drukt de prijs behoorlijk. Vergelijk hem dan maar eens met andere crèmes die in 40/50ml potjes komen en dan valt de prijs echt wel mee :) Maar waar het vooral om draait: het is simpelweg een heel erg fijne crème die we hier in huis als nachtcrème gebruiken. Voor Paul’s twee-stappen-routine na het reinigen de nachtcrème en voor mijzelf als laatste stap in mijn tig-stappen-routine als extra hydraterend laagje.

Deze crème is niet voor niks een cultproduct van Kiehl’s. Hij heeft een lichte textuur, smeert lekker uit, voelt verkoelend en verzachtend aan op de huid en laat geen vettig laagje achter. Er zit onder andere squalaan, abrikozenpitolie, avocado olie, amandelolie, vitamine E en soja olie in. Deze crème doet het trouwens ook heel erg goed als gezichtsmasker en zorgt voor een directe kalmerende werking waarna de huid weer lekker soepel en zacht aanvoelt.

Kiehl's shoplog

Kiehl’s Crème de Corps Whipped Body Butter Lavender 226g, €37,00
Deze body butter in een textuur alsof het een luchtige mousse is, is best een bekend product van Kiehl’s. Ik koos voor de Lavender variant, omdat ik de geur van lavendel heerlijk vind voor het slapen gaan en dit product dan ook op mijn nachtkastje heb staan om er voor de nacht mijn benen, armen, decolleté en handen mee in te smeren.

Ondanks de hoeveelheid voedende en verzorgende ingrediënten – zoals shea boter, jojoba boter, glycerine, squalaan en vitamine E – is het geen heel erg vettige substantie waardoor je direct erna een pyjama aan kan doen en/of je bed in kan duiken. En toch zorgt het ervoor dat mijn droge en trekkerige huid (zeker in deze tijd van het jaar) weer enigszins zacht en comfortabel aanvoelt. De bijzondere textuur en de rustgevende en kruidige geur zijn daarnaast heel fijne extra’s tijdens het gebruik.

Kiehl's shoplog

Kiehl’s Original Musk eau de toilette 50ml, €46,00
Ik heb een zwak voor muskusgeuren, omdat ze vaak zo’n cocoongevoel hebben en als een zachte, warme sjaal dragen. Zeker voor de koudere maanden zoek ik deze geurnoot in mijn parfums meer en meer op. Naast een duidelijke muskusgeur ruik je er onder andere bergamot, oranjebloesem, roos, ylang-ylang, neroli, tonkaboon en witte patchoeli in terug, wat het een fresh out of the shower, poederige en tikkeltje sensuele geur maakt. Ook fijn: de drie spraytjes die ik in de ochtend aanbreng ruik je in de avond nog terug. Love it!

Kiehl's shoplog

De producten van Kiehl’s zijn in Nederland verkrijgbaar bij (web)winkels als Douglas, de Bijenkorf, en Skincs Cosmetics maar er is ook een Nederlandse Kiehl’s webwinkel. Tip: het kan zeker lonen om de prijzen bij de verschillende webshops te vergelijken, zeker op aankomende actiedagen als Black Friday of bepaalde shopping nights :)

Ahhhh, wat kan ik er toch enorm van genieten om zulke fijne en luxe producten in mijn routine te kunnen hebben. Natuurlijk zijn de mooie verpakkingen een fijne extra, maar de geuren, texturen en de kwaliteit van de producten vallen me bij Kiehl’s nooit tegen.

–> Gebruik jij wel eens producten van Kiehl’s? Heb je een favoriet die ik eens moet uitproberen? Let me know!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Meta
  Reply Meta 19 november 2020 at 07:43

  Heerlijke producten. Ben ook gek op Kiehl’s. Waar heb je die lavendel variant gekocht?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 november 2020 at 09:52

   Hi Meta, die heb ik via de webwinkel van Kiehl’s aangeschaft :)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 18 november 2020 at 10:00

  Kiehl’s is zo fijn! De Ultra Facial Cream vind ik een topper voor in de winter. Ook de gezichtsolie is inderdaad een aanrader, wel prijzig. En ze verkopen een lippenbalsem in een tubetje, die is ook fijn!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 november 2020 at 09:52

   Oeh, die lippenbalsem inderdaad ja! Die maar even onthouden voor de wintermaanden, kan me herinneren dat die echt fijn was inderdaad :)

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 18 november 2020 at 08:26

  Calendula deep cleansing foaming face wash en de gezichtsolie midnight recovery concentrate zijn mijn favoriet. Jij bent ook al fan van hun gezichtsolie.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 november 2020 at 09:53

   Yes, die olie is echt heerlijk! Ik ga eens kijken naar die facewash, dankjewel voor de tip :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.